Quantcast

Lähettäjä:

THT THT

Kun paskat luontokuvat menee läpi niin tässä oma "sorsivat ryppyjä rakkaudessa"

Eli en kehtaa väitää että osaisin kuvata mutta järkkärin kanssa joskus tulee pelailtua. Tarkoituksena ei ole kuvata paskoja kuvia ja ylieditoida niistä hyviä. Eli kuvattavia kohteita harkitaan ja odotetaan oikeaa hetkeä.

3.8 / 5 (100 ääntä)

Kun paskat luontokuvat menee läpi niin tässä oma "sorsivat ryppyjä rakkaudessa" - Eli en kehtaa väitää että osaisin kuvata mutta järkkärin kanssa joskus tulee pelailtua. Tarkoituksena ei ole kuvata paskoja kuvia ja ylieditoida niistä hyviä. Eli kuvattavia kohteita harkitaan ja odotetaan oikeaa hetkeä.

Julkaistu: 21.7.2018 10:45

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: THT THT

Otsikko: Kun paskat luontokuvat menee läpi niin tässä oma "sorsivat ryppyjä rakkaudessa"

Kuvaus: Eli en kehtaa väitää että osaisin kuvata mutta järkkärin kanssa joskus tulee pelailtua. Tarkoituksena ei ole kuvata paskoja kuvia ja ylieditoida niistä hyviä. Eli kuvattavia kohteita harkitaan ja odotetaan oikeaa hetkeä.

Hakusanat: Sorsa, sorsat, valokuvaus,

3.8 / 5 (100 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-07-21 11:01:51

+118084

<lask90> +5 RR

Tunnen itseni vanhaksi. Silloin teininä täällä kuljeksimassa heiteltiin rivoa, poliittisesti epäkorrektia huumoria, meemikuvia (joista osa hauskojakin) ja kommenteissa vilisi kaikenlainen hauska huumori vailla rajoja. Nyt riemurasia täyttyy luontokuvista. Joko meidän keski-ikä alkaa lähennellä kuuttakymmentä? Taidankin lähteä bongaamaan lintuja tänään heti kun yleradiosta tulee merisää että tietää mitä keliä luvassa ja iltabingon jälkeen voisikin jo lähteä nukkumaan että jaksaa aamulla nousta postilaatikolle odottaen Kalevan tippumista postilaatikkoon :-) :-)

87

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

02.08.2018 10:43

<Dr Ebin> THT Voihan sen asian noinkin nähdä :) Ite en pystyisi vaan jättämään kuvaa puolitiehen, eli käsittelemättä.

30.07.2018 14:10

<THT> Dr Ebin juu ei ole tätä käsitelty mitenkään ja kyllä se käsittelykin sujuu ei vain ole aikaa tällähetkellä keskittyä ns turhanpäiväisyyksiin kun muitakin isoja harrastuksia jo on.

24.07.2018 12:36

<Tapio_Rautavaara> Tämähän on oikeasti hieno.

23.07.2018 04:22

<Dr Ebin> Hienon hetken oot saanut ikuistettua! Suosittelen kuitenkin opettelemaan myös kuvien käsittelyä jos kuvailu yleensäkin kiinnostaa. Tästä kuvasta uskaltaisin melko varmaksi sanoa ettet ole käsitellyt ollenkaan, vaan antanut kameran hoitaa käsittelyn sun puolesta.

21.07.2018 19:38

<netman87> Kantasolu on tuttu jo ennestään.

21.07.2018 18:27

<THT> Netman87 Nikon D300S runko ja sen kaverina joku nikonin perus putki. Kassista löytyy myös joku ikuisuuden vanha paeilitele jotain hitsauslasin palasia ja piitkä putki. Suodatinpuolelle pitäisi itsekkin tehdä ostoksia mutta on muitakin harrastuksia mikä vie rahat. Ja tulipa kuvasta huonolaatunen kun kaivoin jostain ei originaalista lähteestä tänne.

21.07.2018 18:05

<Kantasolu> netman87 Huomaatko, tässä on mukailtu sitä 1/3 sääntöä josta mainitsin tuon joutsenperheesi yhteydessä. Jos sulla kamerassa on sellainen asetus josta saat sen päälle niin käytä sitä. Tossa noi sorsat on alimman kolmanneksen ja pystykolmannesten leikkauskohdassa, etuala, taka-ala ja vesialue vie kukin karkeasti kolmanneksen, syväterävyys on hoidossa ja valotus kunnossa. Kaikkia kuvan sommittelun pääkohtia ei aina saa millään kuntoon mutta niitä on syytä tavoitella. Rule of thirds - löytyy googlen kuvahausta. Pus pus.

21.07.2018 14:06

<lask90> Kyoushiro no kommentit oli kyllä siihen aikaan "heh heh hauska kuva :)" ja "eka". Muutama 11v trolli kommentoimassa samaa "siikahan se siellä". Nämäkin kaverit on jo aikuisia. Mutta kieltämättä 2010-2014 oli meemien ja huumorisivujen kulta-aikaa, tulevaisuudessa varmaan EU kieltää tällaiset kokonaan.

21.07.2018 14:03

<lask90> sähkömies ja repimään lähikaupan ripaa seitsemältä ja kiroamaan että miksi ei ole leipä tullut tänne pikkukylän kauppaan, +50km päähän leipomosta :D

21.07.2018 12:28

<sähkömies> lask90 Muistahan vielä naapureille vittuilu ja kauppajonossa ohittelu.

21.07.2018 11:41

<mtuunanen> Itseasiassa, ainakin itse nautin tämmöisistä kuvista muun jylppygalleriamatskun joukossa, kohan vaan näiden konsentraatio ja laatu pysyy kohdillaan.

21.07.2018 11:14

<Kyoushiro> lask90 Taitaa aika kullata muistot, kun menee joskus katteleen 2010 vuoden kuvien kommentteja, niin ne on kyllä semmosta tasoa, mistä sanoisit suoraan "ihan täyttä paskaa" :D

21.07.2018 11:01

<lask90> Tunnen itseni vanhaksi. Silloin teininä täällä kuljeksimassa heiteltiin rivoa, poliittisesti epäkorrektia huumoria, meemikuvia (joista osa hauskojakin) ja kommenteissa vilisi kaikenlainen hauska huumori vailla rajoja. Nyt riemurasia täyttyy luontokuvista. Joko meidän keski-ikä alkaa lähennellä kuuttakymmentä? Taidankin lähteä bongaamaan lintuja tänään heti kun yleradiosta tulee merisää että tietää mitä keliä luvassa ja iltabingon jälkeen voisikin jo lähteä nukkumaan että jaksaa aamulla nousta postilaatikolle odottaen Kalevan tippumista postilaatikkoon :-) :-)

21.07.2018 10:50

<netman87> onko millainen kalusto fitness painona? itsellä 5d2 ja 70-300/4-5.6, 50/1.8 ja 14/2.8 eli melko vaiheessa lasien suhteen ja runkokin tieten sais olla sukupolven uudempi.

21.07.2018 10:47

<netman87> No niin. Tästä se lähtee, kuka on seuraava?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Se tunne, kun joku seuraa sinua

18 645 katselukertaa

Kunkku pitää puheen

13 119 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.