Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Käärmemyytit paljastuu

2.4 / 5 (37 ääntä)

Käärmemyytit paljastuu

Julkaistu: 31.3.2017 18:15

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Käärmemyytit paljastuu

Hakusanat: smith, wesson, käärme, snake, myytti, myrkyllinen, kirja,

2.4 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-31 18:25:13

+3498

<korppi26>

Nyt uutisissa on ollut paljon juttua siitä vuosi sitten auton alle jääneen 7-vuotiaan pojan äidistä. Ymmärrän et oman lapsen menettäminen on elämän suurimpia tragedioita, mutta nyt haiskahtaa oikeesti vähän kuuluisuudenkipeältä tämä äiti. Miksi pitää joka uutislehdessä koko nimellään ja vielä videolla haukkua ja syytellä huoltomiestä joka ajoi tämän kuolleessa kulmassa olleen pojan päälle aivan vahingossa. Ketä se auttaa? Tottakai saa olla vihainen, mutta miksi pitää julkisuuteen tuoda kaikki. Tämä kuski kyllä kantaa tätä tapahtumaa mukanaan loppuelämänsä.

163

Aika: 2017-03-31 19:58:25

+69442

<WremahThD>

actimel88 Hyssyttelemisellä sekä julkisella mustamaalaamisella on hiuksenhienoja eroja, jos minulta kysytään. Minä en taas ymmärrä tuota puhetta, josta paistaa ilmi sellainen asenne että vain auton kuljettajalla on jokin vastuu. Että ihmiset vain kävelevät laput silmillä pitkin pientaretta ja luottavat että autoja ohjaa tietokone 360 asteen näkökentällä eikä pelkkä ihminen. Varsinkin isoilla autoilla ajaessa on pimeitä kulmia, joihin ei auta vaikka olisit kuinka tarkkaavainen. Jos joku sinne päättää kävellä niin silloin se sinne hyvin todennäköisesti myös jää.

96

Aika: 2017-03-31 23:10:41

+3498

<korppi26>

actimel88Ei tietenkään pidä hyssytellä ja tottakai saa olla vihainen. Mutta miksi pitää julkisuudessa lynkätä tämä kuski- joka oli vielä pyytänyt vanhempien kanssa keskenäistä puhumistuokiota tapahtuneesta, mutta se ei kelvannut äitylille joka mieluummin puhuu lehdille-, kun ei voinut asialle yhtään mitään. Ja näitä äidin haastatteluvideoita kun katsoo, niin jotenkin vaan tulee semmonen olo, et mitä hakee takaa tällä kaikella. Onko sit joku oireilu tapahtuneesta, et haluu vaan jonkun jota syyttää oman poikansa kuolemasta, mikä on edelleenki ihan ymmärrettävää.

38

Aika: 2017-04-01 09:18:50

+37907

<Monskuu>

Inhottaa kun meinasi tapahtua useampi vuosi sitten vahinko autolla: Pääkallo jäät maassa, autolla ajoin rajoitusten mukaan ja hitaampaa. Kaupan kulman takaa työntää isä lastenkärryjä pipo vinossa vauhdissa suojatielle suoraan minun eteeni. EI KATSONUT, EI REAGOINUT. Oli mies päättänyt että tästä mennään nyt, tuli tai ei. Äkkijarrutus onnistui, en ajanu kenenkään päälle ja sydän hakkas 300. Vaikka itse ei omasta hengestään välitä, en voi tajuta tämän miehen asennetta. Yrittikö hän päästä lapsesta eroon?

36

Aika: 2017-03-31 22:55:12

+16480

<intiaani jokke>

WremahThD oon samaa mieltä että nykyään kaikki vastuu on auton kuljettajalla. ihmisiä tässä ollan kaikki ja kaikki tekee virheitä, ja minun mielestä jos joku kävelee suoraan punaisia päin eikä seuraa liikennettä niin ei siitä voi kuskia syyttää.

32

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

05.04.2017 11:52

<|spödrlö|> King Kooba Oli about tuhannen autoa jonossa niin en kehdannu nousta autosta. Olis pitänyt lasauttaa vaan yli.

03.04.2017 15:49

<King Kooba> |spödrlö| Toivottavasti nousit autosta ja läsäytit sitä kylkeen tunannen klitchkon voimalla.

01.04.2017 13:06

<|spödrlö|> Eilen lähdin Hakametsän pihasta niin läheisen työmaan aidan takaa pompahti pari tyyppiä suoraan eteen ja kumpikaan ei vilaissutkaan tuleeko sieltä autoa(Ottelun jälkeen tulee niitä tuhansittain). Toinen ystävällisesti monotti kylkeen kun en aivan ehtinyt pysähtyä vaan täytyi "kiertää".

01.04.2017 09:18

<Monskuu> Inhottaa kun meinasi tapahtua useampi vuosi sitten vahinko autolla: Pääkallo jäät maassa, autolla ajoin rajoitusten mukaan ja hitaampaa. Kaupan kulman takaa työntää isä lastenkärryjä pipo vinossa vauhdissa suojatielle suoraan minun eteeni. EI KATSONUT, EI REAGOINUT. Oli mies päättänyt että tästä mennään nyt, tuli tai ei. Äkkijarrutus onnistui, en ajanu kenenkään päälle ja sydän hakkas 300. Vaikka itse ei omasta hengestään välitä, en voi tajuta tämän miehen asennetta. Yrittikö hän päästä lapsesta eroon?

31.03.2017 23:10

<korppi26> actimel88Ei tietenkään pidä hyssytellä ja tottakai saa olla vihainen. Mutta miksi pitää julkisuudessa lynkätä tämä kuski- joka oli vielä pyytänyt vanhempien kanssa keskenäistä puhumistuokiota tapahtuneesta, mutta se ei kelvannut äitylille joka mieluummin puhuu lehdille-, kun ei voinut asialle yhtään mitään. Ja näitä äidin haastatteluvideoita kun katsoo, niin jotenkin vaan tulee semmonen olo, et mitä hakee takaa tällä kaikella. Onko sit joku oireilu tapahtuneesta, et haluu vaan jonkun jota syyttää oman poikansa kuolemasta, mikä on edelleenki ihan ymmärrettävää.

31.03.2017 22:55

<intiaani jokke> WremahThD oon samaa mieltä että nykyään kaikki vastuu on auton kuljettajalla. ihmisiä tässä ollan kaikki ja kaikki tekee virheitä, ja minun mielestä jos joku kävelee suoraan punaisia päin eikä seuraa liikennettä niin ei siitä voi kuskia syyttää.

31.03.2017 21:19

<Cinere> korppi26 Mä voin hyvin kuvitella, että tuollainen tapahtuma katkeroittaa aika pahasti. Ja koska on niin suuri tragedia, niin ko äiti on varmaan juuttunut/on uudelleen kriisin rekatiovaiheessa, johon kuuluu juuri tuo syyttäminen ja asian hokeminen. Agressiivisuuskin voi olla yksi aika normaali reaktio kriisin iskiessä.

31.03.2017 19:58

<WremahThD> actimel88 Hyssyttelemisellä sekä julkisella mustamaalaamisella on hiuksenhienoja eroja, jos minulta kysytään. Minä en taas ymmärrä tuota puhetta, josta paistaa ilmi sellainen asenne että vain auton kuljettajalla on jokin vastuu. Että ihmiset vain kävelevät laput silmillä pitkin pientaretta ja luottavat että autoja ohjaa tietokone 360 asteen näkökentällä eikä pelkkä ihminen. Varsinkin isoilla autoilla ajaessa on pimeitä kulmia, joihin ei auta vaikka olisit kuinka tarkkaavainen. Jos joku sinne päättää kävellä niin silloin se sinne hyvin todennäköisesti myös jää.

31.03.2017 19:53
31.03.2017 19:52

<actimel88> korppi26 Miksi näistä asioista pitäisi aina hyssytellä ja vaieta? Näitä on vähän väliä tullut nyt jo liikaa. Äiti on varmasti vihainen ja katkera, eikä halua että vain taas painuu unholaan kunnes taas uusi tapaturma tapahtuu. Mitä väliä että kuski kantaa tätä mukanaan koko lopun elämää, jos olisi ollut tarkkaavaisempi niin ei olisi mitään kannettavaa. Jos ajaa isolla autolla kävelijöiden lähellä niin pitää olla ihan helvetin tarkkana.

-34
31.03.2017 18:51

<JuppeXXX> kumma ku ei ollut Python revolveri

31.03.2017 18:50

<jukorte> Wesson Cobra joka pitelee Lugeria? Vai onko sillä vielä Smith&Wesson takataskussa?

31.03.2017 18:27

<dbnd> Mulla tulee kerran päivässä musta mamba peräaukosta.

31.03.2017 18:25

<korppi26> Nyt uutisissa on ollut paljon juttua siitä vuosi sitten auton alle jääneen 7-vuotiaan pojan äidistä. Ymmärrän et oman lapsen menettäminen on elämän suurimpia tragedioita, mutta nyt haiskahtaa oikeesti vähän kuuluisuudenkipeältä tämä äiti. Miksi pitää joka uutislehdessä koko nimellään ja vielä videolla haukkua ja syytellä huoltomiestä joka ajoi tämän kuolleessa kulmassa olleen pojan päälle aivan vahingossa. Ketä se auttaa? Tottakai saa olla vihainen, mutta miksi pitää julkisuuteen tuoda kaikki. Tämä kuski kyllä kantaa tätä tapahtumaa mukanaan loppuelämänsä.

163
31.03.2017 18:24

<Galaka> Aaaeeuuuhhh??!!!???

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Salainen agentti paljastuu

21 723 katselukertaa

Mitä vetolaatikosta paljastuu

15 059 katselukertaa

Kummitus paljastuu

21 735 katselukertaa

Turkin alta paljastuu koira

28 753 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.