Quantcast

Lähettäjä:

Keksiä_comics Keksiä_comics

Kelan käsittelyajat

2.5 / 5 (51 ääntä)

Kelan käsittelyajat

Julkaistu: 26.6.2018 14:55

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Keksiä_comics Keksiä_comics

Otsikko: Kelan käsittelyajat

Hakusanat: sarjakuvat, hauska, kela, keksiä, suomi, suomalaisuus,

2.5 / 5 (51 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-06-26 19:01:47

+21679

<Pops_> +5 RR

Mut hei todistetusti aktiivimalli toimi! Saatiin ainakin 100 uutta kelatätiä. Tosin valtio maksaa palkat eikä byrokratia vähentyny vaikka niin hallitus lupaili. Mutta ei välitetä pikkujutuista ja äänestetään taas seuraavan kauden jälkeen samat kusipäät hallitukseen eiks jee ;)

69

Aika: 2018-06-26 15:37:37

+25817

<Rodis> +5 RR

Näin virkamiehenä voin usein todeta että perus kansalaisen "miksei se nyt vaan voi mennä niin ja näin" ei koskaan ole mitenkään validi näkökulma etenkään jos ymmärtäisi yhtään niiden lakien päälle minkä alaisina me toimitaan. Monet asiat on meidänkin mielestä aivan perseestä mutta mikäs me sille voidaan kun jotkut on näin arkadianmäellä päättäneet. Lisäksi siellä on muutama muukin sekavien hakemustensa kanssa ulisemassa ja vaatimassa välittömiä tuloksia, vaikka puuttuu kaikki liitteet ja sitten saadaan selvitellä kissojen ja koirien kanssa

41

Aika: 2018-06-26 16:34:36

+6106

<laimee> +5 RR

Heh.. Anssi Kela

17

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.06.2018 19:09

<Rodis> perttikurikka Jos säädöksiä ei ole olemassa niin mennään yleisten linjausten aka käytäntöjen mukaan. On viranomaisella myös harkintavaltaa joskus. Ja mikäs minä olen rivityöläisenä perustelemaan jonkun helvetin ministerin aivoituksia, mä oon vaan töissä siellä ja jos ei päätökset miellytä niin tervetuloa tappelemaan asiasta hallinto-oikeudessa, mä saan siitäkin palkkaa

27.06.2018 16:17

<Garbanzo> Arvostamani, Suomipopin Jaajon, kommentti oli erittäin hyvä. Aluksi ihmettelin, kun sanoi että tuplataan kansanedustajien palkka, ja pudotetaan edustajien määrä puoleen. Tällöin edustajiksi hakeutuis todellisia osaajia, eikä mitään puolijulkkiksia, tms. Aika hieno kommentti Jaajolta, ja ihan totta.

27.06.2018 14:09

<PandemicZ> Pops_ Totta munassa äänestetään, Kokoomuksen kannatus ei kuole koskaan ja sehän siellä häärii aina taustalla vääntämässä aivan kaiken vituiksi. Syntipukkia vaan vaihdetaan tasaisin väliajoin. Olisiko seuraavaksi SDP:n vuoro olla Kokoomuksen hallituskamuina ja ne toopet eivät tajua pitää hajurakoa Kokkareihin. Mutta kiitokset profiilikuvasta, olinkin jo unohtanut Sirin mun runkkulistalta.

27.06.2018 08:46

<qinqa> Perttikurikka Eikö Kelan päätöksen lopussa ole listattuna ne lait johon päätös perustuu? Ainakin opintotuissa oli aikoinaan lainkohdat osio siellä lopussa? Sieltä voi googlettamalla katsoa mihin päätökset perustuu ja jos päätös ristiriidassa siinä listattujen lakien kanssa niin sitten jatkotoimenpiteisiin? Vaikka verorahoilla maksetaan niin tuskin Kelallakaan rahaa ostaa juristeja asiakaspalveluun --> joten paskanjauhantaa "tää nyt menee näin, ei me tätä päätetä" on ikävä kyllä todennäköisin lopputulos.

27.06.2018 07:22

<pikkumusta> perus rasistin toimeenuloa on haluttu vaikeuttaa turhalla byrokratialla, oispa vaan kaljaa sossun ja kelan aulasta noudettavissa. leipä jonoja on hyvinvointivaltiossa jo riittävästi kun ei meillä ole edes köyhiä.

26.06.2018 19:01

<Pops_> Mut hei todistetusti aktiivimalli toimi! Saatiin ainakin 100 uutta kelatätiä. Tosin valtio maksaa palkat eikä byrokratia vähentyny vaikka niin hallitus lupaili. Mutta ei välitetä pikkujutuista ja äänestetään taas seuraavan kauden jälkeen samat kusipäät hallitukseen eiks jee ;)

26.06.2018 18:44

<Chardhros> Tässä on kuitenki semmonen ero että tuo hemmo osaa luultavasti soittaa kitaraa mutta pistäppä kelan kuuskymppinen paikalleen jämähtäny tantta soittamaan sähkökitaralla iron maidenia niin vituiks menee yhtä lailla kun sen käsittelemät päätöksetkin hakemuksiin.

26.06.2018 16:34

<laimee> Heh.. Anssi Kela

26.06.2018 16:18

<Marqs> Kelailee kuitenkin jotain musa-juttuja vain päivät pitkät.

26.06.2018 16:13

<lask90> 1. epäselvissä tapauksissa anna tukea joka toiselle eri tavalla 2. Jatka tukien antamista sillä tavalla, josta vähiten valitetaan / ihmetellään 3. Hylkää loput valitukset. Näillä opeilla menestyy Kelalla ja ylenee lopulta johtajaksi saakka.

26.06.2018 16:06

<perttikurikka> Rodis Näin virkamiesten paskan jauhantaa kuunnelleena, miksi se teidän "tää nyt menee näin, ei me tätä päätetä" on joku ultimaatti- vastaus, jota ei tarvi perustella? Eihän ne päätökset riko kuin, vähän perustuslakia, virkamieslakia, julkisuuslakia + säädöksiä ei välttämättä ole olemassa?

26.06.2018 15:48

<Jeppe-epeli> Kuinkahan vanhoista medioista voi vielä saada riemurahaa top-kommentista? Selasin äsken 10kk vanhaa mediaa nostelin 6 peukkua saaneita kommentteja top-kommenteiksi :D kertokaapa jos joku huomaa olevansa joku näistä onnellisista. Olo on kuin Robin Hoodilla.

26.06.2018 15:37

<Rodis> Näin virkamiehenä voin usein todeta että perus kansalaisen "miksei se nyt vaan voi mennä niin ja näin" ei koskaan ole mitenkään validi näkökulma etenkään jos ymmärtäisi yhtään niiden lakien päälle minkä alaisina me toimitaan. Monet asiat on meidänkin mielestä aivan perseestä mutta mikäs me sille voidaan kun jotkut on näin arkadianmäellä päättäneet. Lisäksi siellä on muutama muukin sekavien hakemustensa kanssa ulisemassa ja vaatimassa välittömiä tuloksia, vaikka puuttuu kaikki liitteet ja sitten saadaan selvitellä kissojen ja koirien kanssa

26.06.2018 15:31

<Hugaali> Tuostahan tulee ihan tulli mieleen. Veikkaan, että jokainen lentotullissa enemmän käynyt on kohdannut tämän tapauksen. Ihan perusjuttua, niin tyyppi itkee ääneen asiakkaalle, että "voi voi kun hän ei näistä ymmärrä mitään".. Lopulta sitten asiakas tukee ja kannustaa ja ehdottaa, jos kysyisi joltain kollegalta, ja lopulta kollegojen tuella asia tulee hoidettua. Lentotulli, paikki mitä kannattaa välttää, jos mitenkään voi vaikka netissä tullaamalla. Kerrankin erehdyin sieltä kysymään tullineuvoa, niin totesivat etteivät he tiedä mitään, että pitää soittaa tullin puhelinneuvontaan.. Jep jep..

26.06.2018 15:27

<jappinen1> mikan faijan sossutuet, duunarit itkee uudelleen

26.06.2018 15:25
26.06.2018 15:10

<Kelhanion> Kelaa, Kela Kelassa.

26.06.2018 15:05

<Garbanzo> Ja kela laulaa, sanottiin armeijassa, kun lakua vedettiin.

26.06.2018 15:02

<Ssavior> Hauska nimileikki. Literally dying.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Kelan logiikka

27 785 katselukertaa

Kelan maksupäivä

55 487 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.