Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Arnold ilmastotalkoissa

4 / 5 (70 ääntä)

Arnold ilmastotalkoissa

Julkaistu: 5.6.2019 18:35

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Arnold ilmastotalkoissa

Hakusanat: arnold, schwarzenegger, ilmasto, talkoot, climate, change, hummer, auto, päästöt,

4 / 5 (70 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-06-05 19:06:28

+55074

<Hernepuikko> +5 RR

pitääkö tässä tietää se, että vuonna 2017 Kreisel Electric teki arnoldille ensimmäisen sähkökäyttöisen hummerin?

173

Aika: 2019-06-05 18:59:05

+28397

<BetBet> +5 RR

Ei kukaan pärjää noin hyvin elämässä – mr. olympiasta elokuvatähteyden kautta Kalifornian kuvernööriksi – ilman, että on aikaa sitten jo myynyt sielunsa saatanalle.

90

Aika: 2019-06-05 21:47:49

+22048

<Nokturnal> +5 RR

tässä pitää tietää että teini-ikäinen ruotsalaistyttö on nykyään pätevä "ilmastoasiantuntija"

57

Aika: 2019-06-05 19:52:36

+114132

<LionKing138> +5 RR

Arskan elokuvssa räjäytetty miljoonia litroja bensaa. Arska ajelee tankeilla ja lentää lentokoneilla. En tuomitse, tekisin itse kans. Mut hyvä että herää ajatukseen ja koettaa vaikuttaa asiaan edes jotekin.

31

Kommentit (21)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.06.19 19:52

<rokkijumala> Arnoldsin hummerit on kaasuköyttösiä.

10.06.19 13:21

<paksu_mela> Tässä pitää tietää että koulusta pinnaava ruotsalaistyttö on nykyään pätevä "ilmastoasiantuntija", koska hänen rikkailla vanhemmillaan on niin sanottu 100 tonnin Tesla (ainakin Suomen hinnoissa) eli sähköauto. Liitukaudella ilman hiilidioksidipitoisuus eli CO2-pitoisuus oli moninkertainen verrattuna nykyiseen. Siitä hyötyivät niin kasvit, kuin eläimet, mm. valtavat dinosaurukset, kuten Tyrannosaurus rex. Myös ilmakehän happi- eli O2-pitoisuus oli silloin paljon nykyistä korkeampi, fotosynteesiin pystyvien eliöiden tuottaessa hiilidioksidista happea!https://fi.wikipedia.org/wiki/Liitukausi

08.06.19 05:05

<vääräklemmari> Kapa53, mitä selität!? Meikäläinen on suhteellisen sitoutumaton mihinkään poliittiseen "porukkaan" mitä tulee ilmastoasioihin ja vielä vähemmän kannatan mitään/minkäälaisia ajatuksia mitä ilmastohömpällä rahastetaan ihmisiä. Se kun on katsos sellainen asia, että vaikka esimerkiksi kiinassa satais paskaa taivaalta, niin siellä ei tehdä yhtään mitään ympäristön suojelun hyväksi puhumattakaan muista kehitysmaista ja taas toisaaltaan suomessa on aika hyvin saatu esimerkiksi jätehuoltoinfra toimimaan. Eli, sen minkä itse sotket niin myöskin siivoat, ei se ole mitään rakettitiedettä.

07.06.19 19:13

<Treuho> Eikös arskalla ollut noita hummereita joku 5-6 kpl aiemmin? Sitten kun ilmastoasioista alettiin puhua niin ukko pisti kaikki paitsi yhden myyntiin.

07.06.19 14:29

<Cohibas76> Aatteen miehiä, mutta muuten ei koske häntä.

07.06.19 10:45

<juippi10> Täysin turhaa mielisairaitten ulinaa koko vitun ilmastoininä.

06.06.19 22:00

<Jiusonium> Se nyt on ilmastokeskustelun kannalta yks paskan maku, millä autolla yksittäinen ihminen ajelee.

06.06.19 20:59

<Waldemar85> Taas tuo vanhempiensa aivopesemä "lapsimessias". Voisin lyödä rahani vetoa että paavi julistaa hänet pyhimykseksi ennen täysi-ikäiseksi tuloaan.

06.06.19 16:18

<humpankuningas> MSM Totta ihmeessä voi näitä jeesustelijoita pitää tekopyhinä, koska nämä eivät edes yritä jättää tekemättä valintoja lentää johonkin konferenssiin. Tuohan on aivan älyvapaa väite, ettei yksilön tarvitse tehdä asian eteen mitään. Pitää. Aloita itsestäsi. Jos olen lihava ja saarnaan laihduttamisesta pikaruokaa syöden ei tee minusta uskottavaa henkilöä saarnaajana. Sama tässä. Itse pidän näitä ilmastoulisijoita säälittävinä. Tehkää jotain. Krääsän ja halpisvaatteiden shoppailu pois ja ulkomaanmatkailun lopetus ovat hyviä alkuja. Avokadot ja mantelit ja soijat pois ja kotimaista ruokaa tilalle.

06.06.19 16:11

<Pappa1488> Ruotsalainen teinityttö, jonka väitetään näkevän paljain silmin ilmassa leijuvan hiilidioksidin, on todella uskottava näissä ilmastoasioissa... Saatanansaatana taas tätä nykyajan menoa.

06.06.19 15:36

<vääräklemmari> "ilmastoasiat"... Mitäpä luulette ilmastouskovaiset, jotta kun kaukoitään ja muihin kehitysvaltioihin,(joihin maksetaan "kehitysmaa" apua verotuloista) on myyty läntistäteollisuutta ja ynnämuuta niin luuletteko te saakeli tosissanne, että heitä kiinostaa joku ilmastoasiat ja vielä vähemmän jotkut ympäristönsuojeluun vaikuttavat tekijät. Ei, ne pyyhkii niillä kauppapapereilla persettänsä siinä samalla kun partaansa nauramiselta ehtivät kun menevät pankkiin.

06.06.19 12:00

<pikkumusta> ruvetaan kaikki lämmittään sähköllä, bernerin anne on järkänny meille edullisen sähkön. ja halpenee vaan.

06.06.19 10:28

<MösjööTipsu> MSM Tottakai ilmastoasiat ovat myös yksilön päätettävissä, eikä kaikkea voi vaan sivuuttaa, että päättäkööt viisammat. Tietty meidät on opetettu niin, että kyllä valtio hoitaa ja miettii meidän puolesta, mutta saa täällä myös omilla aivoillaan ajatella. Se on ihan mun päätettävissä, jos rakennan uuden omakotitalon syrjään, että laitanko sinne öljypannun, hakepannun vai maalämmön. Verottamallahan sitä ohjataan, mut huomattavast helpommal kansalaiset pääsis, jos osais jotain oma aloitteisesti itsekkin tehdä.

06.06.19 08:37

<MSM> humpankuningas, kenenkään ei tarvitse näyttää mallia, koska ilmastonmuutos ei johdu yksilöiden päästöistä, vaan fossiilisten polttoaineiden valinnasta energialähteeksi globaalisti. Ilmastonmuutos ei ratkea sillä, että ihmiset vähentävät lentelyä tai yhtään mitään muutakaan, vaan ilmastonmuutos ratkeaa sillä, että kaikki palvelut toteutetaan päästöttömästi. Vetyä lentokoneeseen, sähköä autoon, ydinvoimalaa pystyyn, ja niin edelleen. Poliittisia päätöksiä, eikä yksilöiden piipertämistä.

06.06.19 07:23

<humpankuningas> Arskan ja tämän propagandakiiltokuvan yhteiskuva on otettu paneelissa oliko Itävallassa. Luonnollisesti ilmastonmuutosta vastaan taistellaan lentämällä ympäri maailman (yksityis)koneilla, jotta päästään jeesustelemaan porukalla miten ilmastonmuutos on pysäytettävä. Näyttäisivät mallia. Tällaiset kokoukset voitaisiin hoitaa nykyään etänäkin, kun tekniikka toimii. Ai ei voida vai? Ai niin sori, tämähän on kuin uskonto ja sosialismi, niissä johtajat voivat tehdä alamaisilta kiellettyjä juttuja. Katsokaa vaan, niin nämä rytöläjäsaarnaajat jatkavat lentelyään ja meiltä muilta kielletään kaikki.

05.06.19 21:47

<Nokturnal> tässä pitää tietää että teini-ikäinen ruotsalaistyttö on nykyään pätevä "ilmastoasiantuntija"

05.06.19 20:34

<Jussi> Hernepuikko Ei, vaan pitää faktoja tietämättä aiheuttaa itselleen mielipahan.

05.06.19 19:52

<LionKing138> Arskan elokuvssa räjäytetty miljoonia litroja bensaa. Arska ajelee tankeilla ja lentää lentokoneilla. En tuomitse, tekisin itse kans. Mut hyvä että herää ajatukseen ja koettaa vaikuttaa asiaan edes jotekin.

05.06.19 19:33

<343> Hernepuikko Ilmeisesti

05.06.19 19:06

<Hernepuikko> pitääkö tässä tietää se, että vuonna 2017 Kreisel Electric teki arnoldille ensimmäisen sähkökäyttöisen hummerin?

173
05.06.19 18:59

<BetBet> Ei kukaan pärjää noin hyvin elämässä – mr. olympiasta elokuvatähteyden kautta Kalifornian kuvernööriksi – ilman, että on aikaa sitten jo myynyt sielunsa saatanalle.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 120 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Vaikuttavatko medioiden saamat arvostelut tai kommentit omiin arvosteluihisi?

Vaikuttaa aina.
Vaikuttaa usein.
Vaikuttaa harvoin.
Ei vaikuta ollenkaan.
En arvostele medioita.
En osaa sanoa.

SAMANKALTAISIA

Aakkoset Arnoldin kanssa

12 137 katselukertaa

Arnold Schwarzenegger Impression

14 507 katselukertaa

Arnold photobombaa

21 036 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.