Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Laiskalle roskienviejälle viesti

Jollain meni hermot kun roskapussi jätetään ovenpieleen

4.3 / 5 (68 ääntä)

Laiskalle roskienviejälle viesti - Jollain meni hermot kun roskapussi jätetään ovenpieleen

Julkaistu: 6.6.2017 16:55

2.5K

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Laiskalle roskienviejälle viesti

Kuvaus: Jollain meni hermot kun roskapussi jätetään ovenpieleen

Hakusanat: laiska, roska, viejä, viesti, lappu, vihainen, jättää, ulkopuolelle, suomi, mvs, ovenpieleen, roskakatos,

4.3 / 5 (68 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-06-06 17:09:03

+58533

<Lapsivedenkeitin>

No ihan aiheesta, kiva sit kun elukat repii kaikki paskavaipat ja biojätteet pitkin pihaa.

156

Aika: 2017-06-06 23:40:45

+11232

<Jo-Naz>

Taloyhtiöiden roskispaikat tuntuu olevan liikenteen jälkeen paras indikaattori ihmisten omanapaisuudesta heti kun saa olla vähänkin anonyymisti persereikä. Meillä esim. on kaksi sekajäteastiaa, joista aina se 1m lähempänä ovea oleva on niin täynnä, ettei kansi mene kiinni ja siinä seuraava on n. puolillaan. Ja onhan näitä median kaltaisia, että ei vain jaksa muuta kuin viedä katokseen ja jättää sitten sujuvasti siihen. Tai sitten vain heittää paperinkeräykseen kun se on vielä lähempänä. Vittu että ihmiset on itsekeskeisiä heti kun silmä välttää!

52

Kommentit (20)

Piilota OFF-Topic keskustelu

09.06.2017 01:18

<Omistaja> Just tuli taloyhtiöltä postia että loppuis kyseinen perseily kun roskapussit jätetään katoksen eteen tai lattialle ja katos muutenki täynnä sänkyjä, sohvia, telkkareita ja muuta romua. Vittu että nousee taas vuokra kun tällä alueella asuvista ehkä 10 prosenttia ymmärtää mitä siinä kirjeessä lukee ja loppuja ei kiinnosta.

08.06.2017 06:00

<naalimies> Niin ja sitte se paperinkeräysastia tukitaan täyteen pahvia, saatana.

07.06.2017 15:30

<maybesomeday> Huvittaa näin jälkikäteen ku asuinkerrostalossa, nii tuli jatkuvasti taloyhtiöstä viestiä 3-4 kertaa vuodessa jätteiden lajittelusta, säästää luontoa, vähentää kaatopaikalle menevää jätettä jne... Satuin sit yhen kerran samaan aikaan siihen ku roskakuski kävi nii veti kaikki astiat tyhjäks samaan säiliöön. Kysäsin kuskilta siitä nii se vaan sano et ei he näitä lajittele tällä alueella. Loppu kyl omien roskien lajittelu siihen paikkaan siinä osotteessa.

07.06.2017 12:40

<Lobo_Tomi_A> Lappu saattaa jopa trollaushengessä lisätä roskasäkkien jättämistä roska-astian viereen. Sarkastinen sviiduilu ei varmasti tuottanut ks. tapauksessa toivottua lopputulosta. Ymmärrän toki tuon suuttumisen, koska kaiketi tuo näkyy yhtiövastikkeessa. Täyden roska-astian tyhjäys maksaa saman hinnan kuin sen viereen jätetty yksittäinen roskapussi.

07.06.2017 10:31

<KaruErkki> Jo-Naz Tämä hyvin totta. Sitten kun asiallisesti huomauttaa aiheesta (esim. laitatko tuohon toiseen, kun jos tämä yks tulee yli niin siitä velotetaan kaksinkertanen hinta, vaikka vaan yks pussi olis vieressä) kommentit on "En minä siitä maksa yhtään enempää". Typerä kääpä, maksathan! Taloyhtiön kulut nousee->rahat loppuu->Vastike nousee. Ihmiset on niin typeriä ettei ne ymmärrä ilman selkeetä erittelyä (tai edes sen kanssa) että niitten vastikerahoilla noita taloyhtiöitä pyöritetään. Ja jos ne on vuokralla ni yhtälailla niitten vuokraa korotetaan jos vastiketta nostetaan.

07.06.2017 06:39

<spruntta> Meillä on taloyhtiössä pari naapuria jotka jättää haisevat roskat vittu rappukäytävään oman oven viereen! Vittu, että vituttaa ku koko käytävä haisee ties mille paskan ja biojätteen sekotukselle. Miten voi olla noin laiska.

06.06.2017 23:40

<Jo-Naz> Taloyhtiöiden roskispaikat tuntuu olevan liikenteen jälkeen paras indikaattori ihmisten omanapaisuudesta heti kun saa olla vähänkin anonyymisti persereikä. Meillä esim. on kaksi sekajäteastiaa, joista aina se 1m lähempänä ovea oleva on niin täynnä, ettei kansi mene kiinni ja siinä seuraava on n. puolillaan. Ja onhan näitä median kaltaisia, että ei vain jaksa muuta kuin viedä katokseen ja jättää sitten sujuvasti siihen. Tai sitten vain heittää paperinkeräykseen kun se on vielä lähempänä. Vittu että ihmiset on itsekeskeisiä heti kun silmä välttää!

06.06.2017 21:53

<Sienimise> Tää on vähän noidankehä. Aina jos joku, jota epäsiisteys suunnattomasti ärsyttää, siivoaa toisen sotkut, ei sotkijan tarvitse muuttaa tapojaan.

06.06.2017 20:07

<Rotten Hyena> The Shamrock perhana, luin ensin väärin. Luulin että siellä joku "hampaaton mätisäkki" levitti sisältöään pitkin pihoja. Huh huh...kylläpä nyt nolottaa. Niitä on vaan akanut näyttäytyä näin kesän edetessä...ajattelin itsekin näyttäytyä nyt viikonloppuna

06.06.2017 19:52

<H0bla> Onpas hieno käsiala.

06.06.2017 18:55

<Rösti> Tädin naapuri oli laiska ja jätti roskapussit takapihalleen, houkutteli kivasti rottia ja lintuja. Nopeasti puuttui taloyhtiö tämän jälkeen asiaan.

06.06.2017 18:45

<dividead> aiku avittais mitää toikaan lappu! testattu on monta muutakin ja kaikkia ei vaa jostain syystä kiinnosta vittuakaan

06.06.2017 18:28

<Nuffsaid> Mä heitän roskat aina partsilta alas.

06.06.2017 18:24

<Bime> Itse tiedän yhden mummon joka ei saa taloyhtiön roskahuoneen ovea auki ja kylmästi jättää roskat oven eteen.

06.06.2017 18:10

<sattanen> Niksmannilandiassa ihmetyttää yksi asia: Täällä voi jättää roskapussin aamulla kadun varteen ja sitä ei ole varikset/harakat/korpit oitis penkomassa. Pussi säilyy ehjänä kunnes roska-auto sen kerää. Mutta Muoniossa jos erehtyy jättämään roskasäiliön edes pikkusen raolleen, on piha vartin päästä kuin sotatanner. Kaikki, aivan kaikki, roskat on levitelty pitkin pihapiiriä. Jostain syystä, niksmannilandiassa ei paljon harakoita tai varikisa näy. Korppeja näkyy.

06.06.2017 17:47

<The Shamrock> Kerran näin kun joku meni kattomaan jotain pihalle jätettyä säkkiä ja levitti sen sisällön ympäriinsä

06.06.2017 17:32

<Oye> Olispa tommonen käsiala...

06.06.2017 17:19

<Nekatiivi-Hompsu> kerran näin ku joku sälli jätti houkuttelevan säkin pihalle vartioimatta.. pakkohan se oli kattoa mitä siellä oli...

06.06.2017 17:17

<_bestmanStudio> Sen yhden kerran jätin roskat viideksi minuutiksi pihalle ja palasin hakemaan jotain sisältä rivitalossa asuessani. En jättänyt toista kertaa. Lapsivedenkeitinkin sen tietää.

06.06.2017 17:09

<Lapsivedenkeitin> No ihan aiheesta, kiva sit kun elukat repii kaikki paskavaipat ja biojätteet pitkin pihaa.

156

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.