Quantcast

Lähettäjä:

Rattorusina Rattorusina

Hyvien paikkojen katselua

työpaikan kahvihuonekeskustelua

4.4 / 5 (102 ääntä)

Hyvien paikkojen katselua - työpaikan kahvihuonekeskustelua

Julkaistu: 27.10.2016 15:00

2.5K

Lähettäjä: Rattorusina Rattorusina

Otsikko: Hyvien paikkojen katselua

Kuvaus: työpaikan kahvihuonekeskustelua

Hakusanat: hyvien, paikkojen, katselu, sniper, spots, toimisto, työntekijät, sitten, kun, napsahtaa, päässä,

4.4 / 5 (102 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-27 15:08:07

+51239

<Ropertius>

Itse olen töissä miettinyt miten karkaan paikalta jos paikalle ryntää joku ammuskelija tai terroristi. Penkki läpi isosta ikkunasta ja ulos, vai riittäisikö jokin muu kova esine rikkomaan lasin? Vai pitäisikö koittaa hiipiä toisesta uloskäynnistä pois, ettei rikkoutuva ikkuna herätä pahiksen huomiota? Varoitanko muita, vai saavatko he hoitaa itsensä turvaan?

121

Aika: 2016-10-27 15:25:36

+21678

<Pops_>

Huhhu rupes taas vituttaa ku tein tutkimusta tosta lidlin maitomainoksesta. Miten voi ottaa nokkiinsa siitäkin, pitää olla omassa elämässä asiat aika hyvin että voi loukkaantua maitomainoksesta. Kaikkia ei pysty muutenkaan koskaan miellyttämään, aina joku on eri mieltä. Nyt on sitten vedetty mainokset pois kokonaan, vaikka suurinta osaa luultavasti ei edes haitannut. Ei ollut lidlilläkään munaa pysyä mainoksessaan samoilla linjoilla. Nyt jo pyydellyt anteeksi julkisesti. Kyllä jokaisen tulee kestää eriäviä mielipiteitä ja itselle nauramista, eihän sitä muuten tapahdu kasvamista. Elämä on kova

95

Aika: 2016-10-27 15:26:32

+29562

<Narego>

Kyllä joka ihmisellä täytyy olla suunnitelma, että mitä tehdä sitten kun tulee "maailmanloppu", ja jäljelle jää maailma missä hallitsee anarkia. Siitä tulikin mieleen, että pitäisikö suunnitella joku yhteinen tervehdys, että ei kohtalo-rasialaisia aleta lahtaamaan? Esimerkiksi *joku diktaattori* 5/5?

74

Aika: 2016-10-27 17:52:05

+55486

<Normaalijorma>

Itse olen aina ihmetellyt sitä "tarkka-ampuja on kirkontornissa"-juttua. Jos ei ole ideana ampua kaikkea mikä liikkuu niin kauan kun henki pihisee, tai vahtia jotain todella laajaa aluetta, on pilvenpiirtäjän katto/kirkontorni paskin mahdollinen vaihtoehto. Ainakin jos pitäisi laukauksen jälkeen pysyä huomaamattomana ja päästä hengissa pois sen jälkeen.

36

Kommentit (59)

Piilota OFF-Topic keskustelu

01.11.2016 20:50

<Pops_> SuutKiinniJo No hyvä. Kyllä heille empatiaa löytyy. Koulukiusauksenkin uhreja on monia erilaisia ja moni loukkaantuu eri asioista mitä itse ei edes pidä minään. Mut joo tää oli tässä.

01.11.2016 18:17

<BetBet> Pops_ Kukaan tässä mistään loukkaantunut. Vain perusempatiaa heillekin kuin muillekin mitä listasin aiemmin: "Paitsi julkisesti ei pilkata koulukiusattuja, raiskauksen uhreja, pedofiilien uhreja, läheisen menettäneitä, syöpäpotilaita, saattohoidossa olevia jne." Juu lopetetaan.

01.11.2016 17:41

<Pops_> SuutKiinniJo Joten pidä mielipiteesi, enää en vastaile. Aina mahtuu teitäkin loukkaantujia maailmaan. Ei elämästä selviä, jos ei ei kestä asioita ja osaa ottaa niitä aina niin vakavasti.

01.11.2016 17:39

<Pops_> SuutKiinniJo ...valtamedia on siellä vielä enemmän vasemmalla kun täällä, mutta se ei tarkoita että se olisi kansan mielestä normaalia.

01.11.2016 17:38

<Pops_> SuutKiinniJo Nuokin palkinnot jakaa vain pieni ryhmä Yhdysvalloissa. Siis ihan eri asia sanoa muutenkin että hyväksyy sen ja se on ihan fine jos niin itse haluaa tehdä->sitä mieltä minäkin olen. Voi sen silti hyväksyä ja pitää silti epänormaalina, mutta koska se ei omaa elämää haittaa niin so what. Maailmassa on myös muota maita jossa on aika tiukka kanta asioihin kuten Kiina, Intia, saudi-arabia, Afrikka. Niissä asuu aika paljon ihmisiä. Aikaisemmin puhuttiin maailmasta mutta rajasit taas itse sen Yhdysvaltoihin, mistä saa sen kuvan taas että sielläkin kaikki olisivat liberaaleja, koska

01.11.2016 17:04

<BetBet> Pops_ Jaa tiukempia... Pitäytyisin länsimaissa, joista jenkeissä pystyy julkisuudessa olemaan aivan hyväksytysti ja pidetysti(Caitlyn Jenner) – mikä on fakta, eikä mielipide ja ennakkoluulo mitä kuvittelet ihmisten hänestä oikeasti ajattelevan. "In August 2015, Jenner won the Social Media Queen award at the Teen Choice Awards. In October 2015, Glamour magazine named her one of its 25 Glamour Women of the Year, calling her a "Trans Champion."In November 2015, Jenner was listed as one of Entertainment Weekly's 2015 Entertainers of the Year. In December 2015..." - wiki

01.11.2016 14:12

<Pops_> SuutKiinniJo No se on ihan kokonaan sinun mielipiteesi. Se ei ole hyppy tuntemattomaan, koska osa maailman ihmisistä on vieläkin tiukempia asian suhteen kun me. Lisäksi asialle löytyy tieteellinen pohja että heillä on aivot erilaiset, joten sekin määrittelee heidät jo normaalista poikkeaviksi. Olen puhunut, enää en jaksa sinulle asiasta jankata.

01.11.2016 00:39

<BetBet> Pops_ Niin mitä jäi käteen... Tilastollisuus "ja silloinkin aina tarvitaan yhteisö, joka asettaa normaalin ja epänormaalin rajat." Minä sanon epänormaaliudden rajakseni 1:100000 ja koen ettei yhteisöni pidä heitä epänormaaleina, niin sinulla ei mitään nokankoputtamista siihen ole, muutakuin luulosi mitä maailman ihmiset ajattelisivat, mikä on aika moinen uskon loikka ja turha sellainen.

31.10.2016 20:44

<Pops_> SuutKiinniJo Joten aivan turha väittää puheitani jorinoiksi. Lukisit edes omat linkkisi tarkemmin. Mielipiteesi ei kiinnnosta minua, mutta miksi yrität kieltää tosiasioita.

31.10.2016 20:41

<Pops_> SuutKiinniJo "pelkistä tilastollisista keskimääräisyyksistä. Siinä mielessä normaalius on pelkkä illuusio" Eli se on siinä mielessä illuusio, että aina joku poikkeaa keskiarvosta jossain asiassa, kun yritetään niputtaa samaan monta asiaa. Mutta me puhuttiinkin vain yhdestä ominaisuudesta mikä oli kehoonsa kuulumattomat. Tälle kyllä löytyy keskiarvo ja he ovat tästä poikkeavia, kuten totesin että suurin osa viihtyy omassa kropassaan. Tälle on yhteisy joka määrittää sen, ja se on muut ihmiset,mikä on myös tieteellisesti todistettua että näin on.

31.10.2016 20:33

<Pops_> SuutKiinniJo Niin no se on aika vaikea määrittää missä suhdeluvussa se alkaisi. No tottakai se riippuu maasta ja kulttuurista, että mikä on normaalia. Mutta luulenpa että suuri osa maailman ihmisistä on sitä mieltä ettei se ole normaalia. "Esimerkiksi palkka, harrastukset, lasten määrä, rikostuomiot ja monet muut seikat olisivat hänellä silloin samat kuin keskimääräisellä suomalaisella tai jopa maailman mittakaavassa tilastollisesti keskivertoihmisellä. Todellisessa elämässä sellainen vain tuskin on mahdollista, koska mitä luultavimmin jossakin asiassa ihminen sentään poikkeaa"

31.10.2016 14:47

<BetBet> Pops_ Tuossa hyvä lyhyt vastaus: http://www.kysy.fi/kysymys/kukamika-maarittaa-normaaliuden mm. "Siinä mielessä(tilastollisessa) normaalius on pelkkä illuusio, ja silloinkin aina tarvitaan yhteisö, joka asettaa normaalin ja epänormaalin rajat. Tai sitten tiedemaailma voi asettaa rajat omien tarkoitusperiensä mukaan."

31.10.2016 14:44

<BetBet> Pops_ Ja taaskaan pointtini ei mennyt perille. Niin transsukupuolisia on vähän, vaikka se 1:500, niin missä kohtaa suhdeluvussa ihmisten ominaisuudet muuttuvat epänormaalista normaalin puolelle. Eli missä suhteessa noita transsukupuolisia pitäisi väestössä alkaa olla, että niitä voisi kutsua normaaliksi. Tuollaisiin ei ole vastausta, eikä mielipiteesi kiinnosta, niin älä liitä nimeäni enää jorinoihisi.

31.10.2016 14:21

<Pops_> SuutKiinniJo Mitään ongelmaa vähemmistöjen kanssa, mutta jos he eivät kestä totuutta niin silloin voivat loukkaantua minun puolesta ihan vapaasti. Ihan niin kuin itsekin loukkaannuit ja vedit sen jälkeen jotain hiuksiin ja hampaisiin liittyvää paskaa mukaan. Mitä isommat aivot eliöllä on niin sitä enemmän tulee myös mielenvikaisuutta ja poikkeavuuksia aivoihin, jotka kuitenkin evoluution kannalta ajateltuna karsiutuisivat pois. Siis jos ne ovat hyödyttömiä, eivätkä edistä ympäristöön sopeutumista.

31.10.2016 14:17

<Pops_> SuutKiinniJo Erikoisempaa kun tahtoo tummat hiukset olla dominoivampi osapuoli. Minulle ihan sama jos asia menee normaalin vaihtelun pohjalta esim. jos ne kulmahampaat olis joka viidennellä vinot. Itsellänikin ne on vinot, eikä ne elämääni vaikuta. Vinoilla kulmahampailla pystyy vielä lisääntymään mutta jos korjaat sukupuoltasi niin sen jälkeen et enää pysty. Eli evoluutionkin kannalta tästä ei ole mitään hyötyä eikä se ole mitenkään normaalia. Myöskään homous ei siten ole normaalia kun en usko että kaksi miestä voisi luonnollisesti lisääntyä. Minulla ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa

31.10.2016 14:09

<Pops_> SuutKiinniJo Niin oli puhe siitä että syntyy väärään vartaloon, mikä ei ole mielestäni kovin yleistä ja siten epänormaalia. Wikipedian mukaan transsukupuolisen kokemuksen esiintymisen yleisyyden on arvioitu olevan noin 1:500. Nyt taas vedät mukaan jotain älyttömyyksiä kuten kulmahampaat ja hiukset, mitkä ovat aivan eri asia. Näissä tapahtuu normaalia vaihtelua millä ei ole mitään valiä siihen miten ajattelen normaalin. Kannattas oikeesti miettii mitä sanot vaikka suututkin. Voi jeesus tuskin kukaan ajattelee et vaaleat hiukset ei olis normaalia. Se on normi täällä pohjolassa mutta muualla.

29.10.2016 13:43

<BetBet> OriginalContent Paitsi julkisesti ei pilkata koulukiusattuja, raiskauksen uhreja, pedofiilien uhreja, läheisen menettäneitä, syöpäpotilaita, saattohoidossa olevia jne. Sama syy pätee nyt kyseessä olevassa asiassa, aukeneminen kaikille vain kestää.

29.10.2016 02:42

<OriginalContent> juuge "Tunsin olevani oikea maito väärässä tölissä." No ei tuossa mun mielestä kyllä mitään mautontakaan ole, ihan tavallinen vitsi. En halua elää eläkeikään asti jos kaikki vitsit kielletään, ainahan niissä on mukana joku stereotypia tai jotakuta pilkataan.

28.10.2016 23:40

<BetBet> Pops_ Onko jokin tietty vaihtoehtojen määrä ja ryhmän prosenttuaalinen osuus niissä, mistä katsotaan mikä on epänormaalia ja mikä ei, vai vedetäänkö vain ihan fiiliksen mukaan vähemmistöstä, että mikä niistä vaikuttaa itsestä omituisimmalta ja valitaan sitten se? Selvennä ihmeessä...

28.10.2016 23:27

<BetBet> Pops_ minä epänormaali? Ovatko miehet Suomessa vähemmistönä epänormaaleja? Sinä tiedät vastaukset noihin ja muihin kaltaisiin, koska logiikkaasi olet jo käytännössä soveltanut ja valinnut itsellesi universaalin epänormaaliuden rajojen asettajan tittelin. Kaikkien tuollaisten epänormaaliuksien keskelle ei jää normaalia ihmistä, aina voi keinotekoisen rajan asettaa, kuten sinä juuri, vaikka solujen määrään, geneettisiin erovaisuuksiin yms. asti. Nyt pitäisi olla selvää, vaikka tuskin on, kuinka olemattomalla pohjalla aloittamasi jaottelu on.

28.10.2016 23:26

<BetBet> Pops_ Ongelma ja haitta ovat aivan samanveroisia sanoja tässä tilanteessa, se oli näyte kuinka ristiriitaista paskaa puhut, mitä et ilmeisesti tajunnut. Ollaan nyt sitten tarkkoja: mitä sanot epänormaaliksi, koko henkilöä ihmisenä suuntaumuksesta johtuen vai pelkkää seksuaalista suuntautumista? Jonka jälkeen kerrot tähän mikä on normaali ihminen, koska sinulla se tieto sitten kuitenkin olikin. Onko vasenkätisyys epänormaalia? Onko vaaleahiuksisuus epänormaalia? Onko kaikki miesten keskipituudesta poikkeavat epänormaaleja – Suomen vai maailman mittarilla? Kulmahampaani on vinossa, olenko

28.10.2016 22:40

<Pops_> SuutKiinniJo Itseasiassa puhuit itsekin ongelmissa jos edes lukisit mitä olet aikaisemmin kirjoittanut etkä vaan trollaisi. Kyllä nimenomaan se on epänormaalia ja sitä en määritä minä vaan suurin osa ihmisistä kun sattuu olemaan juurikin miehiä tai naisia -> Niin silloin nämä sukupuolen korjaajat tms. vaikuttavat oudolta ja ovat epänormaaleja. Ihan oikein pidäkin turpasi kiinni jatkossa kun et asioita käsitä.

28.10.2016 20:43

<BetBet> Pops_ Sori sanoitkin ongelmia, etkä haittaa: >>Voi kyllä hetoroudesta johtuvia ongelmia on ja heteroitakin voi loukata.>> Jotain sanoit normaaliksi, eli samalla jotain epänormaaliksi, aivan sama mitä, mutta kerron salaisuuden: sinä et sitä määritä missään asiassa. Sinä toit asian kommentointiin jonain ongelmana, en minä. Mutta joo riittää tämä jo minun puolesta, jos en nyt provosoinut liikaa sitten...

28.10.2016 18:46

<Pops_> SuutKiinniJo Siis jos synnyt miehenä, mutta omaat "naisen" aivot, niin et silloin oletettavasti ole ihan normaali ja niin kuin muut ihmiset. En minä heitä sairaiksi väitä. Joko nyt tajusit viimein ja lopetat itse sen lässytyksen. EI jaksa sinun kanssa aina tapella asioista, mistä keksit ongelmia.

28.10.2016 18:43

<Pops_> SuutKiinniJo Niin pystyykin kärsimään, mutta itse sanoit ettei muka olisi mitään ongelmia joten suutkiinnijo. En ole missään vaiheessa sanoneeni heteroudesta olevan haittaa, vittuako sinä taas vääristelet asioita omaksi hyväksesi. No kyllä se tuon mainoksen kohdalla poistettiin juuri heidän takia, mutta lait on tottakai hyväksytty enemmistön toimesta. Harvalla on mitään vähemmistöjä vastaan, kuten ei minullakaan ole heitä kohtaan mitään ongelmaa. Sehän on ihan tutkittu juttu että sukupuoltaan korjaavilla ihmisillä on huomattu olevan poikkeavat aivot, joita on siis tyyppiä mies/nainen.

28.10.2016 16:14

<BetBet> Pops_ Joista voivat kärsiä seksuaalivähemmistöiset ihmisetkin. Voi jumalauta lakkaa lässyttämästä; tyyppi tosissaan väittää heteroudesta olevan haittaa yhteiskunnassa :D Ei sukupuolivähemmistöjen tasa-arvoa ajavat lait ole menneet sen vähemmistön ansioista läpi, vaan enemmistön ansioista, aivan samoin mainoksen kanssa, vaikka siinä muitakin huomioitavia asioita. Sieltähän se asenne paistaakin läpi: "normaalit". Mikä viittaa epänormaaliuden olemassaoloon, josta olet väärässä Suomen Lääkäriliiton kanssa. Vai enkö minäkään ole normaali, eivätkö lain päättävä enemmistö ole normaaleja.

28.10.2016 15:30

<Pops_> SuutKiinniJo Kun taas vähemmistöt jaksavat valittaa ja loukkaantua jostain maitomainoksesta.

28.10.2016 15:29

<Pops_> SuutKiinniJo Sillä ei ole väliä kun sanoit että sano yksikin asia mitä heteromies joutuu kestämään, niin nuo kuuluu niihin joka tapauksessa. Voi kyllä hetoroudesta johtuvia ongelmia on ja heteroitakin voi loukata. Missä kuplassa olet oikein elänyt. Sitä paitsi kävihän tuo ilmi että pieni vähemmistö itseasiassa vaikuttaa asioihin enemmän kuin muut kun tuokin mainos vedettiin heidän takia pois. He pitävät eniten ääntä itsestään, kun taas normaaleja ihmisiä asia ei niin paljon kiinnosta. He keskittyvät oikeisiin ongelmiin kuten työttömyyteen, raha-ongelmiin ja esimerkiksi luonnonsuojeluun.

28.10.2016 10:57

<jukorte> Pops_ Itse asiassa se mainoshan teki tehtävänsä, nyt kaikki tietää tuotemerkin Pohjolan Meijeri. Saivat aikaan kohun ja pääsivät lehtiin, lopullinen niitti tuli vetämällä mainokset pois. Viraalimarkkinointia aidoimmillaan.

28.10.2016 02:20

<Nokipannukahvi> Pops_ Jep sammaa mieltä. Ihme mielensäpahoittajien hyysäys-yhteiskunta.

28.10.2016 02:11

<Aapokana> Narego Älä nyt tyhmiä kysy, sehän on jo kaikilla tiedossa "muna tuonne."

28.10.2016 01:51

<hexagon> Oma työpaikka on sellanen sokkelo, että varmasti pääsis jonnekin piiloon ja jostain kautta karkuun jos sinne tulis joku aseen kans.

28.10.2016 00:59

<BetBet> Pops_ Nuo eivät ole heteroudesta/seksuaalisesta suuntautumisesta johtuvia ongelmia. Vallassa oleva osapuoli voi puuttua epäkohtiin koskivat ne itseä tai vähemmistöä, heterot ovat se hallitseva enemmistö, siitä johtuvia ongelmia ei ole olemassa, homoudesta yms. johtuvia ongelmia on. Paasasit tasa-arvosta, toimi ja ajattele sitten niin, sinua ei voi loukata heteroudestasi, toisista suuntautumisesta voi ja tapahtuu, etkä suostu siihen epätasopainoon puuttua. Miksi ei voi heteroudesta loukata saatat miettiä: koska se on normi

28.10.2016 00:13

<Pops_> SuutKiinniJo Kyllä niitä asioita riittää. Lisäksi vittuilua saa kuulla veljiltä jatkuvasti, mutta en vedä siitä hernettä nenääni vaan vittuilen takaisin.

28.10.2016 00:11

<Pops_> SuutKiinniJo Luulin että miettisit vähän enemmän ennen kuin sanot ettei heteromies ei koe vittuilua, syrjintää tai paheksuntaa. Esimerkkejä: Pituus->vittuilua/halveksuntaa/syrjintää seuraa naisten osalta jos olet liian lyhyt. Lapsen huoltajuus käytännössä mahdoton saada ero tilanteessa->joskus jopa nainen estää lapsen tapaamisen. Oletetaan että olet huono koulussa -> kiusataan jos olet hyvä. Sanot asiat suoraan->sinut eristetaan ja sinua syrjitään. Nainen saa sanoa mitä tahansa ja hakata sinua->sinua haukutaan ja sinulle nauretaan jos mainitset asiasta julkisesti.

27.10.2016 23:12

<BetBet> Pops_ Et luettele, koska sellaista asiaa ei ole täällä olemassa – ja se on se tila minkä koitamme suoda ja luoda heillekin. Hyvä että kohtelet, se vain ei ole todellisuutta kaikkien osalta, siksi salaus. En minä sinua henkilökohtaisesti syyllistä mistään juurikaan, vaikka jonkun lauseen tuolta voi sinuun kohdistuvaksi muistaakseni lukea, kun en jaksanut korjata.

27.10.2016 23:02

<Pops_> Sillä etten anna kenellekään erityiskohtelua tarkoitin sitä että suhtaudun kaikkiin samalla tavalla, eikös tasa-arvo ole juuri sitä? Tottakai kiusaamiseen pitää puuttua, enkä hyväksy sitä ollenkaan. Aivan turhaan yrität syyllistää minua mistään. Huomiohakuisuudella tarkoitan että joku tekee itsestään numeroa esimerkiksi toteamalla jatkuvasti että on vegaani/homo/yms ihan kuin se tekisi hänestä heti paremman ihmisen. Siihen liittyy se että kuulutetaan suureen ääneen kuuluvansa johonkin vähemmistöön ja oikein etsitään loukkaantumisen aiheita, että saisi äänensä kuuluviin/tulisi huomatuksi.

27.10.2016 22:57

<Pops_> No esimerkiks joudun esittää homoa niiden seurassa kun en uskalla paljastaa olevani oikeasti hetero. Minä en luettele sinulle mitään, sillä ei ole mitään väliä mihinkää sinun kanssasi kinastellessa. Miksi ihmeessä pitäisi salata esimerkiksi se homous, minähän sanoin että kohtelen kaikkia samalla tavalla. Jaa nyt puhuit lidlistä kun aikasemmin et maininnut siitä mitään, vaan heti vedit sen sortoon ja kiusaamiseen. Joo kyllä minä tiedän mitä kiusaaminen on kun minuakin on kiusattu. Erityiskohtelulla tarkoitin sitä juuri että suhtaudun kaikkiin samalla tavalla, eikös tasa-arvo ole juuri sitä?

27.10.2016 20:46

<BetBet> Pops_ Huomio ei tullut heidän suunnalta, vaan lidl:n suunnalta. Emme tekisi mainosta joissa naureskelisimme koulukiusatuille, koska ymmärrämme varmaan jo kaikki kuinka rankka ja pitkävaikutteinen kokemus se kaikille heille on, eikö? Tällaista et suo kyseessä oleville, joilla ei koulun vaihdolla uutta tilaisuutta tule nuoruudessa ja jatkuu läpi elämän.

27.10.2016 20:36

<BetBet> Pops_ No kerro sellainen yksi aihe mitä vittuilua, paheksuntaa ja syrjintää heteromies joutuu kestämään koko elämänsä? Ja järjestäen joutuu salaamaan sen kaikilta läpi elämänsä.

27.10.2016 19:55

<Pops_> SuutKiinniJo Saa olla minun puolesta vaikka taisteluhelikopteri, mutta ei siitä numeroa tarvitse tehdä. Tuntuu kuitenkin että heillä on joku tarve kerätä huomioita, johtuuko sitten että on lapsena saanut sitä liikaa tai liian vähän. Minulta ei kyseiset ihmiset saa erityiskohtelua ja se heidän pitäisi tajuta itsekin.

27.10.2016 19:54

<aaneton> Wasted Talent mun salainen paheeni <3

27.10.2016 19:50

<Pops_> SuutKiinniJo Voi jösses, luuletko ettei normi heteromies saa paskaa niskaansa ja hänestä ei tehdä pilaa? Tässe ei ollut nyt puhe mistään vähemmistöjen sortamisesta vain eriävien mielipiteiden ja itseen kohdistuvan huumorin kestämisestä. Kyllä minäkin kestän ja pystyn nauramaan jos joku heittää hyväntahtoista huumoria itsestäni. Tässä elämässä saisi olla koko ajan loukkaantumassa, jos ottaisi kaiken niin tosissaan. Enkä katso ketään erinäköistä kaupassa kieroon, toisin kun jotkut saattaa katsoa minua. Minua ei kiinnosta vittuakaan miltä joku näyttää ja mitä sukupuolta hän on.

27.10.2016 18:57

<juuge> Kävin iha kuuklettaa lidli maitomainokse. Joo oliha se vähä mauton mutta miks tuostaki pitää vetää herneet nenää? Ainii 2016...

27.10.2016 17:52

<Normaalijorma> Itse olen aina ihmetellyt sitä "tarkka-ampuja on kirkontornissa"-juttua. Jos ei ole ideana ampua kaikkea mikä liikkuu niin kauan kun henki pihisee, tai vahtia jotain todella laajaa aluetta, on pilvenpiirtäjän katto/kirkontorni paskin mahdollinen vaihtoehto. Ainakin jos pitäisi laukauksen jälkeen pysyä huomaamattomana ja päästä hengissa pois sen jälkeen.

27.10.2016 16:51

<Draganta> Usein kuvittelen olevani myyrä ja muuttavani asumaan maan pimeimpään onkaloon. No siihen se ajattelu sitten jääkin

27.10.2016 16:50

<kömpelö> kepappipeppu Poliisilaitoksen katto olis ainaki turvallinen paikka :D

27.10.2016 16:41

<kepappipeppu> Pitäis itsekin, mut poliisilaitos vieressä. Ei uskalla. Ei oo muuten ees kaukana se napsaus.

27.10.2016 16:29

<BetBet> <Pops_> >>Kyllä jokaisen tulee kestää eriäviä mielipiteitä ja itselle nauramista, eihän sitä muuten tapahdu kasvamista.>> Samasta asiasta koko elämä kauppareissuja myöten?

-18
27.10.2016 16:26

<BetBet> Pops_ Potkitaan siis pienempää maassa makaavaa, aina maassa maannutta.

-23
27.10.2016 16:25

<BetBet> Pops_ Huvittuneita hymähdyksiä asiasta, jossa ei pitäisi olla mitään naurettavaa, niin ei ainakaan edistä suvaitsevampaa suuntaa asiassa, joka monelle ollut ja on koko elämänmittainen murhe ja hankaluus. Heteroudesta ette saa vitsiä väännettyä, mutta kaikesta siitä poikkeavasta saatte – juuri heistä jotka siitä ovat jo takianne aina kärsineet ja piilossa joutuneet olemaan. Ei niin sikana tarvitse empatiaa tuossa...

-23
27.10.2016 16:20

<LOMM> Ropertius Mietin tätä ihan samaa... siis sitä oletko jo ehtinyt karkaamaan, kun saavun teidän kerrokseen.

27.10.2016 15:34

<DAI> Pops_: Olihan ne mainokset ihan mauttomia. Mutta kuten eräs toinen rasialainen sanoin kohun alussa, ennen osattiin antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ihan vitun typerää nostaa meteliä tommosesta.

27.10.2016 15:26

<Narego> Kyllä joka ihmisellä täytyy olla suunnitelma, että mitä tehdä sitten kun tulee "maailmanloppu", ja jäljelle jää maailma missä hallitsee anarkia. Siitä tulikin mieleen, että pitäisikö suunnitella joku yhteinen tervehdys, että ei kohtalo-rasialaisia aleta lahtaamaan? Esimerkiksi *joku diktaattori* 5/5?

27.10.2016 15:25

<Pops_> Huhhu rupes taas vituttaa ku tein tutkimusta tosta lidlin maitomainoksesta. Miten voi ottaa nokkiinsa siitäkin, pitää olla omassa elämässä asiat aika hyvin että voi loukkaantua maitomainoksesta. Kaikkia ei pysty muutenkaan koskaan miellyttämään, aina joku on eri mieltä. Nyt on sitten vedetty mainokset pois kokonaan, vaikka suurinta osaa luultavasti ei edes haitannut. Ei ollut lidlilläkään munaa pysyä mainoksessaan samoilla linjoilla. Nyt jo pyydellyt anteeksi julkisesti. Kyllä jokaisen tulee kestää eriäviä mielipiteitä ja itselle nauramista, eihän sitä muuten tapahdu kasvamista. Elämä on kova

27.10.2016 15:19

<Mamelukkikala_> Miks rasia kirjaa mut aina välillä itestään ulos? Ei saa tuolla lailla pelotella!

27.10.2016 15:18

<mezzonal> Tämmösiä kaikki miettii silloin tällöin, jos joku lukis ajatuksia sitä pelottas varmaan aika paljon.

27.10.2016 15:09

<heh heh> Armeijan jälkeen on tullut tavaksi aina tylsällä automatkalla katsoa sopivia väijytyskohtia tien varrelta :)

27.10.2016 15:08

<Ropertius> Itse olen töissä miettinyt miten karkaan paikalta jos paikalle ryntää joku ammuskelija tai terroristi. Penkki läpi isosta ikkunasta ja ulos, vai riittäisikö jokin muu kova esine rikkomaan lasin? Vai pitäisikö koittaa hiipiä toisesta uloskäynnistä pois, ettei rikkoutuva ikkuna herätä pahiksen huomiota? Varoitanko muita, vai saavatko he hoitaa itsensä turvaan?

121

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.