Lähettäjä:

Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Lääkärien ja sairaaloiden hukkaan heitetyt miljoonat

4.7 / 5 (142 ääntä)

Lääkärien ja sairaaloiden hukkaan heitetyt miljoonat

Julkaistu: 13.11.2018 17:54

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Otsikko: Lääkärien ja sairaaloiden hukkaan heitetyt miljoonat

Hakusanat: lääkärit, sairaalat, miljoonat, hukkaan, heitetyt, rahat, vakuutuslääkäri, parantaminen, ,

4.7 / 5 (142 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-13 18:08:23

+37623

<Kalupalli> +5 RR

Surullista mutta totta.

144

Aika: 2018-11-13 20:45:57

+285

<immudium> +5 RR

Hassuja nämä kommentit, että tämä muka olisi totta. Tajusin kyllä vitsin, mutta luuleeko joku muka ihan oikeasti, että lääkeyhtiöiden tarkoitus on saada ihmiset terveeksi? Jos sellainen lääke keksittäisiin millä ihmiset saataisiin terveeksi niin sen pääseminen markkinoille estettäisiin kaikin mahdollisin keinoin. Lääkeyhtiöiden tarkoitus on tuottaa mahdollisimman paljon rahaa, ei tehdä ihmisistä terveitä.

80

Aika: 2018-11-13 22:05:49

+37117

<Monskuu> +5 RR

Vakuutusyhtiöiden lääkärit on niitä velhoja jotka saa vammaisista työkuntoisia ihmisiä.

37

Kommentit (33)

Piilota OFF-Topic keskustelu

25.10.2019 17:18

<immudium> JohnnyTheFox Et varmaan tiennyt, mutta Suomessa on hyvin iso ongelma, että tuhannet potilaat jäävät täällä ilman tarvitsemiaan lääkkeitä. Esim. tuhannet suomalaiset kilpirauhaspotilaat käyvät hakemassa lääkkeensä ulkomailta ja lääkitsevät itseään ilman hoitosuhdetta mihinkään lääkäriin kun Suomesta ei apua saa jos yleisin käytössä oleva kilpparilääke ei auta. Muitakin kilpparilääkkeitä on, mutta niitä on usein äärimmäisen vaikea tai mahdoton saada. Sen sijaan masennuslääkkeitä tuputetaan täällä puoliväkisin lähes vaivaan kun vaivaan, vaikka ne aiheuttavat vaikka minkälaisia haittvaikutuksia.

25.10.2019 17:11

<immudium> JohnnyTheFox Sä tässä itsestäsi teet tyhmän noilla kommenteillasi, etkä kykene edes perustelemaan asioita (muuten kuin, että kaveri pelastui lääkkeen ansiosta, tää on vähän sama kuin suvakit puolustaa holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa sanomalla, että "mulla on yks kiva ulkomaalainen kaveri ja se käy töissä eikä oo tehnyt rikoksia". Perehdy vähän enemmän asiaan ja ota sitten kantaa. Mulla valitettavasti on omakohtaista kokemusta liikaakin. En väitä etteikö lääkkeistä olisi hyötyä. Mutta niiden ensisijainen tarkoitus on tuottaa lääketeollisuudelle rahaa, ei potilaan hyvinvointi/terveys.

31.07.2019 02:05

<JohnnyTheFox> immudium Tyhmä jätkä olet. Lääkeyhtiöt on kehittäneet rokotteet, esim isorokko ja polio hävinneet maailmasta, ja se tietää miljardien sairaala- ja lääkekulujen säästöä. Kaverini sairastu 2 vuotta sitten leukemiaan, oli henkihieverissä mutta pelastui lääkkeen ansiosta. Vitun sekopää foliopää, sulta on tosiaan jäänyt lääketehtaan lääkkeet ottamatta tuollaisten väitteiden perusteella. Avohoitokaan ei näköjään sovi sulle.

27.03.2019 19:59

<aabee> Eduskunnan hyväveliverkosto ei halua muutosta vakuutuslääkäreiden harjoittamaan huijaukseen.

20.11.2018 20:09

<immudium> testo_jolle Ei ole. Mutta lääkeyhtiöt pyörittää tätä koko terveydenhoitobisnestä ja lääkärit tanssii niiden pillien mukaan. Lääkärit voisivat oikeasti auttaa enemmän potilaitaan, esim. neuvomalla, että paremmilla elintavoilla ongelma voisi korjaantua eikä lääkkeitä tarvitsisi syödä, mutta se ei olisi lääketeollisuudelle hyvästä niin sen sijaan lääkärit puoliväkisin tuputtaa kaikenlaisia lääkkeitä vaivaan kuin vaivaan, lääkkeitä joista useissa tapauksissa on pelkästään haittaa. Itse en saa sairauteeni juuri minkäänlaista apua Suomesta, koska sopivia lääkkeitä ei suostuta kirjoittamaan.

20.11.2018 13:29

<testo_jolle> immudium No onko se lääkeyhtiön vika jos jollain on elintavat päin persettä? Jos ihmiset osaisi syödä kunnolla niin moni lääkitys voitaisiin lopettaa lähes kokonaan. Lääkeyhtiöt saavat voittonsa vaikka nyt esimerkiksi keksimällä syöpälääkkeen. Siihen lääkeyhtiö saa tässä tapauksessa 10 vuoden patentin. Sinä aikana lääkeyhtiö pitää käytännössä kuolettaa se tutkimuksiin mennyt raha. Sen jälkeen patentti raukeaa ja kilpailijat voi tehdä vastaavan lääkkeen. Lääkeyhtiöille on aivan järkyttävän iso riski alkaa kehittelemään lääke ja sitten saada sille hyväksyntä ja sen jälkeen pantentti.

19.11.2018 22:28

<immudium> testo_jolle Ei näihin asioihin kuitenkaan lääkärissä (ainakaan julkisella puolella) kiinnitetä juuri minkäänlaista huomiota, vaan pääasiassa määrätään jotain lääkkeitä, joilla yritetään oireita lieventää, mutta ei korjata itse ongelmaa. Varsinkin masennuslääkkeitä tarjotaan melkein vaivaan kuin vaivaan. Suomessa on kymmeniä tai jopa satoja tuhansia ihmisiä, jotka syövät aivan turhaan masennuslääkkeitä, kun vika on oikeasti jossain muualla, mutta lääkärit eivät vaivaudu tutkimaan.

19.11.2018 22:27

<immudium> testo_jolle En väittänyt ettei sellaisia sairauksia ole, joista parantuu kokonaan lääkkeitä syömällä. Mutta lääkeyhtiöiden, kuten minkä tahansa muiden yhtiöidenkin,ensisijainen tarkoitus on tuottaa voittoa, sen jälkeen tulevat muut tavoitteet. Lääkkeiden käyttöä voitaisiin vähentää huomattavasti kun lääkärissä kiinnitettäisiinhuomiota elintapoihin, ruokavalioon ja asuinympäristöön (esim. asuuko terveessä asunnossa vai onko siellä sisäilmaongelmaa). -> Jatkuu

19.11.2018 11:10

<testo_jolle> immudium No oootappa: Monet tulehdukset = antibiootit, Polio, Rabies, A- ja B- hepatiitti, jäykkäkouristus, Ebola, Rotavirus, Pneumakokki, kurkkumätä, tuhkarokko, sikotauti, kurkkumätä, kohdunkaulansyöpä. Lista olisi lähes loputon mitä ollaan saatu ja saadaan kellistettyä nykytaudeista. Sitten on paljon myös SAIRAUDESTA johtuvia lääkityksiä joita pitää syödä kokoajan ihan siitä johtuen että sitä ei voi saada pois. Ainakaan nykylääketieteen avulla mutta ne tuo lisää hyviä elinvuosia ja elämänlaatua parantaa. Kuten: Parkinsson, AIDS, diapetes, virustautdit kuten herpes ym.

17.11.2018 20:17

<immudium> testo_jolle Ei ne oikeasti yritä parantaa. Moniako sellaisia sairauksia yleensä on, johon syömällä lääkkeitä parannnut siitä kokonaan vs sairaudet johon joudut lopun elämäsi syömään lääkkeitä, jotta sairaus pysyy kurissa? Kaikkia lääkkeitä kehitellään siksi, että niillä saadaan tehtyä rahaa. Mä olen sairastunut erittäin vakavasti ja huomaan täysin miten lääketeollisuus pyörittää näitä kuvioita ja miten lääkärit pääasiassa toimivat lääketeollisuuden etujen mukaisesti, ei potilaan etujen mukaisesti. Suomessa terveydenhuolto on oikeasti tietyissä asioissa ihan kehitysmaiden tasolla.

15.11.2018 00:45

<KeyoGozone> Monskuu Ja työkuntoisista vammaisia. On ne niin ovelia ja kaiken lisäksi saavat vielä hyvää liksaakin siitä. :D

14.11.2018 23:07

<jormanakkipaa> lmfao Taidettiin nyt puhua hieman eri asioista. Kyllä kuka tahansa lääkäri ottaa kantaa siihen, että miten/mistä esim. työtapaturma on aiheutunut. Eihän sitä muutoin voikaan lääkäri todeta, kuin esim. "vamma on todennäköisesti aiheutunut siitä, miten potilas kertoi sen tapahtuneen", koska ei sitä ole ollut itse näkemässä. Tämä on se kannanotto siihen, että miten/mistä on tullut. Jos haetaan korvauksia työtapaturmalain perusteella esim. työnantajan vakuutuksesta, niin tottakai se, joka ottaa loppuviimeksi kantaa, että korvataanko vai ei, on vak.yhtiö, vakuutuslääkärin lausunnon perusteella.

14.11.2018 17:09

<hexagon> Sellaselle palvelulle olis kyllä tarvetta, että olis sellanen paikka mihin mentäis ja kerrottais joku sillä hetkellä oleva vaiva. Sitten sitä vaivaa tutkittais ja koitettais saada kuntoon. Eli aivan vastaava, kuin nykyiset lääkärinpalvelut, mutta sillä erotuksella, että siellä tutkittaisiin ja etsittäisiin syitä ja ratkaisuja vaivaan, eikä vain määrättäisi buranaa ja lähetettäisi kotiin miettimään.

14.11.2018 10:01

<testo_jolle> immudium Elä hätäile. Kyllä maailmalla riittää aina uusia ihmisiä jotka sairastuu. Kyllä ne oikeesti yrittää parantaa. Vai mitä luulet miksi lääkeyhtiöt ovat kehitelleet rokotteet(polio ym), kehittelevät syöpälääkkeitä jne.

14.11.2018 08:49

<jepjep666> Tämä on kyllä sellainen epäkohta Suomessa jolle olisi syytä tehdä jotain. Mielestäni lääkäri ei saisi olla ollenkaan minkäänlaisessa työsuhteessa vakuutusyhtiön kanssa koska lääkärin tehtävä on ainoastaan olla eduksi yhtiölleen eikä olla potilaan puolella vaikka sen enempää lääkäreiden etiikasta en tiedäkään..

13.11.2018 23:39

<Awnker> Noilla asioilla on aina kaksi puolta. Itselläni ainakaan ei ollut mitään ongelmia päästä opiskelemaan neljäksi vuotta täydellä palkalla, kun on ihan oikeasti sille perusteet. Toki jos ei ole mitään vikaa ja haluaisi päästä venkuloimaan kun on "vähän sitä sun tätä", niin silloin se tuomio on erilainen. Omasta tuttavapiiristä joka ikinen jolla on ollut oikeasti joku vika ja on hoitanut sen "paperisodan" kunnialla, niin kyllä sieltä on tullut korvaukset niinkuin pitääkin. Toki jos ei kykene siihen parin lapun täyttöön, niin hankala niiden on siellä mitään korvata.

13.11.2018 22:35

<LionKing138> lmfao Ei ikävä kyllä ole. Ja se oli vaan esimerkki anteeksi vain.

13.11.2018 22:05

<Monskuu> Vakuutusyhtiöiden lääkärit on niitä velhoja jotka saa vammaisista työkuntoisia ihmisiä.

13.11.2018 20:45

<immudium> Hassuja nämä kommentit, että tämä muka olisi totta. Tajusin kyllä vitsin, mutta luuleeko joku muka ihan oikeasti, että lääkeyhtiöiden tarkoitus on saada ihmiset terveeksi? Jos sellainen lääke keksittäisiin millä ihmiset saataisiin terveeksi niin sen pääseminen markkinoille estettäisiin kaikin mahdollisin keinoin. Lääkeyhtiöiden tarkoitus on tuottaa mahdollisimman paljon rahaa, ei tehdä ihmisistä terveitä.

13.11.2018 20:41

<lmfao> Ei pidä sekoittaa esim. työkyvyn arviointia korvausperusteeseen. Ns. oman lääkärin ei tietenkään kuulu ottaa kantaa siihen, että onko vahinko korvattava vai ei.

13.11.2018 20:39

<lmfao> jormanakkipaa ei pidä paikkansa. Lääkäri toki ottaa kantaa onko kyseessä tapaturma tai sairaus, mutta ei siihen onko kyseessä työtapaturmalain mukaan korvattava tapaus tai siihen, että miten/mistä tuo on aiheutunut.

13.11.2018 20:21

<jormanakkipaa> lmfao "...Muut lääkärit taas toteavat vain, että henkilö ei ole työkykyinen, mutta eivät ota kantaa siihen mistä työkyvyn menetys johtuu." Tämä ei kyllä valitettavasti pidä paikkaansa, ei sitten niin yhtään. Lääkärillä, joka tekee sairauslomatodistuksen (tai 60 päivän sairausloman jälkeen B-lausunnon KELAlle) esim. työtapaturman vuoksi, ottaa todellakin kantaa siihen, mikä on sairausloman perusteena oleva sairaus, vika tai vamma, joka on johtanut työkyvyttömyyteen.

13.11.2018 20:14

<lmfao> Ja vielä usein vakuutusyhtiön olisi kannattavampaa maksaa korvaukset (koska mainehaitta), mutta esim. työtapaturmiin liittyen korvausperuste määräytyy lain perusteella eikä vakuutusyhtiö voi tehdä lain vastaisia päätöksiä. Loppuviimeksi kuitenkin työnantaja maksaa korvaukset vakuutusmaksujen muodossa. Samoin jos korvausperustetta ei ehtojen perusteella ole, niin olisi vitun epäreilua muita kohtaan, että somessa vinkuva saa korvaukset ja muut eivät.

13.11.2018 20:11

<lmfao> LionKing138 saisiko esimerkin? Taidat keksiä omiasi :DD

13.11.2018 20:10

<LionKing138> lmfao Joo mutta jos neliraajahalvaantunut on "lääkärin" mielestä työkykyinen, niin onko se sitten vaan näkemysero vai syyllisen etsintää?

13.11.2018 20:09

<LionKing138> Tää on kyllä ihme

13.11.2018 20:08

<aabee> Varsinkin fobiat, erityisesti islamofobia ja russofobia paranevat, jos suvakki vaan kieltää ne.

13.11.2018 20:06

<lmfao> Sen takia että ihmiset eivät ymmärrä, että vakuutusyhtiön lääkäri ottaa esim. työtapaturmiin liittyen kantaa siihen onko työkyvyn menetys seurausta tapaturmasta vai ei. Muut lääkärit taas toteavat vain, että henkilö ei ole työkykyinen, mutta eivät ota kantaa siihen mistä työkyvyn menetys johtuu. Kuitenkin monesti työkyvyn menetys johtuu esim. jostain perussairaudesta tai muusta kuin itse työtapaturmasta. Ja tätähän perus nettihuutelijan on mahdoton ymmärtää.

13.11.2018 19:10

<RandomUser7-11> Siksi koska vakuutuslääkärillä ei ole valan vaatimaa velvollisuutta puhua totta.Työtapaturma- ja ammattitautilaki 121 §:Vakuutuslaitoksen lääkäri voi merkitä arvionsa asiakirjoihin noudattamatta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 23 §:ssä säädettyjä lääkintölaillisia todistuksia ja lausuntoja koskevia muotovaatimuksia.

13.11.2018 19:07

<kettu6> Vakuutuslääkäri tekee päätöksensä muiden lääkärien lausuntojen perusteella. ja toi muu on markkinataloutta.

13.11.2018 18:53

<PeterNorth> Surullista koska totta.

13.11.2018 18:08

<Kalupalli> Surullista mutta totta.

144
13.11.2018 18:08

<Duracel> Lääkäri vakuutusyhtiön haastattelussa: "Oletko itsekäs ja teet päätöksiä muidenkin puolesta, etkä kuuntele muita vaikka olisit väärässä? -Kyllä" - Tervetuloa töihin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 3 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Uskotko että maailmaa hallitsee se tietty yksi prosentti, tai illuminati tai joku muu nimi millä haluatkaan sitä kutsua?

Kyllä
En
Kyllä, mutten mahda sille mitään
Kyllä, ja aion saada muutosta aikaan
Kyllä, ja tämä on oikea tie
Kyllä, ole yksi heistä
En, en tiedä heistä mitään, enkä halua tietääkkään
Kyllä, ja aion tehdä kaikkeni jotta kaikki pysyisi salassa

SAMANKALTAISIA

Laki ja järjestys

14 845 katselukertaa

Biden ja portaat

8 386 katselukertaa

Lateksileikkejä

13 777 katselukertaa

Allu ja Sanna Marin

19 595 katselukertaa

Sulkutilan jälkeen

10 441 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.