Quantcast

Lähettäjä:

Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Kun joku jonka juuri tapasit

Alkaa kertoa yksityisasioita

4.1 / 5 (45 ääntä)

Kun joku jonka juuri tapasit - Alkaa kertoa yksityisasioita

Julkaistu: 27.4.2018 13:15

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Otsikko: Kun joku jonka juuri tapasit

Kuvaus: Alkaa kertoa yksityisasioita

Hakusanat: joku, jonka, juuri, tapasit, kertoo, hulluja, yksityisiä, asioita, ilmeellä,

4.1 / 5 (45 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-04-27 14:16:29

+13363

<kirppusäkki> +5 RR

Ihmetyttää näissä jenkkisarjoissa juuri tuo. Esim joku pomo piilossa ohjelma jossa pomo menee normiduunaeiden joukkoon ja yhtäkkiä työntekijä avautuu lounastauolla miten hänellä on 3 dollaria rahaa, viisi lasta ja he kaikki asuvat asuntovaunussa. Lapuus oli rankka ja kaikki ympäriltä kuolleet tai vankilassa.

122

Aika: 2018-04-27 13:47:42

+1802

<Demens> +5 RR

Jos haittaa niin et ole itse yhtä humalassa kun toinen henkilö

84

Aika: 2018-04-27 17:37:25

+11489

<Zerppis> +5 RR

se on hauskaa että kun ihmiset kysyy että osaanko pitää salaisuuden, sit ku sanon et "en", niin ne kertoo kuitenkin sen salaisuuden...

29

Aika: 2018-04-27 21:58:06

+251

<Jebediah Kerman> +5 RR

kirppusäkki Jenkkien "tosi-TV" sarjoissa ei ole mitään todellista. Valmiiksi käsikirjoitettua huttua mihin on pakko heittää vähän draamaa mukaan, koska eihän kukaan nyt jaksa kiinnostua tylsästä normaalista arjesta.

24

Kommentit (8)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.04.2018 12:27

<yawnie> Itsellä oli tuollainen henkilö työkaverina joskus. Ekana päivänä kuuli koko elämäntarinan, aina ihan aamupaskan laatuun asti. Enkä siis edes väritä tarinaa, tämä ihminen oikeasti kertoi kuinka lääkkeet aina löytyy aamulla pöntöstä ja millanen vatsa on sinä päivänä ollut.

28.04.2018 09:43

<Crenssi> En tiedä monia asioita jotka olis ironisempaa kuin "Tosi"-tv. Esim Hells Kitchen johon kutsutaan kokkeja joilla ei ole mitään mahollisuuksia voittaa, mutta ovat muuten niin värikkäitä tai tunteita herättäviä persoonia.Tähän päälle varmaan tusina käsikirjoittajaa jotka miettivät mitä ja missä sanotaan jotain dramaattista että katsojat olisit suut soikeina "oh my god, didn't see that happening!"

28.04.2018 08:22

<Chiparish> Demens *kuin

27.04.2018 21:58

<Jebediah Kerman> kirppusäkki Jenkkien "tosi-TV" sarjoissa ei ole mitään todellista. Valmiiksi käsikirjoitettua huttua mihin on pakko heittää vähän draamaa mukaan, koska eihän kukaan nyt jaksa kiinnostua tylsästä normaalista arjesta.

27.04.2018 17:37

<Zerppis> se on hauskaa että kun ihmiset kysyy että osaanko pitää salaisuuden, sit ku sanon et "en", niin ne kertoo kuitenkin sen salaisuuden...

27.04.2018 15:21

<genericNakki> Tiedän heti pari tyyppiä jotka sopis kuvaukseen. Ois jännä tilanne jos tavattais pitkästä aikaa. Ei varmana muistais edes minun nimeä. Itse voisin kertoa toisen elämäntarinan (eikä siihenkään saisi suunvuoroa).

27.04.2018 14:16

<kirppusäkki> Ihmetyttää näissä jenkkisarjoissa juuri tuo. Esim joku pomo piilossa ohjelma jossa pomo menee normiduunaeiden joukkoon ja yhtäkkiä työntekijä avautuu lounastauolla miten hänellä on 3 dollaria rahaa, viisi lasta ja he kaikki asuvat asuntovaunussa. Lapuus oli rankka ja kaikki ympäriltä kuolleet tai vankilassa.

122
27.04.2018 13:47

<Demens> Jos haittaa niin et ole itse yhtä humalassa kun toinen henkilö

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Se tunne, kun joku seuraa sinua

18 604 katselukertaa

Kunkku pitää puheen

13 107 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.