Lähettäjä:

led zeppe1in 93 led zeppe1in 93

Berliini 30-luvulla

Väritettyjä valokuvia kolmannenvaltakunnan kukoistuksen ajalta. Vuonna 1933 valtaan nousseen kansallissosialistisen puolueen johtaja Adolf Hitler halusi rakentaa Berliinistä uuden pääkaupunkinsa, Welthauptstadt Germanian. Suuri osa kaupungista oli tarkoitus purkaa ja rakentaa uudelleen. Rakennusprojektit keskeytyivät toisen maailmansodan vuoksi. Länsiliittoutuneet pommittivat Berliiniä 363 kertaa vuosina 1940–1945. Marraskuusta 1943 maaliskuuhun 1944 kaupunkiin kohdistettiin oma pommituskampanjansa. Berliini toimi viimeisenä sotanäyttämönä Euroopassa, kun puna-armeijan joukot saavuttivat sen huhtikuussa 1945. Kaupungista käytiin ankara taistelu, ja muun muassa valtiopäivätalo raunioitui. Kansallissosialistisessa Saksassa hallinto valvoi kansalaisiaan päästäkseen ideologiansa viitoittamiin päämääriin. Tarkoitus oli luoda kulttuurisesti, rodullisesti ja terveydellisesti mahdollisimman voimakas arjalainen kansa. Sellaiset taideteokset, jotka olivat ristiriidassa klassisen taideihanteen suhteen, nimettiin ”rappiotaiteeksi”. Kansallissosialismi suosi neuvostohallinnon tapaan helposti ymmärrettävää taidesuuntaa, realismia, jossa kuitenkin erotuksena Neuvostoliiton sosialistisesta realismista korostuivat germaaniseen mytologiaan liittyvät kansallisromanttiset teemat. Natsi-Saksan kulttuurissa ihannoitiin arjalaista rotua, saksalaisuutta ja johtajaa. Hitlerin henkilökultti oli merkittävä osa Saksan kulttuuria. Propagandalla oli suuri osuus ihmisten elämässä. Kadut, radiolähetykset, elokuvat ja lehdet täyttyivät natsipropagandasta, jossa Hitler esitettiin suurena pelastajana ja arjalainen rotu ylivertaisena.

4.5 / 5 (111 ääntä)

Berliini 30-luvulla - Väritettyjä valokuvia kolmannenvaltakunnan kukoistuksen ajalta.

Vuonna 1933 valtaan nousseen kansallissosialistisen puolueen johtaja Adolf Hitler halusi rakentaa Berliinistä uuden pääkaupunkinsa, Welthauptstadt Germanian. Suuri osa kaupungista oli tarkoitus purkaa ja rakentaa uudelleen. 

Rakennusprojektit keskeytyivät toisen maailmansodan vuoksi. Länsiliittoutuneet pommittivat Berliiniä 363 kertaa vuosina 1940–1945. Marraskuusta 1943 maaliskuuhun 1944 kaupunkiin kohdistettiin oma pommituskampanjansa. Berliini toimi viimeisenä sotanäyttämönä Euroopassa, kun puna-armeijan joukot saavuttivat sen huhtikuussa 1945. Kaupungista käytiin ankara taistelu, ja muun muassa valtiopäivätalo raunioitui.

Kansallissosialistisessa Saksassa hallinto valvoi kansalaisiaan päästäkseen ideologiansa viitoittamiin päämääriin. Tarkoitus oli luoda kulttuurisesti, rodullisesti ja terveydellisesti mahdollisimman voimakas arjalainen kansa. Sellaiset taideteokset, jotka olivat ristiriidassa klassisen taideihanteen suhteen, nimettiin ”rappiotaiteeksi”. Kansallissosialismi suosi neuvostohallinnon tapaan helposti ymmärrettävää taidesuuntaa, realismia, jossa kuitenkin erotuksena Neuvostoliiton sosialistisesta realismista korostuivat germaaniseen mytologiaan liittyvät kansallisromanttiset teemat. Natsi-Saksan kulttuurissa ihannoitiin arjalaista rotua, saksalaisuutta ja johtajaa. Hitlerin henkilökultti oli merkittävä osa Saksan kulttuuria. Propagandalla oli suuri osuus ihmisten elämässä. Kadut, radiolähetykset, elokuvat ja lehdet täyttyivät natsipropagandasta, jossa Hitler esitettiin suurena pelastajana ja arjalainen rotu ylivertaisena.

Julkaistu: 6.8.2016 09:43

Tarkastaja: kido

2.5K

Lähettäjä: led zeppe1in 93 led zeppe1in 93

Otsikko: Berliini 30-luvulla

Kuvaus: Väritettyjä valokuvia kolmannenvaltakunnan kukoistuksen ajalta. Vuonna 1933 valtaan nousseen kansallissosialistisen puolueen johtaja Adolf Hitler halusi rakentaa Berliinistä uuden pääkaupunkinsa, Welthauptstadt Germanian. Suuri osa kaupungista oli tarkoitus purkaa ja rakentaa uudelleen. Rakennusprojektit keskeytyivät toisen maailmansodan vuoksi. Länsiliittoutuneet pommittivat Berliiniä 363 kertaa vuosina 1940–1945. Marraskuusta 1943 maaliskuuhun 1944 kaupunkiin kohdistettiin oma pommituskampanjansa. Berliini toimi viimeisenä sotanäyttämönä Euroopassa, kun puna-armeijan joukot saavuttivat sen huhtikuussa 1945. Kaupungista käytiin ankara taistelu, ja muun muassa valtiopäivätalo raunioitui. Kansallissosialistisessa Saksassa hallinto valvoi kansalaisiaan päästäkseen ideologiansa viitoittamiin päämääriin. Tarkoitus oli luoda kulttuurisesti, rodullisesti ja terveydellisesti mahdollisimman voimakas arjalainen kansa. Sellaiset taideteokset, jotka olivat ristiriidassa klassisen taideihanteen suhteen, nimettiin ”rappiotaiteeksi”. Kansallissosialismi suosi neuvostohallinnon tapaan helposti ymmärrettävää taidesuuntaa, realismia, jossa kuitenkin erotuksena Neuvostoliiton sosialistisesta realismista korostuivat germaaniseen mytologiaan liittyvät kansallisromanttiset teemat. Natsi-Saksan kulttuurissa ihannoitiin arjalaista rotua, saksalaisuutta ja johtajaa. Hitlerin henkilökultti oli merkittävä osa Saksan kulttuuria. Propagandalla oli suuri osuus ihmisten elämässä. Kadut, radiolähetykset, elokuvat ja lehdet täyttyivät natsipropagandasta, jossa Hitler esitettiin suurena pelastajana ja arjalainen rotu ylivertaisena.

Hakusanat: saksa, natsi, kaupunki, berliini, kolmas, valtakunta, deutsches, arjalainen, reich, nsdap, historia, punainen, katu, auto, kauppa, väri, valokuva, hakaristi,

4.5 / 5 (111 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-08-06 10:19:52

+24174

<BeatMaster>

Miettikääs paskamyrskyä jos tänäpäivänä roikkuis samanverran Suomen lippuja ilman liputuspäivää. Rasismia on olla patrioottinen.

206

Aika: 2016-08-06 10:29:36

+9703

<humpankuningas>

Kumma homma miten tuolla onnistuttiin luomaan hyvinvointia, vaikka kyseessä on pahin ideologia ikinä. Tavallisella tallaajalla tuolla meni varmasti ihan mukavasti. Natsi-Saksa oli lisäksi vielä edelläkävijä tekniikassa (ensimmäiset televisiolähetykset esimerkiksi) ja luonnonsuojelussa. Jos olisivat jättäneet juutalaiset rauhaan ja vaikka pelkästään ajaneet heidät pois uuniin laiton sijasta, niin millainenkohan supervalta he olisivatkaan nykyään? Itse en voi sietää minkäänlaista sosialismia, mutta tuota olen monta kertaa miettinyt. Ainakin se olisi ollut noin 1000x parempi kuin Neukkulan versio

136

Aika: 2016-08-06 10:08:30

+1939

<habanjeero>

Siellähän on ristilippuja niinku jenkeissä on jenkkilippuja.

83

Aika: 2016-08-06 10:41:56

+2781

<Luciferret>

Hienoja kuvia ja johdanto. 30-luvun Saksassa oli kova noste ja ois varmaan ollu hienoa olla osa sitä silloin, mutta on ihan vitun typerää ihannoida yhtä maailmanhistorian kovinta murhamiestä. Kelatkaas tätä: Löytyykös suvusta tai perheestä kehitysvammaisia? Leirille vaan. Homoja? Leirille vaan. Muuten vaan erilaisia tai kriittisesti ajattelevia kuin valtaväestö? Leirille vaan. Ootsä pölöhö vaan niin helvetin yksinkertainen. Ja vaikka tässä nyt grillaankin niin en mä niin mustavalkoinen(suvakki/kriittinen akseli) ole kuin jotkut varmaan kohta kommenteissaan todisteleekin.

69

Aika: 2016-08-06 19:34:31

+8104

<bagzy>

Luciferret Noh, jos totta puhutaan, niin eipä yhteiskunta paljoa voita elättämällä kehitysvammaisia, tai ylistämällä lapsettomuutta ja omien perversiodensa priorisoimista. Kyllä ihan oma äitinikin on sitä mieltä että ei olisi mitään vihannesta alkanut elättämään, jos minusta semmoinen olisi tullut. Painolastia, painolastia... Olen realisti.

37

Kommentit (51)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.05.17 14:02

<Reptiliankeisari> Hitler nosti kansakunnan pankkiirimafian ikeestä. Pankkiirimafia ei hyväksynyt ettei pääse käsiksi saksan varallisuuteen ja järjesti sodan.... Tutkikaa sitä historiaa, meille siitä on yritetty syöttää vain se kolikon kommunistinen puoli. Ja miettikää kuka meille tästä kaikesta on uutisoinut...

16.08.16 20:09

<Marckontscz> oi kun olisi syntynyt 70 vuotta aikaisemmin!

08.08.16 15:47

<partYniga> Kyllä se harmittaa että tuo suunnitelma meni mönkään. kohta eletään taas viidakossa petojen armoilla.

08.08.16 13:05

<kayttaja420> vooiiii niiitä aiiikojja, kun tehtiin taaaikojja daaddaaaaddaaadadaaaa..... oispa natsi saksassa.

08.08.16 09:57

<Luciferret> pölöhö Eka meni läpi, tää uus ei enää provosoi.

08.08.16 09:56

<Luciferret> BeagleAjuri True. Mut ainahan nää menee henkilökohtaisuuksiin, ainakin internetzissä.

08.08.16 09:54

<Luciferret> bagzy Ihan sama mitä selität sun realismista. Siinä vaiheessa kun saat ekan lapsen ja se on kehitysvammainen niin sanoisit eukolles että "Painolastia, painolastia."? Nyt vittu järki käteen. Jollet olet ihan sekaisin päästäs niin et takuulla omaa lastas hengiltä sen takia laittais. Ja ken nyt haikailee "suuren johtajan" perään niin mitä jos, MITÄ JOS se olisikin eri leiriä edustava diktaattori? Mitä jos te olisittekin väärällä puolella?

07.08.16 21:45

<aasberg> Valtakunnassa kaikki hyvin.

07.08.16 14:19

<kanaaliakka> Eilen luin yhdeltä istumalta kirjan Talviuni Berliinissä. Kirjailija kertoo perheensä historiasta n. 30 -luvulta DDR:n hajoamiseen saakka. Suosittelen kyllä kaikille aiheesta kiinnostuneille, varsinkin DDR:n puuhamiehinä toimeiden kirjailijan isoisien tarinat olivat kiehtovia.

07.08.16 10:53

<mikroi> Ei paljon negejä näy. T: perus-rasisti.

07.08.16 00:31

<leper> Voisin muuttaa saksaan. Mahtaako se olla yhtä kieltomaa kuin suomi?

06.08.16 23:49

<Bman> Looks good to me, Mercs and BMWs roaming the streets and no immigrants or religious bastards in sight. Yes this is a racist comment, go sue me.

06.08.16 20:39

<Urho_Kekkonen> Ja enään yhteen vuoden aikaan on Berliinissä noin punaista

06.08.16 19:50

<lask90> Siistiähän olisi jos meilläkin olisi diktatuuri joo. Miettikää vaikka et meidän poliitikot sais päättää mitä vain etkä sais kritisoida ollenkaan? Ei paljon oltais kuunneltu rokkia tai sometettais tänä päivänä. Itse en haluaisi asua diktatuurissa vaikka saisin olla johtoportaassa. Mielummin asuisin vapaassa maassa vaikka sata miljoonaa rikkaampana, paljon enemmän antaisi.

06.08.16 19:34

<bagzy> Luciferret Noh, jos totta puhutaan, niin eipä yhteiskunta paljoa voita elättämällä kehitysvammaisia, tai ylistämällä lapsettomuutta ja omien perversiodensa priorisoimista. Kyllä ihan oma äitinikin on sitä mieltä että ei olisi mitään vihannesta alkanut elättämään, jos minusta semmoinen olisi tullut. Painolastia, painolastia... Olen realisti.

06.08.16 19:30

<bagzy> humpankuningas Juutalasista yritettiinkin päästä eroon esim. antamalla heille mahdollisuus siirtää omaisuutensa saksan pankkiin, ja muuttaa Israelin maille, ja saada siellä rahansa takaisin täytenä. Moni tekikin näin, mutta ei se ongelmaa silti ratkaissut. Joten viimeisenä tulikin "The final solution". Olisivat voineet vain lähteä.

06.08.16 18:42

<Dickbutts> Oli kyllä kauheeta aikaa toi. Aika rauhallista ja rikollisuuttakaan varmaan kauheemmin ollu, aivan kamalaa.

06.08.16 17:35

<Ruhtinas> Kuka näitä sotahommia jaksaa tänne koko ajan postailla?

06.08.16 17:32

<Omenaripuli> Kansallissosialismissa eniten arvostusta saivat ne, jotka tekivät eniten yhteiskunnan/maan hyväksi. Samalla tavalla miten nykyään raja ratkaisee statuksen.

06.08.16 16:39

<Deathray Gonzo> Nykyään siellä on värikkäämpää.

06.08.16 15:51

<Pakko Ottaa> On se kaunis näky.

06.08.16 13:50

<Herra Raato> Samalla raivolla Saksa uuden Merkel Fuhrerinsa kanssa ajaa nyt sitten monikulttuurisuuden unelmaa ainoana oikeana ideologiana uuteen Neurooppaansa, eli EU-alueelle. Eikö nuo germaanipenteleet osaa koskaan kulkea keskitietä ja käyttää vähän maalaisjärkeä? Onkohan rasisteille, eli kaikille virallista dogmaa vastustaville suunnitteilla jo leirejä uudelleen koulutusta varten?

06.08.16 13:32

<aasberg> Jotenkin rauhallista ja vaikuttaa olleen oikea järjestys asioilla.

06.08.16 13:26

<Timppa102> Hatun nosto kansallissosialisteille taitavasta propagandasta, tuntuu iskevän yksinkertaisimpiin vieläkin. Mitä Natsien talouspolitiikkaan tulee, niin sen toimivuudesta on hankala sanoa mitään, kansallissosialistit eivät kerenneet olemaan vallassa pitkään ennen sodan alkamista ja tämäkin tapahtui suuren laman loppumainingeissa jonka jälkeen talouskasvu oli suurimmassa osassa teollisuusmaita räjähdysmäistä. Niin tai näin, muutama propaganda kuva ei kerro tästä suuntaan tai toiseen.

06.08.16 13:06

<Thaliquid> humpankuningas Ei juutalaiset olisi luovuttaneet vaikka olisi heidät maasta pois ajanut! Sota kun on helvetin hyvä keino tehdä rahaa ja jos joukon nuorimmat eivät tiedä niin juutalaiset rakastaa rahaa enemmän entä omia sukulaisiaan!

06.08.16 12:44

<BetBet> Lippu ja leijona kutakuinkin pilattu rajojen sisällä, kiitos vitusti tampiot.

06.08.16 12:36

<pölöhö> Ainut huono puoli hitlerissä oli se että hän oli kasvissyöjä.

06.08.16 12:34

<pölöhö> Luciferret taitaa olla aikamoinen kunkahattutäti ;) ikävä suurmiestä hitleriä kohtaan kasvaa päivä päivältä enemmän. Oli hieno mies ja oikeat aatteet.

-11
06.08.16 12:33

<onseny> oikeenki mukavan näköstä. ei paljon allahu akbaria kukaan rättipää ole huutelemassa

06.08.16 12:31

<KeijoEerikki> kaunista

06.08.16 12:31

<sattanen> Berliini, hieno kaupunki! Asuin tuolla 2013-2014. En koskaan käynyt siinä TV-tornissa kun ajattelin että onhan tässä aikaa... sitten muutin yhtäkkiä Wiesbadeniin. Nyt pitää joskus asiasta tehden lähteä turistiksi vierailemaan TV-tornissa.

06.08.16 12:17

<BeagleAjuri> Luciferret Viimeisessä lauseessasi piilee viisaus. Nämä on niitä asioita missä futistermein pitäsi pelata palloa eikä miestä. Asiat riidelkööt keskenään. Tuon ajan saksasta on kuultu niin valtavat määrät puutaheinää että kehoitan jokaista omalla kohdallaan perehtymään asioihin itse. Hyvä esimerkki vaikkapa Jesse Owens josta oli vasta iso juttu iltasanomissa.

06.08.16 12:00

<windosrmagistus> silloin joskus oli asiat paremmin....

06.08.16 11:59

<Why> DAI Mukavaa kun joskus heität positiivisenkin kommentin :D

06.08.16 11:06

<nahka100> hassua kuinka ihmiset olivat tuolloin onnellisia

06.08.16 10:59
06.08.16 10:57

<ryijykurppa> BeatMaster miks välittää kitisevästä vähemmistöstä? antaa niiden valittaa ja pitää paskamyrskyä keskenään.

06.08.16 10:50

<BokeLai> Kuvaus sopii täydellisesti nykypäivään. Erona vain että omaa rotua pitää vihata (koskee vain valkoisia) ja propagandan kohde on eri

06.08.16 10:48

<hpkl> Näyttää siltä saksalta, missä vois viettää eläkevuodet

06.08.16 10:48

<kaikkionmun> Gaunista pojat, gaunista

06.08.16 10:46

<Devourment> keksikää aikakone...mä lähen tonne!!!

06.08.16 10:46

<DAI> Tolla toisen kuvan naisella on varmasti upeat tissit jakkunsa alla.

06.08.16 10:41

<Luciferret> Hienoja kuvia ja johdanto. 30-luvun Saksassa oli kova noste ja ois varmaan ollu hienoa olla osa sitä silloin, mutta on ihan vitun typerää ihannoida yhtä maailmanhistorian kovinta murhamiestä. Kelatkaas tätä: Löytyykös suvusta tai perheestä kehitysvammaisia? Leirille vaan. Homoja? Leirille vaan. Muuten vaan erilaisia tai kriittisesti ajattelevia kuin valtaväestö? Leirille vaan. Ootsä pölöhö vaan niin helvetin yksinkertainen. Ja vaikka tässä nyt grillaankin niin en mä niin mustavalkoinen(suvakki/kriittinen akseli) ole kuin jotkut varmaan kohta kommenteissaan todisteleekin.

06.08.16 10:29

<humpankuningas> Kumma homma miten tuolla onnistuttiin luomaan hyvinvointia, vaikka kyseessä on pahin ideologia ikinä. Tavallisella tallaajalla tuolla meni varmasti ihan mukavasti. Natsi-Saksa oli lisäksi vielä edelläkävijä tekniikassa (ensimmäiset televisiolähetykset esimerkiksi) ja luonnonsuojelussa. Jos olisivat jättäneet juutalaiset rauhaan ja vaikka pelkästään ajaneet heidät pois uuniin laiton sijasta, niin millainenkohan supervalta he olisivatkaan nykyään? Itse en voi sietää minkäänlaista sosialismia, mutta tuota olen monta kertaa miettinyt. Ainakin se olisi ollut noin 1000x parempi kuin Neukkulan versio

136
06.08.16 10:19

<BeatMaster> Miettikääs paskamyrskyä jos tänäpäivänä roikkuis samanverran Suomen lippuja ilman liputuspäivää. Rasismia on olla patrioottinen.

206
06.08.16 10:09

<Pappa1488> Ajalta, jolloin kaikki todellakin oli paremmin...

06.08.16 10:09

<suomirokki> Jalo aate.

06.08.16 10:08

<habanjeero> Siellähän on ristilippuja niinku jenkeissä on jenkkilippuja.

06.08.16 10:01

<MikkoP> snap-on Koska silloin oli Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.

06.08.16 10:00

<pölöhö> Ihailen välillä hitleriä, sai paljon hyvää aikaiseksi :) ei hyppis mutiaiset silmille, jos hitler olis onnistunut tehtävässään. Ikävä hitleriä :)

-10
06.08.16 09:53

<LionKing138> Suosittiin realismia. Arjalainen rotu esiteltiin ylivertaisena. Sama asia?

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 68 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä saisi sinut hankkimaan lapsia?

Ei mikään. En halua lapsia.
Jos taloudellinen tilanteeni paranisi.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Mies -> naisen.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Nainen -> Miehen.
Jos löytäisin löytäisimme pysyvän työpaikan/isomman asunnon
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei halua.
En halua lapsia, mutta kumppanini haluaisi.
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei voi saada lapsia.
En voi saada lapsia, mutta nykyinen kumppanini haluaisi.
Muu.. vastaus kommenteissa.

SAMANKALTAISIA

Suomen presidentit 1930-luvulla

21 712 katselukertaa

Berliini 1945 ja nykyään

23 802 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.