Lähettäjä:

Arab Arab

Harmittaa kun ei voi verkkokalastaa

Selkee homma.

2.4 / 5 (43 ääntä)

Harmittaa kun ei voi verkkokalastaa - Selkee homma.

Julkaistu: 22.3.2017 11:05

Tarkastaja: Ylläpito

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Harmittaa kun ei voi verkkokalastaa

Kuvaus: Selkee homma.

Hakusanat: perussuomalaiset, erkki, verkkokalastaa, saimaa, helsinki, lehti, kirjoitus, tuntuu, pahalta, kalastaa, kutuaika,

2.4 / 5 (43 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-22 11:24:03

+8566

<SFMB>

Erkki on aikamoinen kusipää. Kyllähän sitä ennen sai rauhassa verkoilla kalastella, siksi se norppakantakin on romahtanut. Onneksi Erkki tunnistaa ilmastonmuutoksen ja toivoo sen niittaavan loputkin norpat, ettei tarvi itse lähteä kuutteja nuijimaan. Paras ehdokas.

110

Aika: 2017-03-22 13:03:42

+4359

<Antelias>

Voi vittu Erkki :D Sen lisäksi, että Erkki iloitsee maailman harvinaisimman nisäkkään todennäköisestä sukupuutosta, Erkki haluaisi myös romahduttaa kalakannat verkkokalastamalla kutuaikaan, jolloin kalat voi kirjaimellisesti poimia kuin kaupan kalatiskiltä. Tuntuu pahalta t. Erkki

94

Aika: 2017-03-22 11:17:32

+5766

<Oye>

Näinhän se käytännössä menee monessakin asiassa. Ne, jotka menevät turuille ja toreille kymmenen hengen porukalla kertomaan mielipiteensä, saavat sen kuuluville. Sit ne toisen puolen sata tuhatta ihmistä itkee kotona ja kirjottelee lehtiin.

84

Aika: 2017-03-22 11:26:59

+28943

<juppoible>

Että sellainen kuntavaaliehdokas, ei viitsinyt edes koko nimellään esiintyä

62

Kommentit (25)

Piilota OFF-Topic keskustelu

25.03.17 19:09

<riemukasta> Koska verkkokalastajan harrastus on todella PALJON tärkeämpää kuin norppien lajisuojelu... *insert facepalm*

23.03.17 13:46

<torwald90> Zenitti En varmaan osaa verkoillakaan kalastaa kun kahteen 30m pitkään verkkoon ui keskimäärin 1kg kalaa vuorokaudessa. Varmaan samasta syystä sisävesistömme ovat alikalastetut.

23.03.17 08:55

<SirMaha> Itse olen saimaalla käynyt ja norppia elämäni aikana nähnyt. Ja mitä kalastamiseen tulee, verkkomalastajat voi kaikki ampua singolla. Ttu se mitään kalastusta ole.

23.03.17 01:28

<tuuhee> Osa kalastaa ammatikseen, jolloin varmasti vituttaa, mutta tuollainen harrastelija voisi olla hiljaa. Voihan niitä kieltoalueta olla varman päälle laitettu, josta ammattikalastajat varmaan tietää paremmin. http://norppakartta.wwf.fi/

22.03.17 22:38

<Zenitti> Vitun verkkokalastajat. Jos kerran kalaa pitää saada niin eikös noilla jäärillä pitäis olla aikaa onkia ne kalat. Pitäis saada joka reissulta koko kylälle sitä kalaa ja sitten syödään alle puolet. Loput supiloukkuun, tämä on sitä kestävääkalastusta!! Perkele ei menny tunteisiin stna :D

22.03.17 21:24

<ice-fox> tuo vanhojen jäärien ryhmä joka saimaalla ei suostu lopettamaan verkoilla kalastamista vapaa-ajallaan edes miljoonakorvauksista...

22.03.17 20:11

<Rotten Hyena> juppoible hmmm...jotain hämärää tässä on. Ainakin kerto olevansa persu.

22.03.17 18:07

<Bleet> Just. Norpat jos laittaa sivuun niin silti pitäisi saada tappaa eniten silloin kun on lisääntymiskausi kesken? :D

22.03.17 13:53

<Draganta> Vitut norpista kuhan saa lahnaa ja haukea perkele!

22.03.17 13:29

<torwald90> Omituinen otus tuo norppa kun ei osaa enää pesiä kuin ihmisen kolaamiin kinoksiin. Erkki voi kyllä tulla verkkokalalle meikäläisen kotiseuduille norppien viimeisten elinvuosien ajaksi jotta norppaväki saa mielenrauhan. Siellä olisi kyllä norpalle lunta talvisin ja vesiyhteyskin Saimaasta mutta kun ei se reppana osaa suunnistaa pohjoiseen.

22.03.17 13:23

<SuvaitsevainenSivari> MösjööTipsu Mitä sinä minulle mesoat, minähän sanoin jo äänestäväni Vasemmistoa.

22.03.17 13:11

<MösjööTipsu> SuvaitsevainenSivari,Lobo_Tomi_A Miks ette ite mee ehdolle, jos politiikka on teijän mielestä niin helppoa. Muutenkin porukka ulisee, et ehdolla on vaan vanhoja jääriä, joita ei sais äänestää, mut nuoremmast sakist juuri kukaan ei ole valmis uhraamaan omaa aikaansa. Oisko se sit kumminki oma vika, kun ei sit ite olla valmiita asian eteen tekemään mitään, niin helppo syytellä et ei oo ehdokaita ketä äänestää.

22.03.17 13:03

<Antelias> Voi vittu Erkki :D Sen lisäksi, että Erkki iloitsee maailman harvinaisimman nisäkkään todennäköisestä sukupuutosta, Erkki haluaisi myös romahduttaa kalakannat verkkokalastamalla kutuaikaan, jolloin kalat voi kirjaimellisesti poimia kuin kaupan kalatiskiltä. Tuntuu pahalta t. Erkki

22.03.17 12:48

<SuvaitsevainenSivari> Lobo_Tomi_A Minä äänestän Vasemmistoa piruuttani, oikealle kallellaan olevat ovat johtaneet tätä showta jo ihan tarpeeksi pitkään. Jollain ylimääräisen kromosomin voimalla kuitenkin kaikki ovat yhä sitä mieltä, että vasemmiston syystä kaikki on päin helvettiä ja ratkaisu löytyy vielä enemmän oikealle kurottamalla. Ehkä se johtuu siitä, että vasemmisto hyväksyy pakolaiset, joka nähtävästi on Suomen ylivoimaisesti suurin ongelma.

22.03.17 12:35

<SuperC> Saimaalla hauen ja lahnan kutuaikaan verkkokalastusta halajavat = enemmistö. T: Erkki

22.03.17 12:14

<MikkoP> [foliopipo]Kun ei ole koko nimeä, niin olisko mustamaalausyritystä jonkun vihreän taholta?[/foliopipo]

22.03.17 11:59

<Lobo_Tomi_A> Mitäköhän hel-vet-tiä sitä seuraavissa kuntavaaleissa äänestäisi, kun ei löydy yhtään ainoata puoluetta, jossa kaikki tai edes suurin osa ajatuksista olisi järjellä tuotettuja. Äänestääkkö hidas älyistä idioottia vai täysi retardo älykääpiötä yrittäen löytää näistä edes hieman vähemmän aivokuollut vaihtoehto, vai jättäisikö kokonaan äänestämättä? Tähän astisista äänestyskohteista vain Aku Ankka ei ole tuottanut pettymystä. Jos ehdokkaina on vain työelämään kelpaamattomia ahneita surkimuksia ns. helpon rahan perässä, niin johan on vaihtoehdot kohdillaan.

22.03.17 11:47

<PönttöPaavo> Norppa on kyllä niin uusavuton eläin että lämpimät talvet tulee sen tappamaan.

22.03.17 11:27

<Aprinboobsface> Jos Eki on saanu tuon kirjotuksen Hesariin, nostan hattua. Aikaansaava mies.

22.03.17 11:26

<juppoible> Että sellainen kuntavaaliehdokas, ei viitsinyt edes koko nimellään esiintyä

22.03.17 11:24

<SFMB> Erkki on aikamoinen kusipää. Kyllähän sitä ennen sai rauhassa verkoilla kalastella, siksi se norppakantakin on romahtanut. Onneksi Erkki tunnistaa ilmastonmuutoksen ja toivoo sen niittaavan loputkin norpat, ettei tarvi itse lähteä kuutteja nuijimaan. Paras ehdokas.

110
22.03.17 11:23

<jukorte> Suokoon luoja tuollekin verkkokalastajalle traanikäden.

22.03.17 11:17

<Oye> Näinhän se käytännössä menee monessakin asiassa. Ne, jotka menevät turuille ja toreille kymmenen hengen porukalla kertomaan mielipiteensä, saavat sen kuuluville. Sit ne toisen puolen sata tuhatta ihmistä itkee kotona ja kirjottelee lehtiin.

22.03.17 11:15

<SuvaitsevainenSivari> Noooh, positiivista on sentään, että tuntuu uskovan ilmastomuutokseen. Tosin ei varmaankaan usko tippaakaan siihen, että ihmisillä olisi asian kanssa mitään tekemistä.

22.03.17 11:11

<potkupallopro> no olihan vekkuli teksti :D

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 68 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä saisi sinut hankkimaan lapsia?

Ei mikään. En halua lapsia.
Jos taloudellinen tilanteeni paranisi.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Mies -> naisen.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Nainen -> Miehen.
Jos löytäisin löytäisimme pysyvän työpaikan/isomman asunnon
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei halua.
En halua lapsia, mutta kumppanini haluaisi.
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei voi saada lapsia.
En voi saada lapsia, mutta nykyinen kumppanini haluaisi.
Muu.. vastaus kommenteissa.

SAMANKALTAISIA

Se fiilis kun ummetus helpottaa

9 896 katselukertaa

Valaat ovat kovia kundeja

13 802 katselukertaa

Kun sut tyrmätään menneisyyteen

10 826 katselukertaa

Ajat oli toiset kun mä olin nuori

15 505 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.