Quantcast

Lähettäjä:

NakkiKone123 NakkiKone123

Harvardin yliopiston hylkäämispäätös

Harvard University is arguably the most prestigious institution in the country. With so many excellent students applying to attend there, you need to really make yourself stand out with your essay and résumé. But there?s a difference between being unique and being insane.

4.2 / 5 (94 ääntä)

Harvardin yliopiston hylkäämispäätös - Harvard University is arguably the most prestigious institution in the country. With so many excellent students applying to attend there, you need to really make yourself stand out with your essay and résumé. But there?s a difference between being unique and being insane.

Julkaistu: 6.3.2015 12:48

2.5K

Lähettäjä: NakkiKone123 NakkiKone123

Otsikko: Harvardin yliopiston hylkäämispäätös

Kuvaus: Harvard University is arguably the most prestigious institution in the country. With so many excellent students applying to attend there, you need to really make yourself stand out with your essay and résumé. But there?s a difference between being unique and being insane.

Hakusanat: Harvard, yliopisto, college, hylkäämispäätös, opiskelu, rejection, ,

4.2 / 5 (94 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-03-06 12:58:15

+115512

<(laitela)>

Feikki ja homppeli, mutta ihan hauska :) Tuli tästä mieleen ylä-asteella sosiaalisesti kiusallinen ystäni hänen hakiessaan TET-paikkaa. Soitti yhteen firmaan ja puhui vähän aikaa jotain mumisten. Toisessa päässä ei varmaan ymmärtänyt kaverin epäselvää kieltä, niin kaveri huusi puhelimeen: "SAANKO MÄ SEN TYÖN VAI EN, VITTU!". Ihme kyllä pääsi siihen firmaan harjottelijaksi ;)

264

Aika: 2015-03-06 13:21:19

+56389

<Cassike>

(laitela) Me oltii kerran ammattikorkees järjestämäs semmosta messuluontosta tapahtumaa. No tarvittiin tietenki vähä käteistä siihen että saatiin kaikki tarvittavat hommat. Alettiin soitteleen firmoihin että tarjotaan näkyvyyttä tapahtumassa ihan pientä korvausta vastaan. No sitte yks Pentti (nimi muutettu) soitti Mandatum Lifelle alottaen puhelun näin:"Pentti tässä terve, tarvittas rahaa". No ei saatu. Kiitos Pentille vielä näin jälkikäteen hyvistä nauruista.

167

Aika: 2015-03-06 17:07:52

+6905

<bztz>

Tutulle soitti ammattikouluopiskelijan äiti ja kysyi pojalleen työharjoittelupaikkaa. Tuttu vastasi että oota, kysyn äitiltä käykö se. Ei saanut poju harjoittelupaikkaa.

87

Aika: 2015-03-06 12:50:18

+3243

56

Kommentit (7)

Piilota OFF-Topic keskustelu

09.03.2015 08:20

<ZoomeR-FIN> Vaikka olikin feikki, mielikuva harvardin korkea-arvoisesta raadista nyrpistelemässä nenäänsä 40 min kestävälle eläinääni-mixtapelle sai aikaan huutonaurua :D

07.03.2015 12:45

<Jiusonium> Ei näitä feikkipaskoja jaksa edes lukea.

06.03.2015 17:07

<bztz> Tutulle soitti ammattikouluopiskelijan äiti ja kysyi pojalleen työharjoittelupaikkaa. Tuttu vastasi että oota, kysyn äitiltä käykö se. Ei saanut poju harjoittelupaikkaa.

06.03.2015 13:21

<Cassike> (laitela) Me oltii kerran ammattikorkees järjestämäs semmosta messuluontosta tapahtumaa. No tarvittiin tietenki vähä käteistä siihen että saatiin kaikki tarvittavat hommat. Alettiin soitteleen firmoihin että tarjotaan näkyvyyttä tapahtumassa ihan pientä korvausta vastaan. No sitte yks Pentti (nimi muutettu) soitti Mandatum Lifelle alottaen puhelun näin:"Pentti tässä terve, tarvittas rahaa". No ei saatu. Kiitos Pentille vielä näin jälkikäteen hyvistä nauruista.

167
06.03.2015 13:12

<Tombbuli> Tarviiko aina miettiä onko se aito vai ei, hauska tuo minusta oli. :D

06.03.2015 12:58

<(laitela)> Feikki ja homppeli, mutta ihan hauska :) Tuli tästä mieleen ylä-asteella sosiaalisesti kiusallinen ystäni hänen hakiessaan TET-paikkaa. Soitti yhteen firmaan ja puhui vähän aikaa jotain mumisten. Toisessa päässä ei varmaan ymmärtänyt kaverin epäselvää kieltä, niin kaveri huusi puhelimeen: "SAANKO MÄ SEN TYÖN VAI EN, VITTU!". Ihme kyllä pääsi siihen firmaan harjottelijaksi ;)

264
06.03.2015 12:50

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.