Quantcast

Lähettäjä:

v3k4 v3k4

Käsimerkkejä

3.1 / 5 (31 ääntä)

Käsimerkkejä

Julkaistu: 27.7.2017 17:02

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: v3k4 v3k4

Otsikko: Käsimerkkejä

Hakusanat: Sydän, Love, Friendzone, vain, ystävänä,

3.1 / 5 (31 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-07-27 17:11:59

+4859

<Paskamajuri> +5 RR

Tällä hetkellä ominaisuudet jota Riemurahalla voi jo nyt hankkia on:- Mainosten piilotus omista asetuksista- Median lähettäjien palkitseminen Riemurahalla (tippaaminen)Sallikaa nauraa. Miks joku maksais siitä että saa piilotettua mainokset? ADBlock on täysin ilmainen! Kuinka vitun tyhmänä tämä Riemurasian väki käyttäjiään pitää?

92

Aika: 2017-07-27 18:22:09

+15294

<Munapersepaviaani> +5 RR

Paskamajuri Samalla voisit kysyä, että miksi maksaa mistään mitään kun voi varastaa? Mainosten päällä pitäminen on tällä hetkellä se millä me riemurasian ylläpito maksetaan.

50

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

29.07.2017 00:26

<LaTino> Vittu mitkä poskipunat

27.07.2017 23:29

<tsiku> ilmasta saatana. tämänkin sivun takana on ihmisiä. Itse TOIVOISIN VAIN ETTÄ TIETYLLÄ RAHAMÄÄRÄLLÄ SALLITTAISIIN KIRJOITTAA JA NÄYTTÄÄ KAIKKI KOMMENTIT RIIPPUATTA MIHIN AIHEESEEN LIITTYY. Mielensä pahoittajat vois ostaa oman supersensoroidun kommenttikentän jossa vaan auringonkukka kommentteja. saatana

27.07.2017 23:28

<tsiku> Paskamajuri idiootti... Miks sulle joku maksaa palkkaa kun käytät omaa henkilokohtaista aikaa töiden tekemiseen ?? Juuri se aika on mikä maksaa ja mistä muualta rr ylläpitäjät saisivat rahaa kun mainostajilta kun te valittajan käytte täällä selaamassa vihaamanne mediaa?? No tietysti sitä että jotka tästä yhteisöstä tykkää ja diggaa ennemmin maksaa vähän ku antaa mainoksien "pilata" fiilistä. saatana ja ei oo kauan ku joku kinus et miksei voi rahalla osta mainoksia pois nyt voi. saatana. 90 % kaikki netissä toimii mainoksilla ja markkinoinnilla. eiku eiiiiiii kaikki pitäs saaha heti ja olla

27.07.2017 18:31

<zawu> As a friend on käsittääkseni parempi ku no friend at all..

27.07.2017 18:22

<Munapersepaviaani> Paskamajuri Samalla voisit kysyä, että miksi maksaa mistään mitään kun voi varastaa? Mainosten päällä pitäminen on tällä hetkellä se millä me riemurasian ylläpito maksetaan.

27.07.2017 17:51

<_bestmanStudio> Älkää hyvät yp:t välittäkö Paskamajurin puheista. Kyllä meistä jotkut odottaa ainakin sitä, että pääsee kusemaan kaikki vaivalla tienatut riemurahat esim. Texas Hold'emin parissa. :D

27.07.2017 17:49

<Pops_> "Hei keksittii tämmone riemuraha 3vk sitten. Nyt sitten poikien kans mietittiin että kysytään käyttäjiltä(jotka ei tee rahalla mitään/eivät mitään uudistusta halunneet) et mitä kaikkia ominaisuuksia haluaisitte et sillä sais? Me ei olla oikein mietitty tätä, eikä tähä viittis rahaa käyttää, nii siks kysellään teiltä! Yks mahtava idis ois et sais vaiks teidän nimimerkin värin vaihdettua! Woah! Siistii, eikös!? Nonii mutta joka tapauksessa laittakaas idiksii miten voidaan teitä lypsää, saatte liput wknd, jossa on teinejä, minne "tottakai" kaikki rasian perus käyttäjät haluaa päästä! Tsemii moi!"

27.07.2017 17:48

<mikis-> noin näppärillä sormilla voi varmasti tehdä vaikka mitä höpöä!

27.07.2017 17:26

<Ocarina> Skank

27.07.2017 17:26

<mezzonal> Onneks vaan ystävä kun oli mies

27.07.2017 17:11

<Paskamajuri> Tällä hetkellä ominaisuudet jota Riemurahalla voi jo nyt hankkia on:- Mainosten piilotus omista asetuksista- Median lähettäjien palkitseminen Riemurahalla (tippaaminen)Sallikaa nauraa. Miks joku maksais siitä että saa piilotettua mainokset? ADBlock on täysin ilmainen! Kuinka vitun tyhmänä tämä Riemurasian väki käyttäjiään pitää?

27.07.2017 17:05

<metaldetector> ...with benefits..... =)

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kansainvälisiä Käsimerkkejä

87 764 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.