Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Kesäkuntoon työkkärin avulla!

3.4 / 5 (80 ääntä)

Kesäkuntoon työkkärin avulla!

Julkaistu: 8.11.2018 22:55

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Kesäkuntoon työkkärin avulla!

Hakusanat: kesäkunto, työkkäri, työvoimatoimisto,

3.4 / 5 (80 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-08 23:03:56

+3306

<huoh> +5 RR

Mitä ite ollu joskus noissa työkkärin hommissa niin eipä nuo "työntekijät" enempääkään rahaa työstä ansaitsisi. Suurin osa työpaikalla jauhaa paskaa ja polttaa tupakkia. Ne ketkä ketkä tekee oikeasti hommia pääsevät kyllä ihan oikeisiin töihin, mutta syyttäkää vaan systeemiä siitä että olette täysiä luusereita. Miinustahan tää kommentti tulee saamaan varmaan aika reilusti ottaen huomioon kohderyhmä johonka tän kommentin laitan.

139

Aika: 2018-11-09 00:39:23

+6300

<Enlike> +5 RR

huoh: Miksi pitää aina itkeä tällasten kommentien kanssa että "yhyy tulee miinusta kuitenkin"?

75

Aika: 2018-11-08 23:57:34

+10740

<tuuhee> +5 RR

huoh On siellä joukossa niitä oikeita "työhenkilöitä", mutta mikä riittää nykyisin työnantajalle? Ei pidä yleistää, mutta joillakin aloilla vaaditaan jo vuosien kokemusta, jotta pääsee edes kokeilemaan, miten? Voi myös olla, että vaaditaan useampaa tutkintoa, joilla ei edes välttämättä mitään tee, kun kokemus ei riitä! Kaikki ei ole samalla viivalla ikinä, vaikka mitä tekisi, myös epäpäteviä rekrytoijia on liikaa. Tämä on siis ihan yleispätevä versio työllistymisestä, ei mihinkään alaan tarkennettu! Eihän täydellinen hakemus kerro työntekijän pätevyydestä mitään, valehtelut jne.

53

Aika: 2018-11-09 09:38:21

+9202

<ZalehanderZ> +5 RR

huoh Se tunne kun teet kunnolla hommia ja pystyt korkeintaan saamaan vuokrafirmojen kautta 0-40h/vk soppareita, joissa yleensä mennään lähempänä alarajaa kuin ylärajaa. Hauskinta tässä on, että jokaisessa työhaastattelussa, jossa olen käynyt vuoden alusta lähtien (noin 25), olen joutunut vastaamaan rekrytoijalle, että en aio hakea inssitutkintoa vastaavia hommia, koska yli 3kk käyttämättä ollut tutkinto on työmarkkinoilla vanhentunut tutkinto. Nähtävästi "ylipätevyys" on myös ongelma/riski, kun yrittää hakea ihan perus aivotonta hommaa. Kokemusta "perushommista" noin 2v elämän aikana.

21

Kommentit (20)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.12.18 22:07

<Monitoimimooses> tuuhee Yleensä riippuen toki työn luonteesta, asenne on tärkein. Tärkeintä on siis se, että työyhteisössä on mukava olla. Esim. eräs toimitusjohtaja oli kouluttanut erään työntekijän todella monipuoliseksi osaajaksi. Tämä työntekijä päätti hakea muita töitä ja tj kertoi asiasta minulle. Kysyin, eikö harmita kun olet jo kouluttanut häntä niin paljon?. Hän vastasi, että ei haittaisi yhtään, en jaksa enää kuunnella tuota jatkuvaa valittamista. Kyseinen henkilö siis tosiaan haittasi työilmapiiriä jatkuvalla tyytymättömyydellä ja valittamisella. Kaikki haluavat tehdä töitä kivojen ihmisten kanssa

24.11.18 11:14

<doobey> Saahan työtön kuitenkin sen päivärahan + 9e + mahdollisen ruoan kaupanpäälle. Ja osa saa 50e bussikortin joka kuukausi. Ja asuminen on vain n.100-150e kuukausi. Osa saa vielä korotettua päivärahaa.

15.11.18 15:30

<tuuhee> Monitoimimooses Olen huomannut, että työkokemus ei ole kaikille vaatimus, osa pääsee jopa ilman koulutusta ja toisilta vaaditaan paljon enemmän samaan hommaan. Hakijoita on nykyisin erityisen paljon jokaiseen työhön, kaikkia paikkoja ei laiteta edes hakuun, kun hakemuksista tulee liikaa vaivaa. Onhan se tietysti, jos laitetaan paikka hakuun yhdelle tai kahdelle ja hakemuksia tulee pahimmillaan tuhansia...

14.11.18 18:53

<Monitoimimooses> tuuhee Työkokemus ei ole todellinen vaatimus. Se vain karsii henkilöt, joilla ei ole intohimoa. Jos kyseistä työtä ei voida tarjota ja vakuutat rekrytoijan ihmisenä, tarjotaan työ toisella nimikkeellä ja silti hyvällä palkalla. Itse ainakin hakenut aivan ylimalkaisiin tehtävänimikkeisiin ja saanut silti työpaikan. Toki olisi hyvä, että on jonkinlaista kokemusta työelämästä. Siksi on hyvä aloittaa pohjalta ja kivuta vuosien varrella. ZalehanderZ Jokaisella jopa 10 vuotta vanhalla todistuksella on painoarvoa. Ei kokemus katoa, vaikka 3 kuukautta olisikin mennyt valmistumisesta.

10.11.18 14:49

<Balrog> ZalehanderZ "en aio hakea inssitutkintoa vastaavia hommia, koska yli 3kk käyttämättä ollut tutkinto on työmarkkinoilla vanhentunut tutkinto." Lisätietoja tästä? Kenen mukaan?

09.11.18 22:23

<psyko soma> no lötkö tisut on enempi meikäläisen mieleen lol

09.11.18 16:39

<TapolanMUSTAjööti> huoh Näin kun talous on kasvusuunnassa niin saa minusta itseään eniten syyttää työttömyydestään, ellei sitten ole esimerkiksi terveydellistä syytä olla työttömänä. Ja sama pätee eläkeikää lähestyviin työntekijöihin joita yritykset monesti syrjii. Tekevälle löytyy töitä aina, ja edes jotain tekevälle löytyy todellakin töitä näinä aikoina.

09.11.18 13:57

<Kanakotka> Komppaan huohin kommenttia lähes täysin, mutta poikkeuksiakin on. Itse olen ollut hakemassa työpaikkaa viimeiset 3 vuotta, ja jokaisesta harjottelusta, työhöntutustumisesta, kuntouttavasta ja työpaikasta 15v työuran aikana ei ole tullut muuta kuin kiitettävää palautetta. Saattaa tietty olla itsessäkin vikaa, kun "ehkä hieman liian korkeasti koulutettu" on tullut vastauksena pariinkin hommaan.

09.11.18 13:28

<testo_jolle> Tero on myös roinannut!

09.11.18 11:39

<Kapa53> huoh Jaa-a. Itse olen töissä, mutta sellaisella alalla, mistä on mahdollisten potkujen jälkeen helvetin vaikea löytää töitä. Jos sitten joskus jään työttömäksi, ja minulle tarjotaan jonkun sorvarin tai peltisepänkoulutusta, niin todennäköisesti jään mieluummin puhumaan paskaa 9 eurolla. Tai alan opiskelemaan omatoimisesti, vaikka sekin on helvetin vaikeaksi tehty.

09.11.18 09:38

<ZalehanderZ> huoh Se tunne kun teet kunnolla hommia ja pystyt korkeintaan saamaan vuokrafirmojen kautta 0-40h/vk soppareita, joissa yleensä mennään lähempänä alarajaa kuin ylärajaa. Hauskinta tässä on, että jokaisessa työhaastattelussa, jossa olen käynyt vuoden alusta lähtien (noin 25), olen joutunut vastaamaan rekrytoijalle, että en aio hakea inssitutkintoa vastaavia hommia, koska yli 3kk käyttämättä ollut tutkinto on työmarkkinoilla vanhentunut tutkinto. Nähtävästi "ylipätevyys" on myös ongelma/riski, kun yrittää hakea ihan perus aivotonta hommaa. Kokemusta "perushommista" noin 2v elämän aikana.

09.11.18 08:13

<Sienimise> Ahkerat työntekijät kupataan kuiviin ja löysäilijät saa saman palkan tekemättä mitään.

09.11.18 07:47

<humpankuningas> Työkkäri paha, kova 35v. ryöukko peruskoulupohjalla hyvä!

09.11.18 04:59

<Rimanen> Raksalle pääsee kyllä (ainakin Tampereella) ihan oikealla palkalla töihin jos työnteko kiinnostaa. Vuokrafirmojen kautta tosin. Vaan itse aloitin ilman aiempaa kokemusta tai koulutusta keväällä -17 vuokrafirman kautta työt, purkutöitä. Samalla purkufirmalla ollu siitä lähtien. Vuotta myöhemmin ottivat ihan vakituiseksi työntekijäksi ja kesällä sain firmalta pakun alleni. Ihan jokaiselle tuommonen ei tosin ole mahdollista, suurimmalle osalle vuokratyöntekijöistä ei uskalla mitään kovin isoa työkalua käteen antaa. Yhtäkään kelan 9€/päivä ihmistä en oo raksalla nähny.

09.11.18 01:39

<Lehmä onzir> huoh Jos kerran mielestäsi asiaa puhut niin sano asiasi vaikka kirkossa! Hiukan pitääs olla sitä hyvälaatuista itsetuntoa että rohkenee sanoa asiat niinkuin ne on! Se on vain hyvä että on omia mielipiteitä... ei siinä kannata ruveta nöyristelemään vaan seisoo sanojensa takana lujasti!

09.11.18 00:39

<Enlike> huoh: Miksi pitää aina itkeä tällasten kommentien kanssa että "yhyy tulee miinusta kuitenkin"?

08.11.18 23:57

<tuuhee> huoh On siellä joukossa niitä oikeita "työhenkilöitä", mutta mikä riittää nykyisin työnantajalle? Ei pidä yleistää, mutta joillakin aloilla vaaditaan jo vuosien kokemusta, jotta pääsee edes kokeilemaan, miten? Voi myös olla, että vaaditaan useampaa tutkintoa, joilla ei edes välttämättä mitään tee, kun kokemus ei riitä! Kaikki ei ole samalla viivalla ikinä, vaikka mitä tekisi, myös epäpäteviä rekrytoijia on liikaa. Tämä on siis ihan yleispätevä versio työllistymisestä, ei mihinkään alaan tarkennettu! Eihän täydellinen hakemus kerro työntekijän pätevyydestä mitään, valehtelut jne.

08.11.18 23:43

<Ristomies> Oispa ees ysieurolainen. T:neljäeurolainen

08.11.18 23:33

<lask90> Haha luulin ensin et tää on vaan joku rasian mainos. Se vielä jos saatais työkkärin joulukalenteri tänä vuonna. Voi vittu. Luukku yksi olisi jn. "Näin haet aktiivikoulutukseen" ja tavoiteryhmä saavutettu.

08.11.18 23:03

<huoh> Mitä ite ollu joskus noissa työkkärin hommissa niin eipä nuo "työntekijät" enempääkään rahaa työstä ansaitsisi. Suurin osa työpaikalla jauhaa paskaa ja polttaa tupakkia. Ne ketkä ketkä tekee oikeasti hommia pääsevät kyllä ihan oikeisiin töihin, mutta syyttäkää vaan systeemiä siitä että olette täysiä luusereita. Miinustahan tää kommentti tulee saamaan varmaan aika reilusti ottaen huomioon kohderyhmä johonka tän kommentin laitan.

139

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 13 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Olisiko ylä-/alapeukkuarvostelu medialle parempi kuin nykyinen tähtisysteemi?

Tähdet
Peukut
En osaa sanoa
Ihan sama

SAMANKALTAISIA

Kesäkuntoon

17 125 katselukertaa

Nyt rasialaiset kesäkuntoon!

51 409 katselukertaa

Kesäkuntoon

50 828 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.