Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Asiaton oleskelu

Sallittu?!!

3.5 / 5 (30 ääntä)

Asiaton oleskelu - Sallittu?!!

Julkaistu: 8.9.2018 16:22

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Asiaton oleskelu

Kuvaus: Sallittu?!!

Hakusanat: asiaton, oleskelu, kyltti, salliminen, mitä, ihmettä,

3.5 / 5 (30 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-09-08 16:43:50

+118088

<lask90> +5 RR

Näitä saisi tulla lisää. Vaikka nuorisolle mestoja keskelle metsää, niin eivät majailisi ostareilla ja ala-asteiden pihalla. Saisivat sitten siellä keulia mopoilla ihan rauhassa.

63

Aika: 2018-09-08 22:10:32

+120065

<LionKing138> +5 RR

lask90 meidän kulän rajalla oli oli 2 isoa hylättyä omakotitaloa. Itse kun olin nuori kaveriporukalla poltettiin puuta takassa ja vietettiin rauhallista aikaa. Kun tämä nykynuoriso meni sinne, laittoivat sen vuoden sisällä aivan paskaksi ja lopuksi polttivat ne. Nyt hengailevat kaduilla ja räkivät kaikkialle. Ois ollu oma rauhallinen, lämmin, sateelta suojattu paikka. Mut ei

41

Aika: 2018-09-08 18:23:33

+21678

<Pops_> +5 RR

Onko muut törmänny ilmiöön kun teinit maleksii kauppojen ovien edessä? Ei helvetti miten ärsyttävää touhua tukkia muiden kulku. Joskus vielä sanon niille...joskus.

36

Kommentit (9)

Piilota OFF-Topic keskustelu

09.09.2018 21:54

<lask90> (Jatkoa..) eli en siis ymmärrä, että jos tehdään jotain kiellettyä, että miksi tahalteen samalla särkeä jonkun toisen omaisuutta? Eikö olisi fiksumpaa vain nauttia oloista ja jättää paikat siistiin kuntoon, niin kukaan ei edes tietäis että siellä on käyty ja kiinnijäämisen riskikin on olematon. Tosiaan koulukuraattori väitti että varstolla on nähty mies sinisessä takissa ja mustissa kengissä. Minähän se olin, mutta jutustelun aikaan minulla oli valkoiset kengät ja sanoin vain, että "uskon, että jollain muullakin on sininen takki" eikä meidän tarvinnut maksaa muiden perseilyä.

09.09.2018 21:49

<lask90> LionKing138 tiedätkö sama juttu mulla, mutta oman ikäisteni kanssa. Kesällä ja pimenevinä iltoina eräs kaveri keksi vääntää sorkkaraudalla erään koulun varaston oven auki. Saimme tuolloin nauttia olosta pukuhuoneessa, jossa kenenkään näkemättä joimme olutta ja puhuimme paskaa. Vaikka varasto oli kylmä, oli se alikulkusiltoja miellyttävämpi mesta. No pari kertaa meni ihan hyvin, kunnes meitä vuotta nuoremmat + pari omaikäistä pisti kaikki liikuntavälineet paskaksi ja kuraattorikin väitti että minut ja kaverini oli nähty siellä. Syytettä en saanut mut taas näki kuinka idiootit pilas tämänkin.

09.09.2018 09:45

<peena> Ei ole varmaan Räsäsen pihasta.

08.09.2018 22:43

<Important> Ansa

08.09.2018 22:34

<koppi_tulmi> Ihana kyltti, ei tartte polttaa t. Nuuskamuikkunen

08.09.2018 22:10

<LionKing138> lask90 meidän kulän rajalla oli oli 2 isoa hylättyä omakotitaloa. Itse kun olin nuori kaveriporukalla poltettiin puuta takassa ja vietettiin rauhallista aikaa. Kun tämä nykynuoriso meni sinne, laittoivat sen vuoden sisällä aivan paskaksi ja lopuksi polttivat ne. Nyt hengailevat kaduilla ja räkivät kaikkialle. Ois ollu oma rauhallinen, lämmin, sateelta suojattu paikka. Mut ei

08.09.2018 20:42

<pepeplus> Hyvä että edes jossain.

08.09.2018 18:23

<Pops_> Onko muut törmänny ilmiöön kun teinit maleksii kauppojen ovien edessä? Ei helvetti miten ärsyttävää touhua tukkia muiden kulku. Joskus vielä sanon niille...joskus.

08.09.2018 16:43

<lask90> Näitä saisi tulla lisää. Vaikka nuorisolle mestoja keskelle metsää, niin eivät majailisi ostareilla ja ala-asteiden pihalla. Saisivat sitten siellä keulia mopoilla ihan rauhassa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Vanteen nuoleskelua

41 544 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.