Quantcast

Lähettäjä:

namelesss namelesss

CNN

4.6 / 5 (73 ääntä)

CNN

Julkaistu: 17.12.2016 10:50

2.5K

Lähettäjä: namelesss namelesss

Otsikko: CNN

Hakusanat: cnn, uutinen, hakkerointi, vaalit, venäjä, Trump, voitto, ,

4.6 / 5 (73 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-17 10:56:03

+6293

<Nipatran>

ohan tää ihan hauska jos ei tajuu et toinen noista on uutinen ja toinen mielipidekirjoitus

112

Aika: 2016-12-17 11:49:32

+5102

<RandomUser7-11>

Denzel Washington sano mun mielestä hyvin yhes haastattelussa: If we don't watch the news, we're uninformed. If we watch the news, we're disinformed.

79

Aika: 2016-12-17 11:05:03

+224754

<aleksi_i>

Eikös CNN ole pelkkää mielipidekirjoitusta.

71

Aika: 2016-12-17 11:36:24

+118084

<lask90>

En ihmettele jos trump valittiin. Populistihan se toki on, mutta silti hän aikoi karkoittaa Laittomat maahanmuuttajat, Rikoksia tehneet maahanmuuttajat ja estää heidän tulo maahan. Jos joku haluaa meksikosta jenkkeihin, hankkikoot työpaikan ja oikean viisumin. Mikäs siinä on niin vaikeaa? Vaalitulos osoitti että ihmiset ovat kyllästyneet lässytykseen. Uskon että moni kärsii etnisien jengien teoista ja oikeasti haluaa jo muutosta. Ikävä kyllä faktahan on, että etnisissä ryhmissä on enemmän rikollisuutta mukana ja karsimalla rikolliset maahan jäisi ne jotka haluaa elää maan tavoin.

66

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

22.12.2016 09:05

<lask90> Troo Mies kyllä rikollisista mamuista hirveän moni on juuri tullut jäädäkseen, ja ihmisiä juuri eniten ärsyttää se, että samat mamut ovat jatkuva ongelma. Mutta joo, ehkä olet oikeassa, että vaikka näin kauniisti trump puhuukin, populistin suurin ongelma on se, että valinnan jälkeen voi tulla tyhjä olo. Mitä olet muuten mieltä valinnasta presidentiksi? (Voit toki vastata profiiliinkin jos haluat.)

21.12.2016 06:35

<Troo Mies> lask90 --> Kun heillä tilanne alkaa käydä liian kuumaksi, pakkaavat he itse laukkunsa ja hyppäävät rajan toiselle puolella odottelemaan tilanteen rauhoittumista. Meksikolaisia ja muualta tulleita rikollisiahan alkoi tulla maahan vasta sen jälkeen, kun huumeiden vastainen sota aloitettiin ja kaikki kotimaiset rikolliset päätyivät vankilaan tai ties minne. Ei ne ongelmat vain tuollaisella yksinkertaisella tavalla katoa. Toki tämähän on vain populistien tapa uskotella ja huijata äänestäjiä, mutta senhän sinä jo tiesitkin. :)

21.12.2016 06:29

<Troo Mies> lask90 En vaan oikeen usko, että rikollisuus siitä pahemmin pienenee, jos laittoman maahanmuuton kitkentään hassataan miljardi tolkulla veronmaksajien rahaa. Veikkaanpa vielä, että laittomasti maassa oleskelevat ovat melko hissunkissun ja yrittävät pysyä poissa harmeista, jotta voisivat oleskella maassa mahdollisimman pitkään. Enkä oikeen saa nyt kiinni tuosta sinun logiikasta, että laiton maahanmuutto olisi jotenkin suurin ongelma tuossa rikollisuuden kitkennässä. Maahan tulleilla rikollisilla tuskin on tarkoitus kovin pitkäksi aikaa jäädä maahan, koska kiinnijäämisen riski kasvaa.

18.12.2016 21:19

<Nytkypete> Podestan mailitkin hakkeroitiin Venäjän valtion eliitihakkereiden toimesta. Todellisuudessa Shillyt käytti Gmail ja Yahoo tilejä. Podestan mailiin lähetetiin "salasananvaihtolinkki", johon Podesta kirjoitti tomerana oman salasanansa, joka oli: p@ssword, siis ei helvetti!

18.12.2016 14:37

<Parori> Sinänsä kiinnostavaa tosta Trumpista että se on kiertämässä tällähektellä ympäri Yhdysvaltoja ja perumassa lupauksiaan...

18.12.2016 14:32

<sdabu> Fallacy [happy 911] Nyt kyllä repesin.:D

17.12.2016 19:58

<lask90> MrFiufaufou Voi ei, minä olisin itse toivonut jonkun muun tulevan presidentiksi, toki ei Hillarykään paras olisi ollut. Eli niinkin jännä asia, että en edes kannata Trumppia ja kaikkia hänen politiikkaansa, olen kuitenkin sitä mieltä että jos ameriikka on valmis äänestämään ihmisen Presidentikseen, joka halusi rajoittaa maahanmuuttoa, jossain täytyy olla vakavia ongelmia. Näemmä jotain vaalivilppiäkin on ollut, mutta en olisi siis yllättynyt vaikka Trump olisikin kansan suosikki, johtuen juurikin esim. em. Ongemmista.

17.12.2016 19:54

<lask90> Troo Mies tottakai, make america great againhan heidän ideansa on. Mamupolitiikka oli yksi ratsuhevonen, ja Trump aika yliampuvasti ja provosoivasti siitä puhuikin, mutta mikään näistä ei poista sitä tosiasiaa että monien laittomien mamujen mukana tulee paljon ongelmia. Laittoman maahanmuuton kitkeminen vähentäisi mielestäni jopa syrjintää & ennakkoluuloja ihmisiltä, koska yhä harvempi mamu olisi rikollinen ja heidänkin maine paranisi samalla. Eiköhän Trump ainakin jotain saa aikaan kun hommiin pääsee.

17.12.2016 16:52

<MrFiufaufou> lask90 Vaalitulokset myös paljastivat sen ikävän ongelman että suuri osa kansasta, joka maassa, on 5 vuotiaan tasolla ja ei tiedä mikä on hyväksi. En vain ymmärrä miksi näilläkin ihmisillä on äänioikeus. Tarkoittaen tietenkin vasemmistoa.

17.12.2016 13:07

<SkiiggeBoy> Nipatran tässä pitää tietää että nykyään uutiset ovat mielipidekirjoituksia

17.12.2016 12:40

<Troo Mies> lask90 Trumppihan kuulostaa ihan Perussuomalaiselta. :D Melko isot rahat liikkuu jo tuossa rikollisuuden kitkemisessä, niin eipä taida nuo sun visiot oikeen toteutua. Minä olen ymmärtänyt, että Trumpin kannattajat haluavat enemmänkin töitä ja vauraammaan Amerikan. Toki populisteilla pitää aina olla jokin syntypukki jota syyttää.

17.12.2016 11:49

<RandomUser7-11> Denzel Washington sano mun mielestä hyvin yhes haastattelussa: If we don't watch the news, we're uninformed. If we watch the news, we're disinformed.

17.12.2016 11:36

<lask90> En ihmettele jos trump valittiin. Populistihan se toki on, mutta silti hän aikoi karkoittaa Laittomat maahanmuuttajat, Rikoksia tehneet maahanmuuttajat ja estää heidän tulo maahan. Jos joku haluaa meksikosta jenkkeihin, hankkikoot työpaikan ja oikean viisumin. Mikäs siinä on niin vaikeaa? Vaalitulos osoitti että ihmiset ovat kyllästyneet lässytykseen. Uskon että moni kärsii etnisien jengien teoista ja oikeasti haluaa jo muutosta. Ikävä kyllä faktahan on, että etnisissä ryhmissä on enemmän rikollisuutta mukana ja karsimalla rikolliset maahan jäisi ne jotka haluaa elää maan tavoin.

17.12.2016 11:27

<LOMM> Nipatran Loistava pointti. Ehkä se todellinen uutinen tässä kuvassa on informaatiosota, jonka sivullisia uhreja me kaikki olemme. Idea siitä, ettei koventionaalisiin uutislähteisiin ole enää luottaminen ja Facebook, Twitter ja vaikkapa jokin huumorisivusto toimii luotettavampana uutislähteenä. Aivan kuin "uutisilla", jotka leviävät netissä ei voisi olla minkäänlaista agendaa tai hyötyjää taustalla, koska sun kaveri on lähettänyt sen sulle.

17.12.2016 11:09

<Lahden Sininen> Mä pidän USA:ta isompana uhkana kuin Venäjää. USA on kuin sinun kehitysvammainen enos, voit mennä sen luo kylään mutta silti se on aina niin arvaamaton

17.12.2016 11:05

<aleksi_i> Eikös CNN ole pelkkää mielipidekirjoitusta.

17.12.2016 10:56

<Nipatran> ohan tää ihan hauska jos ei tajuu et toinen noista on uutinen ja toinen mielipidekirjoitus

112

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

CNN uutiskuva

24 004 katselukertaa

CNN laatua

26 479 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.