Quantcast

Heikolla jäällä

1.3 / 5 (50 ääntä)

Heikolla jäällä

Julkaistu: 13.1.2015 13:45

2.5K

Lähettäjä: Future Bread Machine Future Bread Machine

Otsikko: Heikolla jäällä

Hakusanat: heikko, jää, thin, ice, valas, pingviini,

1.3 / 5 (50 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-01-13 14:03:33

+11596

<mr mika 4 u>

http://yle.fi/uutiset/venajan_verkossa_onko_sota_jo_alkanut/7726431 pitäisikö tässä alka pelätä? Eli Venäjä suunnittelee lakia, joka rinnastaa pakotteet hyökkäyksiksi, ja näin olisi oikeutettu vastaamaan sotilaallisesti. missä helvetin maailmassa me oikein asutaan.

143

Aika: 2015-01-13 17:13:28

+21486

<jackson>

mr mika 4 u Ei venäjä sotaa halua. Venäjällä oli huono taloudellinen tilanne jo ennen pakotteita. Sota on erittäin erittäin kallista eikä kykene nyky resurseilla voittamaan. Ellei halua ydinsotaa mutta se tarkoittaa et haluais itsemurhaa. Venäjä haluaa vain öljy alueita pohjoisesta ja yrittää nyt vähän pullistella ettei sille sanottais niin helposti että ei käy. Voi ottaa nyt pienen notkahduksen kuhan saa öljyä tulevaisuudessa

38

Aika: 2015-01-13 15:30:37

+52181

<house83>

Pitää tietää, että media ja hallitus on eri asia. Jos Venäjän median mielestä ilmatilaloukkausten torjumattomuus on bluffia, niin ei se tarkoita sitä, ettäkö venäjän hallitus ajattelisin myös niin. Tietävät kyllä hyvin, ovatko lähettäneet koneita naapurimaiden alueille ja että onko niitä tultu tervehtimään NATO:n toimesta. Sehän tässä merkitsee, eikä venäjän toimittajien mielipiteet. Ne toimittajat on mitä luultavimmin vielä epäpätevämpiä kuin Suomen vastaavat.

26

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

13.01.2015 17:37

<n00wan> Tuo ylen uutinen on täyttä pelottelua ja venäjän mustamaalaamista. Kyllä heilläkin on oikeus suojella omia intressejään. Länsi nyt sattui sohimaan väärään suuntaan. USA osaa hoitaa paremmin vallankaappauksia lähi-idässä, ei tuo eurooppa tuntunut menevän putkeen.

13.01.2015 17:13

<jackson> mr mika 4 u Ei venäjä sotaa halua. Venäjällä oli huono taloudellinen tilanne jo ennen pakotteita. Sota on erittäin erittäin kallista eikä kykene nyky resurseilla voittamaan. Ellei halua ydinsotaa mutta se tarkoittaa et haluais itsemurhaa. Venäjä haluaa vain öljy alueita pohjoisesta ja yrittää nyt vähän pullistella ettei sille sanottais niin helposti että ei käy. Voi ottaa nyt pienen notkahduksen kuhan saa öljyä tulevaisuudessa

13.01.2015 16:13

<mr mika 4 u> laatuankka Kai Venäjä haluaa todistaa omaa mahtiansa, mutta kun alkaapi olla koko maailma niitä vastassa niin ei ne paljoa voi tehdä. Ja ei niiden kaikkien tarvitse olla fanaatikkoja, eiköhän sotilaat ja armeija tee mitä käsketään. Mutta kun tätä nyt miettii, niin Putin menettää kasvonsa, jos se taipuisi pakotteiden alla. Putinin on pakko tehdä kohta jotain. Mutta helvetti en minä mihinkään sotaan halua lähteä, kuolisin varmasti ensimmäisten joukossa ja vituttais kun jäi elämä elämättä. Paljonkohan Kenian erämailla maksaa tontit.

13.01.2015 15:30

<house83> Pitää tietää, että media ja hallitus on eri asia. Jos Venäjän median mielestä ilmatilaloukkausten torjumattomuus on bluffia, niin ei se tarkoita sitä, ettäkö venäjän hallitus ajattelisin myös niin. Tietävät kyllä hyvin, ovatko lähettäneet koneita naapurimaiden alueille ja että onko niitä tultu tervehtimään NATO:n toimesta. Sehän tässä merkitsee, eikä venäjän toimittajien mielipiteet. Ne toimittajat on mitä luultavimmin vielä epäpätevämpiä kuin Suomen vastaavat.

13.01.2015 14:34

<laatuankka> mr mika 4 u No toivotaan kuitenkin nyt parasta ja etteivät rupeisi repimaan nenäänsä. Mitä helvettiä sillä meinaisivat saavuttaa? Siihen määrään menetettyjä joukkoja, eli siis suoraan sanoen ihmisiä, jotka niiltä ja kenen kimppuun kävisivätkään, kuolisi, täytyy kyllä olla erittäin hyvät perusteet ruveta rähisemään missään. Elleivät oikeasti kaikki venäläiset ole niin fanaattisia

13.01.2015 14:21

<thenahkaviitta> mr mika 4 u eli ens kerran ku tulee raja/ilmatila loukkauksia, meillä on oikeus ampua ne alas... muuten venäjä sanoo taas bluffiksi.

13.01.2015 14:18
13.01.2015 14:03

<mr mika 4 u> http://yle.fi/uutiset/venajan_verkossa_onko_sota_jo_alkanut/7726431 pitäisikö tässä alka pelätä? Eli Venäjä suunnittelee lakia, joka rinnastaa pakotteet hyökkäyksiksi, ja näin olisi oikeutettu vastaamaan sotilaallisesti. missä helvetin maailmassa me oikein asutaan.

143
13.01.2015 14:00

<tahtoisin2> Kerran yhden pingviini kaverin kanssa kävi just tollee mutta me huijattiin sitä äkkinäisellä liikkeellä ja söimme sen

13.01.2015 13:59

<ROFL!> Pingut ovat oppilaita, miekkavalas on opettaja. Ihan sama mitä oppilaat tekevät, vaikka tekisivät juuri niin kuin käsketään, niin opettaja haukkuu ja syö elävältä. Lapsuuden traumat hoi.

13.01.2015 13:59

<Project CML> Tokan ruudun pingussa on havaittavissa elämänkoulussa opittua charmia.

13.01.2015 13:48

<DiggerNick> Tokan ruudun Pingu pisti hymyilyttämään

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Moottoripyöräilyä jäällä

14 207 katselukertaa

Taidetta jäällä

13 335 katselukertaa

Jäällä ajelun loppu

20 686 katselukertaa

Ruotsalainen golffaa jäällä

20 415 katselukertaa

Vuohi jäällä

13 211 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.