Quantcast

Lähettäjä:

BetBet BetBet

Jaiks, aikuisia!

4.2 / 5 (34 ääntä)

Jaiks, aikuisia!

Julkaistu: 26.12.2019 14:01

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: BetBet BetBet

Otsikko: Jaiks, aikuisia!

Hakusanat: aikuisten, juhlat, ,

4.2 / 5 (34 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-12-26 14:08:34

+52425

<Why> +5 RR

Sama tunne usein...

47

Aika: 2019-12-26 14:45:12

+46460

<Sienimise> +5 RR

Itseä vanhempien ihmisten kuuntelemisesta on ollut myös se etu, että saa jotkut kokonaisuudet "valmiiksi pureskeltuna", eli voi hyödyntää heidän tekemät oivallukset ja välttää omassa elämässään heidän tekemät virheet. Samalla on saanut myös hyviä vinkkejä tiettyihin asioihin ja ongelmiin jotka vanhempi ihminen on saattanut käydä elämässään jo moneen kertaan läpi. Toki kaikkien ihmisten neuvoja ei kannata omaksua sellaisenaan, vaan kuunnella mahdollisimman monia tarinoita ja muodostaa itse oma totuutensa.

38

Aika: 2019-12-26 14:41:54

+46460

<Sienimise> +5 RR

Astuessani "aikuisten maailmaan" tajusin että maailma on vaan täynnä ihmisiä jotka tekevät eri asioita. On ollu tosi mielenkiintoista kuunnella työpaikoilla erityisesti eri ikäisten lapsiperheellisten juttuja, kun kuulee lasten kasvattamisen ilot ja haasteet vanhemman näkökulmasta ensimmäistä kertaa. Tulee ihan uudenlaista perspektiiviä siihen mitä esim. omat vanhemmat ovat saattaneet kavereilleen jutella sillon kun ite olin lapsi.

14

Kommentit (8)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.01.2020 18:23

<Sienimise> Sambooty Mulle nää oli ainakin oivalluksia liittyen "aikuisuuteen" astumiseen. Eipä esim. auton ajamisessa ole mitään ihmeellistä kun sen kerran oppii, mutta siitä voi olla iso etu verrattuna oppimista edeltävään aikaan.

03.01.2020 14:31

<Sambooty> Sienimise Mitä ihmeellistä kertomissasi on ? Ihan normaalia ihmisen elämää ottaa oppia toisista ja tehdä omat päätelmänsä

27.12.2019 23:34

<Aivan höpö> Sienimise Jaarittelun taito on ainakin tarttunut.

26.12.2019 20:49

<pepeplus> Täytyy sanoa että tollasissa ja vähän rennommissakin tulee tunne että on väärässä paikassa siksi yrittää välttää moisia.

26.12.2019 16:17

<Von Hiren> Meikäläisen iässä aikuisten kesken kuulumisten vaihto on oikeastaan vanhojen vaivojen kertausta ja uusien vaivojen valittamista.

26.12.2019 14:45

<Sienimise> Itseä vanhempien ihmisten kuuntelemisesta on ollut myös se etu, että saa jotkut kokonaisuudet "valmiiksi pureskeltuna", eli voi hyödyntää heidän tekemät oivallukset ja välttää omassa elämässään heidän tekemät virheet. Samalla on saanut myös hyviä vinkkejä tiettyihin asioihin ja ongelmiin jotka vanhempi ihminen on saattanut käydä elämässään jo moneen kertaan läpi. Toki kaikkien ihmisten neuvoja ei kannata omaksua sellaisenaan, vaan kuunnella mahdollisimman monia tarinoita ja muodostaa itse oma totuutensa.

26.12.2019 14:41

<Sienimise> Astuessani "aikuisten maailmaan" tajusin että maailma on vaan täynnä ihmisiä jotka tekevät eri asioita. On ollu tosi mielenkiintoista kuunnella työpaikoilla erityisesti eri ikäisten lapsiperheellisten juttuja, kun kuulee lasten kasvattamisen ilot ja haasteet vanhemman näkökulmasta ensimmäistä kertaa. Tulee ihan uudenlaista perspektiiviä siihen mitä esim. omat vanhemmat ovat saattaneet kavereilleen jutella sillon kun ite olin lapsi.

26.12.2019 14:08

<Why> Sama tunne usein...

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.