Quantcast

Lähettäjä:

Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Hei sori siitä

4.6 / 5 (88 ääntä)

Hei sori siitä

Julkaistu: 10.10.2018 22:12

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Otsikko: Hei sori siitä

Hakusanat: rokotukset, jalat, ei, toimi, jooga, ohjaaja, kertoi, niin, netissä,

4.6 / 5 (88 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-10-10 22:27:09

+20120

<Laksatiivitaavi> +5 RR

Sweet sweet polio!

87

Aika: 2018-10-10 22:37:26

+101512

<Von Hiren> +5 RR

Ei auta, vaikka isorokko on maailmasta hävitetty rokottamalla, silti rokotteita pidetään myrkkyinä.Jos joku valmisti viallisen rokotteen, niin siitä nousi kohu nimenomaan rokottamista vastaan, ei laadunvarmistuksen puutteita kohtaan. Tietenkin, ei ole oikein, että ihmiset sairastuivat narkolepsiaan. Mutta kyseessä oli samankaltainen asetelma, kuin, että joku valmistaisi juustoa, josssa olisi listeriaa ja sitten alettaisiin pitämäåän juustoja vaarallisina.

61

Aika: 2018-10-10 23:01:06

+69442

<WremahThD> +5 RR

Von Hiren Vai olisiko se, että se yksi ja sama lafka myy sekä sitä viallista tuotetta, että sitten myös sitä tuotetta jonka ei enää pitäisi olla viallinen, ja ihmisten pitää vain luottaa siihen, ettei heitä kusta silmää vaan se tuote on nyt tosiaan turvallinen? Tavan kansalaisella ei ole tarpeeksi tietotaitoa edes tarkistaa onko apteekista saatavassa yskänlääkkeessä oikeasti yskänlääkettä, vai onko se vain salmiakin makuista litkua, miten ihmeessä tämä sitten pystyisi perehtymään rokotteen sisältöön? Epäluottamus tällaisessa asiassa iskostuu helvetin syvälle, jos semmoinen syntyy.

36

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.10.2018 22:39

<KrisuDevil> yhteiskunta tarjoaa ihmisille keinon välttyä rokotoksilla estetyiltä taudeilta.. jos vanhemmat ei halua lapsiaan rokottaa niin heille tulisi antaa eteen vastuuvapauslomake, jossa valtio/kela ei korvaa taudista aiheutuvia kuluja jos lapsi siihen sairastuu (jos rokotuksella olisi se voitu estää).

12.10.2018 21:56

<Kanakotka> Vaikka rokotukset tappaisi 10,000 ihmistä vuodessa pelkästään amerikoista, olisi se huomattavasti pienempi paha kuin ne taudit, joita rokotuksella on estetty.

11.10.2018 22:35

<Chappie> Ja tottakai rokotteista aina joku voi saada oireita, yleensä puhutaan vissiin about yksi per 100k-1m henkilöä kohden. Kun taas toisaalta itse rokotteen ottaminen suurimmalle osalle väestöä saattaa vähentää kuolleisuutta taudista riippuen siihen malliin että jopa satoja tapauksia ihan Suomenkin kokoisessa maassa saadaan eliminioitua joka vuosi (toki ns. riskiryhmäläisiä suurela osin).

11.10.2018 22:29

<Chappie> Kun rokotteista puhutaan, moni usein unohtaa yhden tärkeistä hyödyistä, mikä on joukkouimmuniteetin turva henkilöille, jotka eivät voi rokotteita ottaa esim. allergian tai vastaavan takia. Lisäksi sama hyöty tulee henkilöille joilla matala vastustuskyky esim. immuniteettiin vaikuttavan taudin tai hoidon (esim. kemoterapia) takia.

11.10.2018 21:12

<WremahThD> windosrmagistus Jep, mutta jos tuloksena on hävinneiden sairauksien takaisintuleminen, niin itse ainakin miettisin jotain muuta strategiaa näiden ihmisten mielipiteiden muuttamiseksi, kuin haukkua heitä vitun tyhmiksi :D

11.10.2018 19:04

<Konnabis> windosrmagistus Joskus Nasolia flunssassa käyttänyt, ja hyvin kyllä kuivaa ontelot. En yhtään ihmettele, että keho reagoi moiseen erittämällä lisää limaa. Lähinnä ihmettelen, että kuka noita käyttää jatkuvasti, itse jätin suihkuttelun 4pv jälkeen, kun flunssa oli ohi...

11.10.2018 18:39

<jackson> Mä olen roketteiden kannattaja. Niinkuin kaikkien pitäis olla mutta possunuha rokotetta en lähtenyt ottamaan koska se on turha mulle. Sairastin ja oli pahin flunssa ikinä. Oon vähän salaliittoteoreetikko siinä mielessä et musta se tauti vapautettiin tahallaan ja sit myytiin rokotetta valtioille sadoilla miljareilla.

11.10.2018 17:17

<lask90> windosrmagistus miksiköhän näitä vielä myydään lääkkeinä? Mielestäni ei saisi mainostaa nokkaa avaavana ja riippuvuudet tulisi ilmaista paketin kyljessä aivan kuin tupakka-askissakin on.

11.10.2018 17:15

<windosrmagistus> Konnabis esim nasolin, tosin ei se pärise mitenkään, riippuvaisuus nasolinin kohdalla on sitä että parin viikon käytön jälkeen nokka ei pysy millään auki jollet tuuttaa jatkuvasti suihketta lisää

11.10.2018 17:15

<lask90> Konnabis ei kannata. Se vaan avaa nokkasi, mutta niiden sivuvaikutus on se, että pian nokkasi on enemmän tukossa ja joudut jälleen käyttämään avaavaa lääkettä. Kuulemma kahden viikon jälkeen olet jo koukussa, mutta ainoo "pärinä" on nokan tukkeutuminen.

11.10.2018 17:14

<windosrmagistus> Von Hiren WremahThD niin eli siis lopputulemassa päästään jälleen siihen että ihmiset on vitun tyhmiä

11.10.2018 16:27

<Marqs> Niin hyvää puujalkaa.

11.10.2018 14:10

<Konnabis> lask90 Olis kiinnostava tietää mikä nenäsumute on niin stydiä tavaraa, että oikeen riippuvuusriski? Voisin käydä hakemassa ja koittaa millaset pärinät lähtee :D

11.10.2018 10:09

<Monskuu> Rokotteet tekevät aikuisia, ei autismia.

11.10.2018 09:09

<lapsipeto> Minusta ne polio kävelijät on söpöjä kun heiluu sillain sensuellisti.

11.10.2018 06:56

<lask90> En itsekkään luota kaikkiin rokotteisiin. Tottakai lapsille laitatan ne yleisimmät rokotteet, mutta usein mietin niiden flussarokotteiden tarpeellisuutta, kun niihinkin liittyy riskejä. Ei ole foliohattuilua joskus kyseenalaistaa lääkkeitä ja rokotteita, joihin lääkäri kommentoi ettei niissä ole vaaraa. Esim. koirien punkkilääkkeet, jotkut tietyt yskänlääkkeet ym. Aiheuttavat pahojakin oireita. Vaikka netissä kymmenet kauhutarinat jyllää, lääkärit silti suosii näitä lääkkeitä. Samoiten mm. Nenäsumutteita ei voi edes lääkkeiksi sanoa, nehän aiheuttaa riippuvuuksia josta lääketeollisuus kiittää.

10.10.2018 23:01

<WremahThD> Von Hiren Vai olisiko se, että se yksi ja sama lafka myy sekä sitä viallista tuotetta, että sitten myös sitä tuotetta jonka ei enää pitäisi olla viallinen, ja ihmisten pitää vain luottaa siihen, ettei heitä kusta silmää vaan se tuote on nyt tosiaan turvallinen? Tavan kansalaisella ei ole tarpeeksi tietotaitoa edes tarkistaa onko apteekista saatavassa yskänlääkkeessä oikeasti yskänlääkettä, vai onko se vain salmiakin makuista litkua, miten ihmeessä tämä sitten pystyisi perehtymään rokotteen sisältöön? Epäluottamus tällaisessa asiassa iskostuu helvetin syvälle, jos semmoinen syntyy.

10.10.2018 22:37

<Von Hiren> Ei auta, vaikka isorokko on maailmasta hävitetty rokottamalla, silti rokotteita pidetään myrkkyinä.Jos joku valmisti viallisen rokotteen, niin siitä nousi kohu nimenomaan rokottamista vastaan, ei laadunvarmistuksen puutteita kohtaan. Tietenkin, ei ole oikein, että ihmiset sairastuivat narkolepsiaan. Mutta kyseessä oli samankaltainen asetelma, kuin, että joku valmistaisi juustoa, josssa olisi listeriaa ja sitten alettaisiin pitämäåän juustoja vaarallisina.

10.10.2018 22:27

<Laksatiivitaavi> Sweet sweet polio!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Heittolajien hajottelu salilla

13 356 katselukertaa

Heitä keppi

17 153 katselukertaa

Urheilukommentaattori

14 832 katselukertaa

Omakehu. Heilurikello.

14 679 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.