Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Kissa ja nainen

3.8 / 5 (65 ääntä)

Kissa ja nainen

Julkaistu: 17.11.2016 09:14

2.5K

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Kissa ja nainen

Hakusanat: Kissa, nainen, sarjakuva, herättää, keskellä, yötä, hajottaa, tavarat, ,

3.8 / 5 (65 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-11-17 09:20:37

+87273

<FireWolf>

Unohti mainita että elämöi ovella kunnes joku avaa oven jonka jälkeen hetken tuijottaa ja lähtee sitten takaisin sinne mistä tulikin.

125

Aika: 2016-11-18 06:48:21

+13858

<junala>

Eräs kissoistani pelasti mun ja kaverin hengen. Sammuin kaveria ennen ja heebo luuli että mun takan luukku pitää sulkea yöksi. Urpo kaupunkilainen oli kyseessä. No se tosiaan sulki luukun vielä ku oli tuli pesässä. Kissa Roponen tuli minut herättään läpsimällä naamaan ja miukumalla. Meikä päissään vaan heräs että mikä kissalla hätänä. Hetken siinä nousin ylös ja tajusin minkä takia helevetinmoinen päänsärku ja kissalla hätä. Avasin pellin ni kissa Roponen maukas ja lähti kissaluukun kautta takas pihalle. Roponen pelasti mun ja kaverin hengen. Itkin aika kovasti pari vuotta sitte ku Ropo lähti.

22

Aika: 2016-11-17 09:26:38

+7494

<Worning Moon>

Lieneekö sit huonosti käyttäytyvä kissa? Oma kissa aineski ei kaikkee tuota tee, aamulla tosin pitää älämölyä ku haluaa ruokaa ja yleensä sillonkin kun haluaa ulos. Sittenkun on lenkillä käyttäny niin tyytyväisenä nukkuupi. Joskus on verhot alas repinyt mutta vähän kun sumutin pullolla suihkassu niin on oppinut. Kyllä. Kissankin voi kouluttaa, mutta ne nyt yleensä tottelee kun niitä huvittaa. :)

14

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

21.11.2016 20:41

<phava> Meidän kissa ei oikein tykkää ulkoilla. Eikä se kaupungissa ilman valjaita voisikaan. Niinpä se on keksiny pienten eläinten tappamisen tilalle jotain muuta. Se osaa avata ovia, joten se avaa mun kämppiksen vaatekomeron oven ja pöllii sieltä hyllyitä kaiken villasen mitä vaan voi. Yleensä lapasia tai villasukkia. Eilen illalla se raahas perässään yli metrin mittasta kaulahuivia. Ja sitten se käsittelee niitä niinku ne ois sen saalista. Odotan sitä päivää kun se älyää että myös pikkuhousuja voi pölliä. :D

20.11.2016 18:55

<Jiusonium> Meidän kissa ei tee mitään noista

18.11.2016 08:22

<Bleet> FireWolf Kissa ei ole laumaeläin, siitä ei voi jalostamallakaan saada jeesmiestä. Mutta rotukissat, itämaiset rodut varsinkin, on "koiramaisia" verrattuna maatiaisiin. Enemmän seuraa vailla lähinnä, hieman nopeammin opetettavissa, joskin maatiainenkin oppii ihan samalla lailla, mutta oikeiden motivaattoreiden löytymisessä voi mennä enemmän aikaa. Pentuajan kohtelu, sosiaalistaminen, kulkevatko valvomtta irti ulkona jne. vaikuttaa kanssa paljon. Ja mitä raivominkkejä? Venäjällä alettiin 50-luvulla valkkaamaan turkisketuista kesyimmät jatkoon, saatiin monenkirjavia lemmikkikettuja.

18.11.2016 06:48

<junala> Eräs kissoistani pelasti mun ja kaverin hengen. Sammuin kaveria ennen ja heebo luuli että mun takan luukku pitää sulkea yöksi. Urpo kaupunkilainen oli kyseessä. No se tosiaan sulki luukun vielä ku oli tuli pesässä. Kissa Roponen tuli minut herättään läpsimällä naamaan ja miukumalla. Meikä päissään vaan heräs että mikä kissalla hätänä. Hetken siinä nousin ylös ja tajusin minkä takia helevetinmoinen päänsärku ja kissalla hätä. Avasin pellin ni kissa Roponen maukas ja lähti kissaluukun kautta takas pihalle. Roponen pelasti mun ja kaverin hengen. Itkin aika kovasti pari vuotta sitte ku Ropo lähti.

17.11.2016 18:16

<FireWolf> Aloin tossa miettiä että miksi kukaan ei tarkoituksella jalosta kissoja koiramaisemmiksi. Silleen että poikueista kaikkein tottelevaisimmat aina risteyttää aina keskenään. Eikös jossain venäjällä joku minkkitarhakin tehnyt niin että nussitti agressiivisimmat ja lempeimmät keskenään ja sai jotain raivohulluja ja lemmikkiminkkejä.

17.11.2016 14:56

<Worning Moon> janezki83 Tulee käytettyä kissaa joka päivä ulkona, ehkä tuo lenkillä sana ei ihan sopiva, vaikka joskus vähän pitemmänkin lenkin tykkää tuo oma kissa tehdä. :D

17.11.2016 14:43

<pum_> Meillä kissa ei kyl tee mitään tommosta. Parilla pöydällä yrittää kävellä salaa ilman lupaa, mut muuten osaa olla tosi nätisti. Osaa temppujakin.

17.11.2016 12:29

<Beattila> Meillä kissat nukkuu yön kotona, koska tietävät ettei kukaan ole aukasemassa ovea yöllä. Eikä ne tuhojakaan tee, koska käyttää energiansa tappamiseen tai harjoittelevat keskenään tappamista, kunhan joku tapetaan. Ruokakin kelpaa aina tai muuten syödään mitä luonto tarjoaa.

17.11.2016 12:16

<vattumies> Ei meillä kissat tommosta tee, mitä nyt pari kertaa jotain kaatanut tai tiputtanut.

17.11.2016 10:52

<janezki83> Quenya Yhdistän vain tuon lenkillä-sanan lähinnä koiriin. Kissan kanssa ehkä ulkoillaan. T. Valjaiden narun päässä välillä roikkuva palvelija.

17.11.2016 09:52

<PyllyKenraali> Meilläkin yksi tykkää kesäisin kauniilla säällä käydä pihalla valjaissa, mutta onneksi on sen verran älykäs, että vähänkään huono keli tai kylmä niin ulkoiluhalut loppuu siihen.

17.11.2016 09:47

<Quenya> janezki83 Jotkut kissat tykkäävät ihan oikeasti käydä ulkona lenkillä

17.11.2016 09:31

<janezki83> Worning Moon Lenkillä? :D

17.11.2016 09:26

<Worning Moon> Lieneekö sit huonosti käyttäytyvä kissa? Oma kissa aineski ei kaikkee tuota tee, aamulla tosin pitää älämölyä ku haluaa ruokaa ja yleensä sillonkin kun haluaa ulos. Sittenkun on lenkillä käyttäny niin tyytyväisenä nukkuupi. Joskus on verhot alas repinyt mutta vähän kun sumutin pullolla suihkassu niin on oppinut. Kyllä. Kissankin voi kouluttaa, mutta ne nyt yleensä tottelee kun niitä huvittaa. :)

17.11.2016 09:20

<FireWolf> Unohti mainita että elämöi ovella kunnes joku avaa oven jonka jälkeen hetken tuijottaa ja lähtee sitten takaisin sinne mistä tulikin.

125

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kissaa koijataan

252 katselukertaa

Alpo on ihan JÄÄSSÄ!

7 419 katselukertaa

Toimitusjohtajan tuska

17 923 katselukertaa

Puskutraktori parkissa

17 841 katselukertaa

Työkaluja

18 325 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.