Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Fiilis kun taskuparkki onnistuu vahingossa

1.2 / 5 (49 ääntä)

Fiilis kun taskuparkki onnistuu vahingossa

Julkaistu: 25.4.2017 17:04

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Fiilis kun taskuparkki onnistuu vahingossa

Hakusanat: stig, mestari, ratti, ajo, auto, taskuparkki,

1.2 / 5 (49 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-25 17:07:36

+160178

<Garbanzo>

Tuota, miten taskuparkki voi onnistua vahingossa!? Eri asia jos onnistuu ekalla.

85

Aika: 2017-04-25 17:32:36

+196977

<Kurukka>

No kyllä tuo vahingossa tavallaan pätee. Olinkohan n. 20 vuotias kun kaverini pyyti minua muuttoavuksi ja hänellä oli perkeleen iso peräkärry hiacen perässä. Uuden kämpän piha oli melkoinen perssilmä ja vaihtoehtona oli kamojen kantaminen tieltä tai pihaan peruuttaminen. Päätin käydä peruuttamaan ja perkele se menikin kuin elokuvissa heti ensimmäisellä yrittämällä. Taisi olla tuolloin kolmas kerta kun ikinä peruutin perävaunulla ja vittu millaseks rattimieheks itteni koin :D Tietenkin tyynenä piti jatkaa hommia, näyttämättä onnistumisen iloa.

66

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.04.2017 12:04

<PÖWWWÖ> Voitteko kuvitella millainen fiilis siitä tulee, kun appiukko kehuu sun ajotaitoja tilanteessa jossa taittelet hänen farmarimersua kapealla ja mutkikkaalla, isojen kivenmurikoiden reunustamalla mökkitiellä peruuttaen. Ja että kuinka hän ei ole koskaan tavannut naista joka osaa käsitellä autoa niin hyvin.

25.04.2017 22:00

<ramazotti> Garbanzo Arabin koko elämä on yks vahinko :D

25.04.2017 21:59

<T7J9T> Kurukka Trailerin peruuttaminenkin on vähän sellainen homma, että sen joko osaa kerrasta tai ei opi ikinä. Oon nähnyt niin monta vuosikausia perävaunuja hinanneita ihmisiä, eivätkä vieläkään peruuttamista hallitse. Toiset eivät vaan millään käsitä mihin suuntaan rattia pitää veivata, jotta kärry menee haluttuun suuntaan.

25.04.2017 19:21

<Lar> Jotkut sanovat, että hän opetti omaa isäänsä panemaan. Toiset kertovat, että antoi synnytysvalmennusta omalle äidilleen. The Stig!!

25.04.2017 19:10

<The Rat> Todellakin taitaa olla vahingossa. Parallel = rinnakkain. Se helpoin (ja kielletty) pysäköintimuoto... :)

25.04.2017 19:09

<Jänskä> Ei se kyll vahgiossa onnistu vaan tarkuudella...

25.04.2017 17:48

<MösjööTipsu> Jotkut on oikeesti niin töhöjä, et ku ne ei tiedä missä se auto kulkee, ni ihan sama mitä neuvoja antaa. Niiden autot kulkee tielläkin jollain tuurilla viivojen välissä, ja nämä perseenreijät eivät osaa senttikäkään väistää kapealla tiellä vastaantulijaa, saatikka edes hiljentää vauhtia. Mil vitul sellanen sakki on ikinä saanu edes kortin, ku välil on muutama kaveri takunnu sen inssins kanssa, vaik tiedän tasan tarkkaan et ne hallitsee auton ja sääntöjä paljon paremmin kuin moni kokenu normikuski.

25.04.2017 17:34

<OoC> T7J9T, Juu, mutta parempi kun neuvoo ensin väljempään koloon (röhähähää) niin voivat sitten myöhemmin kun kokemusta on karttunut, niin kokeilla sitä tiukempaa rakoa (KRÄHÄHÖHÖÖ).

25.04.2017 17:32

<Kurukka> No kyllä tuo vahingossa tavallaan pätee. Olinkohan n. 20 vuotias kun kaverini pyyti minua muuttoavuksi ja hänellä oli perkeleen iso peräkärry hiacen perässä. Uuden kämpän piha oli melkoinen perssilmä ja vaihtoehtona oli kamojen kantaminen tieltä tai pihaan peruuttaminen. Päätin käydä peruuttamaan ja perkele se menikin kuin elokuvissa heti ensimmäisellä yrittämällä. Taisi olla tuolloin kolmas kerta kun ikinä peruutin perävaunulla ja vittu millaseks rattimieheks itteni koin :D Tietenkin tyynenä piti jatkaa hommia, näyttämättä onnistumisen iloa.

25.04.2017 17:32

<OoC> Tämä kaikki siis edellyttäen että osaatte yleensäkään ottaen arvioida, mahtuuko autonne kyseiseen ruutuun. Tällä ohjeella saa yleensä auton peruutettua taskuparkkiin erittäin helposti, eikä se vaadi kuin muutaman harjoituskerran. Lisää ajo-opetusta seuraavalla kerralla. (Ehkä)

25.04.2017 17:31

<T7J9T> OoC Muuten hyvä neuvo, mutta takana olevan auton keula tulee näkyä vasemmasta peilistä kokonaan. Näin mahtuu kerrasta lyhyempäänkin ruutuun.

25.04.2017 17:29

<OoC> …oman autonne keula ohittaa parkkiruudun etupuolella olevan auton perän. Tässä kohtaa käännätte ratin ääriasentoon vasemmalle, ja peruutatte niin kauan, että auto on suorassa parkkiruutuun nähden. MUTTA! Olkaa tarkkana, sillä joskus edessä ja takana olevan auton välinen etäisyys on hiukan lyhyempi. Tällöin peruutetaan ainoastaan niin pitkään, että ollaan lähellä takana olevan auton keulaa, jolloin pysähdytään, laitetaan ykkönen päälle, ja käännetään renkaat jälleen ääriasentoon oikealle, ja ajetaan hiukan eteenpäin, jolloin auto oikenee parkkiruutuun. Helppoa!

25.04.2017 17:29

<OoC> Noniin lapset, nyt isi neuvoo! Kun ajatte taskuparkkiin kahden auton väliin, niin ajakaa ensin parkkiruudun ohi, ruudun etupuolella olevan auton rinnalle. Siis oikeasti. RINNALLE. Sitten peruutusvaihde päälle, ja lähdette peuuttamaan ruutuun. Käännätte ratin heti ääriasentoon oikealle, ja peruutatte kääntyen niin kauan, että näette PUOLET takana olevan auton keulasta oman autonne vasemmanpuoleisesta sivupeilistä. Loput takanaolevan auton keulasta jää oman autonne rungon taakse piiloon (peilistä katsottuna). Tässä kohtaa käännätte renkaat suoraan, ja jatkatte peruuttamista niin kauan että...

25.04.2017 17:20

<tuuhee> Garbanzo Jos olet joskus joitakin töhökuskeja telkkarista kattonut niin yrittävät vaikka mitä ja sitten tulee vahingossa se täydellinen suoritus.

25.04.2017 17:16

<Peekele> Ei ole rima turhan korkealla

25.04.2017 17:14

<lask90> Repesin, kun Kimi Räikkönen käveli aavikolla täysissä varusteissa, ja joku kommentoi videota "huhu kertoo, että hän vaelsi aavikolla 40 päivää ja 40 yötä". Kieltämättä tuli just stig mieleen, kun niin samanlaisia luonteeltaan ovat. Googlaa "Kimi Desert" jos et ole nähnyt :)

25.04.2017 17:07

<Garbanzo> Tuota, miten taskuparkki voi onnistua vahingossa!? Eri asia jos onnistuu ekalla.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Se tunne, kun joku seuraa sinua

18 650 katselukertaa

Kunkku pitää puheen

13 119 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.