Lähettäjä:

Arab Arab

Koirat tulevat

1.9 / 5 (23 ääntä)

Koirat tulevat

Julkaistu: 8.9.2019 14:12

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Koirat tulevat

Hakusanat: koira, lapsi, syntyvyys, rekisteröidä, elää, elämä, lisääntyä, suomi,

1.9 / 5 (23 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-09-08 14:28:08

+127743

<Rieti-kissa> +5 RR

Ja tuossa on vain REKISTERÖIDYT koirat. Ja vauvat. Mutta me kissat olemme se taustalla oleva harmaa eminenssi, joskaan emme enää kovin kauaa.

52

Aika: 2019-09-08 17:24:35

+23952

<Asuban> +5 RR

Suomalaiseen nyky-yhteiskuntaan ei sovi lapset. Pitkien opiskelujen ja työuran kehittämisen tuoksinassa ei ole aikaa tehdä lapsia. Kun jossain välissä pitäisi vielä sopiva puoliso löytää, niin yhtäkkiä on Suomessa ensisynnyttäjien keski-ikä noussut 29 vuoteen. En osaa sen paremmin sanoa, miten lapsiperheitä voitaisiin paremmin tukea, mutta tuntuu, että työn ja lapsiarjen yhdistäminen toisiinsa on aivan liian vaikeaa, jotta haluaisi niitä lapsia tehdä, kun niistä ei muutenkaan niin piittaa.

31

Aika: 2019-09-08 17:43:54

+22789

<slerbahuuli> +5 RR

Asuban Syytän nyt sinua siitä, että avaudun tähän asiaan liittyen. Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Työelämän vaatimukset, eli halutut koulutukset, matalapalkkaiset työt, pitkät koulu-urat ja erittäin yleinen työnantajan joustamattomuus mihinkään perheeseen tai lapsiin liittyvään realiteettiin tekevät perhe-elämän pahimmillaan täydeksi helvetiksi. Tähän kylkeen kun lisätään nykyaikaisen yhteiskunnan pintaliitäminen, eli statuksen vaikutus. Jokaisen on oltava ihanteellinen vanhempi, lapsen täytyy pukea tämä ja tuo merkkihaalari, perheen julkikuvan on oltava "tiedetyn hyvän" mukainen...

30

Aika: 2019-09-08 17:48:45

+22789

<slerbahuuli> +5 RR

...tämättömäksi. Voin itse allekirjoittaa tämän täysin. Meidän perhe teki aikanaan virheen ja muutettiin ns. "paremmalle alueelle" täältä slummien keskeltä. Lopputuloksena oli jatkuvaa kiusaamista muiden vanhempien ja päiväkodin henkilökunnan osalta. Jatkuva tekemisten selitteleminen, perusteleminen ja kirjaimellisesti viranomaisen pelkääminen söi voimavarat aivan täysin ja meidän perhe meinasi revetä liitoksistaan. Viimeinen niitti oli päiväkodin opettajan toteamus "tiedättehän, että voitte hakea lapsillenne sijaisperhettä, jos ette jaksa lapsia?". Kuukausi myöhemmin muutimme takaisin...

28

Aika: 2019-09-08 17:50:38

+22789

<slerbahuuli> +5 RR

...slummiin ja ongelmat ovat nyt tipotiessään. Vanhemman mukulan oppimisvaikeudet loppuivat ja meidän vanhempien hermot alkavat nyt 12kk myöhemmin pikkuhiljaa löystymään. Elämä tuntuu taas hymyilevän monen vuoden pimeyden jälkeen. Ja kaikki tuo viranomaispaska aiheutui lopulta täysin normaalista arkielämisestä, mutta olimme vain nuori pariskunta, jolla ei ollut 20v uraputkea takana (ko. asuinalueella poikkeuksellista). Kokemani ja näkemäni perusteella olenkin todella monelle sanonut, että älkää hankkiko mukuloita, jos "ei ole pakko". Se on yhtä helvettiä nykyään.

28

Kommentit (29)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.09.19 19:38

<Jylder> Jostain syystä Suomessa asiat koetaan kauhean vaikeiksi. Opiskelu, työllistyminen, parisuhteen löytäminen ja vanhemmuus. Enimmäkseen kyse on vain siitä, että vertaillaan liikaa siihen mitä muut tekevät, eikä uskalleta olla omia itseään. Sitten kun joku alkaa tehdä lapsia nuorena ja väsää oikein kunnon pesueen, niin kaikki pitää niitä jonain hihhuleina.

10.09.19 14:08

<lask90> Miksi kukaan ei tee mitään sen asian puolesta, että ihmiset eivät enää syntyisi puolikuolleena? Mielestäni suomeen pitää ottaa pakolaisia sieltä, missä on maailman parhaimmat manaajat jotta puolikuolleet lapset saadaan joko takaisin elämään tai kokonaan tuonpuoleiseen.

10.09.19 09:35

<Pennanen> 32v nyt lasissa mulla. 2v muksu ja vaimo löytyy kotoa. Korkeakoulu käyty ja maailmaakin reissattu edestakaisin sinne ja tänne. Kaksi MM pronssia urheilusta ja useampi EM kulta. Kyllä sitä pystyy jos haluaa. Rationalisoikaa vähän elämäänne. Silloin kun pitää painaa ja vetää lujaa niin vedetään lujaa. Toki pitää myös osata rauhottua ja vain olla kun siihen tulee mahdollisuus. Ja sitä aikaa perkele löytyy kaikelle, kun jättää SoMea vähemmälle. Se SoMen tuoma ~2h enemmän aikaa päivässä kumuloituu aika kivaksi määräksi vuoden aikana.

10.09.19 07:34

<juonu> Olisihan se mukavaa jos perhe-elämä ei olisi pelkkää työtä, kiirettä ja pennin venyttämistä... voisiko vielä vaikka nostaa hieman verotusta. Kiva elättää hieman korkeakoulutettuja tässä samalla...

09.09.19 06:58

<kalleus> Kaksi sanaa: ihanteet muuttuu. Enää ei yhtä paljoa haluta sitä suomalaista unelmaa eli punaista torppaa ja perunamaata. Nykyään vaikuttaisi olevan yleisempi sellainen elämäntilanne, jossa ei välttämättä osteta asuntoa ollenkaan ja jätetään lapset hankkimatta. Ei huono vaihtoehto sekään. Oma tilanne on se, että löytyy vaimo, kaksi mukulaa ja omakotitalo. Rahaa ei ole mutta terveys on säilynyt. Yhä useampi kaveri on todennut ettei aio lapsia hankkia, ja asuu vuokralla. Nyky-yhteiskunnassa ei ollenkaan paha asia. Itelle tuntu olevan kuvio aika selkeenä jo 16- vuotiaana,eli perhe ja talo tulee.

09.09.19 06:25

<SirJakkuson> slerbahuuli Tuo kuullostaa kyllä tosi ikävältä, että on joutunut sietämään tuollaista. Kyllähän minä itsekin sinkkuna ja lapsettomana olen huomannut, että nykyään työelämä on todella vihamielinen lapsiperheitä kohtaan, mutta että jopa naapurit, yhteiskunta ja kaikki muutkin muka "tukiverkot" ovat noin vihamielisiä lapsiperheitä kohtaan, on jotain aivan pöyristyttävää. :[ Surkeeks on mennyt tää meno.

08.09.19 23:31

<slerbahuuli> LionKing138 Ite pidin 1kk isyysloman ja vituiksihan töissä meni. Muuttui ihan kyrväksi koko touhu. Töihinpaluun jälkeen kattelin sitä perseilyä 1,5kk ja vaihdoin työpaikkaa.

08.09.19 22:29

<LionKing138> Saksassa keksivät että nainen voi jäädä valtion tukemana kotiin kun lapsi syntyy. Töihin sitten 2 vuoden jälkeen. Robert paulig antoi miehille pamkallisen kuukauden loman kun lapsi syntyi. Suomalaiset eivät uskaltaneet kertoa pomolleen jos perheeseen syntyi vauva, kun luulivat että kuukauden jälkeen ei ollut enää asiaa töihin, mutta toisin kävi.

08.09.19 22:12

<SynkänOsastonAsukki> Lapset on ihan kivoja, kunhan ei ole omia.

08.09.19 19:02

<Monskuu> Koirat ei kinua rahhaa ja ne elääkin vaan sen reilu 10 vuotta ja ovat uskomattoman kiitollisia kaikesta. Samaa ei voi lapsista sanoa.

08.09.19 19:02

<slerbahuuli> Asuban Kiitos. Nuo ongelmat alkoivat noin 8 vuotta sitten ja siitä lähtien on vietetty satoja tai tuhansia öitä itkien. Me molemmat halusimme lapsen ja tiesimme, mitä se on. Silti, lähipiiri hylkäsi ja lopulta yhteiskunta aloitti sellaisen päähänpotkimisen, ettei pahemmasta väliä. Nyt tuntuisi moinen loppuneen ja kaiken takana epäilisin olevan sen tosiasian, että olemme nuoria (lapsen syntyessä 19v). Samaan aikaan kaikki vauvilit ja äitit on täynnä milloin missäkin ihanaa lapsiarkea ja mitenkä nuoria vanhempia "kunnioitetaan". Haistakaa kaikki *aska, kaksinaamaista touhua kaikki. ,|,,

08.09.19 18:51

<pepeplus> Olkaa varovaisia Rieti-kissa on sellaisen salaliiton kätyri että illuminaattitkin hävii reippaasti.

08.09.19 18:07

<WoofBear78> Miksi tähän hulluun maailmaan kukaan edes haluaa tehdä. Menetetty tulevaisuus edessä.

08.09.19 18:02

<Asuban> voin todeta vaan sen, että Suomessa on jotenkin erikireä fiilis lapsista, vanhemmuudesta ja miten sen hoitaa.

08.09.19 18:00

<Asuban> slerbahuuli Hyvä kuitenkin, et teil on niitä lapsia ja pääsitte pois sieltä hullunmyllystä. Aika karua kuulla, että nykyään ei saa olla enää normaali lapsiperhe, ei ihme että kotitaloudet velkaantuu, jos kaikki menee vain massan mukana ja koittaa pitää julkisivuja yllä. Vanhemmuuden paineetkin tuntuvat aivan kohtuuttomilta, ja nykyajan kasvatusoppi kuulostaa ihan huuhaa hippihöpöltä. Miten tosiaan yhdistät nuo kaikki tulematta hulluksi? Asun Saksassa ja täällä lapsiperheet otetaan paljon paremmin huomioon, lapsilisätkin ovat suuremmat. Tässä näitä kahta maata verranneena...

08.09.19 17:57

<irou> en kyllä tiennyt että syntyvyys on noin alhaalla nykyään toki itsekkin oon 24v ja ei kyllä tietoakaan mistään jälkikasvusta

08.09.19 17:50

<slerbahuuli> ...slummiin ja ongelmat ovat nyt tipotiessään. Vanhemman mukulan oppimisvaikeudet loppuivat ja meidän vanhempien hermot alkavat nyt 12kk myöhemmin pikkuhiljaa löystymään. Elämä tuntuu taas hymyilevän monen vuoden pimeyden jälkeen. Ja kaikki tuo viranomaispaska aiheutui lopulta täysin normaalista arkielämisestä, mutta olimme vain nuori pariskunta, jolla ei ollut 20v uraputkea takana (ko. asuinalueella poikkeuksellista). Kokemani ja näkemäni perusteella olenkin todella monelle sanonut, että älkää hankkiko mukuloita, jos "ei ole pakko". Se on yhtä helvettiä nykyään.

08.09.19 17:48

<slerbahuuli> ...tämättömäksi. Voin itse allekirjoittaa tämän täysin. Meidän perhe teki aikanaan virheen ja muutettiin ns. "paremmalle alueelle" täältä slummien keskeltä. Lopputuloksena oli jatkuvaa kiusaamista muiden vanhempien ja päiväkodin henkilökunnan osalta. Jatkuva tekemisten selitteleminen, perusteleminen ja kirjaimellisesti viranomaisen pelkääminen söi voimavarat aivan täysin ja meidän perhe meinasi revetä liitoksistaan. Viimeinen niitti oli päiväkodin opettajan toteamus "tiedättehän, että voitte hakea lapsillenne sijaisperhettä, jos ette jaksa lapsia?". Kuukausi myöhemmin muutimme takaisin...

08.09.19 17:46

<slerbahuuli> ...eli se omakotitalo, uraputki, kaksi max. 2v vanhaa autoa, trampoliini lapsille, jokaiselle sähköpyörät ja asutus taajama-alueella 5km keskustasta, muuttuu se ajatus vanhemmuudesta oikeasti raskaaksi. Kukaan ei saa enään olla ns. "normaali" perhe, mitä ainakin 1990-luvulla oli jokainen kaupunki väärällään. Lapset leikkivät pihalla välillä hiukan kuluneemmissa vaatteissa jne eikä se häirinnyt ketään. Nykyään alkaa voivottelu ja tätä asiaa kytätään jo neuvolasta lähtien, jos et ole ihanteelliseen muottiin soveltuva lapsinesi. Yhteiskunnan ja sosiaalisen kanssakäymisen paine kasvaa äkkiä sie...

08.09.19 17:43

<slerbahuuli> Asuban Syytän nyt sinua siitä, että avaudun tähän asiaan liittyen. Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Työelämän vaatimukset, eli halutut koulutukset, matalapalkkaiset työt, pitkät koulu-urat ja erittäin yleinen työnantajan joustamattomuus mihinkään perheeseen tai lapsiin liittyvään realiteettiin tekevät perhe-elämän pahimmillaan täydeksi helvetiksi. Tähän kylkeen kun lisätään nykyaikaisen yhteiskunnan pintaliitäminen, eli statuksen vaikutus. Jokaisen on oltava ihanteellinen vanhempi, lapsen täytyy pukea tämä ja tuo merkkihaalari, perheen julkikuvan on oltava "tiedetyn hyvän" mukainen...

08.09.19 17:24

<Asuban> Suomalaiseen nyky-yhteiskuntaan ei sovi lapset. Pitkien opiskelujen ja työuran kehittämisen tuoksinassa ei ole aikaa tehdä lapsia. Kun jossain välissä pitäisi vielä sopiva puoliso löytää, niin yhtäkkiä on Suomessa ensisynnyttäjien keski-ikä noussut 29 vuoteen. En osaa sen paremmin sanoa, miten lapsiperheitä voitaisiin paremmin tukea, mutta tuntuu, että työn ja lapsiarjen yhdistäminen toisiinsa on aivan liian vaikeaa, jotta haluaisi niitä lapsia tehdä, kun niistä ei muutenkaan niin piittaa.

08.09.19 16:22

<testis> Lapset, kuka niitä haluaa ja miksi. Koirat, kuka niitä haluaa ja miksi. En ymmärrä. Minun ei kaikkea tarvitse toki ymmärtääkkään. Muutenkin maapallon populaatio tulisi vähentää enintään 1 miljardiin ihmiseen, miksi tehdä tänne yhtään enempää ihmisiä, tapetaan nuo ylimääräisetkin miljardit jo pois. Voitaisiin aloitella vaikka vapaaehtoisista, kuten itsestäni. Aborttia, aborttia kaikille!

08.09.19 16:03

<uppr> Pentutehtailu kiellettävä, ottakaa ennemmin koira.

08.09.19 15:55

<olllli> Pitäis niitä veronmaksajiakin jostakin saada

08.09.19 15:45

<Kalupalli> Tonny kaikki lapset on ärsyttäviä jos niitä ei ole kasvatettu. Osa lapsista on ärsyttäviä kasvatuksesta huolimatta. Aivan sama asia aikuisten ja koirien kanssa. Kukaan ei tykkää kiljuvasta lapsesta/aikuisesta/koirasta.

08.09.19 15:40

<Tonny> Mieluummin koiria kun kiljuvia kakaroita. Vieraiden lapset on pääsääntöisesti ärsyttäviä.

08.09.19 14:43

<MösjööTipsu> Tossa kun on muutamaa kaveria kattonu, ketkä sen ekan lapsen hommas jo armeijaikäsenä. Ovat saaneet muutenkin sen elämänsä niin sotkuun ja ovat ihan selvästi itsekkin liian mukuloita viellä. Niin ehkä se kuitenkin on ihan ok, ettei vaan himonussittais jälkeläisiä maailmaan ku jehovat konsanaan, ja sit tulee kaikki lapsuuden traumoja sun muita, kun isä lähti ostaa tupakkaa ja kaikki oli perseestä. Ja joku virkamies perustelee kansantaloudella, niin ei niitä lapsia voi nykypäivänä tehdä samalla tapaa väkisin kuin viime vuosituhannen alussa.

08.09.19 14:36

<BetBet> Täh? Eli kenties koitetaan sanoa, että koirat korvaavat lapset, mutta samalla todistellaan taulukolla ettei näin ole?

08.09.19 14:28

<Rieti-kissa> Ja tuossa on vain REKISTERÖIDYT koirat. Ja vauvat. Mutta me kissat olemme se taustalla oleva harmaa eminenssi, joskaan emme enää kovin kauaa.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 2 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Ihminen joka miinustaa kommenttiasi on useimmiten

Tyhmä ja kateellinen
Eri mieltä
Väärässä
Oikeassa
Kumma tyyppi
Jotain muuta. Mitä?

SAMANKALTAISIA

Koirat hanhia paimentamassa

10 430 katselukertaa

Koirat, kissat ja portaat

7 915 katselukertaa

Kuka päästi koirat ulos?

14 440 katselukertaa

Koirat nahistelee

11 412 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.