Quantcast

Lähettäjä:

Arsemanjanne Arsemanjanne

Koulukiusaus

4.2 / 5 (53 ääntä)

Koulukiusaus

Julkaistu: 17.10.2016 08:05

2.5K

Lähettäjä: Arsemanjanne Arsemanjanne

Otsikko: Koulukiusaus

Hakusanat: koulukiusaus, psykologi, puhe,

4.2 / 5 (53 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-17 08:17:09

+50493

<nostokurki>

Häiritsevän paljon ihmisiä on kiusattu lapsena, mukaanlukien minua itseäni. On tönitty, syljetty päälle, lyöty rautaputkella naamaan ja jopa kuristettu niin että heräsin sairaalassa. Vaikka yritin aina olla ärsyttämättä ketään, katsoa poispäin ja kulkea eri reittejä. Mikä siinä muiden kiusaamisessa kiehtoo? Miksi jotkut vanhemmat antaa lastensa jatkaa, vaikka tietävät? Mikä vittu meitä ihmisä vaivaa?

194

Aika: 2016-10-17 09:04:47

+8772

<Presidentti>

nostokurki itse pääsin kiusaamisesta kun annoin samalla mitalla takaisin. Tapeliin verissäpäin kaksi päivää yläasteella, vastustaja oli koulun ns. kingi. Sen jälkeen kukaan ei uskaltanut meikäläiselle mitään edes yrittää. Nyt 16 vuotta myöhemmin tämä kyseinen heppu on haudassa, hirtti itsensä.

172

Aika: 2016-10-17 09:31:29

+76632

<thirvi>

sledderi En ole ikinä tykännyt siitä että kiusaajia silitellään ja säälitään sanomalla "sillä on paha olla" tai "se vain purkaa omaa huonoa oloaan". Mun mielestä jotkut vain on kusipäitä ja sillä siisti. Itsekin olen kiusaajia koulussa nähnyt. Ei niillä mikään paha olo ole. Kusipää mikä kusipää.

123

Aika: 2016-10-17 09:05:07

+990

<sledderi>

Kiusaaja on oman elämänsä epäonnistuja. Vanhemmat väkivaltaisia,juoppoja tai eivät huomioi lastaan lainkaan. Purkavat sitten tietämättään pahaa oloaan kaikkialle. Väitän,että tuo lasten huomiotta jättäminen on suurin syy lasten olemiseen peräaukkoja. Koulukiusaaja tai työpaikka tai mikä vain,on yhteiskunnan pahin ongelma,ja syy on vain ja ainoastaan kiusaajassa itsessään. Oma elämä on perseestä,niin purampa sitä muihin. Omat muksut jos joutuu osalliseksi niin oli puoli mikä tahansa,joku saa selkäänsä,joko kiusaaja tai sitten kiusaava muksuni.

77

Kommentit (21)

Piilota OFF-Topic keskustelu

18.10.2016 18:38

<Kopellimestari> thirvi kyllä vitun komeesti isket taas asian mustavalkoseksi. Itse olen vanha koulukiusaaja, helvetinmoinen sellanen. Olin aivan täysi kusipää ja uskon että se johtui nimenomaan paskoista kotioloista, ja siitä että itseäni kiusattiin ala-asteella. Ei se mitään oikeuta, en sano sitä. Ja väitän että joku kun olis tullut ja vetänyt oikeen kunnolla turpaan niin olis loppunu munkin spedeily kun seinään. Ja kyllä on muuten paha olla nytkin sen takia miten on käyttäytyny joskus... ohan niitäkin jotka vaan on kusipäitä ja varmaan ovat niitä loppuun asti mutta hyvää yleistystä noin muuten...

18.10.2016 08:46

<Danpax> Se on paras, että kiusattu yleensä vaihtaa paikkaa, mutta kiusaaja jää.

18.10.2016 08:44

<Danpax> lastunaama hienoo että pystyit anteeksi antamaa. Vaikka ne on vaiketa asioita ja niistä voi olla paljonki haittaa. Se kertoo jotain siitä, ettet anna kuitenkaa niiden hallita sua ja sun sisintä. Relixa Kyllä mun mielestä on hyvä antaa anteeksi ja sopia asioita. Sun kirjoituksesta tulee katkeruuden haju ja se on aika vaikee asia. Ihmiset joskus muuttuu ja silloin pitää antaa anteeksi. P.S. En ole kiusaajien puolella, vaan vastaan.

18.10.2016 08:31

<Relixa> Kiusaajat on aina kusipäitä, ei niille anteeksi tai ymmärrystä pidä antaa, ei ole sen arvoisia, ei ne kuiteskaan tajua omaa parhaansa. Itse sain vetää yhtä kiusaajaani kunnolla turpaan oikein voimalla yläasteella, turpaan tuli ja huulessa patti joka ei lähde pois. Oli sen arvoista katsoen kun hän yksi niistä on mielisairaalassa, lopuista en tiedä eikä kiinnostakkaan tietää.

17.10.2016 22:24

<lastunaama> Mua kiusattiin koko peruskoulun ajan. Paskaa oli, mutta tuli se kestettyä. Myöhemmin oon tavannut muutaman kiusaajan, jotka alkoivat yllättäen kehua yläasteen luokan yhteishenkeä. Totesin muutaman kylmän faktan, että eipä todellakaan kaikkien osalta ollut kivaa. Eivä kuulemman olleet tajunneet kiusanneensa. Jännä, että itse silti muistan lauseetkin mitä mulle on sanottu. Osasivat tosin sitten pyytää anteeksi. Anteeksi osasin antaa, vaikkei sellaista varmasti ikinä unohda.

17.10.2016 21:53

<Enmittee> sledderi: Silti jotain tutkimuksia ollu, että kiusaajat pärjää työelämässä paremmin. Eikä meidän koulussa ainakaa yhdelläkään kiusaajalla ollu kotona huono olla. Muutamalla kiusatulla oli kotona huono olla. Varmaan kivaa niillä ollu kun kotona ja koulussa oli paskaa.

17.10.2016 20:48

<Cinere> Mä kyllä ymmärrän sen, että omasta asenteestaan saa kantaa hedelmää, mutta koulukiusaaminen on kyllä sellainen juttu, mihin pitäisi aina puuttua samantien. Ja parasta lääkettä on itseasiassa se, että koulu on sellainen, jossa ei edes ajauduta kiusaamiseen eli ennaltaehkäistään. Nykyään (ainakin joissain kouluissa) puututaan kiusaamiseen aika herkästi.

17.10.2016 19:34

<sledderi> Selittelinkö mä jotenkin? Sanoin,että peräaukko kiusaajalla on omat asiat niin vitullaan,että se huokuu ympärille. Ei kukaan kovis tai hyvis ketään kiusaa,vaan kusipääreppana,kuten kirjoitinkin.

17.10.2016 17:04

<Muikku89> Koko ala-aste ja yläaste kiusattiin L-positiivisten ja välillä muidenkin toimesta. Aina pistin takaisin enkä alistunut. Välillä tuli enemmän ja välillä vähemmän turpaan, mutta koskaan en ketään hakannut. Verbaalisia pahoinpitelyitä sitten takaisin urakalla kyseisille kusipäille.

17.10.2016 14:50

<Hajuste> Ainoa kiusaaminen, mihin ympäristöllä näyttää olevan riittävästi halua puuttua, on rasistinen kiusaaminen. Eipä ole marsseja ja poliitikkojen ärähdyksiä "rillipäiden", "läskien", "vitun köyhien" kiusaamisesta ja nollatoleranssista.

17.10.2016 14:01

<lask90> Minäkin toisinaan ajaudun itsesääliin enkä osaa ajatella itsestäni mitään positiivista. En sentään syytä tästä yhteiskuntaa, vanhempia tai kasvuympäristöäni vaan lähinnä omaa kykyäni juuttua kaikkeen negatiiviseen...

17.10.2016 13:57

<tuuhee> Doofy Mitä jos propaganda toimii ja olet yleinen naurunaihe? Mitä jos asia paisuu liikaa? Vittuiluunkin tottuu, sitten kun on käytetty tarpeeksi erilaisia tapoja ja luovuutta nöyryyttää niin ei se tunnu enää miltään. Siinä vaiheessa kun tuntuu ettei ole enää ihminen, eikä kukaan enää huomaa sitä henkilöä sen ulkokuoren takaa niin on saavutettu jo liian korkea taso.

17.10.2016 13:24

<Purkinruostuttaja> Lapsuuden kaveri sai joskus päähänsä että olin käräyttänyt sen pahanteosta. Pari viikkoa sen luokan pojat vainos mua ja sain selkään koulumatkalla. Vaikka sovittiin riita niin ei olla sen jälkeen oltu tekemisissä vaikka leikittiin yhdessä melkein päivittäin ennen. Sain sitten kymmenen vuotta myöhemmin tietää että oma siskoni oli sen käräyttänyt ja että isä ja äitikin tiesi riidan syyn. Onneksi ei jaksa tässä iässä kantaa kaunaa. Harmittaa vaan että meni hyvä kaveri.

17.10.2016 13:10

<tuuhee> Älä hoida oiretta vaan sen aiheuttajaa.

17.10.2016 10:33

<Kanakotka> nostokurki Vanhemman on vaikea uskoa lapsensa olevan kiusaajatyyppiä, ja joskus se "kiusaaminen" ei ole sitä, vaikka se itsestä siltä tuntuisikin. (sinun tapauksessa kyllä, mutta oma luokkakaverini esimerkiksi ymmärsi pienen veljellisen nälvimisen kiusaamiseksi)

17.10.2016 09:31

<thirvi> sledderi En ole ikinä tykännyt siitä että kiusaajia silitellään ja säälitään sanomalla "sillä on paha olla" tai "se vain purkaa omaa huonoa oloaan". Mun mielestä jotkut vain on kusipäitä ja sillä siisti. Itsekin olen kiusaajia koulussa nähnyt. Ei niillä mikään paha olo ole. Kusipää mikä kusipää.

123
17.10.2016 09:30

<Monskuu> Minua yritettiin kiusata koulussa, mutta en antanut kiusaajien tehdä sitä. Kaikki ei siihen pysty, ja kiusaaminen on perseestä ja siihen täytyy puuttua. Sitä on aina ollut, näkee vanhemmista sukupolvista miten vieläkin työelämässä on miehiä ja naisia jotka työpaikkakiusaa ja eivät näe toiminnassaan mitään väärää. Kiusaamisen muoto voi olla vain eri. Pääsemmekö koskaan tästä ongelmasta eroon? Väitän ettemme.

17.10.2016 09:30

<Jääkaappihomo> Omasta kokemuksesta suurimmalla osalla koulukiusaajista on kurjat kotiolot. Isä hakkaa, äiti huutaa, veljet kiusaa. Lähtökohtasesti koulukiusaamiseen pitää puuttua parantamalla kiusaajien kotioloja. Jos kiusaajien vanhempia ei kiinnosta edes oman lapsen hyvinvointi ja kasvatus, niin luulettko että niitä kiinnostaa ku niille sanotaan että lapses kiusaa muita?

17.10.2016 09:05

<sledderi> Kiusaaja on oman elämänsä epäonnistuja. Vanhemmat väkivaltaisia,juoppoja tai eivät huomioi lastaan lainkaan. Purkavat sitten tietämättään pahaa oloaan kaikkialle. Väitän,että tuo lasten huomiotta jättäminen on suurin syy lasten olemiseen peräaukkoja. Koulukiusaaja tai työpaikka tai mikä vain,on yhteiskunnan pahin ongelma,ja syy on vain ja ainoastaan kiusaajassa itsessään. Oma elämä on perseestä,niin purampa sitä muihin. Omat muksut jos joutuu osalliseksi niin oli puoli mikä tahansa,joku saa selkäänsä,joko kiusaaja tai sitten kiusaava muksuni.

17.10.2016 09:04

<Presidentti> nostokurki itse pääsin kiusaamisesta kun annoin samalla mitalla takaisin. Tapeliin verissäpäin kaksi päivää yläasteella, vastustaja oli koulun ns. kingi. Sen jälkeen kukaan ei uskaltanut meikäläiselle mitään edes yrittää. Nyt 16 vuotta myöhemmin tämä kyseinen heppu on haudassa, hirtti itsensä.

172
17.10.2016 08:17

<nostokurki> Häiritsevän paljon ihmisiä on kiusattu lapsena, mukaanlukien minua itseäni. On tönitty, syljetty päälle, lyöty rautaputkella naamaan ja jopa kuristettu niin että heräsin sairaalassa. Vaikka yritin aina olla ärsyttämättä ketään, katsoa poispäin ja kulkea eri reittejä. Mikä siinä muiden kiusaamisessa kiehtoo? Miksi jotkut vanhemmat antaa lastensa jatkaa, vaikka tietävät? Mikä vittu meitä ihmisä vaivaa?

194

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.