Lähettäjä:

LordMach LordMach

Itsekehuviikko: Cv-kortti työnhakuun

Sain pari viikkoa sitten tehtäväkseni visioida cv-kortti työnhakijoille jolla jäädä paremmin mieleen ja joka olisi selkeämpi, kuin pelkkä käyntikortti taikka suurempi kansio. Nähtävästi tämänkaltaiset tulee leviämään yleisempään käyttöön lähiaikoina. Suosittelen teitä tekemään itsellenne pienet kortit jos etsitte töitä.

1.7 / 5 (86 ääntä)

Julkaistu: 26.1.2017 11:46

Kommentit: 64 kpl

Tarkastaja: kido

Lähettäjä: LordMach LordMach

Otsikko: Itsekehuviikko: Cv-kortti työnhakuun

Kuvaus: Sain pari viikkoa sitten tehtäväkseni visioida cv-kortti työnhakijoille jolla jäädä paremmin mieleen ja joka olisi selkeämpi, kuin pelkkä käyntikortti taikka suurempi kansio. Nähtävästi tämänkaltaiset tulee leviämään yleisempään käyttöön lähiaikoina. Suosittelen teitä tekemään itsellenne pienet kortit jos etsitte töitä.

Hakusanat: cv, kortti, työnhaku, työtön, käyntikortti,

1.7 / 5 (86 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-26 12:02:56

+706

<juhis^^>

Jos mun täytyy työnantajana alkaa skannailemaan jotain työnhakijan antamia qr koodeja, niin voin luvata, että paikka jää saamatta.

265

Aika: 2017-01-26 12:10:45

+35149

<windosrmagistus>

olen sanonut tän jo ennenkin mut sanon sen taas, pitäiskö rasian käyttäjien ja ylläpidon yhdessä päättää joku tarkka ajankohta tuolle itsekehuviikolle?

136

Aika: 2017-01-26 12:02:31

+14684

<Jaakkima!>

Kokeilin.. nyt olen töissä valtionvarainministeriössä Jamppa Jokusena..

122

Aika: 2017-01-26 11:54:34

+13954

<CardPack>

SuutKiinniJo C. SuutKiinniJo kuuluu ryhmään "työttömät"

59

Aika: 2017-01-26 12:03:44

+58975

<WremahThD>

Tämän kun tulostaa niin saa työnantaja kortin lisäksi alakulmaan Riemurasian logon, sitten se tulee katsomaan mikä ihme sivusto tämä on ja kaikki voi arvata miten työpaikkasi kohtalon sitten käy :D

11

Kommentit (64)

Piilota OFF-Topic keskustelu

30.01.17 11:50

<torakka88> Nämä 2 voisivat käyttää yksityisviestiä tai muuta toimintoa. Molemmat menee henkilökohtaisuuksiin, haetaan tukikaveria muista medioista pyytämällä tänne kahtomaan tuota 2-vuotiaan tasoista argumentointia. Kummallakaan ei näytä sana aikuinen olevan vielä hallinnassa merkitykseltään. Aivan naurettavaa ja jos kumpikaan luulee että teidän pisteet on kovin korkealla niin käytöksen, sisällön tai tiedon kohdalla tietäkää toisin. Arvostusta jos haitte se juna meni jo. Ainoa tuki mitä on tulossa ovea auki pitävä josta voitte molemmat poistua.

29.01.17 15:23

<Pops_> SuutKiinniJo Olet todella harhainen ihminen. Totuus iskee vielä vasten kasvojasi kun huomaat ettei Eurooppa enää hyväksy kansallista itsemurhaa. Onnea elämään fanaatikko.

29.01.17 01:15

<Pennanen> Oletteko miettineet, että miksi kännykkäkamerassa ei ole automaationa QR-lukumoodia mukana.. Ois liian helppoa!

28.01.17 18:06

<Pops_> SuutKiinniJo ..heitä on tullut tännekin muualta EU maista vaikka heidät olisi pitänyt kirjata tulomaassa. Heidät olisi pitänyt myös käännyttää eikä päästää Suomeen(lue laki minkä linkitin). On toimittu vastoin sääntöjä ja se on totuus. Mutta taitaa totuus sattua, kun se pitää kieltää? Kumpi tässä ei pystykään asialliseen keskusteluun? Itse käytät sanasi vaan haukkumiseen. Nyt ymmärrrät miksi kanssasi ei väitellä, koska et osaa! Haukut vaan, viisas osaa lopettaa ajoissa. Minä lopetan tähän.

28.01.17 18:02

<Pops_> SuutKiinniJo Ota siitä esimerkkinä vaikka trumpin valtaannousua, brexittiä sekä yleistä maahanmuuton vastaisuuden nousua euroopassa. Kun ihmiset tajusivat että heitä otetaan tänne ilman perusteita nousi mamu vastaisuus. Suurin osa ihmisistä varmasti kannattaa minun tavoin maahanmuuttoa kun se on perusteltua(väkivallan uhka, hätä), mutta tulvaportit auki tapaa ei tue monikaan. Pieni osa vasemmistolaisia. jotka ovat sinun kanssasi samaa mieltä. Eri asia lisäksi verrata tilannetta 50 vuotta takaiseen kun silloin he olivat liikkeellä hädän takia. Perusteettomia väitteitä? Totuus on että..

28.01.17 14:34

<Pops_> SuutKiinniJo"Turvapaikka voidaan jättää antamatta erityisesti, jos ulkomaalainen on oleskellut pakolaisten oikeusasemaa koskevaan sopimukseen liittyneessä tai muussa turvallisessa valtiossa, jossa hän on hakenut turvapaikkaa tai jossa hänellä olisi oleskelunsa aikana ollut tilaisuus hakea turvapaikkaa" Asia on käsitelty, voit lopettaa viestittelyn.

28.01.17 14:33

<Pops_> SuutKiinniJo Viime vuotisen tyyppistä massamaahanmuuttoa vastaan kyllä. Suomi ei noudattanut edes omaa lainsäädäntöään. Maahanmuttajat tulisi kirjata siinä maassa mihin he tulevat. Näin estetään perusteettomasti maahantulleiden maahanmuuttajien pallottelu maasta toiseen kun he käyttävät hyväkseen EU:n vapaata liikkuvuutta. http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201060-miksei-ulkomaalaislakia-nuodatetaEU maat eivät ole noudattaneet tätä sopimusta, mistä on yhteisesti sovittu! On toimittu vastoin sääntöjä, jotka kansalaiset ovat hyväksyneet.

28.01.17 13:32

<Pops_> Skullero Minä en mitään palleja paukuttele, mutta kun nyt kerran hän teki tästä henkilökohtaista haukkumalla niin totta vitussa vastaaan samalla mitalla.

28.01.17 13:32

<Pops_> SuutKiinniJo Olenko joskus sanonut että ei pitäisi ottaa vastaan ollenkaan? Olen vastaan hallitsematonta maahanmuuttoa ja sitä ettei ihmisiä tarkasteta rajalla. Kyllähän nyt suurin osa ihmisistä haluaa hädässä olevia auttaa, mutta kun nykyisin tilanne ei ole välttämättä se.

27.01.17 23:30

<Pops_> SuutKiinniJo Tuoko kuva todistaa missä näkyy sopumuksen joskus vuosikymmeniä sitten allekirjoittaneet maat? Silloin kun pakolaisuus oli vielä perustelua ja ihmiset olivat oikeasti hädän takia liikkeellä. Nuokin sopimukset ovat vanhentuneita ja kun otetaan huomioon ettei EU niitä edes noudata, kun mamuja tulee tänne rajattomasti. Ei tuo mitään todista nykytilanteesta.

27.01.17 23:28

<Pops_> SuutKiinniJo Ei olekaan mutta viittaan aikaisempiin juttuihisi. Ai Eurooppa on todisteena, jossa jatkuvasti nousee mamu vastaisuus :D Suomessakin suurin osa vastaan tuota rajatonta maahanmuuttoa. Jatkuvastihan sinä juuri tässä mediassa vittuilet ;D Niin kuin teet uusissakin, jotka koet loukkaavaksi ilmeisesti. En hakenut keskustelua vaan näpäytin sinua. Sitten kun äpiset siitä että se oli sarkasmia, niin sanoin että laitan korvan taa seuraavan kerran. Sen jälkeen et ymmärrä jättää asiaa siihen vaan vittuilu jatkuu. Kunnon mulkero provo.

27.01.17 17:37

<Skullero> SuutKiinniJo ja Pops_ miten sujuu noin niinkuin teidän mielestä toi interwebsissä pallien paukuttelu?

27.01.17 17:15

<Pops_> SuutKiinniJo Aplodit sinulle olet ansainnut plussia, onhan sekin saavutus jos haluaa sillä kehuskella :D Heti kun jätät ne mielistelevät kommenttisi pois ja paljastat todellisen asenteesi, niin alkaa miinusta ropista. Jatka samaan malliin!

27.01.17 17:09

<Pops_> SuutKiinniJo No plussiahan on helppo kalastella, sen osaa jokainen. Heittää vaan nasevan kommentin mediaan. Sen sijaan jos saat miinuksia jatkuvasti maahaanmuuttojutuista kertoo siitä että olet jonkinlainen fanaatikko. Et osaa muuttaa mielipidettäsi paremman tiedon valossa. Ajattelet että olet itse aina oikeassa. Maailmasta löytyy kannalleni paljon tukea, eikös ne sinun miinukset asiasta jo todista? :D Turhaan yrität saada minua sinun fanaatikon kanssa asiasta väittelemään. Haukkua voit vaikka kuinka paljon, se ei minuun vaikuta vittuakaan :D Aikuinen mies ja tuollainen kiihkoilija...

27.01.17 10:01

<Garbanzo> windosrmagistus Kyllä. Olisiko 2 kertaa vuodessa sopiva määrä? Olisko kevät ja ennen joulua luovimmat ajankohdat, tästä voidaan keskustella.

27.01.17 10:00

<Garbanzo> juhis^^ Ymmärrän oikein hyvin jos olet raksalle hakemassa apumiestä. Eri juttu sitten on vaikka mainostoimisto joka hakee innovatiivista, uusia ideoita luovaa graafikkoa, esim.

27.01.17 07:43

<D-Ready> Olen juhiksen kanssa samaa mieltä. QR-koodit oli jonkun mielestä hyvä idea ja kyllähän ne tavallaan toimii, mutta ei käytännössä.

26.01.17 23:24

<SuutKiinniJo> Pops_ Vuodessa nämä plussat, vaikka keräsin kolme kuukautta mamukeskusteluista miinusta harvase päivä – siinä on faktat, sinun mielipiteesi kirjoitteluni mielekkyydestä toisten silmissä on yhtä tyhjän kanssa sen ulkopuolella. Ja mamu-väitteesi ei todeksi toistelemalla muutu hemmetin imbesilli, paukuta se jo siihen typerään kalloosi. Sillä sinä olet valehtelija, paskahousu ja/tai idiootti kun väität jotain mille et maailmasta tukea löydä. Sinä teit väitteen, etkä pysty sitä millään todeksi näyttämään, koita nyt elää sen faktan kanssa jo tampio.

-17
26.01.17 22:57

<Pops_> SuutKiinniJo Se ei todellakaan tee minusta valehtelijaa tai paskahousua jos en lähde hullun kanssa väittelemään. Tyhjänpäiväistä paskaa. Jospa lopettaisit pikkuhiljaa löymästä itseäsi naamaan.

26.01.17 22:54

<Pops_> SuutKiinniJo Huhhuh sinähän olet varsinainen kuumakalle ja aasi :D Kuten sanoin jo ensimmäisessä kommentissani että pistän korvan taakse, että ensimmäinen kommenttisi oli sarkasmia. Lisäksi tarkoitin tuolla trollaamisella tuota kun jatkuvasti vittuilet muille, enkä tarkoita sillä ekaa kommenttiasi minä mediaan heitit. Lisäksi siihen sinun kanssa mamuista väittelyyn en tod lähde, koska niillä faktoilla ole sinulle ennenkään ollut väliä. Lisäksi annat itsestäsi niin saatanan herkkähipiäisen/hullun/ahdistavan ihmisen kuvan ettei tod huvita väitellä kanssasi.

26.01.17 22:10

<66Hukkaputki> Tää kirjoittaa rasiaan lähetetyn kuvan kuvatekstiin: "Suosittelen teitä tekemään itsellenne pienet kortit jos etsitte töitä." ... Oh the irony

26.01.17 21:32

<killthebean92> Oon 24, käynyt töissä yli 1,5 vuotta vakituisessa duunissa. Maksoin itse ajokorttini ja koko ajokoulun (3t) ja ostan ekan autoni omilla rahoillani jotka olen itse ansainnut vasta nyt.

26.01.17 21:15

<...-....> juhis^^ Mitä sitten odotat hakialta? Oletko tehnyt tämän tyhjentästi selväksi omastapuolestasi? Vai oletatko, että työnhakija olisi täysin tietoinen miten teillä kaikki firmassanne toimii, ja että tämä toiminta tapa/tavattomuus olisi jotenkin De Facto kaikissa muissakin firmoissa? Tämän takia halutaan antaa yleensä itsestään enemmän kuin pelkkä työnkuvaus vaatisi.

26.01.17 21:14

<pikkumusta> Pops_SuutKiinniJo tehän joudutte kohta jo telakoituun, kun noin kuumaks menee.

26.01.17 21:01

<SuutKiinniJo> Pops_ Herran tähden mikä aasi! Niitä faktoja jotka ensimmäisestä kommenttistasi ilmeni, kuten jo sanoin ja selitin miksi palikka. 1. lauseesi: paskaa, koska et lukenut/ymmärtänyt aikaisempaa kommentointia. 2. lauseesi: paskaa, koska ensimmäisen lauseesi pohjalta. 3. lauseesi: paskaa, koska et saa mitään konkreettista sen pohjalta aikaiseksi. Niiden perusteella olet "sekä tyhmä että paskahousu/valehtelija, ja keskustelu sitä myöten käyty ellet niitä faktoja muuta." Joten muuta, noteeraa niiden paikkansapitävyys tai lakkaa vaivaamasta typeryydelläsi. Kumma jos ei tuolla mene perille.

-22
26.01.17 20:43

<Pops_> SuutKiinniJo Todistat jatkuvasti oman älysi vittuilemalla ilman syytä muille. Onnea vaan elämään :D

26.01.17 20:43

<Pops_> SuutKiinniJo En todellakaan ota haastetta vastaan ihmiseltä joka ei kykene asialliseen keskusteluun. Sen kun olet todistanut jo monta kertaa. Olet myös ITSE todistanut oman tyhmyytesi ja elämänkoululaisen äkkipikaisuutesi. Niin minulle kuin muille täällä kommentoijille. "Olet siten sekä tyhmä että paskahousu/valehtelija...sitä myöten käyty ellet niitä faktoja muuta" Mitä faktoja? Nuo on omia harhaisia mielipiteitäsi :D Et varmasti olekaan, kun tiedät että häviäisit sen väittelyn ja sitten alkaisi taas se haukkuminen. Siihen en myöskään minä lähde kun tiedän että se on turhaa.

26.01.17 19:56

<SuutKiinniJo> Pops_ Mitä ihmettä siinä oikein vielä edes nillität: koko ensimmäinen kommenttisi on virheelliseksi todettu, etkä ottanut siitä omien puheittesi pohjalta haastetta vastaan. Olet siten sekä tyhmä että paskahousu/valehtelija, ja keskustelu sitä myöten käyty ellet niitä faktoja muuta. Seuraaviin aiheisiin en ennen ole tuollaisen luonteen ja älyn kanssa siirtymässä.

-25
26.01.17 19:46

<SuutKiinniJo> Pops_ Ei olisi kyllä setvimisen arvoinen mölinä tuo, mutta... Kyllähän tiesi tästäkin sanomisestani, siitä asiasta mistä tulit ulisemaan, koska alempana jo selitetty, sinä apparit et vaan sitä lukenut/ymmärtänyt. Eikä tyämiehistä kettuilu mitään trollausta ole, saati itse keksimääni, kuin omassa päässäsi. Ja miten voisin trollata tai puhua paskaa jostakusta kun olen ensimmäinen kommentoija idiootti. Pidä mölyt mahassasi, ei kiinnosta ruotia toista omituista turhaa ulinaasi.

-26
26.01.17 19:36

<kiwii> SuutKiinniJo Älä hyvä mies hakkaa päätäsi seinään.

26.01.17 19:14

<Rainofacid> Why all the hate?? Tää vois olla oikeesti aika näppärä esim. joillain yliopiston firmamessuilla. Varmaan on työnantajan mielestä kätevämpi ottaa mukaan kuin iso a4-kokoinen cv joten parantaa mahiksia jäädä mieleen.

26.01.17 19:09

<Lihamylly> "Skannaapa itsesi ulos tuosta ovesta, josta tulitkin"

26.01.17 18:53

<Pops_> SuutKiinniJo Noista sinun sanomisista koskaan tiedä kun nyt täällä sekoilet, mutta pistetään korvan taakse. Sinun kanssa ihan turha mitään järkevää koettaa väitellä, kun vastauksen tiedän jo suoraan :D Mitäs itse sitten rutiset? Ihan turhaa paskaa, koetat vaan trollata jokaista vitutukseesi :D Puhuit joskus niistä elämänkoululaisista, jotka haukkuu toisia(eivätkä saa järkevää keskustelua aikaan). Nyt kyllä kolisee sulla taas niin vahvasti omaan nilkkaan ettäh :DD Vastaustasi odotellessa! Rutisen täällä itsekseni sillä aikaa :D

26.01.17 18:28

<Dr Ebin> juhis^^ Kyllä toi kortti ainakin muhun tekisi vaikutuksen työnantajana. Tosin ei ehkä siinä tilanteessa jos olisin raksafirman pomo, mut monia muita duuneja hakiessa toi olis aika ässä.

26.01.17 18:20

<Vaultdweller> Kiva idea. Älä jätä päivätöitä... eiku. Sori

26.01.17 18:04

<Damankee> Vahva haju, että vain uudet hienot suurkaupunkilaiset startup yritykset edes ajattelisivat tälläistä ratkaisua.

26.01.17 17:27

<lauauri> Koskakohan ihmiset ymmärtää, et parhaat tulokset tässäkin asiassa saavutetaan, kun itse menet paikalle mistä töitä haet. Esittelet siellä itsesi, annat sen cv:n tai ansioluettelon ja vaikka perästä laitat sähköpostia tai soitat. Toimii myös joihinkin paikkoihin niin päin, että soitat ja sovit tapaamiseen jonne menet.

26.01.17 17:01

<JotainErilaista> onko ap Jaskalle sukua?

26.01.17 16:20

<343> Kesnen Muutamia QR-koodeja skannanneena voin sanoa, että suurin osa ohjasi jonnekin aivan muualle, kuin minne tuotteessa olisi haluttu.

26.01.17 15:58

<Mursunet> Ei mulla ole edes QR koodien skannaussoftaa luurissa. Eli ensin pitäisi alkaa imuroimaan sellaista ja testata mikä hoitaa homman oikein, sitten skannata koodi ja toivoa ettei se johda mihinkään mikä kaappaa luurini ja pöllii tiedot. Nopeammin olen kaivanut jampan nimellä LinkedInistä tiedot kuin edes imuroinut ohjelman koodien skannailuun.

26.01.17 15:44

<keivei> Harvon jaksaa miinustaa, nyt piti kyl laittaa ihan urakalla CardPackin työttömät-ryhmään nimeämälle :D

26.01.17 15:04

<Kanakotka> No nyt on kyllä helvetin ruma, eikä tuohon pieneen tilaan mahtuis puoliakaan keskiverto kolmekymppisen työpaikoista

26.01.17 15:00

<Kesnen> Millon qr koodi kuolee? Tuntuu että se on jo poistunu pääasiassa käytöstä, mutta aina sillon tällön se pamahtaa jostain esiin. Yleensä vielä semmosessa yhteydessä, kun asiaa ei vaan osattu ilmoittaa mitenkään paremmin, niin laitettiin qr koodi ja lause "otappa ite selvää"-ajatuksella mutta eri sanoin.

26.01.17 14:44

<inva> /foorumi/Itsekehuviikko/15870 sinne sitten äänestystä niin saadaan asiaa eteenpäin.

26.01.17 14:30

<Mr_Perhonen> Käyntikortin on oltava vaatimaton mutta tyylikäs, eikä siinä sovi olla mitään turhaa. Hyvä esimerkki: https://www.youtube.com/watch?v=aZVkW9p-cCU

26.01.17 14:25

<SuutKiinniJo> Pops_ Edellinen ei ollut sarkasmia, vaan antaa kuulua...

-29
26.01.17 14:20

<SuutKiinniJo> Pops_ Ja haluatko keskustella sanomisistani maahanmuuttoa koskien viittauksesi pohjalta. Niin ET tietenkään halua, vaan rutiset tyhjää pelle.

-35
26.01.17 14:18

<Jolokuttaja> windosrmagistus Itse ainakin tykkäisin, että olisi vaikka 4 kertaa vuodessa. Tällöin ne jotka ei ehkä saa projektejaan valmiiksi voivat näyttää sen sitten muutaman kuukauden päästä. Tammikuu-Toukokuu-Elokuu-Joulukuu esimerkiksi. Tuolta sitten valittaisiin joku tietty viikko, ja ylläpito voisi vaikka ilmoitella aina kun viikko lähestyy

26.01.17 14:18

<SuutKiinniJo> Pops_ Voi herrantähden sentään näköjään olisi TÄHÄNKIN osioon pitänyt jättää se lause mihinkä edellisessä kommentissani viittasin. Ottakaa tästä lähtien kaikki sanomani sarkasmina, jos ei toisin ole mainittu.

-31
26.01.17 14:11

<Pops_> SuutKiinniJo Aikamoisia yleistyksiä jos tunnet vain yhden laatoittajan joka ei tuollaista osaa :D Mites jos joku kertoisi sinulle maahanmuutosta jotain negatiivista ja esimerkkejä olisi useita? Kieltäisit varmaan taas kaiken :D

26.01.17 13:22

<Suussa> Melko tylsän näköinen. Ja skannaako suomalaiset ylipäätään noita QR-koodeja?

26.01.17 12:44

<janzukka> Mun mielestä semmoinen CV on paras, missä kerrotaan selkeesti oma osaaminen ja kokemus.

26.01.17 12:39

<Derion> Hullu mies, nyt tiedetään sun nimi ja puhelin numero jamppa jokunen.

26.01.17 12:32

<inva> windosrmagistus koitin foorumille tehdä äänestystä, vituiks meni. myönnän tappioni ja annan tehtävän seuraavalle.

26.01.17 12:19

<SuutKiinniJo> OsKuukkeli Muurari jos tarkkoja ollaan... Vastasit ilmeisesti aiempaan versioon kommentistani, joka päättyi kutakuinkin, minkä varmasti rehtinä vahvistat, "ja tämäkin on kieliposkessa kirjoitettu, joten ei tarvitse tulla nillittämään" ja silti sinä tulit vahvistamaan karikatyyriä tyhmistä tyämiehistä :D onneksi olkoon.

-44
26.01.17 12:13

<brian666> Jeesus jäätyy helvetissä penkkiinsä kiinni, ennen kuin mä läiskin tuommoisia ihmisille kouraan. Hyvä idea, mutta teen sellaisia hommia, että kompuutteri on lähinnä hidaste.

26.01.17 12:10

<windosrmagistus> olen sanonut tän jo ennenkin mut sanon sen taas, pitäiskö rasian käyttäjien ja ylläpidon yhdessä päättää joku tarkka ajankohta tuolle itsekehuviikolle?

136
26.01.17 12:07

<SuutKiinniJo> CardPack Buahahhaa... sinä minusta mitään tiedä. Minä taas tunnen yhden laatoittajan, joka ei tuollaiseen kykene. Täten olen tiedoillani lähempänä totuutta kuin sinä.

-39
26.01.17 12:06

<OsKuukkeli> SuutKiinniJo Haistappa vittu. T. raksatöimeis. PS. Vai oikein yhden laatoittajan! Nyt on niin laaja otanta, että pakko kai sinua on uskoa! PPS. En oikeasti usko, jos jäi epäselväksi.

26.01.17 12:03

<WremahThD> Tämän kun tulostaa niin saa työnantaja kortin lisäksi alakulmaan Riemurasian logon, sitten se tulee katsomaan mikä ihme sivusto tämä on ja kaikki voi arvata miten työpaikkasi kohtalon sitten käy :D

26.01.17 12:02

<juhis^^> Jos mun täytyy työnantajana alkaa skannailemaan jotain työnhakijan antamia qr koodeja, niin voin luvata, että paikka jää saamatta.

265
26.01.17 12:02

<Jaakkima!> Kokeilin.. nyt olen töissä valtionvarainministeriössä Jamppa Jokusena..

122
26.01.17 11:54

<CardPack> SuutKiinniJo C. SuutKiinniJo kuuluu ryhmään "työttömät"

26.01.17 11:50

<SuutKiinniJo> A. Laatoittaja/kirvesmies ei osaa tuollaista tehdä. B. Laatoittaja/kirvesmiesten työnantajat eivät osaa tuollaista lukea.

-53

Uusimmat Foorumin kirjoitukset

Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä on mielestäsi suurin uhka Suomen turvallisuudelle tällä hetkellä?

Venäjä
EU
USA
NATO
Terrorismi
Sipilän hallitus
Joku muu, mikä?

SUOSITUIMMAT MEDIAT

Junalla Intiassa

Junalla Intiassa

23 980 katselukertaa

Typerät jutut joita teet

Typerät jutut joita teet

23 104 katselukertaa

"Meille ei homoja palkata"

"Meille ei homoja palkata"

21 536 katselukertaa

Thaimaan pilvenpiirtäjä

Thaimaan pilvenpiirtäjä

19 941 katselukertaa

Pusuja ihastukselle

Pusuja ihastukselle

16 736 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden ylitsepääsemättömien sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.

Tilaa Riemurahaa

Lahjoita kaverille

Tilitapahtumat

Piilota laatikko

Lahjoita Riemurahaa toiselle käyttäjälle:

RR