Quantcast

Lähettäjä:

agggg agggg

Katapultti

Ronski quote kommenteista pari mediaa takaperin <hekokaivuri> Moottoripyörällä ajellessa kannattaa pitää mielessä että käytännössä on lähes näkymätön autoilijoille. Ja aina jää toiseksi jos jotain sattuu, oli virheen tekijä kumpi tahansa. Jos tuntuu jotenkin mahdottomalta sisäistää näitä paria perus ajatusta on viisainta jättää menemättä moottoripyörällä muun liikenteen sekaan. Ja sitten vielä terveisiä sille eiliselle harmaan farmari avensikesen kuskille joka meinasi sivutieltä kääntyä eteeni ja ajeli seuraavat kymmenisen kilometriä puskuri lähes moottoripyöräni takarenkaassa kiinni: Yritetäänpä ajella niin että kaikki pääsee turvallisesti perille

3.2 / 5 (57 ääntä)

Katapultti - Ronski quote kommenteista pari mediaa takaperin &lt;hekokaivuri&gt;
Moottoripyörällä ajellessa kannattaa pitää mielessä että käytännössä on lähes näkymätön autoilijoille. Ja aina jää toiseksi jos jotain sattuu, oli virheen tekijä kumpi tahansa. Jos tuntuu jotenkin mahdottomalta sisäistää näitä paria perus ajatusta on viisainta jättää menemättä moottoripyörällä muun liikenteen sekaan. Ja sitten vielä terveisiä sille eiliselle harmaan farmari avensikesen kuskille joka meinasi sivutieltä kääntyä eteeni ja ajeli seuraavat kymmenisen kilometriä puskuri lähes moottoripyöräni takarenkaassa kiinni: Yritetäänpä ajella niin että kaikki pääsee turvallisesti perille

Julkaistu: 14.8.2014 18:11

2.5K

Lähettäjä: agggg agggg

Otsikko: Katapultti

Kuvaus: Ronski quote kommenteista pari mediaa takaperin <hekokaivuri> Moottoripyörällä ajellessa kannattaa pitää mielessä että käytännössä on lähes näkymätön autoilijoille. Ja aina jää toiseksi jos jotain sattuu, oli virheen tekijä kumpi tahansa. Jos tuntuu jotenkin mahdottomalta sisäistää näitä paria perus ajatusta on viisainta jättää menemättä moottoripyörällä muun liikenteen sekaan. Ja sitten vielä terveisiä sille eiliselle harmaan farmari avensikesen kuskille joka meinasi sivutieltä kääntyä eteeni ja ajeli seuraavat kymmenisen kilometriä puskuri lähes moottoripyöräni takarenkaassa kiinni: Yritetäänpä ajella niin että kaikki pääsee turvallisesti perille

Hakusanat: Auto, moottoripyörä, prätkä, pärrä, kolari, onnettomuus, peräänajo, accident, crash, keula, perä, lentää, linkoutua, katolle, katto, ,

3.2 / 5 (57 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-08-14 18:16:11

+13195

<DragoN1982>

Mediaa postatessa kannattaa pitää mielessä että se voi olla käytännössä repost

160

Aika: 2014-08-14 22:05:15

+555

<kkkak>

Itse autoilevana ja moottoripyöräilevänä voin sanoa, että liikenteessä mikään ei ole näkymätöntä jos pitää ne saatanan silmät auki ja tarkastaa kuolleet kulmat. Ja käyttää päätä. Ainiin, Suomi... Perutaan kaikki mitä sanoin.

99

Kommentit (21)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.08.2014 22:38

<saasha> Mun auton alle meinasi väkisin ajaa joku harrikkamies. Oli viereisellä kaistalla auton etukulman kohdalla, minä olin ilmeisesti kuolleessa kulmassa ja kaveri vaihtoi kaistaa suoraan eteen. Alle olisi jäänyt, ellen olisi jarruttanut ja koukannut sivuun.

16.08.2014 13:50

<Kanakotka> Liikenteessä ei tosiaan ole mitään näkymätöntä. Yleisesti ottaen se moottoripyörä siellä kyllä töhöilee ihan täysin. Esimerkiksi ohituksia saman kaista pientareelta, vitunmoisia kiihdytyksiä kolmion takaa ja muunlaista pelleilyä on nähty motarikuskeilta. Pahin mitä muistan on kun yksi motarikuski punaisissa valoissa päätti, että hänellähän on nyt kaksipyöräinen alla ja yht'äkkiä kurvasi jalankulkuväylälle. Pari ihmistä joutui pomppaamaan tämän idiootin tieltä pois. Kyseinen herrasmies ei pysähtynyt vaan jatkoi matkaansa ja hyppäsi helvettiin jalankulkuväylältä seuraavan risteyksen kohdalla.

16.08.2014 01:25

<kkkak> Zunatsim No mutta kun ei olla.

15.08.2014 15:26

<tuumanaula> Onko nykyää riemurasiassa muotia olla helvetin pitkät kuvaukset, vai miten tuntuu et kuvausten pituus on kasvanu melkoisesti viimeaikoina?

15.08.2014 08:56

<Zunatsim> kkkak Voi pojat..olisittepa Koreassa..

15.08.2014 07:52

<Grimmauch> Syystä tai toisesta mulla on ainakin tähän asti ihmiset huomanneet, pari on ajanut kolmion takaa eteen mutta ovat aika äkkiä kyllä itse väistäneetkin. Kaikista eniten vituttaa nää äidin pikku kullannuput jotka tuolla maantiellä hiljentää edessä ja suihkutelee pissapoikia sun muuta järkevää.

15.08.2014 04:30

<Penamonni> Täällä on niitä motoristeja, jotka ajelee vaan samaa korttelia ympäri niin helvetin äänekkäästi että korvista valuu veri. Tulee aina vaan se south park jakso mieleen missä ne motoristit on just noita jätkiä, jotka kerjää melulla vaan mahollisimman paljon huomiota. Fags...

14.08.2014 23:42

<Sp33dy> kkkak Eniten vielä ottaa päähän, kun esim. Helsingissä bussit ja taksit eivät noudata väistämissääntöjä. Pusketaan kolmion takaa eteen, ei väistetä tasa-arvoristeyksessä oikealta tulevaa jne. Onneksi muiden raskaiden autojen kuljettajat ajavat pääasiassa mallikkaasti ja itsekin CE-kortillisena tiedän miten heidät tulee huomioida liikenteessä. Sitten on myös niitä sankareita jotka eivät näytä minkäänlaista suuntamerkkiä, pysähtyilevät keskelle risteyksiä ja muuta vastaavaa törttöilyä. Kertaakaan en ole kolaroinut, turvaväleillä ja oikeilla nopeuksilla ja taludellisella ajolla säästää :)

14.08.2014 22:05

<kkkak> Itse autoilevana ja moottoripyöräilevänä voin sanoa, että liikenteessä mikään ei ole näkymätöntä jos pitää ne saatanan silmät auki ja tarkastaa kuolleet kulmat. Ja käyttää päätä. Ainiin, Suomi... Perutaan kaikki mitä sanoin.

14.08.2014 21:10

<suomenpaskin> Sähä lupasit jättää mediat postaamatta. Nyt on luottamus rikottu.

14.08.2014 20:14

<Olomuikkunen> Jos jokin asia on arvostettavissa niin sitä on turha arvostella enää. Allekirjotus tohon ja sitten tohon käteen.

14.08.2014 20:13

<Olomuikkunen> Kibester No laittaa kädet suoraks eteenpäin niinku teris ja kontrolloi itsensä vaikka johonki joustavaan tuulilasiin tai asfaltille ukeemilla. Tää on jo liian ylikehittynyttä, kiinalaiset japsit tuo tämänki pukkaussuojan motonetin hyllylle muutaman vuoden päästä sanon minun sanoneen että ei voi muutaku hattua nostaa.

14.08.2014 19:29

<Kibester> olonautti OK, eli insinööri kuulolla. Millä tavalla tossa voi kontrolloida sitä ilmalentoaan? Onko turvallisempaa lentää esim. vastaantulevien kaistalle kun jäädä sinne omaan onnettomuuspaikkaan, jossa ihmiset on saattanu jo vähän reagoida? Ideana hyvä, vaatii kehitystä. Katainen tarjoo budjetin.

14.08.2014 19:09

<Olomuikkunen> Ok, eli insinöörit kuulolle. Markkinoiden uusin innovaatio, moottoripyörän häntäluu, se korvaa ruman muovisen rekisterikilven telineen, se turvaa kuskin peräänajoilta muuttaen moottoripyörän katapultiksi, joka ampuu moottoripyöräilijän pois onnettomuuspaikalta, jossa henkiinjäämisprosentti on häviävän pieni. Vahvasta rosterin ja alumiinin seoksesta valmistetun turvalaitteen saat nyt 20e hintaan ja kaupan päälle saat seksikkään lookin moottoripyörääsi! Katso huimat tekniset piirrustukset ideasta: http://postimg.org/image/9sb89pv2x/

14.08.2014 18:50

<Hene987> Tänäänki tuli henkilöauto kolmion takaa eteen mutta ei se olis minuun sattunu. Ei välillä näköjään huomata edes isoja ajoneuvoja niin entä sitten moottoripyörää.

14.08.2014 18:44

<Marqs> Ottaako Kata pulttia?

14.08.2014 18:43

<njewb> Aina feilaa samaan kohti vaikka kuinka monesti restartannu tyhmeli

14.08.2014 18:39

<(koira)> Ihan hyvä että muistutetaan. Mutta nyt kyllä ei ollut kiinni siitä etteikö autokuski nähnyt, se ei katsonut.

14.08.2014 18:25

<Laiskimus^> Minusta tässä nyt tuo kuvaus on ihan asiallinen, koska siinä ei turhaan paapateta ja paasata itse mediasta vaan kuvaus tuo uuden näkökulman mediaan.

14.08.2014 18:18

<mRkukov> Muistakaa että tästä voi tulla vielä .txt ja .mp3 ilman että on repost. /video/Muistakaa turvaväli/144943

14.08.2014 18:16

<DragoN1982> Mediaa postatessa kannattaa pitää mielessä että se voi olla käytännössä repost

160

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 76 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Lapsikatapultti

9 571 katselukertaa

Katapultti

23 006 katselukertaa

Katapultti

22 421 katselukertaa

Katapultti

30 368 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.