Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Ekassa työpaikassa

"Joo kyllä mä handlaan tän"

3.6 / 5 (43 ääntä)

Ekassa työpaikassa - "Joo kyllä mä handlaan tän"

Julkaistu: 7.2.2017 16:48

2.5K

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Ekassa työpaikassa

Kuvaus: "Joo kyllä mä handlaan tän"

Hakusanat: eka, työpaikka, ei, mitään, hajua, miten, pitää, tehdä,

3.6 / 5 (43 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-07 18:05:52

+2031

<kalleki>

itse sain aikoinaan duunin joka oli vähän outo. ekana päivänä tehtiin työsopimus kahvihuoneessa ja siitä se lähti. pomo sanoi että odota tässä niin hallista tulee joku opastamaan. ei muuten tullut. kaksiviikkoa tulin töihin ja vietin aikaani kahvihuoneessa. keittin kahvia ja söin pullaa.... poimo tuli sitten käymään siellä ja kyseli miten menee ja olenko oppimut mitään uutta ja onko Eero ollut hyvä neuvomaan. öööh ei ole neuvottu. joten selvisi että eero oli sairaslomalla ja minun olisi pitänyt olla "varastomies".. helvetistäkö minä sen olisin voinut tietää. onneksi kesätyö loppui.

169

Aika: 2017-02-07 17:00:36

+120065

<LionKing138>

Alotin 4 viikkoa sitten firmassa muottitimpurina. En ees kattonu niiden nettisivuja kun laitoin hakemuksen. Menin paikalle ja katteltiin työmaata ja sain kaikki kamat. Ei vittu mitään käryä mitä tehdä. Alotin vaan loogisteti lätkimään lankkua ja vaneria. Sain viikko sitten palkankorotuksenkin. Eikä eka muotti ees vuotanu tai menny rikki! Ja oli haastava 5m korkea tolppa joka oli päältä 9m pitkä kallion päälle ulottuva seinä.

139

Aika: 2017-02-07 21:13:39

+118088

<lask90>

Minä olin kerran raksalla töissä. Insinöörit olivat unohtaneet tehdä viemäröinnit taloon, ja joku oli keksiny porata reijät maan alla oleviin tukipilareihin. Kaivoimme viisi monttua jotta timanttiporamies pääsi poraamaan palkkien lävitse. Kolmannen palkin jälkeen kuulimme, että tarkastaja oli käynyt ja sanonut että niistä ei saa missään nimessä porata läpi, ne on kantavaa rakennetta. Siinä pari päivää sitten istuskeltiin raksamiesten kanssa työmaakopissa ja päätin, että ehkä on aika katsella muuta työtä :)

18

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.02.2017 05:34

<apatius> kalleki Eissaatana kaks viikkoa kahvihuoneessa :D Ei tullu mieleen käydä itse siellä hallin puolella kyselemässä missä opastaja viipyy? Erittäin ahkeralta ja omatoimiselta työntekijältä vaikutat, palkkaisin.

08.02.2017 03:55
07.02.2017 23:00

<pikkumusta> missäs helsingissä oli metron rakenteisiin porailtu aivan turhia reikiä, vesi virtaa vaan.

07.02.2017 22:06

<KapteeniKuortti> Tuohon betonin lujuuteen liittyvään keskusteluun vois itekki heittää sen että eikös se syy jo selvinnyt ja se johtu betonissa käytettävistä lisäaineista joiden takia betoniin muodostu liikaa ilmaa eikä se näin ollen saavuta tavoiteltua lujuutta. Ei siis ollut Ruduksen vika vaikka hyvin monessa kohteessa Rudus oli betonin toimittanu.

07.02.2017 21:13

<lask90> Minä olin kerran raksalla töissä. Insinöörit olivat unohtaneet tehdä viemäröinnit taloon, ja joku oli keksiny porata reijät maan alla oleviin tukipilareihin. Kaivoimme viisi monttua jotta timanttiporamies pääsi poraamaan palkkien lävitse. Kolmannen palkin jälkeen kuulimme, että tarkastaja oli käynyt ja sanonut että niistä ei saa missään nimessä porata läpi, ne on kantavaa rakennetta. Siinä pari päivää sitten istuskeltiin raksamiesten kanssa työmaakopissa ja päätin, että ehkä on aika katsella muuta työtä :)

07.02.2017 19:13

<Beethover> LionKing138 Tienaisit paremmin jos oikeasti menisit duuniin etkä kyhnäis täällä topkommenttien perään

-18
07.02.2017 19:11

<LionKing138> jukorte Kertomani oli siis kuulopuhe sen enempää tutkimatta. Ja ongelma oli siis nimenomaan betonissa eikä muotissa. Kiva että tarkensit kuitenkin.

07.02.2017 19:04

<jukorte> LionKing138 "Kertoivat että oli sementin laadussa jotain vikaa noissa siltajutuissa. Ja ettei oo vieläkään keksitty, että kenen syytä se on." Jaa. Mutta jokaisessa jutussa jonka olen lukenut niin sementin on toimittanut Rudus. T&T -lehdessä oli juttu missä epäiltiin kyseessä olevan systemaattinen virhe laadunvalvonnassa, seoksessa oli liikaa ilmaa mikä ei paljastunut väärään aikaan väärästä kohdasta otetulla näytteellä joka sekin tarkastettiin vasta jälkikäteen.

07.02.2017 18:15

<LionKing138> Jonimac eiku alotin vasta. Kertoivat että oli sementin laadussa jotain vikaa noissa siltajutuissa. Ja ettei oo vieläkään keksitty, että kenen syytä se on.

07.02.2017 18:09

<Jonimac> LionKing138 teettekö paljonkin siltoja suomenmaalle? :>

07.02.2017 18:05

<kalleki> itse sain aikoinaan duunin joka oli vähän outo. ekana päivänä tehtiin työsopimus kahvihuoneessa ja siitä se lähti. pomo sanoi että odota tässä niin hallista tulee joku opastamaan. ei muuten tullut. kaksiviikkoa tulin töihin ja vietin aikaani kahvihuoneessa. keittin kahvia ja söin pullaa.... poimo tuli sitten käymään siellä ja kyseli miten menee ja olenko oppimut mitään uutta ja onko Eero ollut hyvä neuvomaan. öööh ei ole neuvottu. joten selvisi että eero oli sairaslomalla ja minun olisi pitänyt olla "varastomies".. helvetistäkö minä sen olisin voinut tietää. onneksi kesätyö loppui.

169
07.02.2017 17:21
07.02.2017 17:19

<villeh98> LionKing138 Selvästi ammattimies!

07.02.2017 17:00

<LionKing138> Alotin 4 viikkoa sitten firmassa muottitimpurina. En ees kattonu niiden nettisivuja kun laitoin hakemuksen. Menin paikalle ja katteltiin työmaata ja sain kaikki kamat. Ei vittu mitään käryä mitä tehdä. Alotin vaan loogisteti lätkimään lankkua ja vaneria. Sain viikko sitten palkankorotuksenkin. Eikä eka muotti ees vuotanu tai menny rikki! Ja oli haastava 5m korkea tolppa joka oli päältä 9m pitkä kallion päälle ulottuva seinä.

139

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Salamatkustaja rekassa

25 275 katselukertaa

Kuvio rantahiekassa

36 232 katselukertaa

Rekassa päästöt kohdillaan

18 878 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.