Quantcast

Lähettäjä:

huga huga

Kuuntelemisen jalo taito

Kuuntelemisen jalo taito ja elämisen todellisuus. Nyt kädet ristiin ja jääkaapille.

2.9 / 5 (63 ääntä)

Kuuntelemisen jalo taito - Kuuntelemisen jalo taito ja elämisen todellisuus. Nyt kädet ristiin ja jääkaapille.

Julkaistu: 24.11.2018 23:44

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: huga huga

Otsikko: Kuuntelemisen jalo taito

Kuvaus: Kuuntelemisen jalo taito ja elämisen todellisuus. Nyt kädet ristiin ja jääkaapille.

Hakusanat: nalkutusnalkutusnalkutusjäkätijää,

2.9 / 5 (63 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-25 10:02:40

+17174

<VeikkoVälikäsi> +5 RR

Opetelkaa elämään: Jos vaimo ei tee ruokaa niin kyllä tyttöystävä tekee

11

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.11.2018 07:54

<Lecimx> Neylah Ootko nyt ihan varma että sulla on mies? Todisteisiin tutustuttuani tämä ei kuulosta yhtään miehen toiminnalta.

26.11.2018 16:17

<Garbanzo> Joo, joo, minä imuroin. Ei tartte joka vuosi muistuttaa!

26.11.2018 08:02

<343> Neylah Meillä molemmat suunnittelee sitä mukaa kun kerkiää parin seuraavan päivän ruokia ihan sen nukaan, mitä sattuu tekemään mieli. Itse enemmän kuluttavana osapuolena lasken vielä annosmäärät sellaisiksi, että riittää seuraavana päivänä kummallekin vielä ainakin yksi annos, jottei olisi kokoajan ruoka loppu. Lyö joskus ukolle haaste että tekee jotain hyvää ruokaa sellaisen määrän, dettä varmasti riittää.

26.11.2018 01:24

<Neylah> Ja itse kuvaan! Oon huomannu kun jotain on käyny selittämässä ja toinen vielä vastailee, että on ainakin kuuntelivinaan, niin saattaa jo parin tunnin päästä kysyä asiaa jonka olin just selittäny. Pitääkö tässä vaatia keskeyttämään tietokonehommat ja katsomaan silmiin siks aikaa kun on asiaa? :D Ja ei, en mene selittämään sillon kun on "paha tilanne" tai ranked peli kesken..

26.11.2018 01:20

<Neylah> Presidentti Itse teen kauppalistan ja suunnittelen ruoat etukäteen, ja kun joskus kysyy mieheltä mitä tehtäis niin aina vastauksenä "en tiiä/ihan sama". Jotenki ärsyttää ite olla aina se joka kahtoo mitä tarvitaan ja miettiä päiväruoka ja olla tekemässä niin usein ruokaa ku toinen syö niin paljon enemmän >:D Kaupassa käyntiki on niin nopeeta itekseen kun käy vaan sen kauppalistan läpi ja kassalle, mut mies pysähtyy joka väliin miettimään mitähän ottas ja parhaillaan vierähtää tunti siinä. (Välillä tehään molemmat omat ruoat kun en jaksa joka toinen päivä kokkailla).

25.11.2018 16:16

<Kalupalli> bakmani niin minäkin luulin kunnes keksin ettei se saa revittyä jesaria pois suun edestä jos kädet teippaa myös yhteen.

25.11.2018 11:04

<Huoravasara> LionKing138 Nykyäänhän netissä kaikki kuvat on ainutlaatuisia ja vitsit uusia

25.11.2018 10:09

<bakmani> Muutamaa entistä vaimoketta kuunneltuani, päätin että tahdon mykän naisen.

25.11.2018 10:02

<VeikkoVälikäsi> Opetelkaa elämään: Jos vaimo ei tee ruokaa niin kyllä tyttöystävä tekee

25.11.2018 07:08

<tuuhee> Presidentti Teet ruokaa sen verran, että se riittä vain sinulle, jos tulee sanomista niin toteat, että oisit tehnyt enemmänkin, mutta et tiennyt kelpaako se.

25.11.2018 00:52

<Normaalijorma> Mulle Presidentti muija (53 vee) esittää vastakysymyksen "Pitääkö meidän tänäänkin syödä jotain?" ja liukenee tekemään "juttuja". Jos hän päättäisi, syötäisiin einespinaattilettuja ja eineslihaperunasoselaatikkoa vuoropäivin. Joten kysyn piruuttani ja teen sitten mitä mieleen juolahtaa.

25.11.2018 00:15

<Comkki> Presidentti ja sitten ku teet piimässä marinoituja patonkitikkuja ja saunapalvia piimäkastikkeella niin ei kelpaa ja pitää ilta mököttää huonon ruuan takia.. no sitten voi hyvällä omallatunnolla sanoa että tekee ite semmosta ruokaa mitä haluaa syödä :)

24.11.2018 23:50

<LionKing138> Uuu uus kuva vanhalla vitsillä. Ennen oli se 1920 lukunen jossa kaverilla oli sanomalehti, sit tuli se 1990 loppupuolen jossa ukkonistui selkä naiseenpäin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Rumasti jaloille

20 333 katselukertaa

Kasvienjalostusta on tehty aina

18 484 katselukertaa

Jalonen teki mitä piti

17 386 katselukertaa

Taitavaa temppuilua jaloilla

13 786 katselukertaa

Toton kitarointia jaloilla

13 700 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.