Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Kun et jaksa enää edes välittää

Joskus sitä pyytää apua johonkin ongelmaan foorumeilla, mutta tulee pian siihen tulokseen että antaa olla

3.7 / 5 (42 ääntä)

Kun et jaksa enää edes välittää - Joskus sitä pyytää apua johonkin ongelmaan foorumeilla, mutta tulee pian siihen tulokseen että antaa olla

Julkaistu: 18.7.2018 13:11

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Kun et jaksa enää edes välittää

Kuvaus: Joskus sitä pyytää apua johonkin ongelmaan foorumeilla, mutta tulee pian siihen tulokseen että antaa olla

Hakusanat: foorumi, apu, välittäminen, ei, kiinnosta, aihe, päätetty, lukittu,

3.7 / 5 (42 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-07-18 14:26:06

+37906

<Monskuu> +5 RR

Netinaikana vihaan keskustelua internetissä. Ihmiset suuttuu herkästi toisten sanomisista mutta sille on selkee selitys: vain 20% kommunikoinnista on sitä mitä sanomme, loppu on sitten sitäkin tärkeämpää eli: kehonkieli, äänensävy ja ilmeet. Kun näitä ei nettikeskustelussa ole, joku Marjatta lukee tekstini jonka perusteella haukkuu minut natsiksi ja ihmisiin sekaantuvaksi elukaksi, kenellä vain voi alkaa kyrpä kasvamaan otsaan. Eli riippuen omasta mielentilasta, teksti voi olla jotain mitä kirjoittaja ei sillä meinaa.

59

Aika: 2018-07-19 07:00:14

+120065

<LionKing138> +5 RR

Monskuu älä rähise hei kokoaikaa. Kauheeta lukea tollasa vihasta tekstiä. ( onnistuinko?)

7

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.07.2018 21:05

<Bluk> Monskuu Toi on vanha urbaanilegenda, joka ei todellakaan pidä paikkaansa. Mieti nyt, jos molemmat saadaan yrittää välittää viesti, minä kirjoittaen ja sinä puhuen jollekin, joka ei ymmärrä kieltä, niin sinä saat minua 4x enemmän viestistä perille? https://www.spring.org.uk/2007/05/busting-myth-93-of-communication-is.php https://www.psychologytoday.com/us/blog/beyond-words/201109/is-nonverbal-communication-numbers-game

19.07.2018 10:39

<onzir> Monskuu Nojuu... sama kun entisisille likkafrendeille tekstas jotain ja unohtu laittaa se hymiö niin kauhee kuulustelu että "mikä nyt on? :/ onko nyt jokin? kerro >;("

19.07.2018 07:00

<LionKing138> Monskuu älä rähise hei kokoaikaa. Kauheeta lukea tollasa vihasta tekstiä. ( onnistuinko?)

19.07.2018 04:57

<blackwater park> Monskuu Juurikin sen takia en ole facebookissa, tai muissa somessa. Ainoa on riemurasia mihin olen rekisteröityny.

18.07.2018 18:36

<Jebediah Kerman> Kyoushiro Totta. Pistää välillä kyrsimään, jos etsii eri foorumeilta neuvoa ja apua johonkin ongelmaan ja samassa keskustelussa vähintään 12 muuta henkilöä kysyy apua samaan ongelmaan kuin ketjun aloittaja. Ei siis mitään hyödyllistä tietoa eikä apua itse ongelmaan mutta kiva tietää ettei ole yksin ongelman kanssa.

18.07.2018 15:33

<tuuhee> Monskuu On erittäin vaikeeta tulkita jonkun ajatusmaailmaa tekstistä, jos se sisältää sopivasti luovuutta, suorapuheisena sitä ei edes jaksa ajatella liian pitkälle. Miulla tuo saattaa onnistua, vaikka sanoo jotain kasvotusten, kun eivät aina erota oliko huumoria vai ei, kun ilme ja olemus voi olla sama tai asia liian sopivasti muotoiltu, jolloin siitä voi löytyä toinenkin merkitys.

18.07.2018 15:24

<Rieti-kissa> Monskuu Joku tuostakin pahoittui. En minä.

18.07.2018 14:26

<Monskuu> Netinaikana vihaan keskustelua internetissä. Ihmiset suuttuu herkästi toisten sanomisista mutta sille on selkee selitys: vain 20% kommunikoinnista on sitä mitä sanomme, loppu on sitten sitäkin tärkeämpää eli: kehonkieli, äänensävy ja ilmeet. Kun näitä ei nettikeskustelussa ole, joku Marjatta lukee tekstini jonka perusteella haukkuu minut natsiksi ja ihmisiin sekaantuvaksi elukaksi, kenellä vain voi alkaa kyrpä kasvamaan otsaan. Eli riippuen omasta mielentilasta, teksti voi olla jotain mitä kirjoittaja ei sillä meinaa.

18.07.2018 14:07

<Kyoushiro> taivaanpukki ja sit pitää aina olla se +10 kommenttia, jotka sanoo täysin saman asian, kuin ensimmäinen tyyppi, tuomatta mitään lisäarvoa ratkaisuun.

18.07.2018 13:28

<taivaanpukki> Se on ensimmäinen kun vastaa ehkä asiallisesti. Toinen vittuilee kysyjälle ja ekalle vastaajalle, ehkä vielä vastaa jotain epäolennaista tai epätotta. Kolmas jo puhuukin semmosista aasinsilloista, että paluu itse aiheeseen on menetetty.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Uimaopetusta

20 159 katselukertaa

Lets get it on.

19 100 katselukertaa

Kaivokset

11 535 katselukertaa

Pelipakettitarjous

14 615 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.