Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Hallitus lukee sähköpostejasi

4.7 / 5 (94 ääntä)

Hallitus lukee sähköpostejasi

Julkaistu: 20.4.2017 13:38

2.5K

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Hallitus lukee sähköpostejasi

Hakusanat: hallitus, lukea, sähköpostit, uskomatonta, itsekään, en, lue,

4.7 / 5 (94 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-20 13:52:38

+28613

<bluecut>

Muistan kun mummo kertoi, että hänen puheluitaan varmasti salakuunnellaan. Kysyin mummolta, että kuka ihme haluaa kuunnella kun puhut yli kolme tuntia siskosi kanssa eri vaivoista ja melkein tapoin vaarini. Se veti kahvit niin pahasti väärään kurkkuun.

158

Aika: 2017-04-20 14:34:06

+118084

<lask90>

Kuka rikollinen edes mailaa yhtään mitään toiselle? Tai puhuu tunnistettavassa puhelimessa? Minä kieltäisin kaikkien laitteiden lähelläolonkin jos puhuisin pimeistä busineksista jne.. jos mailaat kaverille epäonnistuneesta pankkiryöstöstä niin sehän olisi sama edelleenlähettää viesti poliisillekkin. Osa varmaan laittaa lehteen ilmoituksenkin tulevista keikoista. Uskomattomat amatöörit.

57

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

20.04.2017 18:08

<TapolanMUSTAjööti> bluecut Olen kuullut tämän tarinana täällä aiemminkin

20.04.2017 17:31

<anChii> yeeeees koska suurin osa on roskapostiii

20.04.2017 16:38

<Bleet> Chiparis Oman näkemykseni mukaan he vain kertovat viimeajan kuulumisia. Siinä iässä ei välttämättä ole enää muuta kuin kivut. Ei menemisiä, ihmisiä, tapahtumia jne. Vain vaivat.

20.04.2017 16:27

<picno> Chiparis ehkä kun vanhemmiten pikkuvaivoja ilmenee niin paljon ja niihin tavallaan tottuu. Ja sit se jolla on eniten jotain tai vaikka pahimmat peräpukamat on se porukan "badass". Ihmiset vanhenee mut ihmisluonne ei. Pakko kilpailla jollain, toisinanoen sillä, mitä nyt sattuukaan olemaan. :D

20.04.2017 16:24

<Kekkelberg> lask90 Nämä uudistukset ovat ihan turhia terrorismin tai venäjän agenttien estämisessä (vain umpitollot näistä käyttäisivät mitään helposti urkittavaa tietovirtaa). Massojen vakoilulla voi hallita kansaa ja siihen näiden systeemien käyttö monesti menee. Kätevästi vielä siirrettäisiin vakoiluvalta poliitikkojen ohjaukseen, jotka voisivat määritellä ketkä oppositiosta tai aktivisteista ovat tarpeeksi vaarallisia vakoiltavaksi tai supon operaatioiden kohteeksi.

20.04.2017 15:45

<Chiparish> bluecut Mikähän siinä on, että mummojen on aina pakko keulia omilla vaivoilla? xD

20.04.2017 14:34

<lask90> Kuka rikollinen edes mailaa yhtään mitään toiselle? Tai puhuu tunnistettavassa puhelimessa? Minä kieltäisin kaikkien laitteiden lähelläolonkin jos puhuisin pimeistä busineksista jne.. jos mailaat kaverille epäonnistuneesta pankkiryöstöstä niin sehän olisi sama edelleenlähettää viesti poliisillekkin. Osa varmaan laittaa lehteen ilmoituksenkin tulevista keikoista. Uskomattomat amatöörit.

20.04.2017 14:08

<MikkoP> Jos haluaa lukea kaikke ne viagra-mainokset, niin antaa mennä vaan.

20.04.2017 13:52

<bluecut> Muistan kun mummo kertoi, että hänen puheluitaan varmasti salakuunnellaan. Kysyin mummolta, että kuka ihme haluaa kuunnella kun puhut yli kolme tuntia siskosi kanssa eri vaivoista ja melkein tapoin vaarini. Se veti kahvit niin pahasti väärään kurkkuun.

158
20.04.2017 13:51

<Benanza> LionKing138 Worning Moon Jää monelta sienet syksysin keräämättä jos kaikki tatit hakkaa ku ulkona käy.

20.04.2017 13:40

<LionKing138> Totta. Kyllä elämä mullistui kun opin kirjautumaan puhelimella google tilille ja alkoi näkymään sähköpostit puhelimessa. Tietokoneella istuessa en ikinä eksynyt sähköposteihin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Vuohi lukee postia

14 315 katselukertaa

Kissa lukee olan yli

12 209 katselukertaa

Hehkulampun särkeminen hallitusti

14 410 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.