Quantcast

Lähettäjä:

Tomb-stone Tomb-stone

Kotileikki

4 / 5 (64 ääntä)

Kotileikki

Julkaistu: 28.8.2019 17:09

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Tomb-stone Tomb-stone

Otsikko: Kotileikki

Hakusanat: koti, leikki, pettäminen, terapia,

4 / 5 (64 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-08-28 17:23:27

+20635

<olllli> +5 RR

Olenko ainut kenen kotona on ne miesten työt ja sitten on ne yhteiset kotityöt?

97

Aika: 2019-08-28 20:51:49

+25551

<MösjööTipsu> +5 RR

Monskuu Mutta eikö vanhanajan mallissa ole kohtuullista, että mies käy töissä ja nainen on kotirouvana. Näin ollen hän tekee kotityöt ja se on hänen osuutensa yhteisistä jutuista? Mun puolestani jokanenn saa toteuttaa mitä systeemiä hyvänsä, mutta aina tämän vanhan mallin puheeksi ottaessa saa käsityksen, että nainen tekee kaiken ja mies ei mitään.

37

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.09.2019 16:11

<Monskuu> MösjööTipsu On pelottavan paljon ihmisiä jotka tuota tekee. Eihän se haittaa jos nainen itse haluaa tuon tehdä. Mutta en todellakaa tajua miehiä jotka olettavat että naisen rooli näin herran vuonna 2019 on yhä tuo sama, vaikka nainenkin kävisi töissä. Pelottavaa myös miten vieraantuneita isät voivat olla lapsistaan. Monille tuntuu olevan ylitsepääsemätön asia esim. vklp yksin lasten kanssa kotona.

04.09.2019 15:49

<MösjööTipsu> Monskuu Tottahan se on, ettei vanha jäykkä kaava voi toimia nykyaikana. Kaikki muukin maailmassa on muuttunut, niin miksi ei kotiarkikin. Entisen ajan tavat toimivat hyvin aikanaan, mutta niistä puhuttaessa saa aivan täysin väärän kuvan. Siks varmaan monessa perheessä tänäkin päivänä se äiti tekee ruuat, siivoaa ja hoitaa lapset, sekä käy viellä palkkatöissä. Vaikka enhän minä noista mitään tiedä. Mä en koskaan oo virallisesti leikkinyt kotia. Mut tuntuu et jotkut kaverit on vähän liikaakin sitä tehny.

02.09.2019 08:10

<Monskuu> Von Hiren teeppä niiku parhaaksi näät.

02.09.2019 08:08

<Monskuu> MösjööTipsu Lähinnä meinasin ettei minusta vanha malli voi nykyään enää toimia koska naisetkin käyvät töissä kuten miehet. Mutta monien miesten mukaa naisille tästä huolimatta kuuluu kotityöt. Kannatan itse nykyaikaista muotoa jollon kotityöt ja lastenkasvatus on yhteisiä hommia. Molemmilla oma tavan duuni siihe päälle.

30.08.2019 15:28

<picno> olllli kyllä mun parisuhteessa luokiteltiin _kaikki_ naistentöiks. Välillä sitä sai leikkiä hengelläänkin kun joutu epämäärästen viritelmien kanssa kurkottelemaan johonkin, vaikka mies ois ylttänyt helposti ja aikaa ois mennyt se pari minuuttia hommaan kun ois sen verran vaivautunut auttamaan. :D

29.08.2019 20:42

<sfprkl> Enhän minä kotona edes saa tehdä mitään kun en osaa. Vaimo hoitaa, Minun roolini on raataa kuin muuli ja kantaa rahaa kotiin. Rouva pitää pilttuun kunnossa

29.08.2019 11:40

<Danpax> Monskuu onko mahdollista päästä edes treffeille? Kaveri puolesta kyselen.

29.08.2019 11:38

<Danpax> Tälläsellä voi olla yhteinäinen vaikutus mielenterveysongelmiin nuorison ja lasten parissa. Omassa tiedossa ainaki on paljon tapauksia missä ei oo "kotia", kun molemmat painaa töitä hulluna ja lapsi heitetään raha kouraa. Omassa lapsuudessa oli koti missä oli toinen kotona. Oli kiva tulla kotiin :).

29.08.2019 11:34

<Danpax> Mä en jotenkaa ymmärrä miks naiset halveksii esim kotitöiden tekemistä. Kyllä sellaseet naiset vain rakentaa yhteiskuntaa ja tekee jotai sellasta mikä on kestävää. Kyllä ne naiset jotka tiedä kotitöitä tehneenä ja kotia yllpitävänä olleena on rakentanut miehe ja perheensä tulevaisuuden, ihan oikee kyynelsilmiin tulee kun kunnioitus näitä naisa kohtaa nousee. Ne naiset olivat perheensä turva ja tuki, siinä mies sai rohkeuden ja voiman pistää itsenä liikoo. Oli koti minne omat ja viereet sopi tulla. Nykyää on vain uraputkeen uurtuneita ja pahin on että nainen lähtenyt tähän.

29.08.2019 08:36

<killgame> Tietyt työt on vain pakko tehdä kotonakin ettei hukkuis "paskaan". Se tekee kumpi jaksaa sillä hetkellä. Muuten se on loputon suo väittelyä ja koko homma jää siihen. Ei niistä "töistä" pisteitä jaeta niin ei siinä voittajiakaan ole. Ei tule kukaan jakamaan vuoden isä/äiti palkintoa koskaan :D ja jos tulee suhteessa tunne eriarvoisuudesta niin jossain on menty päin vittua jo alunperinki.

28.08.2019 23:44

<Von Hiren> Monskuu Vaimoni haluaa, että minä hoidan keiken keittiön ulkopuolella ja se vastapainoksi hoitaa kaiken sen mitä perinteiseen vaimon rooliin kuuluu. Mulle asia ei niinkään ongelma, mutta vaimon mielestä ero tulee, jos ei perinteinen rooli kelpaa. Joten mitä teen? Otanko kaikki syyllisyyden (sitä meinaan riittää kun on perinteinen mies) taakan itselleni ja alistun perinteisen miehen rooliin, vai haluanko vapautta ja sinkkuna sitten ja saanpahan oman keittiön?

28.08.2019 22:34

<temewe> "leikitään kotia. Mie oon tyttö. Oo sie poika"

28.08.2019 20:51

<MösjööTipsu> Monskuu Mutta eikö vanhanajan mallissa ole kohtuullista, että mies käy töissä ja nainen on kotirouvana. Näin ollen hän tekee kotityöt ja se on hänen osuutensa yhteisistä jutuista? Mun puolestani jokanenn saa toteuttaa mitä systeemiä hyvänsä, mutta aina tämän vanhan mallin puheeksi ottaessa saa käsityksen, että nainen tekee kaiken ja mies ei mitään.

28.08.2019 19:38

<NPN> Ei oo tälläsiä ongelmia runkkarilla (yleensä)

28.08.2019 19:04

<Monskuu> Mun täytyy myöntää etten vois elää parisuhteessa jossa itsellä on vanhan ajan vaimonrooli mikä velvottaa kaikki kotitöiden tekemiset kun ukko tekee työt ja kotii päästessä istuu vaan perseelle. Ei sovi omaan luonteeseeni mitenkään. Mutta onneksi en oo vaimo ja ei oo ukkookaan niin voi tehdä kotityöt rauhassa yksin ja siivota myös omat jälkensä.

-14
28.08.2019 18:02

<hylsy> ollllisemmoiseks se on feministien ansiosta menny jos asiasta mainitset olet kusipää sika

28.08.2019 17:31

<pexiva> olllli Et.

28.08.2019 17:23

<WoofBear78> Tai molemmat istuu sohvalla nenä kiinni tabletissa tai puhelimessa

28.08.2019 17:23

<olllli> Olenko ainut kenen kotona on ne miesten työt ja sitten on ne yhteiset kotityöt?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.