Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

James Randi

James Randi lupasi miljoona dollaria, jos joku tekee tempun, mitä hän ei pysty selittämään. Huuhaata ja huuhaatyyppejä riitti tuhansittain, mutta kukaan ei onnistunut saamaan miljoona. Tämä kertoo paljon huuhaan määrästä maailmassa. Valitettavasti Randi luotti kumppaniinsa liikaa, ja hän teki kyllä paskan tempun Randille, josta en tässä enempää.

1.6 / 5 (61 ääntä)

James Randi - James Randi lupasi miljoona dollaria, jos joku tekee tempun, mitä hän ei pysty selittämään. Huuhaata ja huuhaatyyppejä riitti tuhansittain, mutta kukaan ei onnistunut saamaan miljoona.
Tämä kertoo paljon huuhaan määrästä maailmassa.

Valitettavasti Randi luotti kumppaniinsa liikaa, ja hän teki kyllä paskan tempun Randille, josta en tässä enempää.

Julkaistu: 8.4.2020 12:41

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: James Randi

Kuvaus: James Randi lupasi miljoona dollaria, jos joku tekee tempun, mitä hän ei pysty selittämään. Huuhaata ja huuhaatyyppejä riitti tuhansittain, mutta kukaan ei onnistunut saamaan miljoona. Tämä kertoo paljon huuhaan määrästä maailmassa. Valitettavasti Randi luotti kumppaniinsa liikaa, ja hän teki kyllä paskan tempun Randille, josta en tässä enempää.

Hakusanat: James, Randi, miljoona, dollaria, kukaan, ei, saanut, huuhaa,

1.6 / 5 (61 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-04-08 14:44:24

+363

<Jemskukka> +5 RR

Tää on niinku facebookissa joku tiedottaa, miten hänellä on ollu maailma pahin päivä joka on pilannu sen elämän lopullisesti ja täällä hän nyt sitten on itkeny kolme tuntia ja tilannu ajan ulkomaiselle eutanasiaklinikalle asian takia. Joku erehtyy kysymään, että mitä, mikä on. Vastaus: "No emmä täällä viitti kertoo".

64

Aika: 2020-04-08 12:51:19

+19123

<Chris P Bacon> +5 RR

Kerro ny minkä paskan tempun?

45

Aika: 2020-04-08 14:18:55

+6522

<härskierkki> +5 RR

Oon lukenut Randin kirjoittaman "The faith healers", jossa hän kertoo, kuinka käräytteli jenkkilässä uskolla parantajia. Jotkut niistä jatkoivat uraansa kärähtämisen jälkeenkin ja ihmiset uskoivat.

20

Aika: 2020-04-09 11:16:32

+184

<Katy92> +5 RR

Ns. "sähköyliherkät" on laitettu näihin sokkotesteihin ja failanneet joka kerta. Kelatkaa, että suomen valtio tukee näiden hörhöjen kymppitonnien hankitoja joihin kuuluu mm. suojakaappi tietokoneelle (luonnollisesti hiiri ja näppis voi olla ulkopuolella vaikka sähköllä toimivatkin).Tämä huuhaa on todistettu sokkotesteillä jo miljoona kertaa hölynpölyksi eli mielisairaudeksi mutta silti se pomppaa vähän väliä esiin ja rahaa jaetaan tähän edelleen.

11

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

09.04.2020 14:51

<EskoVee> Olen nähnyt James Randin esiintyvän SKEPSIKSEN järjestämässä tilaisuudessa, ja se oli yksi merkittävimmistä elämäni kohokohdista. Karismaattinen esiintyjä. Hän näytti selkeästi mikä on huuhaan ja faktaan pohjautuvan toiminnan ero.

09.04.2020 14:20

<WalkingPoopGenerator> Se on aina hauskaa katsoa kun jotkut haamumetsästäjät kiipeilee kartanoissa, kun aina tapahtuu jotain paranormaalia. Vittu kun ne varmaan myös rikastuu siitä.

09.04.2020 11:16

<Katy92> Ns. "sähköyliherkät" on laitettu näihin sokkotesteihin ja failanneet joka kerta. Kelatkaa, että suomen valtio tukee näiden hörhöjen kymppitonnien hankitoja joihin kuuluu mm. suojakaappi tietokoneelle (luonnollisesti hiiri ja näppis voi olla ulkopuolella vaikka sähköllä toimivatkin).Tämä huuhaa on todistettu sokkotesteillä jo miljoona kertaa hölynpölyksi eli mielisairaudeksi mutta silti se pomppaa vähän väliä esiin ja rahaa jaetaan tähän edelleen.

09.04.2020 09:45

<thirvi> James Randista on hyvä dokumentti "An Honest Liar". Siinä myös kerrotaan minkä tempun hänen aviomiehensä teki.

09.04.2020 00:46

<Algamis> Huuhaan määrä highlanderin päässä ainakin on suuri

08.04.2020 18:28

<DAI> pikaroschaistan: Johan lyhenne itse kertoo mitä se on ja että se on totta: Autonomous Sensory Meridian Response. Tiede ei myöskään kiistä ASMR-ilmiön todellisuutta millään tavalla. Siitä ei vain ole tehty tarpeeksi lääketieteellisiä tutkimuksia, jotta ilmiön hoidollisiin vaikutuksiin voisi ottaa kantaa.

08.04.2020 18:27

<mauseri> Jemskukka Eli hailänderi on huomion kipeä huora

08.04.2020 18:03

<chaistan> ASMR ei ole mikään todellinen ilmiö. 99% porukasta ei mikään kuiskuttelu ja rapina saa tuntemaan kertakaikkiaan yhtään mitään. Ja jos se nyt muka on joku juttu niin verrattavissa esimerkiksi hyvän musiikin antamaan euforiseen tunteeseen joka saa joskus ihokarvatkin stondaamaan. Ja se nyt on ihan yksilöllinen reaktio jokaisella. Kaiken maailman lätinöitä ei kannata ottaa todesta. Ja lisään vielä että kaikki olemassaoleva on luonnollista. Tiede kyllä tunnustaa aaveetkin jos niiden olemassaolon voi jollain tavalla todistaa muutenkin ku vaan väittämällä. Kiitos, ole hyvä ja anna anteeksi.

08.04.2020 15:22

<pikaros> Onko ASMR paranormaali ilmiö? Tiede ei ole todistanut

08.04.2020 14:47

<regloh> Vee-mäinen vaiko nerokas kuvaus? Siinäpä onni tälle päivää miettimistä. :)

08.04.2020 14:44

<Jemskukka> Tää on niinku facebookissa joku tiedottaa, miten hänellä on ollu maailma pahin päivä joka on pilannu sen elämän lopullisesti ja täällä hän nyt sitten on itkeny kolme tuntia ja tilannu ajan ulkomaiselle eutanasiaklinikalle asian takia. Joku erehtyy kysymään, että mitä, mikä on. Vastaus: "No emmä täällä viitti kertoo".

08.04.2020 14:18

<härskierkki> Oon lukenut Randin kirjoittaman "The faith healers", jossa hän kertoo, kuinka käräytteli jenkkilässä uskolla parantajia. Jotkut niistä jatkoivat uraansa kärähtämisen jälkeenkin ja ihmiset uskoivat.

08.04.2020 12:51

<Chris P Bacon> Kerro ny minkä paskan tempun?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

James Webb

12 305 katselukertaa

James Bond

22 360 katselukertaa

Brändit pielessä

23 361 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.