Quantcast

Lähettäjä:

Cinere Cinere

Ei saa vielä mennä

T. ope

2 / 5 (28 ääntä)

Ei saa vielä mennä - T. ope

Julkaistu: 11.9.2017 08:12

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Cinere Cinere

Otsikko: Ei saa vielä mennä

Kuvaus: T. ope

Hakusanat: Ope, estää, oven, edessä, tunti, ei, loppu, vielä,

2 / 5 (28 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-09-11 08:16:54

+1804

<tursoke> +5 RR

Itse näen äärimmäisen huonotapaisena touhuna ruveta rymistelemään romujaan laukkuunsa kun opettaja vielä puhuu, oli sitä tuntia nyt jäljellä se 30 minuuttia tahi 20 sekuntia.

135

Aika: 2017-09-11 09:52:55

+118085

<lask90> +5 RR

Meillä oli eräs tarkka fysiikan opettaja yläasteella. Kerran perjantaina ajattelimme, kun kello oli 15:42, ja varttia vaille päästäisiin viikonlopun viettoon, että kerrankin tuo lopetti puhumisen edes kolmea minuuttia ennen tunnin loppua, mutta opettaja sanoi: "kerta meille jäi vielä sopivasti muutama minuutti, kaivakaa vielä kirjoista sivu 62 ja katsotaan vielä valon taittumiseen liittyviä ilmiöitä". Oh noes :D

31

Kommentit (27)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.09.2017 16:16

<Tapio_Rautavaara> tursoke Monesti opettaja on ollut viimeiset 20min hiljaa mutta silti suuttunut jos alkanut pakkaamaan 5min ennen tunnin loppua. Onneksi suurin osa opettajista osasi suunnitella tunnit siten että tekemistä riitti koko tunniksi.

12.09.2017 11:09

<maksamakkara> jatkuu.. sen on pakko johtua pakolaisista, kouluissa pelätään varmaan että raiskaavat kouluissa, jos niitä ei valvota joten kaikkia oppilaita valvotaan muuten "rasismi". En millään jaksa usko, että se johtuisi kuoluampumisista. Ei sellainen oppilas normaalisti tunnille tule ja sitten rupeaa yhtäkkiä räiskimään. Ei kyllä ne alkaa jo ulko-ovella. Ja jos joku ryhtyy kouluampujaksi niin tuskin kuitenkaan vielä peruskoulun aikanana. Ei, yhteiskunnasta vieraantuminen kestää aikansa. Eli pakolaisista se johtuu. Samasta syystä tuo läksyjen kyylääminenkin täytyy johtua, kun ei meillä kerran ollut.

12.09.2017 10:58

<maksamakkara> -suamine- jos peruskoulu on todellakin muuttunut tuollaiseksi diktatuuriksi ja vielä näin lyhyessä ajassa (itse lopetin peruskoulun ysärillä), niin syykin siihen täytyy löytyä siitä, mitä tänä lyhyenä aikana on tapahtunut ja miten suomi on muuttunut. Joo, ei meillä todellakaan kerätty nimiä tai udeltu onko läksyjä tehty, sen näki sitten kokeissa onko lukenut. Ja jos joku oli poissa niin se alkoi kiinnostaa vain jos oli toistuvasti poissa. Ajat todellakin oli paremmin ennen. Missä ihmeen suomessa me nykyään eletään ja vielä teeskennellään että asiat olisi hyvin.

12.09.2017 07:43

<-suamine-> maksamakkara jatkuu.. Eli kun seiskaluokan Make lähtee tunnilta vetämään sinun ajatusmallisi mukaan ja tekee esiteiniangstinsa velvoittamia tihutöitä ja tupakointia, on koulu tästä vastuussa. Siksi oppilaat ovat tunnilla ja välituntien ajaksi on poikkeuksetta järjestettävä valvonta, kyseisten päähänpistojen ennaltaehkäisemiseksi. Eli kun näitä mielipiteitä ja muistoja ajalta jolloin kaikki oli paremmin aletaan verrata nykypäivän tilanteeseen, kannattaisi ehkä tarkistaa niitten soveltuvuus tähän päivään ennen kuin alkaa levittää propagandaa malliin "lähtekää tunnilta vaan, ei kukaan lyö".

12.09.2017 07:37

<-suamine-> maksamakkara Kyllä se ilmeisesti vaan on muuttunut. En tiedä miltä aikakaudelta sinun kultaiset muistosi vapaaehtoisesta peruskoulusta ovat, mutta jo kymmenen vuotta takaperin kun itse peruskoulussa istuin, kerättiin oppilaiden läsnäolosta ja kotitehtävistä tietoa paperille ja nykyään sähköisesti Wilma järjestelmään. Laiminlyönnit johtivat jälki-istuntoon ja luokalta seuraavalle siirtyminen vaati oppiaineiden hyväksytyn suorituksen ja jälki-istuntojen kärsimisen. Tuohon läsnäoloon liittyy myös koulun vastuu oppilaasta, oppilas kun on koulun vastuulla kunnes poistuu koulun alueelta. Jatkuu..

12.09.2017 02:58

<OriginalContent> Kapina-apina Opettajas kato testas kuullunymmärtämistä....

11.09.2017 22:39

<maksamakkara> jatkuu.. Minulla ei tosiaankaan ole ollut mitään ongelmia tulemisien ja menemisien kanssa kouluissa mitä kävin, eikä ollut muillakaan oppilailla mitä tunsin. Jos joku lähti niin sitten lähti, opettaja ei edes katkaissut lausetta, eikä kukaan muukan reagoinut mitenkään. Kukaan ei jäänyt myöskään metelöimään käytäviin. Peruskoulu mukaan lukien. Helvet.. peruskoulun jälkeen monet meistä kävi töissä opiskelun rinnalla ja monella oli jopa omia lapsia mitä valvoa. Ei meitä tarvinnut valvoa ja holhota. Jokainen vastaa itse omasta opiskelustaan. Jokainen opiskelee ihan itseään varten.

11.09.2017 22:26

<maksamakkara> Ei näköjään ole tullut mieleen, että sitä voi vain kävellä ulos luokasta, eikä kukaan teidän kanssa rupea tappelemaan, kukaan ei edes välitä. Enkä nyt oikein jaksa uskoa, että koulu olisi niin oleellisesti muuttunut siitä kun itse niitä vielä kävin. Että nyt on kyllä täytyy olla vikaa jannuissa, joille tämä näyttää olevan ongelma. Joko kyseessä on niin nuorta väkeä, etteivät ole vielä sisäistänyt itsenäisen opiskelun pointtia (ja opettajat näkevät tämän) tai sitten kyseessä on jotain ongelma nuoria, joita pitää valvoa. Se on sitten mielenkiintoista mitä tällaiset pienet keskustelut paljastaa.

11.09.2017 21:20

<VeikkoVälikäsi> Minä en ikinä tajunnut miksi joillakin oli kiire pois, muistanpa eräänkin Ari nimisen joka veti käytävää täysillä ja joku toinen aukaisi toisen luokan oven jolloin tapahtui törmäys, Arin kiire loppui tajuttomana lattialla maaten, onneksi ei sen vakavampaa tullut (tai kukaan ei huomannut ainakaan silloin)

11.09.2017 20:13

<Treuho> Muistelen itse testanneeni koulussa kanssaopiskelijoiden keskittymistä. Rupesin joku 20 min ennen tunnin loppua rapistelemaan reppua ja penaalia sekä vähän pyörittelemään kirjoja kädessä niin lähimmät ihmiset alkoi pakkaamaan tavaroitaan ja joku töhö oli ovella menossa :D

11.09.2017 19:11

<Aradia> maksamakkara Itse et ymmärtänyt The Shamrockin pointtia. Jos porukkaa lähtee pois tunnilta kesken kaiken, se häiritsee sillä tunnilla olevia ja yleensä myös muilla tunneilla olevia, koska viimeistään käytävällä lähteneet puhuvat toisilleen huutaen. Sitten omana pointtina: oppilaat pidetään tunneilla luokissa nykyään ihan turvallisuussyistäkin. Käytävällä haahuilevat (ulkopuoliset) ihmiset on helppo pysäyttää, jos lähtökohtana on, että oppilaat ovat luokissa. On tuossa taustalla joku kouluampumisen ehkäisy, mutta varmaan pikemminkin ehkäistään varkauksia.

11.09.2017 18:27

<Kapina-apina> Yläasteen elämänkatsomustiedon opettaja erään tunnin alussa "Muistakaa tunnit alkaa kellon soidessa ja päättyy kellon soidessa. Opetus jatkuu kunnes kello soi, kellon soidessa teillä on aina oikeus poistua vaikka opetus olisi vielä kesken. Älkää siis kuunnelko jos opettaja kieltää poistumasta välitunnille" Sitten kun saman tunnin päätteeksi kello soi niin pääpunaisena kiljutaan "kukaan teistä pikku saatananpalvojista ei saa poistua, minä kirjotan tämän lauseen taululle loppuun ja sitten vasta saa poistua kun on kopioitu vihkoon!!"

11.09.2017 18:24

<-suamine-> maksamakkara Eikös suomessa edelleen ole se oppimisvelvollisuus mikä kaiketi vähän niinkun pakottaa käymään ja olemaan siellä koulussa? Ainakin siihen asti, että ne peruskoulun paperit on kädessä. Amiksesta ei ole omaa kokemusta, mutta ainakin Lukio/AMK ja Yliopisto toimii tuolla toivomallasi tavalla, poikkeuksena siis nimenomaan tuo ainakin jossakin määrin pakollinen peruskoulu, jossa tätä härväämistä eniten tapahtuu.

11.09.2017 15:41

<Ässähai> Kai tässä myös viitataan tilanteeseen, että opettaja on jo valmis tunnin aiheen osalta ja nyt vain odotetaan, että kellot soi. Peruja heidän nuoruudesta jolloin tehtaillakin keräännyttiin portille vähän ennen klo 15 kunnes kello soi ja portit avattiin.

11.09.2017 15:40

<Sahalainen> tursoke Hikariiii.

11.09.2017 13:48

<MunkkiPchia> koulusta lähdetään kun koulu loppuu, puhelimet pois, ja kirja esiin. nykyisin on huomattavasti vapaampaa peruskoulussa noi säännöt näiden suhteen

11.09.2017 13:38

<maksamakkara> The Shamrock oikein tahallaan haluat ymmärtää väärin vai. En missään vaiheessa sanonut että tunnille voi TULLA kesken kaiken. Pitäähän sieltä tunnilta kuitenkin voida myöskin lähteä, jos on jotain tärkeämpääkin tekemistä. Eikä se syy edes kuulu kenellekään (se on koulu, eikä sille kuulu ihmisten yksityiselämä, ei eteenkään jollekin random opettajalle), jokainen ihminen on joka tapauksessa vastuussa ihan itse itsestään ja tekemisistään. Ei ketään voi muutenkaan pakottaa opiskelemaan, saati sitten oppimaan ja jos estät jotain lähtemästä, niin voit olla varma ettet näe häntä enää.

11.09.2017 12:58

<Gihi> You shall not pass!

11.09.2017 10:42

<Säväyttäjä> tursoke Entä jos on vitun kiire?

11.09.2017 10:18

<The Shamrock> maksamakkara Kyllähän sellainen härvääminen siellä luokassa häiritsee opetusta ja muiden oppimista varsinkin jos oppilaat voisivat vain mennä ja tulla miten sattuu.

11.09.2017 10:07

<maksamakkara> Mielestäni tuollainen touhu on todella omituista, eihän ketään voi pakottaa tulemaan tunnille, niin miksi sitten estää lähtemästä. Eikä sillä edes ole mitään vaikutusta oppimiseen, jokainen opiskelee tyylillään ja kokeet on ne mitkä kertoo onko joku lukenut vai ei. En pidä naamakertoimista kun numeroita jaetaan

-11
11.09.2017 09:52

<lask90> Meillä oli eräs tarkka fysiikan opettaja yläasteella. Kerran perjantaina ajattelimme, kun kello oli 15:42, ja varttia vaille päästäisiin viikonlopun viettoon, että kerrankin tuo lopetti puhumisen edes kolmea minuuttia ennen tunnin loppua, mutta opettaja sanoi: "kerta meille jäi vielä sopivasti muutama minuutti, kaivakaa vielä kirjoista sivu 62 ja katsotaan vielä valon taittumiseen liittyviä ilmiöitä". Oh noes :D

11.09.2017 09:12

<PeterNorth> tursoke romujen rymistelyn aloittaa aina joku penaalin vetoketjua rapistelemalla, ja silliparvi yhtyy joukkoon.

11.09.2017 08:49

<WremahThD> Kun oli hampurilaispäivä koulussa ja paria minuuttia ennen ruokatunnin alkua kaikilla oli jo toinen jalka menossa kohti ruokalaa :D

11.09.2017 08:47

<ch-2015> tursoke Poikkeuksena silloin, jos on ollut helvetillinen kusihätä puolesta välistä tuntia lähtien.

11.09.2017 08:41

<JerQ!> tursoke No muttaku kauhia kiire käytävälle ihmettelemään että mitähän sitä sitten.

11.09.2017 08:16

<tursoke> Itse näen äärimmäisen huonotapaisena touhuna ruveta rymistelemään romujaan laukkuunsa kun opettaja vielä puhuu, oli sitä tuntia nyt jäljellä se 30 minuuttia tahi 20 sekuntia.

135

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Vaivaa paparazzeista

6 708 katselukertaa

Huurteinen patsas

5 202 katselukertaa

Sipulileikkuri

22 703 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.