Lähettäjä:

Mad Max Mad Max

Hakaniemessä herättiin yrittäjien maastapakoon

SDP:ssä on herätty yrittäjien maastapakoon

4.6 / 5 (203 ääntä)

Hakaniemessä herättiin yrittäjien maastapakoon - SDP:ssä on herätty yrittäjien maastapakoon

Julkaistu: 27.12.2014 20:57

Tarkastaja: supikoira115r325

2.5K

Lähettäjä: Mad Max Mad Max

Otsikko: Hakaniemessä herättiin yrittäjien maastapakoon

Kuvaus: SDP:ssä on herätty yrittäjien maastapakoon

Hakusanat: sdp, sanna, marin, verotus, dr, evil, austin, powers,

4.6 / 5 (203 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-12-27 21:01:48

+5572

<jackwilderness>

Tottakai ja samalla otetaan satoja somppuja sossun ja kelan piiriin. Kuritetaan työssäkäyviä Suomalaisia, miten kehtaakin tehdä töitä ja maksaa veroja.

352

Aika: 2014-12-27 21:00:33

+13603

<sekalaista1233>

Mitä jos tyhmistä mielipiteistä menettäisi äänestysoikeuden, tai joku muu vastaa rangaistus?

287

Aika: 2014-12-27 21:24:28

+15743

<cliffbarnes>

Kyllä minä sen ymmärrän, että verovaroin on rakennettu ehkä maailman paras valtio. Tai ainakin yks parhaimmista. En vain enää ole täysin varma, käytetäänkö yhä väheneviä verovaroja tämän hienouden ylläpitoon. Vai palaako kalliit ropomme jonninjoutavaan paskaan ja kieroiluun. Itse yrittäjänä pahin "vastustaja" ei enää vuosiin ole ollut toinen yrittäjä alalla, vaan erinnäiset virastot byrokraatteineen. Jokainen niistä pitää itseään tuikitärkeänä. Ja minun yrittäjänä heidän edessään oltava rähmällään, tai... Vittu mitä paskaa

251

Aika: 2014-12-27 21:24:16

+47511

<tyranki>

asiasta kukkaruukkuun, terroristeina käyneet "suomaliset" sais kanssa menettää paluuoikeuden.

152

Aika: 2014-12-27 21:04:45

+28558

<reijo ripuli>

Voi olla että olen vain perus idiootti, mutta eikös tämä "nostetaan veroja/hintoja" periaate ole jo muutamaan kertaan muutamassa yhteydessä todettu tekevän juurikin päinvastaista tulosta kuin mitä on haluttu?! Eikös se kannattaisi ihan vain vaikka huumorilla kokeilla josko ennemminkin volyymilla saataisiin sitä tulosta aikaan eikä sillä että viedään kaikki siihen pisteeseen että pitää säästää, että voi kaupassa käydä...

122

Kommentit (67)

Piilota OFF-Topic keskustelu

07.01.15 16:44

<TötteröJeejee> maula Onko se sama asia ettei maksa veroa Suomeen tai tilaa tieskarin Saksasta? :) Joka tapauksessa _itseäni_ häiritsee se, että nämä superrikkaat eivät maksa veroja Suomeen mutta nauttivat Suomen hyvistä puolista. Minä maksan veroni Suomeen ja ihan mielelläni sen teenkin.

02.01.15 14:14

<PenZon> Siinä vaiheessa kun jätän tämän holhoushelvetin niin toivotan kansalaisuuden menetyksen iloisesti tervetulleeksi.

30.12.14 12:43

<Aanu> Suomen paras vientituote on koulutettu työvoima. T. Mekatroniikan maisteri Saksasta.

29.12.14 12:45

<alpo_alkuasukas> Paras valtio olisi sellainen, joka hoitaisi maanpuolustuksen, pitäisi yllä lakia / järjestystä, takaa ihmisille jonkinlaisen perusturvan, sekä peruskoulutuksen ja näiden asioiden pyörittämiseen tarvittavan infrastruktuurin ylläpidon (mukaanlukien tieverkostot). Kaikki muu ylimääräinen voitaisiin jättää ja karsia valtion budjetista pois. Jos ihmiset kaipaavat jotain muuta, niin loput palvelut tulevat tarjolle ennen pitkään yksityisen sektorin kautta. Valtio, joka yrittää hallita kaikkea päätyy joko diktatuuriksi tai kuvassa mainitun kaltaiseksi kukkahattutätiyhteiskunnaksi.

29.12.14 10:55

<wibii> Siitä vaan, ei kiinnostaisi paskaakaan. Tekisin Debardieut ja muuttaisin Liechtensteiniin, Monacoon, Hollantiin tai johonkin muuhun maahan joka arvostaa mun tekemää työtä ja veroeuroja. Juuret ja asenne on suomalaisia ja kakarat kasvatetaan suomalaiseen kulttuuriin vaikka Sanna Marin veiskin virallisen kansalaisuuden. Taas on sekotettu keinotekonen ja todellinen arvo: kumpi tekee musta suomalaisen, historia kieli ja kulttuuri vai pahvivihkonen jossa lukee "Suomi"? Mistä näin tyhmää porukkaa oikein sikiää ja miks ne päästetään tollaseen asemaan?!

29.12.14 01:50

<zomb> Hyvä kun lähtevät!

29.12.14 01:09

<Thaliquid> Reijo ripuli olen monta kertaa kavereille ja muillekkin ihmisille sanonut että jos pystyisin nakkaamaan moraalini ja muista välittämisen helvettiin silloin sanonta "vain taivas on rajana" olisi fakta mutta en osaa joten joudun olemaan lammas orja!

28.12.14 19:41

<Juzu89> Mitä jos tuommoisista möläytyksistä kysyttäisiin vaikkapa 10000:lta ihmiseltä mitä mieltä ne on siitä ja jos yli 75% toteaa notta "Vitun ääliö" niin pois politiikasta.

28.12.14 18:16

<cliffbarnes> Onneksi Sanna Marin ei sentään ehdota sähköaitoja, piikkilankaa ja vartiotorneja.

28.12.14 16:27

<KölliysMörö> Ja työttömänäkin valtion entiset työntekijät maksavat vähemmän valtiolle, kuin ollessaan töissä - jos siis tehtävät ovat turhia tai jopa haitallisia. Yksilön kannalta työttömyys on kuitenkin erittäin kurjaa ja voi johtaa melkoisiin hankaluuksiin. Mutta se hankaluushan tulee siitä, että henkilö on saanut nauttia mahdollisesti perusteettomista eduista, joihin tottunut. En ole ollenkaan varma, olisiko se sitten väärin poistaa se etu. Etu, jonka muut veronmaksajat maksavat veroissaan.

28.12.14 16:23

<KölliysMörö> maula Valtion työntekijöillä on aika hyvät mahdollisuudet siirtyä uusiin tehtäviin irtisanottaessa sikäli, että valtio on yksi työnantaja kokonaisuudessaan. Tarkoittaa sitä, että irtisanomisuhan alla olevat ovat oikeutettuja hakemaan valtiolla avoimiksi tuleviin virkoihin ennen julkista hakua - mikäli pätevä löytyy, ei virkaa tarvitse laittaa edes julkiseen hakuun. Jos odotetaan kaikkien karsittavien virkojen/työpaikkojen vähentämistä, siihen menee aikaa. Jos irtisanotaan, osa varmasti löytäisi itselleen uuden tehtävän valtionhallinnosta ohituskaistaa pitkin.

28.12.14 15:45

<maula> @Kojo84 Tutustu ensin mitkä ovat eu:n 4 perusperiaatetta. Olisi mukavaa jos me suomalaisetkin saataisiin vihdoin elää noiden periaatteiden mukaan, ilman että hallitus potkii munille pitkin matkaa. Toiseksi, pitää eritellä verosuunnittelu ja veronkierto. Tämä ei ole ollut kaikille poliitikoillekaan aivan selkeää. Ensimmäinen on laillista, jälkimmäinen ei. Lienet itsekin verosuunnitellut tuomalla Virosta kaljaa tai tilaamalla Saksasta atk-osia. Vaikka mittakaava on erilainen, kyse on yritysten suhteen samasta asiasta: kustannusten pienentämisestä eu:n sallimin keinoin.

28.12.14 15:26

<TötteröJeejee> Olis ihan oikein ottaa kansalaisuus pois niiltä joita ei "kiinnosta" maksaa veroja Suomeen.

28.12.14 15:16

<maula> @Seksi-Jorma "Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä pitäisi tehdä, jos julkista puolta ei saa leikata." Ei julkiselta voi kylmästi puolia pihalle heittää. Ne jäisivät työttömiksi rasittamaan entisestään valtion taloutta. Kokonaisia julkisen yksiköitä on pakko yksityistää. Jonkun siirtymäajan puitteissa ne alkavat sitten elättää itsensä jos osaavat. Veronmaksajille tämä tarkoittaa nykyisten ilmaisten palvelujen muuttumista maksullisiksi l. palvelujen huonontumista. Kunhan yksityistämistä ei anneta sasille, joka tietääkseni sössi katsastustoiminnan myymällä sen vain yhdelle yritykselle.

28.12.14 15:00

<maula> Vasemmalta kuuluu kovasti hyviä neuvoja, kuinka yrityksiä pitää pyörittää. Näytetään "tutkimuksia" kuinka Suomi on yrittäjälle maailman paras paikka. Samaan aikaan +5000 yritystä on muuttanut Viroon. Miksi? Olen yrittäjänä selvinnyt ****n isoista veloistani hallituksen "taloutta tukevista" toimista huolimatta. Nyt pitäisi ottaa lisää velkaa kuusinumeroinen summa kaluston päivitykseen. No otankohan? EN. Nyt ajetaan koneet loppuun, ovet kiinni, ja muutto ulkomaille. Ollaan käyty jo kiinteistöjä katsomassa. Kun eu:ssa ollaan, niin eletään sitten eu:n säännöillä. Voi **** kun ********.

28.12.14 12:50

<TB303> Tämän Sanna Marinin edustaman SDP:n mielestähän paras ratkaisu oliskin semmonen että kaikkien palkat menee 100% valtion kassaan josta jokainen voi sieltä sitten anoa tarvitsemansa summan, hyvin perusteltuna tietenkin.

28.12.14 11:49

<Jakedus> Suomi on niin vitun perseestä, isovanhempani oli mukana rakentamassa tästä maasta maailman parasta paikkaa, ja siinä he onnistuivat. Heidän lapsensa päättikin sitten pilata kaiken. Eduskunnan vativitunpäillä epärealistinen näyttämisen halu, ja tarve yrittää saada samanlainen sulka hattuun, minkä heidän vanhempansa ansaitsivat. Sen hakemiseksi he ovat valmiit pilaamaan kaiken, mutta kunhan saadaan tehtyä jokin paska päätös, joka vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään, niin se riittää heille, päästiinpähän vaikuttamaan saatana. Amkin kun saan käytyä niin keskisormi pystyssä lähden täältä vittuun

28.12.14 11:35

<cliffbarnes> Perintöverotuksessa on kyllä omat ongelmansa. Ruotsin mallissa olisi ehkä ratkaisu. Eli kiinteää perintöä rahaksi muutettaessa vero lankeaisi sen osalta maksettavaksi. Onko järkeä hakata hyvässä kasvussa olevaa metsää verojen maksuun? Entä joku perheyritys, missä paljon kiinteää omaisuutta, muttei rahaa. Toimiva yritys vaan lihoiksi, jotta yhteiskunta saa "pikavoittonsa". Monikohan kasvava "nokia" on laitettu lihoiksi tämän tähden? Hyvä Suomi!

28.12.14 10:41

<Seksi-Jorma> Olisi mielenkiintoista kuulla rasialaisten mielipide, mitä pitäisi tehdä, jos julkista puolta ei saa leikata. Miinusta kyllä satelee, mutta kukaan ei anna omia ehdotuksiaan. Voitte toki sanoa, että veronkierto pitää saada kuriin, mutta ei nämä veroja kiertävät yritykset aio kuitenkaan maksaa niitä Suomeen. Ne pistävät konttorinsa sitten kokonaan ulkomaille, jos porsaanreiät tukitaan.

28.12.14 10:22

<Level_1> suomalaistenKIN veroilla maksetaan kansainvälisten pankkiirien lainojen korkoja. Korkoja siksi että lainat ovat niin suuret että koko maailmassa oleva raha ei riitä maksamaan niitä takaisin ja siten jokainen sukupolvi maksaa loputtomasti näitä korkoja kunnes systeemi muutetaan. Toki veroilla pidetään yllä terveydenhuoltoa, pankkiirit omistavat lääkebisneksen. Toki veroilla pidetään yllä armeijaa, pankkiirit omistavat asebisneksen. Lähes KAIKKI raha menee aina sinne, samoille äijille.

28.12.14 10:18

<KölliysMörö> En myöskään tiedä, voiko perintöveron takia poismuuttavia syyttää itsekkyydestä. Eiväthän he henkilökohtaisesti hyödy poismuutostaan, vaan jälkipolvet. Onko se sitten itsekkyyttä, jos haluaa jättää jälkeläisilleen mahdollisimman hyvin asiat? Enemmän itsekästä, kuin toimia kuten vasemmistolainen politiikka kannustaisi toimimaan - tuhlaamaan omaisuutensa elämänsä aikana? Minusta on varsin ironista, että vasemmistolainen politiikka usein kannustaa itsekkääseen, lyhyen tähtäimen toimintaan, vaikka pyrkimys olisi jotain ihan päinvastaista. Ihan kuin olosuhteet eivät vaikuttaisi ihmisten toimintaan.

28.12.14 10:12

<KölliysMörö> Perintövero, jonka vuoksi osa rikkaammista muuttaa pois Suomesta, onkin hankalampi juttu. Verotuloja kuitenkin tarvitaan ja vaikka perintövero on epäsuosittuvero, niin on se myös samalla moniin muihin veroihin nähden pienempi paha. Veroilla ylipäänsä on haittavaikutuksia, mutta verotuloilla taas voidaan tehdä paljon hyvääkin (mm. maksuton koulutus, julkinen terveydenhuolto, poliisi, maanpuolustus yms.).

28.12.14 10:08

<KölliysMörö> Itselläni on käsitys, että yrittäjien elämää helpottaisi, jos ensinnäkin säännöksiä yksinkertaistettaisiin ja helpotettaisiin, virkamieskunta alkaisi toimimaan asiakaspalveluhengessä ja perustuslaissakin mainittujen hyvän hallinon periaatteiden (mm. suhteellisuusperiaate) mukaisesti, sekä sitten tietysti verotusta voisi keventää. Jälkimmäinen voitaisiin jopa saavuttaa noiden muiden avulla. Itseäni henk.koht. huolestuttaa myös enemmän pk-yritykset kuin suuret. Yrittäjistä valtaosa ei ole kuitenkaan rikkaita.

28.12.14 10:01

<reijo ripuli> Thaliquid "lapset lapset" ...puhuinko jotain toimien laillisuudesta? sama pelipöytä se sinullakin on.. et vain osaa (oletettavasti) sitä pelata yhtä hyvin kuin muut, kuten en minäkään, eikä 98% rasialaisista.. DXDXDXDXD:::D:D:D: lapset lapset

28.12.14 08:34

<tuholainen1> Ihan vaa sitä mieltä että hallituksen päättäjien pitäis toisinaan käydä RiemuRasiassa katsastamassa kommentteja.

28.12.14 08:33

<Thaliquid> "jos joku on niin pätevä että ittensä rikkaaksi on haalinu" Kaikki rikkaat on rikastunut laillisesti :D:D Huhuh lapset lapset!

28.12.14 03:45

<H0bla> "Voi ei.."

28.12.14 01:16

<reijo ripuli> taitaa hell by 6 olla näitä kiakkovieraita :D ...vai mitä vttua ne nyt oli. niistä "porvareiden" verosuunnittelusta sen verran kun kaikki mussuttaa että kyllä heille kelpaa kaikki edut mitä suomessa tarjotaan jne blabla. uskooko joku ettei rikkaat ole verotuksessa jo koulutustaan maksanut, tai että he käyttää julkista terveydenhuoltoa? jos joku on niin pätevä että ittensä rikkaaksi on haalinu, niin ei sen omasta mielestäni muita tartte elättää, verojen muodossa ainakaan. työllistämällä ennemmin. vaan se ei oikein kannata koska verotus ja ylettömät palkkauskulut..

28.12.14 01:06

<L_A_G> Jep... Pyöritetään valtion ylisuuret menot vaan maahanmuutajien niskoille kun ovat loppujen lopuksi aika pieni osa koko valtion budgeetista ja tuovat oikeastaan rahaa kassaan monilla paikkakunnilla (ei, kaikki maahanmuuttajat eivät ole somaleja). Valtiohan laittaa PALJON enemmän rahaa esim. kaiken mailman viesti ja investointitukiin.

28.12.14 01:03

<KölliysMörö> Hell by 6 Faktat tulisi olla todennettavissa varsin objektiivisin mittarein. Esittämäsi väittämät, joita väität faktoiksi, eivät ole sellaisia. Ne ovat mielipiteitä. Samaten syytät mustavalkoisesta näkemyksestä muita ja samaan aikaan näkemyksesi on erittäin mustavalkoinen. Ilmeisesti rationaalinen keskustelukin ja järkevyyskin on enemmän vihaisena tuoppiin nojaavaa maailmanparannusta, kuin kahvikuppi kourassa rauhallisesti mietiskelyä ja eri näkökantojen, sekä vaikutteiden, puntarointia. Kirjoituksistasi ei todellakaan paista yritys järkevään, analyyttiseen saatimonipuoliseen tarkasteluun.

27.12.14 23:56

<pave407> Joku sanoi aika osuvasti: "Hyvä tämä Suomen systeemi: Rikkaat ja fiksut lähtevät maasta, ja köyhät ja tyhmät saapuvat tilalle." Harmillisen totta..

27.12.14 23:49

<Seksi-Jorma> Hell by 6, maailmalla raha ja omaisuus jakautuu noin, ei Suomessa. Veroja pitää maksaa, mutta kyllä sen, jolle palkka maksetaan, pitäisi saada suurin osa siitä rahasta käyttöönsä. Toisten mielestä on itsekästä, kun haluaisi nauttia oman työnsä hedelmistä. Toisten mielestä on itsekästä, kun joku haluaa korvamerkitä itselleen osuuden toisten rahoista. Kuulumme nykyään Eu:hun ja ihmiset voivat kilpailuttaa itsellensä sopivimman ympäristön toimia. Siinä ei paljon auta saajapuolen kitinät, että "ei saa mennä, anna mullekin". Mutta nyt annan tänne muillekin tilaa kommentoida. :D

27.12.14 23:42

<Chiparish> Sannalla on yleensä ihan hyvääkin kantaaottavaa politiikkaa, mut nyt meni metsään aika pahasti :DD cliffbarnes Hyvin sanottu! Tiettyjen byrokraattien ja poliittisten tahojen ainoa tarkoitusperä ei ole enää ylläpitää yrittäjyyttä ja yrityksiä, vaan pikemminkin ylläpitää omaa instituutiota lisäämällä erilaisia maksuja millä maksavat oman tulevaisuuden.

27.12.14 23:35

<Jamzor81> Byrokratia sinällään on ihan ok juttu, mahdollistaa paljon toimintoja valtiossa. Kehittäisin järjestelmää läpinäkyvämmäksi, jolloin jokaisesta päätöksestä olisi selkeä vastuuhenkilö; tällöin päätösten laatu parinisi, koska virkamiehellä olisi oma pää vadilla.

27.12.14 23:29

<Seksi-Jorma> Hell by 6, yrittäjät antavat rahanteon ohessa myös töitä. Mielestäni on ok, jos heille jää siitä kohtalainen korvaus. En itse ekana karsisi palveluita vaan byrokratiaa, maahanmuuttoa ja kehitysapua, mutta jos se ei riitä, sitten pitää karsia muualtakin. Sinähän tässä ajattelet, että muiden raha on sinun rahaa. Mutta moro. Mene nauttimaan hyvin ansaitusta viikonlopustasi.

27.12.14 23:22

<Seksi-Jorma> Hell by 6, en olisi edes viemässä sinun työttömyystukiasi mihinkään. Täytyyhän ihmisen saada elää työttömänäkin, mutta tässä maassa pahimmatkin veronkiertäjät maksavat helvetisti veroja. Jossain vaiheessa verotuksen taso kääntyy itseään vastaan ja verokertymä pienenee, vaikka veroprosentti olisi suurempi.

27.12.14 23:18

<Seksi-Jorma> Hell by 6, on sillä se merkitys, ettet tiedä verojen maksamisesta mitään. Tuskin edes haluat töihin vaan valittaa vain omasta "vähempiosaisuudestasi". Sinullekin voisi joskus tulla töitä, jos verotusta kevennettäisiin ja joillakin olisi varaa palkata sinut. Verotus ei ole saatanasta. Suomen 48 prosentin kokonaisveroaste on saatanasta.

27.12.14 23:12

<Seksi-Jorma> Faktahan nyt on se, että julkista puolta on leikattava, koska yksityinen sektori supistuu koko ajan ja se on yksityinen sektori, joka rahoittaa julkisen.

27.12.14 23:06

<Seksi-Jorma> Hell by 6, muistaakseni olet työtön, mutta jaksat aina kitistä niistä jotka maksavat sinun työttömyystukesi. Kyllähän se veronmaksu vituttaa, kun tässä maassa työtätekeviä pannaan perseeseen jatkuvalla syötöllä ja verorahat tuntuvat menevän valtion pohjattomaan kassaan.

27.12.14 23:04

<[NUT]> Mitä jos näistä erittäin tyhmistä ehdotuksista menettäis kansalaisuuden ja lähetettäis halko perseessä siperiaan? Olis loistava politiikka Stubb ensimmäisenä.

27.12.14 23:02

<lucaz> Ei paljoa nappaa jos menettäis suomen kansalaisuuden. Vitun sosialisteja täynnä kun eivät mistään tiedä mitään niin voisi pitää turpansa kiinni ja muutta sinne pohjois koreaan jos verisuoni katkeaa yhdestä yrittämällä rikastujasta.

27.12.14 22:36

<jörmyjonez> peukuttakaa jos juotte kuonalastin kanssa kaljaa :DDDDD

27.12.14 22:16

<Harbu> Sanna perkele!

27.12.14 22:13

<mieli> MrFiufaufou Itse olen ajatellut lähteä somaliaan pakolaiseksi koska kaikki somalit on jo suomessa ja ruotsissa kohtapuolin.

27.12.14 22:11

<mieli> Tuossa siwassa kävin ja huomasin joitain lappunippuja kassalla, tarkemmin katoin että "yksi euro on yksi tiili lastensairaalalle". Mihin vitun helvettiin duunareiden verorahat menee? Täällä kumminkin maksetaan ihan kaikesta ihan saatanan paljon veroa!

27.12.14 22:03

<MrFiufaufou> Odotan innolla koska sota tulee, kuinkahan moni Suomalainen lähtee puolustamaan maataan :D

27.12.14 21:53

<Zyrppa> game over man, game over

27.12.14 21:37

<Flinck> Mitä jos kokoomuslaisen äänestämisestä seurais 15% verotusprosentin korotus?

27.12.14 21:37

<Beattila> Tämä muija vaatii myös muiden puolueiden johtajien vetoavan puolueidensa jäsenien äänestyspäätöksiin, sosiaalidemokratiaa.

27.12.14 21:28

<frii> Sanna Marin niin kaunis ja samalla niin tyhmä.

27.12.14 21:26

<Seksi-Jorma> Suomessa herätään vasta sitten, kun on liian myöhäistä. Suomen veropolitiikka voisi toimia, jos oltaisiin pieni saari EU:n ulkopuolella, mutta kun pitäisi pystyä kilpailemaan muidenkin maiden kanssa. Siinä on turha vedota isänmaallisuuteen, kun firman siirtämällä saa käteen tuplat enemmän massia.

27.12.14 21:24

<cliffbarnes> Kyllä minä sen ymmärrän, että verovaroin on rakennettu ehkä maailman paras valtio. Tai ainakin yks parhaimmista. En vain enää ole täysin varma, käytetäänkö yhä väheneviä verovaroja tämän hienouden ylläpitoon. Vai palaako kalliit ropomme jonninjoutavaan paskaan ja kieroiluun. Itse yrittäjänä pahin "vastustaja" ei enää vuosiin ole ollut toinen yrittäjä alalla, vaan erinnäiset virastot byrokraatteineen. Jokainen niistä pitää itseään tuikitärkeänä. Ja minun yrittäjänä heidän edessään oltava rähmällään, tai... Vittu mitä paskaa

251
27.12.14 21:24

<tyranki> asiasta kukkaruukkuun, terroristeina käyneet "suomaliset" sais kanssa menettää paluuoikeuden.

152
27.12.14 21:20

<Esinahkatakki> jackwilderness suomalaisia*

27.12.14 21:17

<kus pää> sekalaista1233 ja seurauksena olisi diktatuuri

27.12.14 21:16

<KölliysMörö> Sanna Marin ei ole vielä kansanedustaja. Paino sanalla vielä - eiköhän mene ensi eduskuntavaaleissa lävitse, kuin myös Li Andersson. SDP kyllä kerää varmaan aika hyvin yrittäjien ääniä: Ensin jaellaan jouluan suklaata yrittäjille, minkä yrittäjät paikoin kokevat lähinnä vittuiluksi. Sitten vielä tuollainen ulostulo Marinilta, niin ollaan aika hyvin hoidettu pullat uuniin. Marinin kohdalta itse myönnän, että vaikka tiedän mielipiteiden ja kannanottojen ärsyttävän, niin silti saatan katsoa haastatteluja yms. koska Marin on mielestäni varsin hyvännäköinen nainen ja äänikin on miellyttävä.

27.12.14 21:14

<vekkulimursu> jackwilderness Tiesitkö, että Suomalainen on Eurooppalainen? Tiesitkö, että Somalialainen on Afrikkalainen? Tiesitkö, että tässä on nyt joku pahasti vialla jos ihmiset ei erota erisnimiä?

27.12.14 21:06

<Comkki> tässä pitää tietää että byrokratian rattaiden pyörittäminen ja verottaminen osataan suomessa.

27.12.14 21:04

<reijo ripuli> Voi olla että olen vain perus idiootti, mutta eikös tämä "nostetaan veroja/hintoja" periaate ole jo muutamaan kertaan muutamassa yhteydessä todettu tekevän juurikin päinvastaista tulosta kuin mitä on haluttu?! Eikös se kannattaisi ihan vain vaikka huumorilla kokeilla josko ennemminkin volyymilla saataisiin sitä tulosta aikaan eikä sillä että viedään kaikki siihen pisteeseen että pitää säästää, että voi kaupassa käydä...

122
27.12.14 21:04

<välilihamureke> One million dollars in taxes

27.12.14 21:03

<sabane> Onks Viro sitten vähän niinku Minime?

27.12.14 21:01

<jackwilderness> Tottakai ja samalla otetaan satoja somppuja sossun ja kelan piiriin. Kuritetaan työssäkäyviä Suomalaisia, miten kehtaakin tehdä töitä ja maksaa veroja.

352
27.12.14 21:00

<labtec123> Yrittäjyys Suomessa on masokistisuuden suurin ilmentymä.

27.12.14 21:00

<Roki63> Kuulostaa toimivalta, ainaskin vihervassareiden mielestä.

27.12.14 21:00

<sekalaista1233> Mitä jos tyhmistä mielipiteistä menettäisi äänestysoikeuden, tai joku muu vastaa rangaistus?

287
27.12.14 21:00

<YouGotTrolled> sanna marin vaikuttaa typerältä, kuka helvetti nää äänestää tuonne eduskuntaan

27.12.14 20:59

<_munkki> It looks like a giant...

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 25 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Osallistutko internet arvontoihin?

Kyllä
En
Minulla on Adblock
Mikä internet täh?

SUOSITUIMMAT MEDIAT

Koirien elämän kulku

Koirien elämän kulku

19 228 katselukertaa

Lohjaan pettynyt

Lohjaan pettynyt

15 165 katselukertaa

Hold up, wait a minute!

Hold up, wait a minute!

14 911 katselukertaa

Mäkiautoilua

Mäkiautoilua

14 777 katselukertaa

Uusi lelu lapselle

Uusi lelu lapselle

13 975 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.