Quantcast

Lähettäjä:

renttunen renttunen

Komedia

4.4 / 5 (84 ääntä)

Komedia

Julkaistu: 18.1.2021 10:03

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: renttunen renttunen

Otsikko: Komedia

Hakusanat: komedia, 2021,

4.4 / 5 (84 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-01-18 11:15:20

+26662

<AlbiinoOrava> +5 RR

Oon etätöissä ja meidän 3 vuotias muksu ei päässy pienen nuhan takia tarhaan.Ulkona olis toooosi paljon lunta+hiton kylmä ja skidi kattelee ikkunasta vähän surullisena. Sitten kun tää rasian selaaminen on ohi niin pakko ehkä päästää hänet sisään tuolta :/

139

Aika: 2021-01-18 10:20:14

+52419

<Why> +5 RR

Toiset vaan loukkaantuu herkemmin. Jotku kiukuttelee vieläkin kun jollekin esi-isälle on tehty pahasti. Esim. yksi porukka itkee kun "heitä" on kohdeltu vuosituhansia väärin. Voisiko jo katsoa peiliin ja miettiä, että miksi? Suomessakin on porukoita joilla on kaikki hyvin ja saavat vieläkin etuja kun ukin isälle vittuiltiin ankarasti.

56

Aika: 2021-01-18 18:31:52

+3811

<Amateur> +5 RR

Jouduin jäämään tarhasta kotiin, kun on pikku nuha. Isälle se ei ilmeisesti ollut mieleen, koska on pitänyt mua ulkona tuiskussa jo 3 tuntia. Asiaan saattaa liittyä naapurin Reijo, joka on istunut isän sylissä jo jonkin aikaa ilman vaatteita. Oon katsellut ikkunasta niitä ja yrittänyt viestiä, että täällä on ihan helvetin kylmä, mutta isää ei kiinnosta, koska Reijo pomppii sen päällä. Kai ne jumppaa tai jotain. En näe kunnolla, kun siinä on läppäri edessä. Ilmeiden perusteella Reijolla lienee jokin paikka kipeänä ja isää taas naurattaa kovin.

31

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

20.01.2021 20:28

<Ribsithotsauce> Onhan tää vittumainen aika elää kun ihmiset etsivät elämälleen tarkoitusta ja somepisteitä loukkaantumalla joka asiasta mikä ei sovi juuri heidän maailmankuvaansa.

20.01.2021 07:07

<!action!5> Tai sitten sen ajan ihmisillä on ollut aivan järkyttävän rautainen kärsivällisyys :D ja palkinto on ollut kolmantena iltana alkukantaisen eläimellisesti vietetty hääyö.

20.01.2021 07:06

<!action!5> Saamelaisessa 1900-luvun alun kylässä häät pidettiin morsiamen kotona ja juhlallisuudet kesti kolme päivää. Häissä morsiamen piti esittää itkulaulu, jossa hän hyvästeli vanhempansa ja lapsuuden kotinsa. Kun vielä ottaa huomioon kuinka tiiviitä tuon ajan talvikylät oli... sitä olen jälkeen päin mietiskellyt että oisko sulhasella kolmantena juhlailtana enää huumori riittänyt kun naapurin juoppo juo maakellarin viimeisiä sahteja ja vitsailee avioelämän iloista. Samalla kun sulhasen ainoa halu on häätää juhlaväki sinne missä pippuri kasvaa ja alkaa morsianta hyvänä pitämään.

19.01.2021 22:04

<renttunen> Monskuu ja MösjööTipsu ootte periaattessa ihan oikeassa. Aina on ollut kiukuttelijoita ja mielensäpahoittajia. Some on antanut pienelle joukolle niin suuren äänen että normaali tallaaja ei uskalla enää sanoa mielipidettään. Ei voi olla niin, että joutuu pelkäämään työnsä puolesta jos jakaa someen jonkun hauskan vitsin ja se on jonkun mielestä huonoa huumoria.

19.01.2021 18:08

<Monskuu> MösjööTipsu No tuopa tuo. Tai sukujen väliset ikuiset sodat? Kolmannen sukupolven päästä ei ees vittu muisteta mistä riideltii, mutta riidoissa ollaan. Ja koska siinä kylässä ei ole kuin näitä kahta sukua olevaa ihmistä, niin pitää oma serkku naida että jälkeläisiä tulisi kun seuraavaa kylää ois matkaa 300km. Voishan sinne hevosella mennä, mut sitä tartettiin peltotöihin talvellakin kun lunta oli 3 metriä.

19.01.2021 17:29

<MösjööTipsu> Monskuu Totta. Ja mitä mummini on kertonut hänen kotikylänsä sekoiluista siihen aikaan kun viellä joka torpassa oli kaksi lehmää ja kanoja, että mitä kummallisimmista asioista oli riitoja ja selkkauksia. Siis sillä tavalla että mummikin kertoo miten naapuri kehtasikin sillä tavalla tehdä yms, kun itse mietin, että oliko tuo nyt niin suuri asia silloinkaan. Ja sitten on niitä vähän uudempia tarinoita, kun isovanhemmat ja suku laittoi välit poikki, kun joku perheenjäsen meni naimisiin sellaisen henkilön kanssa jota eiväy hyväksyneet. Nykyään se jää somekiihkoilun taakse.

19.01.2021 06:49

<Monskuu> Vanhat ihmiset väittää ettei heidän aikaan oltu niinkään luokaantuvaisia. Vanhat ihmiset menetti järkensä jos kaksi vastakkaista sukupuolta oli samassa huoneessa keskenään ilman esiliinaa. Tai tummaihoinen käytti samaa vessaa kuin he.

18.01.2021 22:58

<Ananatti> Jotkut vähättelee holokaustia ja jos siitä saa "hei läpällä" tappouhkauksia, niin pääsee sentään iltapaskan lööppiin uhriutumaan. Näin sitä huumoria riittää ja miinuksia sataa.

18.01.2021 18:31

<Amateur> Jouduin jäämään tarhasta kotiin, kun on pikku nuha. Isälle se ei ilmeisesti ollut mieleen, koska on pitänyt mua ulkona tuiskussa jo 3 tuntia. Asiaan saattaa liittyä naapurin Reijo, joka on istunut isän sylissä jo jonkin aikaa ilman vaatteita. Oon katsellut ikkunasta niitä ja yrittänyt viestiä, että täällä on ihan helvetin kylmä, mutta isää ei kiinnosta, koska Reijo pomppii sen päällä. Kai ne jumppaa tai jotain. En näe kunnolla, kun siinä on läppäri edessä. Ilmeiden perusteella Reijolla lienee jokin paikka kipeänä ja isää taas naurattaa kovin.

18.01.2021 13:28

<Kheldaur> Vuosiluku on aivan väärä, se komedian loppu tapahtui jo vuosia sitten

18.01.2021 11:36

<Hernepuikko> 2021?, kyllä se kuoli jo paljon aiemmin

18.01.2021 11:16

<AlbiinoOrava> ÄiTyLiT antaa palaa! Mulla on aikaa.

18.01.2021 11:15

<AlbiinoOrava> Oon etätöissä ja meidän 3 vuotias muksu ei päässy pienen nuhan takia tarhaan.Ulkona olis toooosi paljon lunta+hiton kylmä ja skidi kattelee ikkunasta vähän surullisena. Sitten kun tää rasian selaaminen on ohi niin pakko ehkä päästää hänet sisään tuolta :/

139
18.01.2021 10:20

<Why> Toiset vaan loukkaantuu herkemmin. Jotku kiukuttelee vieläkin kun jollekin esi-isälle on tehty pahasti. Esim. yksi porukka itkee kun "heitä" on kohdeltu vuosituhansia väärin. Voisiko jo katsoa peiliin ja miettiä, että miksi? Suomessakin on porukoita joilla on kaikki hyvin ja saavat vieläkin etuja kun ukin isälle vittuiltiin ankarasti.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Komedianostalgiaa

53 703 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.