Quantcast

Lähettäjä:

seitanquickmix seitanquickmix

Kaikkia tasapuolisesti loukkaava maailmankartta

3 / 5 (114 ääntä)

Kaikkia tasapuolisesti loukkaava maailmankartta

Julkaistu: 16.2.2015 17:24

2.5K

Lähettäjä: seitanquickmix seitanquickmix

Otsikko: Kaikkia tasapuolisesti loukkaava maailmankartta

Hakusanat: maailmankartta, loukkaus, kaikki, atlas, map, offensive, to, everyone,

3 / 5 (114 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-02-16 17:25:47

+36002

<Pardosa>

On täällä paskaakin.

240

Aika: 2015-02-16 18:38:35

+58215

<Jack Reacher>

Suomen valtion olemassaolon ainoa tarkoitus on valvoa ja edistää Suomen kansan etuja. Suomen valtiolla ei ole minkäänlaista velvollisuutta päästää valtion alueelle muihin kansoihin kuuluvia ihmisiä tai osallistua heidän elättämiseensä. Tällaisia etuoikeuksia voidaan antaa jos halutaan, ja useimmiten annetaankin, jos maahan tulijasta on Suomen kansalle jonkinlaista hyötyä, tai ei ainakaan haittaa, mikä valtion pitäisi pystyä varmistamaan. Jos todetaan, että eräistä maahanmuuttajaryhmistä on Suomen kansalle enemmän haittaa kuin hyötyä, on Suomen valtion rajoitettava ko. ryhmien tuloa. Piste.

191

Aika: 2015-02-16 17:43:53

+48283

<Beattila>

Ristiliput+saksa=assholes. Vitun autocorrect, se on Aryans.

21

Aika: 2015-02-16 17:37:04

+14004

<Hydro>

Saatiin Petsamo, Salla ja Karjala takaisin persrei'ille. Aina hyvä.

16

Kommentit (113)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.02.2015 23:51

<Bluk> Tätä listaa kun lukee uudelleen, niin mainintasi lestadiolaisista ja jehovan todistajista tuntuu todella kaukaiselta, sori vaan. PS. Muuten ihan 'hauska' kuva tuolla religionofpeacen etusivullakin.

26.02.2015 23:46

<Bluk> Kumpi tuntuu suuremmalta ongelmalta? Ottaen vielä huomioon erot fundamentalismin luonteessa ja ilmenemistavoissa. Tässä vielä horrible to know, jos kiinnostaa katsaus islamilaisesta terrorista: http://hommaforum.org/index.php/topic,99037.msg1817244.html#msg1817244 ja sen lähde: http://www.thereligionofpeace.com/ Tuossa on siis listaus islamilaisista kuolemaan johtaneista terrorismi-iskuista kuukauden ajalta - ne joista on uutisoitu. Monikaan ei tiedä, miten laajasta ongelmasta on kyse. Syyskuun 11. 2001 jälkeen on tapahtunut 25204 kuolemaan/kuolemiin johtanutta islamilaista terrori-iskua.

26.02.2015 23:40

<Bluk> En tiedä miten estetään radikalisoitumista tai syjräytymistä tai vastaavaa, kun ei sitä näe päällepäin. Siihen asti kun joku keksii, on hyvä pitää virta pienenä; se on ainut realistinen ratkaisu. Lestoista ym. sen verran, että ne nimenomaan keskittyvät omaan porukkaansa, eivätkä tuo ongelmia yhteiskuntaan ja muihin kansalaisiin - tämä on pienempi paha (vaikka onkin myös negatiivinen asia, tottakai). Lisätään vielä, että Euroopassa kristityistä fundamentalistisia on n. 4% ja muslimeista noin 50%. http://www.frontpagemag.com/2013/andrew-harrod/study-widespread-islamic-fundamentalism-in-europe/

26.02.2015 23:35

<Bluk> Tokamak Sen verran vielä, ettei tuosta tekijän tuttuudesta voida vetää tuollaista johtopäätöstä. Lainauksellahan tarkoitetaan, että omia perheenjäseniä/kavereita ei ilmoiteta niin herkästi, koska se on ongelmallisempaa. Tämä on klassinen vitsi Hommaforumilla: "näistä ilmoitetaan herkemmin", minkä joku "tutkija" oli joskus sanonut perustelematta sitä mitenkään. Lähes jokainen ton proffan heitoista oli valheita/vääristelyjä/tietämättömyyttä. Tottakai minullekin kelpaisi ratkaisu, jossa lieveilmiöt poistuisivat, mutta tänne tulisi muunlaisia ihmisiä. En vaan usko tämän toteutumiseen.

26.02.2015 22:00

<Tokamak> uskonkirjat. Jos Suomessa aletaan etsiä omalle väestöllemme vahingollisia uskontoja, pitää katsoa lähemmäs. Esimerkiksi lestadiolaisuus ja jehovan todistajat ovat omiaan aiheuttamaan vakavaa henkistä kärsimystä jäsenilleen. Parasta olisi keskittyä kitkemään uskontojen lieveilmiöitä eikä tuomita suurpiirteisesti koko porukkaa. Joka tapauksessa kiitän väittelystä ja oli tosiaan mukavaa kun pysyttiin näinkin hyvin asiassa erilaisista ideologioistamme huolimatta.

26.02.2015 21:30

<Tokamak> kantavestöön kohdistamat seksuaalirikokset siis mitä todennäköisimmin ilmoitetaan. Professorin kommunistikytkökset on osuva huomio, jota en huomoannutkaan. Tosin olen silti enemmän hänen kannallaan kuin HA:n. Tämä viime aikoina esillä ollut radikaali islam on kieltämättä vakava ongelma ja toinen ongelma tietysti on tunkkaisimpien arabimaiden naisten huonot oikeudet. Ääri islamistit ovat kuitenkin miljardin muslimin rinnalla suhteellisen pieni ryhmä. Itse uskon että yleinen elintaso vaikuttaa rikollisuuteen huomattavasti uskontoa enemmän. Koraani tuomitsee rikokset siiinä missä muutkin...

26.02.2015 21:18

<Tokamak> Balrog lomailua ja muuta tekemistä niin tuli pitkä tauko vastaukselle, mutta tosiaan tämä saattaa jäädä viimeiseksi, koska uuvuttavaahan tämä kieltämättä on. Mutta asiaan. Esimerkiksi juuri Hervanta on saatu muuttumaan 80-luvun pahoista ajoista, viihtyisäksi ja turvalliseksi. Aikansa se toki vie. Tuossa lähteessäsi oli seuraava lainaus: "Se tie­de­tään, et­tä mi­tä vä­ki­val­tai­sem­pi ri­kos on, sen to­den­nä­köi­sem­min sii­tä il­moi­te­taan po­lii­sil­le. Sen si­jaan il­moit­ta­mat­ta jä­te­tään to­den­nä­köisim­min sil­loin, kun te­ki­jä on tut­tu." Vakavat maahanmuuttajien...

25.02.2015 23:15

<Bluk> Dialogi taisi päättyä. Ymmärrän, itseänikin uuvutti tämä, mutta ihan mielenkiintoista oli kuitenkin, toivottavasti ei jäänyt paska fiilis. Hauska yhteensattuma, kun JHa kumosi tämän professorin väitteet samalla tapaa kuin minä, mutta paremmin: https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-vastaa-skp-professorin-kritiikkiin/ Tosiaan tämä kaveri on ollut keskeinen toimija SKP:ssä ja SKDL:ssä. Ei kannata käyttää lähteinä äärivasemmistolaisia. Over and out.

22.02.2015 16:09

<Bluk> Rupeaa ärsyttämään tuollainen putkiaivoisuus. Onko toi proffa tyhmä vai valehteleeko? Mikä ihmeen ristiriita siinä on, että kehitysapua tulee suosia maahanmuuton edellä, mutta molempia tulee vähentää? Ei yhtään mitään. Jos autetaan, autetaan kehitysavulla, mutta ei auteta yhteisistä rahoista niin paljon kuin nyt - ei mitään ristiriitaa. Käytetään vaikka kaikki nyt humamaahanmuuttoon suunnatut rahat paikan päällä, siinä syntyy leikkausta.

22.02.2015 16:04

<Bluk> Vaikka puhumme Suomen tulevaisuudesta, josta saa käsityksen kun katsoo Ruotsia. Eli kun puhuttiin pohjoisista jäsenmaista, ei tarkoitettu Suomea, vaikka proffa niin luulikin. Perheenyhdistystä käytetään laajamittaisesti ja härskisti hyväkseen, ja täytyy olla naiivi, jos ei halua siihen puuttua. Ja tälläkin tyypillä on eri käsitys ihmisoikeuksista kuin minulla. Pitääkö tuosta perustuslakiviittauksesta nyt ymmärtää, että puolue ei saa ehdottaa muutoksia lakiin, koska laki on nyt erilainen? Missä niitä lakeja sorvataan, jos ei eduskunnassa?

22.02.2015 15:57

<Bluk> Professorista. Ensimmäisessä teesissä hän sanoo, ettei muka tp-hakijat "voi käytännössä itse valita, mihin jäsenmaahan jättävät hakemuksensa", sitten sanoo että EU-velvoitteen mukaan näin pitää tehdä, mutta "maat eivät aina pidä tästä kiinni". Määrittelisi itse nuo weasel-wordit, eikä kumoaisi pointteja ihme kiemurtelulla, koska tuo on ihan todellinen epäkohta, että Kreikat ym. tarkoituksellisesti eivät maksa tukia, eivätkä käsittele hakemuksia, jotta nämä jatkavat matkaansa. Sitten tämä kaveri väärinymmärtää niin kuin kaikki aina aikaisemmin, että aletaan puhumaan Suomen nykytilanteesta, ...

22.02.2015 15:38

<Bluk> Ainakin on olemassa vahva korrelaatio islamin ja ongelmien kanssa, sitä et voi kiistää. Islamin mukana matkustaa islamismi, haluttiin tai ei, ja se tulee huomioida sinä poliittisena ja vaarallisena ideologiana mikä se on. Onko se niin, että monet vain sattuvat olemaan muslimeita, jotka tekevät rikoksia? Johtui ongelmat mistä tahansa, näen islamilaisten maidan rajaamisen vähintäänkin karkeana tapana erotella ongelmat, johtuivat ne sitten islamista tai mistä tahansa. Se, että jossain kristityssä maassa on myös ongelmia, ei poissulje sitä, että islam aiheuttaa ongelmia, mutta sinänsä ihan point.

22.02.2015 15:32

<Bluk> Tuosta köyhyydestä ja sodasta ja korrelaatiosta sen verran, että kuten sanoin aiemmin: maahanmuuttopolitiikan hyötyjen maksimoimiseksi on oikeastaan merkityksetöntä, miksi tietyt ryhmät käyttäytyvät tietyllä tapaa. Ainut merkillepantava seikka on se, että asia on näin. Kun se tiedetään, voidaan kohdistaa sieltä virtaa, mistä tulee "hyvää ainesta". Tämä voi olla ikävää kun puhutaan ihmisistä jne., mutta edelleenkin painotan järkisyitä, oli sitten puhe tavarasta tai ihmisistä. Niin, onko sitten uskonnolla merkitystä kansan käyttäytymiseen. Tämä on tärkeä eroavaisuuskohta ajattelussamme.

22.02.2015 15:27

<Bluk> Tähän väliin pakko todeta, että arvostan keskustelutapaasi, ja harvoin pystyy näin asiallisesti puhumaan ollessa näin eri mieltä. Etenkään tästä aiheesta, joka on paloherkkä. Harmi vaan, että Jylpyn formaatti ei oikein ole kelpo tällaiselle.

22.02.2015 15:19

<Bluk> Sanottakoon vielä, että kyllä ne ovat yhtä vakavia rikoksia. En pidä itseäni tai meitä suomalaisia mitenkään parempina ihmisinä. En siis toivo lähipiirille hyvää, koska pidän heitä ylempiarvoisina, vaan koska koen subjektiivista välittämistä heistä ja tietysti ajattelen omaa parastani ensisijaisesti. Tämä välittäminen yltää hiukan suomalaisiin, ja hiipuu mitä kauemmas mentäessä, mikä on täysin loogista, eikä vaadi mitään vihaa tai rasismia tai vastaavaa.

22.02.2015 15:13

<Bluk> Tämä "täysin hänen oma keksintönsä" oli siis Ruotsin oikeusministeriön tuotos. Tärkein johtopäätös tästä kaikesta ei siis ole vanha kunnon: "eihän meillä Suomessa," koska se sama meno on matkalla tännekin. Nyt tullaan kiinnostavaan kohtaan. Minun mielestäni se, ettei pahuutta tapahdu minulle ja rakastamilleni ihmisille on tärkeämpää kuin se, ettei niitä tapahdu kenellekään. Voit kutsua itsekkääksi, mutta näin ajattelen. Väitän että sinäkin ajattelet näin. Tietysti haluaisin ettei kukaan kärsisi maailmassa, mutta ensin hoidetaan oma pesä kuntoon. Lisäksi olen skeptinen tämän toteutumisesta.

22.02.2015 15:09

<Bluk> Onhan tästä ollut keskustelua yleisemminkin, että kaikki raiskaukset eivät tule ilmi, varmaan voit ymmärtää tämän itsekin. Joskus raiskausuhrien tukipuheluiden perusteella tehtiin arvio, että yksi tapaus kymmenestä ilmoitetaan poliisille. Mitä miettii tuntemiani ihmisiä, niin varmaan yksikään ei olisi pysyisi niin vahvana siinä tilanteessa. Ja minkä takia? Jotta rikollinen ehkä saadaan kiinni, jotta voidaan ehkä antaa hänelle ehdollista... Tuossa muuten lähdettä: http://www.hs.fi/paivanlehti/14022015/kotimaa/Ruotsissa+vain+joka+kymmenes+ilmoitetaan+poliisille/a1423815249949

22.02.2015 15:00

<Bluk> Olisi absurdia, jos vaatisin sinua todistamaan yliopistojen oletetun punavihreyden puutoksen, josta itse mainitsin. En pysty itsekään todistamaan tätä, enkä voi tietää että sitä on olemassa. Kyseessä on vain arvio, josta on ehkä turha sen koommin puhua. Tuo "kaikki ongelmat johtuvat mamuista", on provo eikä edistä keskustelua. Kukana "meistä" ei ole tuota mieltä oikeasti. En tiedä omista empatian tunteistani, mutta sen verran tiedän, ettei kukaan tule ylhäältä sanomaan minulle, mitä minun pitää tuntea milloinkin. Tai kellekään muulle.

22.02.2015 14:48

<Bluk> Kyllä, ihmisiä tulee kohdella yksilöinä aina kun se on mahdollista, mutta puhuttaessa poliittisista linjauksista se on mahdotonta. Maahanmuuttopolitiikassa se, että pidettäisiin eri maista tulevia ihmisiä identtisinä alkiona on järjettömän naiivi ja typerä. Aina pitää arvioida saatavaa dataa ja perustaa päätökset sille tiedolle, ainakin minun mielestäni. Niin ja minä en puhu roduista, ne eivät liity asiaan ja pelkkä maininta on erittäin herkkä viemään keskustelua sivuraiteille. Vaikka niistäkin pitäisi mielestäni saada puhua vapaammin, mutta ei silloin kun puhutaan maahanmuuttopolitiikasta.

22.02.2015 14:41

<Bluk> Tokamak Kaupunkikaavoituksesta kyllä, olen samaa mieltä, että segregaatiota pitäisi estää noin. Mutta kun nämä kaupunginosat on jo rakennettu ja jaettu, niin miten vaikutat tähän? Uusien kämppien kohdalla joo, mutta valtaosa nököttää tuolla jo. Edelleenkin meillä on eri käsitys ihmisoikeuksista. Kuka tahansa saa omilla rahoillaan määrittää asumispaikkansa, sitä ei olla rajoittamassa, se on ihmisoikeus. Mutta jos joku muu hyväntekijä maksaa, hyväksyt sen kitisemättä tai nukut taivasalla. Hyväntekijä on tässä lähinnä se kyrpiintynyt hyvätuloinen itsekäs kusipää, joka ei ajattele muita.

21.02.2015 01:17

<Tokamak> ja sattuu myös olemaan muslimi, on väärä tulkinta syyttää hänen käytöksestään islamia, vaikka se kuulostaisikin mukavan helpolta ratkaisulta. Myös syvästi kristityssä Brasiliassa ongelmat rehottavat ja niin myös ateistisessa Vietnamissa.

21.02.2015 01:16

<Tokamak> sillä uhri ei todennäköisesti saisi kunnollista oikeusturvaa esim Syyriassa. Loppuviimein syyrialaisen naisen tai ruotsalaisen naisen raiskaaminen ovat yhtä vakavia rikoksia. Itse olen asunut puoli vuotta muslimivaltiossa, ja tunnen myös suomalaisia muslimeita. Voin oman kokemukseni perusteella sanoa, ettei heistä suurinta osaa voi moittia ainakaan uskonnon perusteella. Köyhyys on kaikilla maailman alueella verrannollinen rikollisuuden ja väkivallan määrään. Myös Suomessa, minkä varmasti itsekin olet huomannut. Jos ihminen tulee maailman köyhimmiltä alueilta väkivallan ja taistelun keskeltä...

21.02.2015 01:00

<Tokamak> Lukaisin tuon tekstin, minkä sisällön nyt oikeastaan arvasinkin. En silti arvannut että kirjoittaja kehtaisi "olettaa" että vain 10-25% raiskauksista tulisi ilmi. Se on täysin hänen oma keksintönsä. En tietenkään haluaisi läheisteni joutuvan minkäänlaisen rikoksen uhriksi, mutta jos kerran muslimeilla on jonkinlainen luontainen taipumus raiskata, eikö maahanmuuton lopettaminen ainoastaan veisi ongelman pois silmistä tai jopa huonontaisi tilannetta...

21.02.2015 00:53

<Tokamak> Yliopistojen tai muiden suomen koululaitosten opetuksessa ei todellakaan syötetä opiskelijoille polittisia mielipiteitä opetuksena. Ei tekniikan alalla eikä muillakaan. En tietenkään voi sitä todistaa, mutta en näe yhtään syytä uskoakaan niin. Opiskelijoiden poliittiset mielipiteet kumpuavat jostain ihan muualta. Ehkä he näin keskimäärin osaavat katsoa maailmaa laajemmin, eivätkä näe tarvetta tehdä pienestä ihmisryhmästä koko Suomen syntipukkia, vieläpä kyseenalaisin keinoin. Lisäksi he kykenevät tuntemaan empatiaa muitakin kuin pohjoismaisia valkoisia heteroita kohtaan.

21.02.2015 00:35

<Tokamak> Ja lisäksi liikkumisvapauden rajoittaminen on ihmisoikeusrikkomus mutta sinähän olet niistä jo muutamaan otteeseen viisveisannut. Hervanta ei ole niin paha paikka kuin luulet. Jos kuulet täällä joskus tapahtuvan jotain, muista suhteuttaa se asukaslukuun, joka on isompi kuin keskimääräisessä suomalaisessa kaupungissa. Olen tietoinen siitä että erityisesti arabimaista tulevat mamut syyllistyvät suomalaisia useammin raiskauksiin. Olisi silti moraalitonta ja rasistista rankaista pienen ryhmän tekemien rikosten perusteella koko etnistä ryhmää. Ihmisiä tulee kohdella yksilöinä, ei rotunsa edustajina

20.02.2015 23:48

<Tokamak> Balrog Esimerkiksi Tampereen Vuores on sellainen kaupunginosa, missä on samoilla alueilla vierekkäin kalliita, keskihintaisia ja halpoja asuntoja. Jos rakennetaan koko alue täyteen halpoja vuokrakämppia kuten entisaikojen Hervanta, varmasti sinne muuttavat vain kaikki juopot, nistit ja maahanmuuttajat, ja syntyy juuri näitä ghettoja.

20.02.2015 11:46

<Jack Reacher> Balrog & Tokamak, mukavaa, että viaton mielipiteeni Suomen valtion olemassaolon tarkoituksesta on saanut näin paljon tunteita pintaan. Jatkakaa. P.S. Balrog, saat minulta peukun jokaiseen kommenttiisi, koska asiaa.

20.02.2015 11:21

<Bluk> En ehdi nyt tuoda ilmi kaikkia herra professorin virheitä, mutta palaan asiaan viikonlopun jälkeen.

20.02.2015 11:07

<Bluk> ja antaa mamuille? Rahat loppuvat heti, ja tämä ei lisää mitään asenteita asuntolainan maksajissa? Helsinki täyttyy ihmisistä, ja asunnot loppuvat. Monet tulevat Helsingin asuntojonoon heti kun voivat. Persujen ohjelmassahan oli juuri tuosta, että eivät saisi muuttaa Helsinkiin halutessaan, mutta RASSISSMI. Samaan aikaan suomalaiset pyrkivät pois niiltä alueilta ja kouluista, ja näin syntyy ghettoja. Hesarin artikkelista sen verran, että maininnan laaduissa on eroja. Joistakin puhutaan hyvällä ja toisista pahalla. Hesari on pahin esimerkki tässä.

20.02.2015 11:01

<Bluk> Ruotsi ottaa nyt 100000 pakolaista vuodessa. Ruotsissa on kohta miljoona muslimia. Toki Ruotsilla menee taloudessa paremmin, mutta se johtuu muista syistä - ei niistä mamuista, jotka eivät työllisty. Ruotsin kotouttaminen on ollut katastrofi, mutta kukaan poliitikko ei myönnä tätä. Talous ei ole ainut asia, jolla on merkitystä: http://ibnmatti.blogspot.fi/2013/10/ruotsi-naisten-uusi-helvetti.html (älä pliis tartu mielipiteeseesi kirjoittajasta). Miten sä estät kaupunkisuunnittelulla segregaation, kun kaupungit omistavat asuntoja tietyistä paikoista. Pitääkö alkaa vuokrata kalleilta alueilta ..

20.02.2015 10:56

<Bluk> Olen jopa yllättynyt siitä, ettei sitä ole ollut. Mutta eihän sellainen liity opetettaviin aineisiin mitenkään, joten sellaisen ujuttaminen olisi varmasti melko läpinäkyvää. Mitä tulee kanssaopiskelijoihin, mielestäni ovat keskimääräistä oikeammalla. Sekin on täysin oletettavaa, koska ei ihmisistä, jotka tulevat tienaamaan ~5000 ja työllistymään pääosin yksityiselle sektorille oikein ole sosialisteiksi, näin lähtökohtaisesti. Vaikkakin monet nuoret ovat naiiveja. Tuo "ei siihen maailma kaadu" on heikko argumentti, koska aina pitää pyrkiä parempaan, riippumatta onko vaihtoehto maailmanloppu.

20.02.2015 10:51

<Bluk> Tokamak Terveisiä Hervantaan. Olen kyllä kuullut sieltäkin kivoja tarinoita, mutta ei mitään mitä pystyn vahvistamaan tässä todisteiden kanssa. Tarkoitin vihervassariudella nimenomaan arvomaailmaa. Fanaattisimmille se on vähän kuin uskonto. Arvomaailmaan vaikutetaan koululaitoksella, medialla ja kasvatuksella; näiden on pakko olla kytköksissä eri alueisiin. Kuten itsekin sanoit, että eri arvomaailma muualla asuvilla ihmisillä, näin karkeasti. Itse opiskelen tekniikkaa eräässä toisessa yliopistossa, eikä meillä ole ollut koulutuksessa mitään punaista (ympäristöasiat eivät ole propagandaa).

20.02.2015 10:10

<Tokamak> Balrog IS on usein täynnä sontaa, mutta tänä aamuna tuli asiallinen artikkeli kuin tilauksesta: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424376165555.html Ja siitä vasemmiston suosimisesta mediassa.. Tämän päivän hesarissa on siitäkin vertailu eikä näytä sellaista tapahtuvan. http://www.hs.fi/politiikka/a1305923967033

20.02.2015 00:10

<Tokamak> Voin sanoa että kyllä punavihreys on aika kova juttu täällä tekniikan alallakin, vaikkei toki yhtä suosittua kuin muilla yliopistoaloilla. Toistan myös, että nykyinen vajaa 5000 pakolaista vuodessa ei kaada talouttamme edes pitkällä aikavälillä. Eikös sillä Ruotsillakin talous mene paljon meitä paremmiin vaikka ottavatkin parhaimmillaan 60000 pakolaista vuodessa. Toki olen samaa mieltä että se on aivan liikaa. Maahanmuuttajalähiöiden muodostuminen voidaan estää paremmalla kaupunkisuunnittelulla. Ei laiteta kaikkia halpoja vuokra-asuntoja samoihin kortteleihin jne.

19.02.2015 23:55

<Tokamak> Balrog Asun itse Suomen kolmanneksi suurimman kaupungin ulkomaalaispitoisimmassa kaupunginosassa (pyytämäsi esimerkki, saa arvata missä), eikä ihmiset äänestä täällä jaloillaan saati pelkää liikkua ulkona, vaikka suuri osa alueen mamuista on nimenomaan arabeja. Mennään aika huvittavalle linjalle, jos sanot maahanmuuttomyönteisyyden johtuvan vihervassariudesta. Ihan kuin poliittinen kanta olisi syntymässä määritelty ominaisuus mikä ei voisi muuttua. Eiköhän se mene niin päin, että ihmisellä on arvot joiden perusteella hän valitsee kantansa tai puolueensa.

19.02.2015 22:58

<Bluk> Muuten älykkäiden ihmisten mieltä. Media, maahanmuutto ja politiikka ovat ensisijaisesti bisnestä, joka on herkkävaraista, ja joka ei salli kilpailijaa. Sosialistit ovat hallinneet tätä aluetta jo pidemmän aikaa. Eivät he katso vierestä, kun joku tulee ja ottaa 15000 ääntä, vaan pyrkivät ristinnaulitsemaan hänet kaikin mahdollisin konstein.

19.02.2015 22:55

<Bluk> Jotkut saattavat olla huolissaan myös siksi, että osaavat ennakoida tulevaisuuteen. En minäkään näe mitään merkkejä ilmastonmuutoksesta, joten miksi stressata? Marginaalia? Halla-aho ei ole taitava poliitikkona. Hän on taitava kirjoittamaan, mutta ei osaa poliittista peliä ja kertoo asiansa suoraan ja rehellisesti, mikä on politiikolta usein huono veto, ja johtaa ongelmiin, koska pyhä poliittinen korrektius ei salli sellaista. Itse kun olen tarkastellut skeneä pidemmän aikaa, olen tullut monesti siihen lopputulemaan, että vihervasemmiston hallitsema keskustelukulttuuri ja media ohjaavat ...

19.02.2015 22:50

<Bluk> Niitä, joilla ei ole lapsia, ovat vihervasemmistolaisia maailmankuvaltaan ja asuvat Töölössä (jossa ei sattumalta ole maahanmuuttajia). En tiedä mainitsemistasi yliopistokaupungeista (esim?), mutta tuota suurten kaupunkien mokumyönteisyyttä kuvastaa myös se, että suuret kaupungit koostuvat enemmän punavihreistä ihmisistä ainakin Suomessa. Ja niin muuten koostuu yliopistomaailmakin (pl. tekniikka). Uskon, että Kriittisellä Teorialla on tämän kanssa tekemistä. Kerro samalla, miksi Halla-ahoa äänestetään paljon Itä-Helsingistä ja Lieksasta.

19.02.2015 22:45

<Bluk> Toistan nyt sadatta kertaa: ongelma on marginaalinen nyt, mutta äityy suureksi, jos sen annetaan äityä. Eikä kukaan valtavirtapoliitikko ole sanonut/tehnyt mitään ongelman välttämiseksi, jolloin vaihtoehto tarvitaan. Tuota kutsutaan kohtaamisteoriaksi, eikä se ole osoittautunut kovinkaan toimivaksi. Maahanmuuttajalähiöissä asuvat ihmiset pelkäävät ja äänestävät jaloillaan. Kerroppa minulle, miksi koulushoppailua tapahtuu ja miksi porukka muuttaa pois maahanmuuttajavaltaisilta alueilta? Selitä, miksi kyselyjen mukaan ne, jotka haluavat laittaa lapsensa mamuvaltaiseen kouluun, ovat useimmiten...

19.02.2015 22:40

<Bluk> Annappa jotain tilastoa tuosta onnistuneesta integraatiosta. Tilannehan on nimenomaan se, että Afrikasta ja Lähi-Idästä tulevia ei olla onnistuttu integroimaan missään päin Eurooppaa, ja ongelmia aiheutuu nimenomaan toisella ja kolmannella polvella, jotka koostuvat ihmisistä, jotka kasvavat maahanmuuttajalähiöissä, joissa on hyvin vähän mitään kontaktia valtakulttuuriin tai yhteiskuntaan. Ovatko somalit kotiutuneet onnistuneesti, jos 13% töissä? Aika vähän niitä on toiselta polvelta sitten. Pitkä ikäisiä ovat näemmä, eivätkä sikiä...

19.02.2015 22:36

<Bluk> Tokamak Mustamaalaaminen, tapahtuipa sellaista jonkun mielestä tai ei, ei ole maahanmuuttokritiikin ydin. Harvemmin puhun esimerkiksi romaneista, vaikka he ovat samantapaista käytökseltään. Miksi? No siksi, koska heidän sijaintiin ei voida vaikuttaa parlamentaarisesti. Miksi sitten "leimaan" jotain ryhmiä vain? Miksi ylistän nepalilaisia ja itä-aasialaisia? Ehkä siksi, koska tietyt ryhmät ovat soveltuvampia tänne, ja haluan maksimoida hyödyt. Kyse ei siis ole siitä, että haluaisin jotenkin vaikuttaa jo täällä oleviin, vaan katson isoa kuvaa ja tulevaisuutta.

19.02.2015 22:13

<Tokamak> Kai tiesit että ulkomaalaisvastaisuus ja rasistinen ajattelu Suomessa on sitä suurempaa mitä pienemmässä jä syrjäisemmässä kylässä ollaan. Miksi he ovat niin huolissaan maahanmuuttajista, vaikkeivat ole koskaan mustaa miestä nähneetkään, mutta suurissa ja kansainvälisemmissä yliopistokaupungeissa maahanmuuttajavastaisuutta ei juurikaan ole? Taitava poliitikko, mikä Halla-Ahokin kieltämättä on, pystyy vakuuttamaan kohdesegmenttinsä asiallaan ja usein vielä löytämään tarvittavat tilastot avukseen. Lähdekritiikitön ja erityisesti kouluttamaton ihminen lähtee helposti mukaan.

19.02.2015 22:05

<Tokamak> Balrog Kyllä se nimenomaan on mustamaalaamista. Tuon aiemmin mainitsemani tilaston mukaan yksi viidestäkymmenestä somalista syyllistyy rikokseen ja näistä rikoksista vain pieni osa on vakavia. Ne loput 49 viidestäkymmenestä ovat täysin viattomia eikä niitä pidä tuomita vain siksi että sattuvat tulemaan väärästä maasta. Maahanmuuttajat sopeutuvat yleensä hyvin jo viimeistään toisessa polvessa, joten turhaa puhua sadoista vuosista. Halla-Aho voi olla vaikka maailman paras isä, mutta hänen politiikkansa on iljettävää ja keskittyy tekemään juuri marginaalisesta ongelmasta ison aiheen.

19.02.2015 15:43

<Bluk> Älä keskity siihen keinoon, vaan siihen mihin sillä pyrittiin. Mutta siinähän sanot uskonnoista jotain. Ei se ole mikään syy tuomita ihmisiä sakkoihin. Kuten sanoin noista kuluista, haittamaahanmuuton aiheuttamat todelliset kulut näkyvät tässä maassa pidemmällä tähtäimellä. Kymmenien ja satojen vuosien jälkeenkin ne vielä jatkuvat, joten on lyhytnäköistä tarkastella yhtä hetkellistä kulua. Itse en kyllä leikkaisi maataloustuista tai luokkien koosta. Ei ole mitään järkeä ajaa alas upeaa koulutusjärjestelmäämme.

19.02.2015 15:37

<Bluk> Yksi mies tökkää kepillä herhiläisenpesää, ja puoli valtakuntaa aloittavat sodan häntä vastaan. Aikuiset ihmiset parkuvat suu vaahdossa ja vaativat hänelle tuomiota ja estoa politiikkaan jne. Samaan aikaan tietysti toistelevat, ettei maahanmuuton asia ole mitenkään merkittävä, suorastaan marginaalinen. Aika uskottavaa touhua. Ongelmista puhuminen ei ole mitään mustamaalaamista tai vihan lietsontaa, elleivät faktat tee sitä itsekseen. Silloin pitäisi varmaan olla hiljaa ja laittaa pää pensaaseen? Kaikki hyvin valtakunnassa. Et vielä selkeästikään ymmärtänyt linkkaamani kirjoituksen pointtia...

19.02.2015 15:32

<Bluk> Tässä lisää äärioikeistolaista puhetta: https://www.youtube.com/watch?v=ZqJFPAGSRyc Ihan oikeasti, et ole tainnut kovin objektiivisesti seurata Halla-ahon poliittista nousua. Kyseessä on rakastavainen perheenisä, joka ei halunnut poliitikoksi. Hän piti blogia, jonka valtava lukijakunta vaati hänet ehdolle, koska kukaan muu ei välitä mokun ongelmista ja niiden seurauksista. Hän ei pelaa poliittista peliä vaan ajaa asiaa lapsiemme maan puolesta. Pelkkä muiden poliitikkojen ja median reaktio on osoitus siitä, miten tulehtunut ilmapiiri mokuklusterilla on ollut.

19.02.2015 15:27

<Bluk> Tokamak Kysymykseni ei ollut sarkastinen, vaan validi osoitus siitä, että sinullakin tulee raja vastaan jossain vaiheessa (varmaan aika pian, kun omiin rahoihin kajotaan), ja että kaikilla ihmisillä on näin. Se on sisäänrakennettu biologinen ominaisuutemme. Kansainväliset suositukset voi heittää helvettiin, minua ei kiinnosta ne. Meillä ei ole mitään velvollisuutta kuunnella jonkun YK:n itkua ja parkua. Suvereeni valtio (/ihminen) saa itse päättää tekemisistään, kunhan ei satuta muita. Ja ei-auttaminen ei ole teko, joka satuttaisi, jos sitä aiot sanoa.

19.02.2015 11:45

<Tokamak> Perussuomalaisten oikeistolaisin laita on lähellä äärioikeistolaisuutta. Halla-Ahon johdolla he käyttävät jokaisen puheenvuoronsa yhden vähemmistön mustamaalaamiseen ja vihan lietsomiseen, minkä on turha kuvitella johtavan mihinkään hyvään. Islamin syyttäminen pedofiiliuskonnoksi on sama kuin kristinuskon sanominen kansanmurhauskonnoksi sen perusteella että Raamatussa Jumala teurasti kokonaisia kaupunkeja.

19.02.2015 11:24

<Tokamak> Balrog EU:n alkuperäinen tarkoitus on nimenomaan ylläpitää rauhaa Euroopassa, ja hyvinhän se näyttää toimineen. Nykyään ei voisi kuvitellakaan EU:maan hyökkäävän toiseen, koska kilpailun sijaan tavoitellaan yhteistä hyvinvointia. En ole lähettämässä koko omaisuuttani kehitysmaihin, mutta se varmasti olikin sarkastinen kysymys. Nykyisin Suomi kuitenkin maksaa kehitysapua vain noin puolet kansainvälisestä suosituksesta. Parempia säästökohteita on loputtomasti: Kouluryhmien koko, maataloustuet, yritystuet, lapsilisät jne. Eikä edes tarvitsisi leikata paljoa että pääsisi samaan tulokseen.

18.02.2015 18:59

<jehu80> Stupid Penquins :D North Polella ei ollut kuitenkaan Shitty Santa? http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/5177/831126-bad_santa.jpg

18.02.2015 15:15

<Bluk> Mielestäni ihmisellä on oikeus elää omaa elämää, välittämättä siitä, mitä toisella puolella maapalloa tapahtuu. Ei tietenkään ole ansiotani syntyä tänne, mutta ei se myöskään syytäni ole. Ei ole tarkoitus mennä mihinkään henkilökohtaisuuksiin, mutta miksi et itse esim. lahjoita 90% omaisuudestasi kehitysmaihin? Mieti miten moni ihminen eläisi niillä rahoilla, joilla vedät bisseä. Onko sinun mielihyväsi tärkeämpi kuin toisen elämä? Missä raja menee? Mielestäni jokainen voi auttaa jos haluaa, ja vapaassa demokratiassa saat itse päättää. Kerroppa näitä parempia säästökohteita Suomen valtiolla?

18.02.2015 15:09

<Bluk> Mutta harvemmin tulee määritellyksi. Tämä "äärioikeisto" on jotain natsismia? Eli kansallisSOSIALISTIT ovatkin nyt oikeistoa vai häh? Entä fasismi: kaikki firmat valtion omistukseen, ja tämä on oikeistolaista talouspolitiikkaa? En ymmärrä, selitä kun kerran käytät tuota vasemmiston päätöntä retoriikkaa. Mutta siis joo, tarkistan kyllä aina JHa:n käyttämät lähteet, ja lähes aina ne ovat täysin kunnossa. Jätkä on varmaan kaikista eniten ollut suurennuslasin alla tässä 2010-> (nykyään vähemmän). Tiedän että maailmassa on paskoja paikkoja, mutta kyse on siitä ovatko he meidän vastuullamme.

18.02.2015 15:04

<Bluk> Onko todistettu, että se johtuu nimenomaan EU:sta? Mielestäni paikallinen demokratia on monissa asioissa paljon tehokkaampi ja reilumpi tapa päättää asioista. Vaikka kiinnostaisi, ei brysselissä tiedetä, miten pitkien etäisyyksien kylmässä Suomessa toimii asiat, eikä voida tehdä päätöksiä, jotka miellyttävät koko Eurooppaa samaan aikaan. Nostit esiin "persu-rikolliset", ja tuo kirjoitus on juuri se rikollinen teko. En väittänytkään, että se liittyy mitenkään talouteen. Haluaisin että määrittelet käsitteen "äärioikeistolainen". Sitä kovasti tykätään käyttämään poliittisena leimakirveenä, ...

18.02.2015 15:00

<Bluk> Tokamak On hyvä huolehtia eettisistä asioista tekemisessään, mutta on toinen asia huolehtia täysin toisaalla ja liittymättömissä tilanteissa tapahtuvasta etiikasta. Ruotsia ja muita Länsi-Euroopan maita voi ihan hyvin verrata Suomeen. Mitä enemmän tp-hakijoita, sitä enemmän työttömyyttä, konflikteja, väkivaltaa, terrorismia ja taloudellisia kuluja. Korostan edelleen, ettei ole merkitystä sillä MIKSI näin on, vain ainoastaan ETTÄ näin on. Kääntäen: mitä vähemmän, sitä vähemmän, ja siihen minusta tulee pyrkiä. Tuo EU-maiden välinen rauha on sinänsä hyvä pointti, mutta ....

18.02.2015 12:44

<Tokamak> Balrog Suosittelen muutenkin että hankit tietosi jostain muualta kuin äärioikeistolaisten pitämistä blogeista. Suosittelen myös että käyt joskus maailmalla, mielellään jossain muualla kuin Tallinnassa tai Teneriffalla. Seuraa vähän aikaa kaatopaikalla roskia kerääviä lapsia tai syöpäpaiseiden muodottomaksi turvottamia nuoria ihmisiä, ja mieti sitten, onko millään tasolla omaa ansiotasi että satuit syntymään Suomeen etkä Kambodzaan. Suomesta löytyy vaikka kuinka paljon sekä taloudellisesti että eettisesti parempia säästökohteita kuin humanitäärinen apu ja turvapaikkojen myöntäminen.

18.02.2015 12:34

<Tokamak> Balrog Niin on yritystenkin ainoa tehtävä tuottaa voittoa, mutta silti on hyvä jos ne toimivat myös eettisesti. Ruotsi vastaanottaa vuodessa enemmän pakolaisia kuin Suomi kymmenessä, joten siihen vertaaminen ei ole mitenkään relevanttia. Itse en usko jyrkkiin kansallisvaltioihin. Niitä ollaan testattu sotaisin tuloksin jo vuosisadat. EU-maiden välillä on meneillään historian pisin rauhan aika, kiitos tiiviin yhteistyön ja muurien purkamisen. Tuo Halla-Ahon kirjoitus liittyy sananvapauden tulkintaan, eikä mitenkään maahanmuuton taloudellisiin ongelmiiin.

18.02.2015 11:02

<Bluk> Kaksinaismoralismin kritiikki ei mielestäni ole rangaistava teko, enkä pidä sitä rikoksena. En käsitä, miten tämä jotenkin kuvastaa persujen "aivottomuutta"? Toivon, että oikeasti luet tämän: http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html Arvostaisin todella paljon, jos sijoittaisit tuon tekstissä ilmenevään kontekstiin jolloin ymmärtäisit touhun naurettavuuden. Oikeuden perusteissa sanottiin muun muassa: "logiikka ja järkiperusteet ovat merkityksettömiä, kun puhutaan uskon asioista." Että kuka tässä nyt on aivoton...

18.02.2015 10:58

<Bluk> Mielestäni oikeasti rajut vangit (raiskaus, murha) voitaisiin ulkoistaa esim. Siperiaan tai johonkin Afrikan maahan. Maksettaisiin siitä tietysti heille, voisivat järjestää omanlaisensa vartioinnin, joka vastaisi varmaan paljon heidän omia vankiloitaan. Tämä olisi halpaa ja reilua, koska hekin olisivat sitoutuneet tähän sillä hetkellä kun tekivät tekonsa. Ja tämä koskisi kaikkia, kansallisuuksista katsomatta, tosin karkoittamiset tulisi myös pitää siinä rinnalla, ja niitä tulisi käyttää herkemmin, pienemmistä rikoksista myös. Netissä "huutelu" eli oikeusjärjestelmämme ...

18.02.2015 10:54

<Bluk> Paljon maksaa pelkän mokutussektorin ylläpitäminen? Se on käsittämätöntä bisnestä, joka ei tekisi mitään voittoa muuten kuin veronmaksajien selkänahoista. (Katso vaikka tuolta pientä listaa: http://descartes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/121402-kuinka-olen-voinut-kotoutua ) Tosiaan, absoluuttisia lukemia ei voi oikein laskea; hinta koostuu niin suorista kuin epäsuorista kuluista. Pakolaisleirejä tai sen tapaisia asumuksia voidaan perustaa muualle kuin toiselle puolelle maailmaa. Ja Somaliassa on erämaata aivan tajuttomasti. Nythän siellä on rauhallisia alueita (kaikki paitsi yksi(kö)?)

18.02.2015 10:48

<Bluk> Tokamak Tähän Reacherin kommentti siitä, että Suomen valtion ainoa tehtävä on hoitaa omat kansalaisensa. Elämme kansallisvaltioiden aikaa (tai pitäisi elää). Ajattelet aivan liian lyhytnäköisesti, kun mietit jotain hetkellistä taloudellista menoa. Seuraukset ovat valtavat tulevaisuudessa. Katso vaikka Ruotsin tilannetta, ja tule sanomaan ettei se nyt paljoa ole maksanut. Ei varmaan, jos tarkastellaan yhtä hetkeä ja pelkkiä yksiä kuluja. Todellisuudessa kulut ovat paljon moniulotteisemmat, alkaen lentolipuista, kotouttamispalveluista, tukiaisista, julkisista palveluista ym.

17.02.2015 18:03

<aistou> loukkaannuin.

17.02.2015 18:01

<Tokamak> Balrog Aina ei avun vieminen kriisipaikoille ole mahdollista. Esimerkiksi Somaliassa 20 vuotta riehunutta sisällissotaa ei helposti lopeteta. Mihinkäs ajattelit karkoittaa suomalaiset rikolliset, jos niin halutessasi voisit tehdä? Varmaan naapurimaat kilpailisivat innolla pahimmista murhaajistamme. En väitä että raiskaus ja netissä huutelu ovat yhtä vakavia rikoksia, vaan tarkoitus oli lähinnä korostaa persujen aivottomuutta.

17.02.2015 17:46

<Tokamak> Balrog Kuten Timo Soinikin sanoi, kaikista köyhimmiltä ei pidä leikata mitään. Olen muuten samaa mieltä, paitsi että Soini aika varmasti tarkoitti ainoastaan natiivisuomalaisia. Suomen köyhimmät nostaa mukavaa työttömyyskorvausta, moni tp-hakija taas sinnittelee hengissä pysymisen kynnyksellä. Kaikkia halukkaita Suomeen tai muihin rikkaisiin maihin ei tarvitse tai ole mahdollistakaan vastaanottaa, mutta se muutama tuhat mitä tänne vuosittain otetaan ei ole liikaa. Vaikka pakolaisten vastaanotto lopetettaisiin kokonaan, sillä ei olisi juurikaan merkitystä talouteemme.

17.02.2015 17:04

<SMJ> Hobititko loukkaus?

17.02.2015 13:41

<leit> repesin tech supportille ja muslimeille aika hyvin

17.02.2015 12:25

<Katastrofinainekset> Ei vaan minua loukannut, tiedät, että olen :D

17.02.2015 11:50

<Bluk> ... Sinä näemmä rinnastat nämä; kertoo hieman maailmankuvastasi. Haluaisin vielä lisätä, että perustuslaki kieltää Suomen syntyperäisten kansalaisten karkottamisen, ergo emme voi karkottaa suomalaisia rikollisia, vaikka itsekin haluaisin (vakavista rikoksista). Sen sijaan ulkomaalaisia voimme karkoittaa, ja mielestäni tätä tulee käyttää, päästäksemme eroon ylimääräisestä väkivallasta, joka on hankittu tänne poliittisilla päätöksillä.

17.02.2015 11:48

<Bluk> Tokamak Säästökohteita voi olla monia tietenkin, mutta maahanmuutto on mielestäni fiksuin (vaikkei olisikaan mittaluokaltaan suurin tällä hetkellä). Sellainen maahanmuutto, joka on vastaanottavalle yhteiskunnalle hyödyllistä, ei vaadi kotouttamista, eikä myöskään maksa mitään, vaan tuo nettohyötyä (se ei siis liity tähän). "Tilastotieteilijänä" voin sanoa sinulle, että tuo 38 on aika pieni otanta, ja merkitystä on rikosten laadulla. Mielestäni mielipiteiden kirjoittaminen nettiin ja siitä saatu parisataa sakkoa ei ole mitenkään verrannollinen esim. raiskaukseen tai pahoinpitelyyn...

17.02.2015 11:44

<Bluk> Tokamak Ensinnäkin kaikki, paitsi Naiivistiina 18v, arvottavat ihmisen rahan perusteella. Yhteiskunta mittaa ihmisten suoritusta, ja raha on ainut yleispätevä mittari, vaikka se ikävältä voikin tuntua. Ihmisiä tulee auttaa kriisipaikoilla, koska paikan päällä sama rahamäärä kanavoidaan auttamaan monta sataa kertaa suurempaa joukkoa, eikä samalla luoda ongelmia ja etnistä alaluokkaa Suomeen. Voin kysyä sinulta, kuinka paljon tp-hakijoita tulee ottaa ennen kuin alat arvottaa ihmisiä rahan perusteella. Jos otetaan miljoona, rupeaako siinä vaiheessa sinunkin kukkarosi tulemaan vastaan? ...

17.02.2015 09:51

<MikkoP> Björk!

17.02.2015 09:25

<jusagrossi> TOi Björk on kyllä aika paha.

17.02.2015 07:44

<SikaObi> Madagaskar :D, täytyypä koettaa pitkästä aikaa

16.02.2015 23:38

<Tokamak> Balrog Olet siis sitä mieltä että ihmishengellä on euroissa määriteltävä arvo? Kuinka paljon verotuloja siis pitäisi mielestäsi saada, ennen kuin on varaa auttaa ihmisiä sodan jaloista? Vai olisiko kenties olemassa joku vähän järkevämpikin säästökohde Suomen valtiolle? Kehuit myös tilastotieteilijän kyvyilläsi, niin pitää kai niistäkin puhua: Somalit tekevät Suomessa keskimäärin 0,02 rikosta per maahanmuuttaja. Tilastollisesti. Perussuomalaisten kansanedustajat taas tekivät saman mittausajanjakson aikana keskimäärin 0,05 rikosta per nuppi. Kenet tässä nyt siis pitäisi karkoittaa?

16.02.2015 23:01

<Tokamak> Reacher Eli jos jossain päin maailmaa ihmiset kuolevat sotaan, sortoon, kuivuuteen ja nälkään, et ole valmis ojentamaan murto-osaa (ajatusmaailmasi tasosta päätellen muutenkin pienestä) veroprosentistasi niiden pelastamiseksi? Itsekästä paskaa sanoisin.

16.02.2015 22:33

<Likvor> Intialaisista olisi voinut keksiä jotain ilkeämpää.

16.02.2015 20:47

<Bluk> meaculpa Kukaan täysijärkinen ei voi rehellisesti olla sitä mieltä, että on Suomen kansan etu päästää maahan turvapaikanhakijoita, joista n. 15% työllistyy, "yrittämään". Pitäisi nyt jo ymmärtää, miten tilastotiede ennakoi useimman yritteen päättyvän, ja perustaa sille tiedolle politiikka. Niin kuin kaikilla muilla politiikan osa-alueilla, hyödyt pyritään maksimoimaan ja haitat minimoimaan, mutta maahanmuuton kohdalla järki pyritään heittämään kaivoon, ja rahahanat aukaisemaan vaikka velalla.

16.02.2015 20:45

<Hydro> Cashew muuten hyvä, mutta pohjoisnapa sijaitsee keskellä jäämerta. Etelänapa etelämantereella.

16.02.2015 20:37

<Bluk> meaculpa Aivan, joskus voi olla hyvä katsoa. Mutta se ei ole velvollisuus, eikä mitenkään yhteiskunnan tehtävä ohjata vapaiden kansalaistensa katseita tai kukkaroita tällaisissa Suomen valtioon liittymättömissä maailmanparannustehtävissä. Oikeus tulla johonkin maahan asumaan muiden rahoilla (mitä valtaosa tp-hakijoista tekevät) ei voi olla ihmisoikeus. Riippumatta siitä, mistä huono sopivuus johtuu, se on kuitenkin todellisuus, ja politiikan pitäisi tapahtua realiteetteja noudattaen, eikä sokeaa ideologiaa.

16.02.2015 20:01

<meaculpa> Reacher niin? näinhän se tekeekin? Joku voisi sanoa, että Suomen kansalaisten etu on osoittaa empatiaa ja ihmisarvon kunnioitusta päästämällä mm. turvapaikanhakijoita sodan runtelemista maista tänne yrittämään itselleen ja perheelleen ihmisarvoista elämää. Joskus on ihan hyvä katsoa muutakin kuin omaa napaa.

16.02.2015 19:25

<Cashew> Pohjoisnapaa ei haukuttu.

16.02.2015 19:07

<Bjn> Eihän tuossa Uutta Seelantia haukuttu olleskaan, kyllä minä nyt niin mieleni pahotin!

16.02.2015 18:46

<Luutarhuri> Missä mielessä hobitit on loukkaavia :(

16.02.2015 18:38

<Jack Reacher> Suomen valtion olemassaolon ainoa tarkoitus on valvoa ja edistää Suomen kansan etuja. Suomen valtiolla ei ole minkäänlaista velvollisuutta päästää valtion alueelle muihin kansoihin kuuluvia ihmisiä tai osallistua heidän elättämiseensä. Tällaisia etuoikeuksia voidaan antaa jos halutaan, ja useimmiten annetaankin, jos maahan tulijasta on Suomen kansalle jonkinlaista hyötyä, tai ei ainakaan haittaa, mikä valtion pitäisi pystyä varmistamaan. Jos todetaan, että eräistä maahanmuuttajaryhmistä on Suomen kansalle enemmän haittaa kuin hyötyä, on Suomen valtion rajoitettava ko. ryhmien tuloa. Piste.

191
16.02.2015 18:34

<Jekkukakka> Assholes: Taitaa olla top10 maita joissa asua. Kateelliset mulkut :P

16.02.2015 18:34

<Valkoinenkuolema> Assholes on oikeestaan kyllä listan kärkipäätä.

16.02.2015 18:23

<Leomir> Tosi kuvaava tuo assholes

16.02.2015 18:18

<vattumies> Closed ports :D

16.02.2015 18:16

<goatC> ei loukkaa tarpeeksi jenkkejä

16.02.2015 18:15

<Terrax> Ihan vitun huono.

16.02.2015 18:02

<Jiusonium> Rasismia.

16.02.2015 17:57

<mikis-> Toi Japani pitää jopa ihan paikkaansakin.

16.02.2015 17:57

<Pyyrä> Jesus and Meth :D Totuus

16.02.2015 17:56

<torspo> Muslimien kohdalla pitäis kyl olla Goatfuckers

16.02.2015 17:55

<partYniga> on meillä myös mulkkuja

16.02.2015 17:49

<TurboSheriffi9000> Hajuste, tuliko varmasti kuvan tarkotus selväks

16.02.2015 17:47

<svänä> Suur-suomi 5/5 stalinin kanavalla tapellaa!

16.02.2015 17:45

<Boikotoikaa rasiaa> Kuva ei loukkaa chileläisiä. Razzizmi.

16.02.2015 17:43

<Beattila> Ristiliput+saksa=assholes. Vitun autocorrect, se on Aryans.

16.02.2015 17:43

<lillukanvarsi> Björk

16.02.2015 17:39

<Pilot> Jesus and Meth :D

16.02.2015 17:38

<Hajuste> Nää stereotypiakartat ei oo koskaan naurattanu. Ovat jotenkin liian alleviivaavia: "Ranskalaiset on patonkia syöviä antautujapelkureita ehheheheh"...

16.02.2015 17:37

<Hydro> Saatiin Petsamo, Salla ja Karjala takaisin persrei'ille. Aina hyvä.

16.02.2015 17:34

<Helevetinperse> Melkein koko euroopan olis voinu peittää tuolla "Muslims and War".

16.02.2015 17:31

<Everdark> Muslims and War-kohtaan vois lisätä; The Wasteland, Assholes, Inbreeding, Lazy Fucks, Perverted Businessmen ja Lawlessness.

16.02.2015 17:30

<Jjöpö> Ei pingviinit ole tyhmiä...

16.02.2015 17:30

<intiaani jokke> Tyhmät pingviinit hahah

16.02.2015 17:29

<wemssi> We are assholes and proud of it

16.02.2015 17:28

<HubiBuppeli> Rasian serverit ilmeisesti Etelämantereella.

16.02.2015 17:28

<RuudBoy> Suomen kuvaus väähän falskaa, pitäisi olla Corrupted and disabled assholes.

16.02.2015 17:27

<bztz> Olipa osuva. Heh.

16.02.2015 17:27

<Rajoittunut> Tuohon keltaiseen osaan olisi riittänyt ihan vaan "muslims".

16.02.2015 17:26

<thenahkaviitta> Mieluummin persereikä kuin hobitti

16.02.2015 17:25

<Pardosa> On täällä paskaakin.

240

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Sananvapautta tasapuolisesti

22 479 katselukertaa

Kaikkialla on sokeria

17 108 katselukertaa

Corgeja kaikkialla

21 468 katselukertaa

Karhuja kaikkialla

11 413 katselukertaa

Mesimäyrä tunkeutuu kaikkialle

15 054 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.