Quantcast

Lähettäjä:

Raoul Duke Raoul Duke

Korona sankarit

1.5 / 5 (49 ääntä)

Korona sankarit

Julkaistu: 5.5.2020 12:06

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Raoul Duke Raoul Duke

Otsikko: Korona sankarit

Hakusanat: Korona, corona, virus, sankari, Marvel, dc, lääkäri, tohtori, hulk, hoitaja, Batman, koronavirus, coronavirus,

1.5 / 5 (49 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-05-05 13:06:07

+25393

<MösjööTipsu> +5 RR

Oliko se talvella 2011 kun Tapanimyrskyn jälkeen raivattiin sähkölinjoja auki kaatuneiden puiden alta, ei meitä sähkömiehiä ja metsureita sankareina pidetty. Porukka vaan pärisi pimeissä tuvissaan, että tekisivät enemmän ja nopeammin töitään jotta minä saisin sähköä. Syömässä ja kahvillakaan ei olisi saanut kuulemma käydä, kun siellä ne vaan istuvat eivätkä tee mitään. Sama taitaa vähän koskea näitä hoitajia. Suomalaisten tapa tsempata eteenpäin on kyllä niin hieno. Jos joku sanoo tehneensä uroteon, se kuitataan heti vertaamalla talvisotaan ja sen kauheuksiin.

78

Aika: 2020-05-05 12:32:45

+15575

<arbuus> +5 RR

Kuten myös doom, mustekala, outo ja evil

26

Kommentit (22)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.05.2020 15:46

<DAI> Kommunaattori: Kirjoittaisitko kommenttisi uudestaan selvällä suomen kielellä. En ymmärrä ollenkaan, miten kommenttisi pitäisi tulkita.

10.05.2020 12:29

<Kommunaattori> DAI Sinähän sitten osoitat miten kirjoitukseni sisältö on perusteeton. Sanomani alla olevassa kirjoituksessa on - perustellusti - juuri se, että "en voi minä, kun ei tee muutkaan". On toki niitä, jotka eivät osaa perustella asioita järkiperäisesti, mutta ylentävät itsensä muiden yläpuolelle ja pitävät omia mielipiteitään itsestäänselvinä faktoina.

09.05.2020 19:39

<DAI> Kommunaattori: Se on idiotismia, mutta ei siksi että Kiina. Käytin Kiinaa vain esimerkkinä. Kommentin ydin oli argumentissä "en minä, koska ei muutkaan". Tuo on yksiselitteisesti kestämätön perustelu, mikä hajoaa heti kappaleiksi kun sitä tarkastelee kriittisesti. Sellaiset argumentit eivät kuulu älykkääseen ja rationaaliseen keskusteluun.

09.05.2020 10:17

<Kommunaattori> DAI Tulkitsin kirjoituksesi niin, että pidit idiotismina vetoamista siihen, että Kiina (ja vastaavat) saastuttavat enemmän, jos joku vaatii tiukentamaan jotain päästörajoituksia Suomessa.

08.05.2020 22:03

<DAI> Kommunaattori: En tiedä miksi olet väittävinäsi vastaan, kun en ole puhunut ollenkaan noista asioista. Edelleenkään. Puhuin tietystä virheellisestä tavasta argumentoida, en mistään muusta.

08.05.2020 08:10

<Kommunaattori> Selvennyksenä edelliseen: Ekologinen tuotanto on kalliimpaa kuin perinteinen. Jos jotkut maat eivät kulje tässä mukana, on toisten maiden mahdoton edetä, koska se kasvattaisi tuotantokustannusten välistä eroa vieläkin suuremmaksi. Kun tähän yhdistää vielä Kiinan tapa polkea valuuttansa arvoa kansainvälisten periaatteiden vastaisesti estääkseen tuotantohintojensa lähestymistä länsimaiden kanssa, on Kiina jo nyt siinä tilanteessa, että ryöstävät länsimaiset firmat omistukseensa ja vievät työpaikat.

08.05.2020 07:56

<Kommunaattori> DAI Ei vaan se ongelma on siinä, että Suomessa panostettiin jo 1980-2000 välillä valtavasti tuotannon puhtauteen, joka maksoi paljon yrityksille ja heikensi kilpailukykyä. Nykyäänkään kiinan kaltaiset maat ei tee edes sitä, mitä täällä tehtiin jo silloin, joten Suomi ja muut puhtaammat maat ei voi taloudellisista syistä edetä ympäristönsuojelussa eteenpäin ennen kuin nämä perässä laahaajat tekee oman osansa tai sitten olemme "ekoilleet" teollisuutemme lopullisesti kilpailukyvyttömäksi. Emme voi siis kehittyä ennen kuin nuo kehittyy tai olemme konkurssissa.

07.05.2020 23:04

<blackcrow85> Tehdäänköhän meistä veneenrakentajistakin tällasia kuvia, sit ku jäätiköt sulaa ja porukka tarttee veneitä.

06.05.2020 22:12

<Yarr1> Garbanzo Diiiiiiiih. Vastasitko ihmishengistä tässä perjantain skenaariossasi? Tai, että epäonnistuessasi työssäsi tuot himaan tappavan taudin? Siinä on se ero.

06.05.2020 07:08

<Garbanzo> Kaikella kunnioituksella, en oikein ole sisäistänyt tätä sankaruutta hoitajia kohtaan, ainakaan minun omaan sankariluokitukseen ei yllä, sori vaan. Ainoa mikä tulee mieleen, on että näin vähän paikataan hoitajien vaatimaa palkankorotusta. Olen minäkin joskus joutunut töissä, "impossible mission", asioiden eteen, mutta eipä siitä ole kiitelty edes, vaikka asia hoitui. Joutui perjantaina(tietenkin) priorisoimaan asiakkaita, joilla molemmilla kiire, ja aikataulussa vaikuttajina matkahuolto ja tulostin, jotka molemmat tekee omalla aikataulullaan.

06.05.2020 01:29

<Viilee hattu Raoul Duke> arbuus nii ja manhattan

06.05.2020 01:17

<Yarr1> Dr Manhattanhan voisi parantaa koko coronan sormia napsauttamalla. Jos viitsisi siis, koska metafyysisfilosofiset ongelmat :D

05.05.2020 20:46

<Turmion Kätilöt> Marvel’s Avengers (Marvel's Avengers) 4.9.2020

05.05.2020 18:05

<pikkumusta> Monella alalla on työn sankareita ne ei vaan näy päälle aina, jossain tarvitaan rohkeutta jossain järkeä jossain ihan muuta. Suurkiitos kaikille työnsankareille. tekijät kyl tunnistaa itsensä.

05.05.2020 16:16

<Emmett Doc Brown> Hulkkihan ei huvikseen kumartele. Hän antaa tietää hoitajille, koska hän on kohtelias, sekä nämä nolla sankarit tukkii puolet käytävästä.

05.05.2020 15:17

<DAI> MösjööTipsu: En ottanut kantaa tekopyhään asenteeseen asiaa kohtaan, vaan argumentointiin missä vertaamalla asioita tehdään itsestä muita tärkeämpi, vähätellään muita tai muuta vastaavaa. Eli ihan samaan asiaan mistä itsekin mainitsit.

05.05.2020 14:57

<MösjööTipsu> DAI Valitetaan että kiina saastuttaa eniten, ja sitten ostellaan kiinalaisten tekemää romua, kun se on halvempaa. Toki nykyään on vaikeaa saada sellaista, mitä ainakin osittain ei olisi kiinassa tehty, mutta siksi tuotantoa on sinne siirretty, kun halutaan laadun sijaan kilpailla halvempien hintojen tähden. Hidolf Adler, en mä varsinaisesti edes maininnut, että oma normaali työsuoritus olisi uroteko. Vaan miten siihen suhtaudutaan täällä. Mutta erinäinen työsuorite voi olla uroteko niin omissa kuin muidenkin silmissä. Helppo esimerkki on vaikka palomiehen rohkea suorite.

05.05.2020 14:05

<Hidolf Adler> @Mösjöötipsu Ei kait oman työn tekeminen pitäisi olla mikää uroteko?

05.05.2020 13:18

<DAI> MösjööTipsu: Suomalaisella on se tapa vähän kaikessa, suurimpana ehkä jo legendaariseksi muodostunut idiotismi: "Kiina saastuttaa enemmän". Sen sijaan että itse tehtäisiin mitään tai kehuttaisiin hyvin tekeviä, verrataan vain muiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä, ihan kuin sillä olisi mitään merkitystä.

05.05.2020 13:06

<MösjööTipsu> Oliko se talvella 2011 kun Tapanimyrskyn jälkeen raivattiin sähkölinjoja auki kaatuneiden puiden alta, ei meitä sähkömiehiä ja metsureita sankareina pidetty. Porukka vaan pärisi pimeissä tuvissaan, että tekisivät enemmän ja nopeammin töitään jotta minä saisin sähköä. Syömässä ja kahvillakaan ei olisi saanut kuulemma käydä, kun siellä ne vaan istuvat eivätkä tee mitään. Sama taitaa vähän koskea näitä hoitajia. Suomalaisten tapa tsempata eteenpäin on kyllä niin hieno. Jos joku sanoo tehneensä uroteon, se kuitataan heti vertaamalla talvisotaan ja sen kauheuksiin.

05.05.2020 12:32

<arbuus> Kuten myös doom, mustekala, outo ja evil

05.05.2020 12:15

<Partisaani> " I am vegan!"

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 16 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Koronaviruksen desinfiointi

18 692 katselukertaa

Koronaorkesteri

16 763 katselukertaa

Koronatesti kotona

32 873 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.