Quantcast

Lähettäjä:

kuppajaakko kuppajaakko

Kahvi

1.9 / 5 (40 ääntä)

Kahvi

Julkaistu: 16.10.2014 09:48

2.5K

Lähettäjä: kuppajaakko kuppajaakko

Otsikko: Kahvi

Hakusanat: kahvi, coffee, lusikka, spoon, start, working, when,

1.9 / 5 (40 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-10-16 11:20:01

+7565

<jutuomin>

On kyllä sen näköistä kahvia, ettei taida toimia.

113

Kommentit (23)

Piilota OFF-Topic keskustelu

21.10.2014 02:09

<LuarkW> offbeat oma käsitykseni ja mielipiteeni aiheesta on peliarvostelujen korruptio, ero ainakin mielestäni on selvä kun vertaa arvosteluja 10-15 vuotta sitten niihin mitä tunnetuimmat ja suurimmat julkaisut nykyään tuottavat. Quinn:in jutusta olen jossain vaiheessa kuullut jotain vastaavan tapaista kuin sanoitkin, mutta se ei ole ikinä erityisemmin itseäni kiinnostanut koska riippumatta mitkä osat siitä eivät ole tai ovat totta se ei juuri liity aiheeseen, eli maksettuihin arvosteluihin jotka ovat siis vain etukäteen sovittuja kehuja ja olemassa olevien ongelmien siloittelua massoille.

20.10.2014 19:32

<offbeat> LuarkW Siis korjaa jos oon väärässä, mutta eikö koko juttu alkanu siitä kun Quinn julkas hieman erilaisen pelin, se sai joittenkin mielestä epäilyttävän paljon huomiota ja Quinnin _eksä_ väitti blogissaan että Quinn oli nussinu pelijournalistien kanssa saadakseen sille pelille huomiota? Seems legit. Ite en oo ainakaan kuullu mitään fiksuja argumentteja liittyen gamergateen, mikä saattaa tosin olla näitten puolueellisten medioitten syytä osittain.

20.10.2014 16:17

<LuarkW> offbeat saa ja pitääkin vittuilla, ongelma on että nyt kirjoitus vittuilee niillekkin jotka eivät tee näitä ylilyöntejä ja yrittävät saada jotain aikaan. asiansa edes etäisesti osaava toimittaja tietäisi kirjoittamastaan aiheestaan jotain ja olisi voinut selittää eron uhkailijoiden ja muiden välillä. kuitenkaan en ole yllättynyt että tiltin "vastaus" on asiaton ja loukkaava, onhan ne yksi niistä joita arvostellaan epärehellisistä arvosteluistaan, selvä yritys murentaa arvostelijoiden uskottavuus väittämällä että kyse on pelkästään raiskauksilla/koulusurmilla uhkailevista mammanpojista.

18.10.2014 16:28

<offbeat> LuarkW Koko gamergate kyllä niin sekava kuvio ja mukana on sen verran monenlaista hiihtäjää että en ihmettele jos toimittajatkaan ei osaa ihan objektiivisesti käsitellä sitä. Toi kirjotus nyt oli ihan puhdas provokaatio näitä raiskaus- ja tappouhkauksia latelevia kohtaan jotka pistää perseilynsä pelialan korruptiota vastaan taistelemisen piikkiin, ja mun mielestä niille saakin vittuilla.

18.10.2014 15:21

<LuarkW> offbeat en pysty selittämään miksi jotkut ihmiset tekee jotain, enkä myöskään miksi osalla koko juttu on mennyt raiskaus/pahoinpitely/jne-uhkauksiin. ja linkin tarkoitus siis oli esitellä tiltin surkeaa journalistista tasoa. pelit&feminismi on käytännössä turha keskustelu kun olisi olemassa sellaisiakin asioita joilla on jotain merkitystä. harmillisesti suuri osa tätä maailmaa kuvittelee vieläkin että pelaamalla peliä jossa mies pelastaa naisen pelaajan oma ajattelu- ja päättelykyky korvautuu täysin pelin esittämällä asetelmalla.

16.10.2014 19:04

<kodo_NI!!> joge Ne jotka juo maidon kannsa, tykkää kahvista maidon kanssa ja ne jotka kerman, tykkää sellaisesta sekoituksesta. Joskus 15 vuotiaana jahvin juonti mustana oli oikea statuskysymys.

16.10.2014 18:56

<pjotrthegreat> Niin kyseessähän on ESPRESSO jossa on päällä "CREMA", eli ei maitokahvia. Toimii.

16.10.2014 16:01

<Julmettua> Tämä saisi päteä myös palkan juoksuun. Tuntuu siltä että palkka juoksee niillä jotka välttelevät työntekoa

16.10.2014 15:47

<Pyykkoe> En ole kyllä vuosiin lusikkaa kahvissa jaksanu uittaa.

16.10.2014 14:40

<petsboy> Nii, kivahan se on paskat housussa tehö hommia?:D Jos tiedätte mitä tarkoitan:D

16.10.2014 14:37

<joo-joo> Hyi helvetti mitä ripulia...

16.10.2014 14:12

<H0bla> LuarkW Ei ton naisen juttuja kiitos tänne. Menee vitutustasot katosta läpi. En ymmärrä tota jatkuvaa ulinaa ja sitä kuinka niitä muka jatkuvasti sorretaan. Tunnen monia pelaavia naisia joilla ei ole mitään ongelmia, koska osaavat käyttäytyä, eivät vaadi itsensä nostamista jollekin jalustalle ja eivätkä kuulu mihinkään äärifeministi liikkeeseen. Juttuun liittyen, tottakai tollanen typerä uhittelu pitäis lopettaa mutta mitä enemmän noita lukee, niin tulee fiilis, että joku tavallaan haluaa olla se uhri näissä. Olipas muuten laadukasta journalismia tuo juttu.

16.10.2014 12:37

<wibii> LuarkW huoh, nainen tekee paskan pelin ja siitä ei tykätä koska naisia vihataan? En muista kuulleeni että esim Jak&Daxterin tai Lara Croftin luojia olis kritisoitu vaikka nekin on naisia. Uhriutuminen on taas vahvaa, eikös Sarkeesiankin oo joku "miehet hirteen" -äärifeministi? Jostain syystä taas vihanen palaute ja miesten parempi palkka (ruinaa siis lahjotuksia koska naisen euro 70snt) johtuu naisvihasta ja misogyniasta eikä esim siitä, että se on totaalinen mulkku koko eukko ja opiskeli naistutkimusta eikä esim lääketiedettä. Pelimedia&kys. naiset saa kattoo kyllä peiliin gamergatessa.

16.10.2014 12:28

<offbeat> LuarkW Jos tossa "gamergatessa" on kyse oikeasti pelijournalismin korruption vastustamisesta niin miks siinä on hyökätty niin vahvasti yksittäistä naispelinkehittäjää (Quinn) vastaan eikä isoja peliyhtiöitä jotka hieman todennäköisemmin on mukana korruptiossa? Ja miten Sarkeesian liittyy tähän korruptiokuvioon?

16.10.2014 11:54

<Mandula> Maito ja kahvi on pidettävä erillään. Vähänku valkoihoset ja mustatkin.

16.10.2014 11:20

<jutuomin> On kyllä sen näköistä kahvia, ettei taida toimia.

113
16.10.2014 11:00

<Hillo> LuarkW, onko tämä nyt sitä laatujournalismia?

16.10.2014 10:14

<Lump> Itseä kymmenen vuoden kahvin juonnin jälkeen alkaa lähinnä sumpin juominen väsyttää :/

16.10.2014 10:11

<LuarkW> kylläpäs häiritsee näin aamusta, Tiltin paskajuttu joka haukkuu medioiden maksettuja arvosteluja (kuten TilT) kritisoivat ja liittää sen asioihin mitä se ei ole: http://www.tilt.fi/uutiset/saalittavat-aitinsa-tissia-imevat-gamergate-mammanpojat-iskivat-jalleen-uhkailivat-talla-kertaa-koulusurmilla/

16.10.2014 10:06

<alabino> Tulee monesti juotua melkeempä kaksin käsi eikä ala toimimaa, mutta kyllä vessassa saa senki edestä juosta

16.10.2014 09:59

<Hunsabil> Joisi vaan enemmän vettä, niin se työntekotarmo ja ylipäätään mieliala ei olisi sidonnainen mihinkään nautintoaineeseen.

16.10.2014 09:53

<Cheppa> Kupissa lukee vissiin BIG BOSS tms.

16.10.2014 09:51

<Odd-o> Jos kahvi näyttää tolta, niin saa kyllä sitä toimimista ootella

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Jos kahvimainos olisi realistinen

18 100 katselukertaa

Wilkins kahvia

17 106 katselukertaa

Aamukahvi

14 458 katselukertaa

Kahvihuoneen reivibileet

12 312 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.