Lähettäjä:

premiumJuice premiumJuice

Helsingissä 10.11.2010

Muistin, että olin ottanut tällaisen kuvan vuonna 2010 jossakin päin Bulevardia.

2.7 / 5 (78 ääntä)

Helsingissä 10.11.2010 - Muistin, että olin ottanut tällaisen kuvan vuonna 2010 jossakin päin Bulevardia.

Julkaistu: 6.4.2014 00:37

Tarkastaja: Ylläpito

2.5K

Lähettäjä: premiumJuice premiumJuice

Otsikko: Helsingissä 10.11.2010

Kuvaus: Muistin, että olin ottanut tällaisen kuvan vuonna 2010 jossakin päin Bulevardia.

Hakusanat: jyrki, katainen, kokoomus, sekoomus, tuho, hallitus, käteinen, jykä, ero,

2.7 / 5 (78 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-04-06 00:50:56

+3701

<Esaj2>

Kataista mitenkään erityisesti puolustelematta, helppoa ei tule olemaan seuraajallakaan. Laitettiinpa pääministerin pallille kuka tahansa, joku tulee aina olemaan eri mieltä siitä, miten asiat tulisi hoitaa. Kun kaiken lisäksi talous on kuralla ja helppoja keinoja saada sitä tasapainoon ei ole, on pesti pääministerinä entistä ankeampi. Veronkorotuksia ei voida oikeastaan enää tehdä ja kansa vaatii mieluummin leikkauksia. Mutta kun menet leikkaamaan jotakin (esim. lapsilisiä), käynnistyy mahdoton p**kamyrky, sillä eihän mistään saisi leikatakaan. Koita siinä sitten korjata maan taloutta...

150

Aika: 2014-04-06 01:18:26

+6566

<Bolleny>

Seuraavaa hallistusta ja sen pääministeriä tullaan jatkossa syyttämään kaikesta mitä Katainen & kumppanit sai aikaan. Samalla Katainen nauttii kavereidensa kanssa ylisuuria EU:n palkkoja ja nauraa Suomen tilanteelle.

116

Aika: 2014-04-06 01:15:27

+6566

<Bolleny>

sumppikuppi, luuletko tosissasi, että Katainen teki kaikki päätökset vain Suomen hyväksi? Jos näin on, sinä olet se joka ei mitään ymmärrä. Katainen on koko pääministeripestinsä aikana tehnyt kaikkensa pedatakseen omaa paikkaansa EU:n raharikkaille palleille. Kataisen poistuminen Suomen politiikasta ei olisi pitänyt tulla kenellekkään yllätyksenä.

71

Aika: 2014-04-06 01:01:13

+99041

<Ssavior>

Tuntuu olevan kovin turmiollinen tuo pääministerin salkku. Ensin Jäätteenmäki, sitten Vanhanen ja nyt Katainen. Todellinen mestari on se poliitikko, joka pystyy koko pääministerikauden vetämään kunnialla läpi.

62

Aika: 2014-04-06 01:41:17

+44368

<blunt>

nyt ku katainen lopetti jotku alkaa oikeesti säälimään häntä... hän kusetti kansaaa vuosia ilman minkään näköstä omatuntoa ja luultavasti nyt siirtyy kusettamaan koko EU:ta

30

Kommentit (45)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.04.14 23:41

<L_A_G> Niin ja valtion melko kalliita elvytyspakettejahan (vuoden 2009 paketti taisi muistaakseni olla luokkaa 2 miljardia) ei koskaan tapahtunut kun muisti ei ylety paria vuotta pidemmäs tai ainakaan lööppejä pidemmälle.

06.04.14 23:37

<L_A_G> Eli jos tunnetusti velallinen tilaaja ei selviytyisi lainoistaan tämä 50 miljoonaa tippuisi sekä valtion että telakan niskaan ja voidaan olla melko varmoja että se olisi telakan lorun lopullinen loppu. Telakka-teollisuudessa kilpailu on ihan oikeasti kiristynyt äärimmilleen niin että suuret projektit kuten tämä eivät yksinkertaisesti kannata ellei valtiot rupea niitä tukemaan ja Ranskan valtiohan päätti satsata enemmän kuin mihin pieni Suomi pystyi.

06.04.14 23:33

<L_A_G> Bolleny Et ole selvästi lukenut lööppi-tason uutisia laadukkaampaa kun valitat tuosta. Syy miksi valtio ei lainannut tuota summaa on koska laina ei olisi ollut telakalle, vaan laivan (muistaakseni amerikkaliselle) tilaajalle ja silloinkaan ei olisi ollut täysin varmaa että tilaus olisi tehty Suomesta kun Ranskan valtio tarjosi vielä isompaa sille itselle epäedullista lainaa. Se mihin telakkateollisuuden kanssa on menty on että telakkat hankkivat asiakkaille lainat ja ottavat valtavan riskin jos tilaaja ei selviydy lainoistaan.

06.04.14 22:38

<paristomeister> Oishan nuita muitakin kohteita mistä verottaa! Esimerkiks matkailuautojen omistajat vois maksaa niistä ajettavista panolaatikoistaan ajoneuvoveroa, ihan niinkun muistakin ajoneuvoista maksetaan. Arviolta 63 miljoonan verotulot jo pelkästään siitä.

06.04.14 20:09

<Bolleny> L_A_G, Kataisen hallitushan pahensi Suomen työllisyystilannetta. STX Finlandin tapaus oli hyvä esimerkki tästä. STX Finland pyysi 50 miljoonan lainaa valtiolta. Lainalla olisi sinetöity miljardiluokan tilaus Suomen telakoille ja suomalaisilla olisi riittänyt töitä. Hallitus kuitenkin kieltäytyi lainasta ja yllätys yllätys, tilaus menikin sitten Ranskaan ja Suomalaiset menettivät työpaikkansa. Ranskalaiset kyllä palkitsevat Kataisen tästä päätöksestä. Katainen olisi voinut päättää tässäkin asiassa Suomen hyväksi, mutta silloin EU:n paikka olisi mennyt sivu suun.

06.04.14 20:02

<Mikro-Heikki> You have failed this city

06.04.14 19:48

<SnoopyDoge> Esaj2 totta, mut se vituttaa et eikö hallitus keksi mitään muita tapoja elvyttää valtiontaloutta kuin veronkorotukset ja leikkaukset? mielestäni ne eivät edes ole hyviä ratkaisuja, sillä veronkorotukset aiheuttaa vain sen että ihmiset ostaa vähemmän, kansan ostovoima laskee ja valtion verotulot pienenee sitä kautta samassa suhteessa kuin mitä he hyötyvät korotuksista, samoin leikkaukset. kansan ostovoimaa pitää saada nostettua, jolloin valtio saisi tuloja ALV:n kautta. eli suomeksi, palkkoja pitäisi nostaa enemmän. nimim, kuukausi palkka nousi huimat 20e viime tarkistuksessa...

06.04.14 18:51

<L_A_G> Bolleny Jaa, ja mitä olis Katasen sitten pitäny tehdä? Pahentaa valtion velkatakkaa entisestään kieltäytymällä minkäänlaisista leikkauksista? Antaa euroopan ja siten myös suomenkin talouden mennä vieläkin pahemmin kuralle sallimalla että kriisimaaiden valtiot menee konkurssiin? Saada aikaan vieläkin pahemmat työttömyysluvut estämällä valtion kotimaisen talouden elvytyspaketti? Toisten päätöksistä valittaminen on varmaan mailman helpoin homma etenkin kun ei koskaan ole ollut minkäänlaisessa vastuullisessa johto-asemasa ja sehän näkyy persujen kannatuksessa ja sun peukkujen määrässä.

06.04.14 17:14

<wilzam> Esaj2 Mutta luulen että eniten leikkauksissa ärsyttää se, että ne tehdään vain tietyille osille kansaa, kuten esim. lapsiperheille, opiskelijoille jne... Jos kaikesta leikattaisiin, mukaan lukien myös kansanedustajien palkat, olisi kansa paljon myöntyväisempi, luulisin... Siis jos teoreettisesti on mahdollista että niin rankkaa työtä tekeviltä ihmisiltä saisi niitä vähäisiä palkkioita vähentää, vielä niin ettei se olisi moraalisesti väärin =/

06.04.14 15:44

<Bolleny> Cloud Connected, no miksi et sitten tehnyt niin? Jos katot tarkkaan kaikkia Kataisen & kumppanien aikaansaamia päätöksiä niin huomaisit, että ne on kaikki ollut jollakin tavalla EU:hun päin kallellaan. Ei Kataista koskaan ole kiinnostanut Suomi tai sen hyvinvointi. Häntä kiinnostaa vain ja ainoastaan hänen oma perseensä ja palkkapussinsa. Katainen tietää todella hyvin, että Suomessa hänestä ei koskaan tule maailmanluokan rikasta. Tämän takia hän on aika halunnut EU:n rahakkaille palleille.

06.04.14 13:55

<Cloud Connected> Bolleny,blunt ja muut vastaavat. En tiedä mille perustatte mielipiteenne, mutta ne ovat kaikkinensa aivan perseestä. Itse ehkä ottaisin asioista selvää ja miettisin ennen kuin tulisin huutelemaan yhtään mihinkään.

06.04.14 10:59

<JTkyyhkynen> kyllä keskustalaiset ajoi koko homman ihan läskiks kauan ennen kataista. Kuka muistaa vanhasen laudat vitsin? siinä oli meillä rehellinen pääministeri.Jyrki vain jatkoi siitä mihin vanhanen jäi

06.04.14 09:53

<dd1> Ei se Katainen ole kovinkaan huonosti ajanut niiden ihmisten asioita, kenen asioita kokoomus ylipäätänsä ajaa eli rikkaiden asioita. Suomessa on vain se ongelma, että yksikään puolue ei aja työssäkäyvien puolia. SDP ja vasemmisto ajaa vain ja ainoastaan työttömien asioita, keskusta taas ajaa maatalous puolta ja perussuomalaisista en tiedä kenen puolia ne ajaa kun eivät ole olleet päättämässä kertaakaan.

06.04.14 09:02

<Lutu> Odottelen sitä aikaa kun Perussuomalaiset hyppäävät hallitukseen. Kansan mieli saattaa nykyisestä muuttua nopeastikin.

06.04.14 08:41

<Kimble2> Rotta jätti laivan.

06.04.14 04:24

<L_A_G> xdlolnoob Jopa siinä fantasia-tapauksessa että verohyöty menee kokonaisuudessaan kulutukseen jokaisesta tulovero-eurosta tulee takaisin ainoastaan 24 senttiä ALV:ia. Niin ja sillä ei todellakaan tulla ostamaan vain ja ainoastaan kotimaisia, tai edes kotimaista raaka-aineista valmistettuja tuotteita eli myös muut maat hyötyisivät marginaalisesti. Churchill sanoi että paras argumentti demokratiaa vastaan on viiden minuutin keskustelu keskiverto-äänestäjän kanssa ja se näkyy täällä riemurasiassa käytännössä.

06.04.14 04:23

<Stibbe> Jes vihdoinkin tuo kusipää lähtee vittuun politiikasta. Toivottavasti saadaan järkevä pääministeri ja uusi hallitus tilalle.

06.04.14 04:03

<Pulu> #vainRRpoliitikkojutut

06.04.14 03:10

<xdlolnoob> Omasta mielestäni paras ratkaisu on verojen alennus, varsinkin tuloveron. = Kannustaa työntekoon, jää rahaa tuhlattavaks kauppaan = enemmän alveja valtiolle = kaikilla kivaa??? Mutta verojen laskuhan näkyy negatiivisesti valtion kassassa, tietysti se näkyy, mutta entä kahden vuoden päästä?

06.04.14 03:00

<L_A_G> Soini, yksi aikojemme taitavimmista oppositiopoliitikoista, tajusi tämän ja sen sijaan että ottaisi oman haukkansa tämän hallituskauden "paskavoilevästä" muiden hallituspuolueiden tapaan, pisti kasaan pikku-teatterin ja jättäytyi oppositioon valittamaan päätöksistä joihin he olisivat joutuneet ottamaan osaa.

06.04.14 03:00

<Metsien_mies> Esaj2 jos eduskunta tiedottais leikkauksista enemmän niin pääsisivät helpommalla, esim. kun lapsilisiä leikattiin niin nyt perhe saa vain 8? vähemmän ja kun bensan hintaa nostettiin niin se maksaa 1? enemmän sadalta litralta ja jos nämä asiat olis kerrottu ennen muutoksia niin kansa olis paljon tyytyväisemmällä tuulella

06.04.14 02:56

<L_A_G> Bolleny Tuskimpa... Ensi kerralla kun hallitus joutuu tappelemaan talous-ongelmien kanssa oppositio ja asioista ymmärtämätön kansa tulee taas valittamaan ja taas on senhetkisen pääministerin poliitisen uran loppu. Viime taantuman aikana meni Esko Ahon ura pilalle ja nyt menee Kataisen. Totuus hallituksessa olosta on kuitenkin se että siellä ei ainoastaan tehdä mukavia päätöksiä kuten veron alennuksia ja asioiden sallimisia ja etenkin vaikeina aikoina joudutaan tekemään hankaliakin päätöksiä.

06.04.14 02:46

<Hudetsu> Se, joka ymmärtää Suomen nykyistä politiikkaa, voi nostaa käden ylös, sillä itse en sitä ymmärrä juurikaan.

06.04.14 02:40

<Huikkaheikki> Ssavior Yep,turmiollinen salkku on tietenkin,mutta Jäätteenmäki sai kenkää ja Vanhanen lopetti pääministerinä vaalirahasotkujen yms takia..mutta mikä on Jyrki Käteisen tekosyy??Ei vain halua kantaa vastuuta päätöksistään vaaleihin saakka. Raukka,paska,oman edun tavoittelija..Ennenkaikkea vastuun pakoilija.

06.04.14 02:27

<Slimex> Mulla on Jyrkille työpaikka, tulis tänne jumalanseljäntaakse koneistaa rillukoita yötä myöten 12 tuntia... siinä Jyrkille sitte esimakua miltä tuntuu tehdä työtä vuorokauden jokasena tuntina ja muka pärjätä kuuskymppiseks terveenä...

06.04.14 02:22

<Valkoinenkuolema> Jyrkiboi osti kreikkamiljardeilla itselleen elinikäisen paikan EUn ytimestä .. kiva siellä olla kun niihin hommiin ei tartteta mitään vaaleja. Nyt vaan odotteleen millon jutta seuraa perässä.

06.04.14 01:43

<Reptiliaani> Ei voi muuta sanoa kuin että v*ttu mitä paskaa koko politiikka... pistetäänkös rasistit yhdessä pystyyn kansalaisalote, jossa vaadimme Suomen kansalle samantasoista vaikutusvaltaa kuin Sveitsissä? Tosin vaikka se eduskuntaan pääsiskin, niin saatais todennäkösesti päät punasena katella uutisia, missä Käteiset ja Urpolaiset laulaa kuorossa miten kansalaisilla ei ole tarpeeksi järkeä päässä päättääkseen heitä koskevista asiosta.

06.04.14 01:41

<blunt> nyt ku katainen lopetti jotku alkaa oikeesti säälimään häntä... hän kusetti kansaaa vuosia ilman minkään näköstä omatuntoa ja luultavasti nyt siirtyy kusettamaan koko EU:ta

06.04.14 01:40

<arpel> Ottakaa lisää lapsilisistä ja tulkaa sitten katumapäälle. Ja lähtekää pois vallasta vastaamasta seurauksista.

06.04.14 01:31

<retardable> Joutu olemaan se valtionvarainministeri ja pääministeri, joka joutu maailmanlaajuisen laman keskellä kestämään tyytymättömiä kansalaisia, jotka pitävät kurjuutta ainoastaan tämän yhden miehen syynä, vähän niinkuin Iiro Viinanen ysärin laman aikaan. Pysypähän erossa ainakin Tukiaisista, Susanna Ruususista ja muista lautakasoista, vaan keskittyi talousahdingon ratkaisemiseen. Katainen joutui nyt antamaan kasvot suomeen heijastuneeseen taloustilanteeseen ja lamaan. Toivottavasti ajaa Suomen asiaa EU:ssa parhaansa mukaan.

06.04.14 01:30

<aaben> Perkele nyt ku miettii ni Lipponen oli viimenen pääministeri joka ei lähteny huitelemaan kohun saattelemana, mitä vittua suomi? Palautettaispa kekkosen aikane presidentinvalta Niinistöölle, sillä on sentään kansan enemmistön tuki takana, toisinku näillä vitun itsensäedustajaihmisperseillä.

06.04.14 01:18

<Bolleny> Seuraavaa hallistusta ja sen pääministeriä tullaan jatkossa syyttämään kaikesta mitä Katainen & kumppanit sai aikaan. Samalla Katainen nauttii kavereidensa kanssa ylisuuria EU:n palkkoja ja nauraa Suomen tilanteelle.

116
06.04.14 01:17

<__Jone__> Niinhän se menee, jokainen suomalainen olisi varmaan omasta mielestään itse ollut parempi pääministeri. Politiikassa kun kaikki onkin aina niin mustavalkoista...

06.04.14 01:15

<Bolleny> sumppikuppi, luuletko tosissasi, että Katainen teki kaikki päätökset vain Suomen hyväksi? Jos näin on, sinä olet se joka ei mitään ymmärrä. Katainen on koko pääministeripestinsä aikana tehnyt kaikkensa pedatakseen omaa paikkaansa EU:n raharikkaille palleille. Kataisen poistuminen Suomen politiikasta ei olisi pitänyt tulla kenellekkään yllätyksenä.

06.04.14 01:01

<Ssavior> Tuntuu olevan kovin turmiollinen tuo pääministerin salkku. Ensin Jäätteenmäki, sitten Vanhanen ja nyt Katainen. Todellinen mestari on se poliitikko, joka pystyy koko pääministerikauden vetämään kunnialla läpi.

06.04.14 00:55

<H-eat> No fiddu nyt se tuli. Pitää käydä kylpemässä, mut jossain kohtaa sanon tooosi poliittisesti. joain kivaa. T: poliittinen aktiivi (ei riemurasiassa mut muuten kyl) ... Yleensä tykkään vaan kattoo kuvii.

06.04.14 00:55

<sumppikuppi> En kannata melkeinkään samoja aatteita kuin Katainen, mutta "rahojen vieminen kreikkaan" ja "EU herrojen perseennuoleminen" kertovat kyllä karua kuvaa ihmisten oikeasta ymmärryksestä politiikkaan.

06.04.14 00:55

<Harhaluulo> Ajankohtainen nyt ainakin.

06.04.14 00:53

<H-eat> Tohon meinasin myös lopettaa, kun vaimo pyysi poreammeeseen sen kanssa (kyllä, meillä on semmonen). Olotila oli kuitenkin sen verran kova, että päätin avautua. Lähinnä siitä mikä vituttaa, koska mikään ei varsinaisesti oo väärin tässä maassa:

06.04.14 00:51

<H-eat> Meinasin laittaa 5/5. Mut sit tajusin et oon kotona, kännissä, häistä tulleena (ei omat) ja mulla on hyvä fiilis. Eli tällä hetkellä kaikki hyvin. Suomi voi hyvin niin kauan kun kaikki voi hyvin. Ihan sama mitä muut maat ajattelee. Peace...

06.04.14 00:50

<Esaj2> Kataista mitenkään erityisesti puolustelematta, helppoa ei tule olemaan seuraajallakaan. Laitettiinpa pääministerin pallille kuka tahansa, joku tulee aina olemaan eri mieltä siitä, miten asiat tulisi hoitaa. Kun kaiken lisäksi talous on kuralla ja helppoja keinoja saada sitä tasapainoon ei ole, on pesti pääministerinä entistä ankeampi. Veronkorotuksia ei voida oikeastaan enää tehdä ja kansa vaatii mieluummin leikkauksia. Mutta kun menet leikkaamaan jotakin (esim. lapsilisiä), käynnistyy mahdoton p**kamyrky, sillä eihän mistään saisi leikatakaan. Koita siinä sitten korjata maan taloutta...

150
06.04.14 00:46

<epetti> Käteinen on nuollut EU herrojen perseitä lähettämällä meidän rahat kreikkaan ja siinä samalla pedannut itselleen EU komissaarin paikkaa.

06.04.14 00:45

<Huikkaheikki> Vastuunpakoilija tämä Jyrkiboy..Helsinki cityboy

06.04.14 00:44

<Mamelukkikala_> Parempi näin

06.04.14 00:39

<Necrophobic> Onko tuo teipattu jonku alikulun seinään?

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 68 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä saisi sinut hankkimaan lapsia?

Ei mikään. En halua lapsia.
Jos taloudellinen tilanteeni paranisi.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Mies -> naisen.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Nainen -> Miehen.
Jos löytäisin löytäisimme pysyvän työpaikan/isomman asunnon
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei halua.
En halua lapsia, mutta kumppanini haluaisi.
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei voi saada lapsia.
En voi saada lapsia, mutta nykyinen kumppanini haluaisi.
Muu.. vastaus kommenteissa.

SAMANKALTAISIA

Hälytysajoa Helsingissä

16 015 katselukertaa

Helsingissä kuluu olutta

22 618 katselukertaa

Homous 60-luvun helsingissä

24 966 katselukertaa

Paitojen painamista Helsingissä

23 833 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.