Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

Lahjakkaat lastenlapset

2.8 / 5 (76 ääntä)

Lahjakkaat  lastenlapset

Julkaistu: 2.9.2020 20:56

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: Lahjakkaat lastenlapset

Hakusanat: lahjakkaat, lapsenlapset, homma, hoituu, isovanhemmat, ,

2.8 / 5 (76 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-09-02 21:58:12

+24037

<Mursunet> +5 RR

Minulla on käynyt tuo sama niin monesti. Vanhemmat saivat kaukosäätimestä television aina pois digiboksin HDMI sisääntulosta TV moodiin jossa ei ollut mitään. Sitten paniikki päällä soitto minulle ja aletaan diagnosoimaan ongelmaa. Otin kuvankin kaukosäätimestä jotta voin livenä kertoa mistä mikäkin nappi löytyy. Lopulta minulla meni hermot ja heillä käydessäni veitsellä poistin kaikki napit mitkä pystyvät aiheuttamaan ongelmaa, siinä oli kolme nappia mitkä olivat aina näihin tilanteisiin syypäinä. Tämän jälkeen telkkari se vaan toimi ja häröily loppui.

77

Aika: 2020-09-03 03:51:18

+246

<Vimpat> +5 RR

Mursunet Mummoni muutti äskettäin palvelutaloon, ja samalla telkkari vaihtoi antenniverkosta kaapeliin. Telkussa on vaan antennidigiboksi, niin piti hankkia erillinen digiboksi kaapeliverkkoon. Nyt on ollut haastetta opettaa Alzhemieria potevalle mummolle että telkkarin kaukosäätimestä vaan telkku päälle ja ne kanavat vaihdetaan siitä toisesta. Vähän väliä "on telkkari rikki", syynä se että telkkarista on vaihdettu kanavaa eikä enää ole AV-sisääntulo valittuna. Perkele, taidan ostaa mummolle uuden telkun joululahjaksi :D

22

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.09.2020 17:33

<Mursunet> Garbanzo Ellen väärin muista niistä taisi olla joskus tehty ns.herätesignaalien kytkennät vain toiseen päähän minkä piti olla television pää. Siksi tuollaisissa kaapeleissa usein luki TV yhdessä ja VIDEO toisessa päässä, mutta ei aina. Kyllä scart vain oli avaruusteknologiaa silloin VHS aikaan, oli helppo kytkeä laitteita ja tietokoneeltakin sai RGB signaalin televisioon paljon paremmalla kuvanlaadulla kuin CVBS:llä.

04.09.2020 12:46

<terapeutti> Ja edelleenkään tv ei näy.

03.09.2020 17:52

<mar-kku> GarbanzoOlivat kateellisia sinun bingolle...

03.09.2020 16:31

<Garbanzo> Oltiin kerran pyöreitä täyttäneen siskon synttäreillä, missä piti katsoa hänestä erinäinen videonpätkä. Kuvaa eivät sitten saaneet VHS-laitteelta näkyviin. Tuli jostain puskista muistiin, että joskus oli "yksisuuntaisia" SCART-piuhoja, joten vaihdoin piuhan toisin päin, ja BINGO. Ei kukaan kehunut, kuten ei yleensäkään, vaikka osaisin ainoana maailmassa lentää.

03.09.2020 16:19

<MösjööTipsu> Why Se on kyllä niin ihmisestä kiinni, että onko ulkoa opetteleva luonne vai pyrkiikö ymmärtämään mitä tapahtuu. Näiden ulkoa opettelijoiden kanssa yleensä sitä murhetta tuppaa eniten olemaan. Ja ihan samalla tavalla se osa nuoresta sakista on uunoja elektroniikan kanssa. Tietty he pärjäävät jollain tavalla paremmin, kun koulusta saakka on opetettettu niitä juttuja ulkoa. Mutta uusien asioiden kanssa mennään lähinnä tuurilla.

03.09.2020 15:44

<Mauser91> Mursunet Tein ite saman omien vanhempien kaukosäätimille

03.09.2020 15:02

<Why> Samaa ongelmanratkomista teen. Aika hyvin on kuitenkin yli 80v. isäni oppinut. Laskut hoituu tabletilla ja Youtubesta lempparimusiikkia :)

03.09.2020 10:13

<sattanen> Ja silti kuvassa ei näy mitään eroa?

03.09.2020 09:31

<Erskimus> Auta armias on kiva olla aasiakaspalvelijana näille. Haukkuvat tarjoajan pystyyn että taas teillä on joku vika kun ei ole signaalia ja eivät kuuntele mitään muuta ku siten että sanot sille että älä oo tollane pikkulapsi joka ei suostu pukee vaatteita. Kuvaputki aikaan scart liitäntä sentään toimi useimmiten niin että kun iskin virrat TIKIPOKSIIN niin vaihto automaattisesti SCARTille kuvan. :D

03.09.2020 08:37

<Kenraali Sirkku> Vimpat sanoi ehkä fiksuimman asian mitä on aamuneljältä aikaan koskaan sanottu. Hyvää joulua.

03.09.2020 07:25

<Glockster> vimpat siinähän se oli ratkaisu Mursunet vastauksessa. Puukko käteen ja kaivat siitä tv:n kaukkarista kanavanapit ja muut ongelmia aiheuttavat napit irti.

03.09.2020 03:51

<Vimpat> Mursunet Mummoni muutti äskettäin palvelutaloon, ja samalla telkkari vaihtoi antenniverkosta kaapeliin. Telkussa on vaan antennidigiboksi, niin piti hankkia erillinen digiboksi kaapeliverkkoon. Nyt on ollut haastetta opettaa Alzhemieria potevalle mummolle että telkkarin kaukosäätimestä vaan telkku päälle ja ne kanavat vaihdetaan siitä toisesta. Vähän väliä "on telkkari rikki", syynä se että telkkarista on vaihdettu kanavaa eikä enää ole AV-sisääntulo valittuna. Perkele, taidan ostaa mummolle uuden telkun joululahjaksi :D

02.09.2020 22:35

<jukorte> Kiva noin Mursulla verraten meikäläiseen joka joutui vastaavasti puhelimitse diagnosoimaan antennivahvistimen hajoamisen. Yhden splitterin osalta.Königit ei yleensä mene rikki mutta nyt sekin on nähty.

02.09.2020 21:58

<Mursunet> Minulla on käynyt tuo sama niin monesti. Vanhemmat saivat kaukosäätimestä television aina pois digiboksin HDMI sisääntulosta TV moodiin jossa ei ollut mitään. Sitten paniikki päällä soitto minulle ja aletaan diagnosoimaan ongelmaa. Otin kuvankin kaukosäätimestä jotta voin livenä kertoa mistä mikäkin nappi löytyy. Lopulta minulla meni hermot ja heillä käydessäni veitsellä poistin kaikki napit mitkä pystyvät aiheuttamaan ongelmaa, siinä oli kolme nappia mitkä olivat aina näihin tilanteisiin syypäinä. Tämän jälkeen telkkari se vaan toimi ja häröily loppui.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.