Quantcast

Lähettäjä:

Gadget Gadget

EI. Tv. Trafi.

Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta.

3 / 5 (56 ääntä)

EI. Tv. Trafi. - Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta.

Julkaistu: 1.3.2018 14:49

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Gadget Gadget

Otsikko: EI. Tv. Trafi.

Kuvaus: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta.

Hakusanat: trafi, nissan, valitus,

3 / 5 (56 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-03-01 14:57:53

+9817

<tuppo> +5 RR

Olipas hulvaton huumoripläjäys. Olisi tämän kirjoittanut autisti voinut hoitaa rekisteristäpoiston asianmukaisesti niin ei tarvitsisi viisastella. Toivon että verot, viivästyskorot ja kaikki mahdolliset sakot yms peritään täysimääräisenä.

81

Aika: 2018-03-01 16:31:21

+1703

<-peetu> +5 RR

Laopangrealtaste Kaikkea voi selitellä maailman tappiin, se ei poista vastuuta. Henkilöllä on todenäköisesti ajokortti ja pitäisi liikennesääntöjen lisäksi tietää että: Poliisi ei poista ajoneuvoa rekisteristä/laita seisontaan. Tarvittaessa ajokieltoon jossa ajoneuvo jo oli. Auton poisto rekisteristä vaatii romutustodistuksen. Rekisterissä olevan ajoneuvon voi laittaa seisontaan jolloin siitä ei mene veroa. 2007 on saanut viimeistään laskun veroista, jolloin asia viimeistään olisi pitänyt selvittää. Tarinan opetus: välinpitämättömyydestä tai tyhmyydestä kärsii luottotiedot...

42

Aika: 2018-03-01 15:49:21

+18801

<realtaste> +5 RR

tuppo Poliisithan hoitivat rekisteristä poiston kilvet irroittamalla? Sekä tietääkseni paalaajan olisi pitänyt lähettää romutustodistus trafille, eli ei välttämättä kyseisen tyypin vika ollenkaan. Tosin hänen olisi kannattanut pyytää myös romutustodistus itselleen varmistuakseen siitä että romuttaja on valtuutettu tehtävään, eikä tällaista pääsisi sattumaan.

27

Kommentit (22)

Piilota OFF-Topic keskustelu

03.03.2018 12:19

<sysostar> on sitten kuiten maksellut veroja kiltisti monta vuotta..

02.03.2018 11:56

<Oloneuvos> Olet aikuinen (oletettavasti koska saat ajaa autolla) hoida asiasi ja ota selvää jos et varmasti tiedä. Turha itkeä muille jos itse on ollut välinpitämätön.

02.03.2018 01:14

<wili1> Takapihalla seisottamisesta oli 4000mk! Ja havainnollistakseni tämän summan suuruutta, siihen aikaan katsastetun takaveto-Corollan sai tonnilla. Jopa halvemmallakin. Sitä en muista, mistä nuo rahat revin, mutta maksettava oli, ennen kun sain postettua rekisteristä. Ilman maksamista olisi maksut kertyneet lisää. Tämä on yksi niistä eniten vituttavista asioista mun elämässä. Tulipahan opittua kantapään kautta. ;)

02.03.2018 01:04

<wili1> Itellä kävi todella typerä moka 90-luvulla. Otin 500mk:n velan sijaan 99 Saabin, jota kaveri kauppasi mulle. Huomautin, että on velkaa mulle, ja otan Saabin.(en olisi ikinä rahoja saanut).Se tosin oli virhe. Saabi unohtui takapihalle, ja puolen vuoden jälkeen havahduin, että pitäisi tuokin poistaa rekisteristä. En vaan ollut muistanut laittaa omiin nimiin... Kilpiä konttorille viedessäni täti sanoi, ettei onnistu ennen kun on maksettu kaikki maksut. Ja tietysti moninkertaisena, kun en ollut ajoissa laittanut nimiini. Mutta ilman maksamista ei voinut poistaa rekisteristä. Ja lasku JatQ->

02.03.2018 00:46

<wili1> Ainoa parannus nykypäivänä on se, että verot kateaa myös, kun laitat seisontaan. Ennen piti maksaa koko vuoden vero, vaikka et ajaisikaan. Ja vero oli autokohtainen. Eli se maksoi, kuka omisti vuoden alussa. Eikä sitä mistään takaisin saanut, vaikka myi auton. Sen takia saattoi saada vuoden lopussa auton halvalla.

01.03.2018 23:52

<Gadget> Tässä pitää tietää, että auton rekisteriotteeseen merkitty haltija ei ole sen omistaja, joka, ja omistaja... öö ei voi tehdä asioita... ja haltija on vaan kyvytön tekemän mitään, kun ei ole omistusoikeutta ko. kaaraan. Hän ei saa pois nimiltään eikä toisaalta. Mihinkään. Laskut jatkuu, auto romutettu eikä sivusta mitään voi vaikka hauskaa on.

01.03.2018 23:29

<Laopang> tuppo Särähti vain silmään kun tuskin tollaisen auton omistaja rahassa kylpee. Jotenkin jos joku oikein toivoo pienituloiselle "kaikkia mahdollisia sakkoja" jostain inhimillisestä mokasta kuulosti vain mielestäni epäreilulta ja tarpeettoman pahantahtoiselta.

01.03.2018 23:15

<Gunfiyld> En ota kantaa miten tässä on toimittu, mutta Trafin toiminta on aika kyseenalaista. Mm. vakuutusyhtiöt voivat siirtää ihmisten autoja liikennekäyttöön ja kenties poiskin ilman minkäänlaista valtuutusta omistajalta. Trafi ei valvo tai ota vastuuta vakuutusyhtiöiden yms. tekemistä muutoksista ajoneuvorekisterissä, jota Trafi itse ylläpitää. Rekisterin ylläpitäjä ei siis kannavastuuta ylläpitämästään rekisteristä. Rekisterintietoja käytetään verotukseen, jolloin saavutaan yhtälöön jossa käytännössä vakuutusyhtiöt yms. vastaavat verotusperusteiden oikeellisuudesta

01.03.2018 22:34

<Halohjata> Täälähän on trafin asiantuntijat vauhdissa lynkkaamassa tavan kansalaista oikeen huolella :D painukaa vittuun :D

01.03.2018 21:52

<tuppo> Laopang Kiitos vaan toiveistasi. Olen juuri toipunut 4 viikkoa jälkioireineen kestäneestä ripulista jonka sain Intiasta. En toivoisi sellaista pahimmalle vihamiehellenikään. Luin kyllä tuon ylipitkän sepustuksen. Se ei muuta yhtään mihinkään sitä että tuo alkuperäinen autisti ei ollut hoitanut asioitaan josta nuo ongelmat olivat lähteneet. On saanut laskut ja viivästyskorot ihan aiheesta eikä niitä toivottavasti Trafi ala poistamaan tuollaisen viisastelukirjeen perusteella.

01.03.2018 20:51

<realtaste> -peetu Aina oppii jotain uutta. Luulin että kun poliisit ottavat kilvet,auto poistetaan rekisteristä ja se pitää katsastaa uudelleen jotta sen saisi takaisin rekisteriin. Mutta miksiköhän tyyppi on lopettanut asian selvittämisen 2010 puhelun jälkeen, varsinkin kun hän on todennäköisesti saanut monet verot sen jälkeen ennen seuraavaa 2015 puhelua? :D

01.03.2018 18:40

<-peetu> MösjööTipsu Kyllä itseltä löytyy melko hyvä kosketus suomalaiseen byrokratiaan, sössinyt ja asia jäänyt hoitamatta ajoissa. Tein päätöksenvalituksenpäätöksenvalituksenpäätöksenvalituksenpäätöksenvalituksen jonka jälkeen sain vihdoin pyytämäni lakipykälät joilla perusteltiin alkuperäinen päätös. Mutta kyseisellä kaverilla 10-vuotta verovelvolisuus jonka olisi voinnut 2007 katkaista puhelinsoitolla tai 2010-luvulla 5min trafi.fi palvelusta. Ei ole helvetin vaikeeta. Toki älyttömäks tuon tapauksen tekee että nissania ei saa ikinä pois rekisteristä, verovelvolisuutensa saa ja aina saanut pois.

01.03.2018 18:40

<Luciferret> EI helvetti. Liian hankalaksi tehdä? Trafin sähkäinen asiointi on ollut toiminnassa vuosia. Jollei ole pystynyt hoitamaan asioitaan sitä kautta niin itseään saa syyttää. Ja on soitellut Trafiin asian tiimoilta? Miksei ole mennyt suoraan katsastusasemalle hoitamaan asiaa heti kun kävi ilmi että verot juoksee. Ja MITEN HELVETISSÄ VOI OLETTAA ETTÄ POLIISIEN KILPIEN VIENTI TEKEE AUTOSTA REKISTERISTÄ POISTON?!? Oma vika. Maksa laskus.

01.03.2018 16:53

<MösjööTipsu> -peetu Toi on ihan turhaa teinimäistä uhoa ja saivartelua, niin kuin itseltäsi ei olisi jäänyt joku homma tahattomasti hoitamatta. Ihmisille käy virheitä, mut tämä nykyaikainen tehokas byrokratiakoneisto ei pahemmin anna tilaa korjata virheitään. Kaikki asiointi kun on tehty niin helvetin vaikeaksi, niin tälläiset asiat tuntuu jopa mahdottomilta hoitaa, jolloin se mielenkiinto vaan siihen touhuun loppuu. Rikokseksi kun tälläistä ei voi edes kutsua.

01.03.2018 16:33

<-peetu> ... Mikäli ei asioita tiedä, on iha järkevää selvittää asiat etukäteen ja vaikka käynny katsastuskonttorilla. Samalla ottanu ne 12€ siirtokilvet jos autoa tarvitsee siirtää. Ei tarvitse päiväsakkojakaan maksaa.

01.03.2018 16:31

<-peetu> Laopangrealtaste Kaikkea voi selitellä maailman tappiin, se ei poista vastuuta. Henkilöllä on todenäköisesti ajokortti ja pitäisi liikennesääntöjen lisäksi tietää että: Poliisi ei poista ajoneuvoa rekisteristä/laita seisontaan. Tarvittaessa ajokieltoon jossa ajoneuvo jo oli. Auton poisto rekisteristä vaatii romutustodistuksen. Rekisterissä olevan ajoneuvon voi laittaa seisontaan jolloin siitä ei mene veroa. 2007 on saanut viimeistään laskun veroista, jolloin asia viimeistään olisi pitänyt selvittää. Tarinan opetus: välinpitämättömyydestä tai tyhmyydestä kärsii luottotiedot...

01.03.2018 16:02

<Laopang> tuppo No siinähän selitetään miksi ihan ymmärrettävästi erehtyi, eikä syykään ole välttämättä hänen. Olisit lukenut tekstin niin ei tarvitsisi viisastella. Kaltaisellesi pienelle ihmiselle pahaa toivovalle nulkille toivon vastapainoksi, että autostasi hajoaa vähintäänkin vaihdelaatikko ja saat viikon kestävän agressiivisen ripulin.

01.03.2018 15:49

<realtaste> tuppo Poliisithan hoitivat rekisteristä poiston kilvet irroittamalla? Sekä tietääkseni paalaajan olisi pitänyt lähettää romutustodistus trafille, eli ei välttämättä kyseisen tyypin vika ollenkaan. Tosin hänen olisi kannattanut pyytää myös romutustodistus itselleen varmistuakseen siitä että romuttaja on valtuutettu tehtävään, eikä tällaista pääsisi sattumaan.

01.03.2018 15:43

<Jussi> Tl:dr

01.03.2018 15:40

<Tilipituppi> Asia, jonka ois voinu esittää kolmella lauseella piti sitten venyttää paskaksi kahdeksi sivuksi.

01.03.2018 15:25

<bluecut> Fiatin omistaneena voin kertoa, että kirjoittaja on oikeassa siinä, että niitä kannattaa välttää. Toisaalta jokainen Fiatilla kuljettu matka on seikkailu, koska et koskaan tiedä pysyykö auto ehjänä määränpäähän asti tällä kertaa.

01.03.2018 14:57

<tuppo> Olipas hulvaton huumoripläjäys. Olisi tämän kirjoittanut autisti voinut hoitaa rekisteristäpoiston asianmukaisesti niin ei tarvitsisi viisastella. Toivon että verot, viivästyskorot ja kaikki mahdolliset sakot yms peritään täysimääräisenä.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Ei mahdu, ei. Ei kun...

13 746 katselukertaa

Jos..? Ei.

35 582 katselukertaa

Ei.

47 143 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.