Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Legoukon anatomiaa

3.2 / 5 (34 ääntä)

Legoukon anatomiaa

Julkaistu: 3.12.2016 21:21

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Legoukon anatomiaa

Hakusanat: lego, ukko, anatomia, luut, luusto, läpileikkaus, siisti,

3.2 / 5 (34 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-03 21:39:57

+197

<Käpylinko>

Nyt tuntuu pahalta eikä voi syyttää kuin itteään. Taisin juuri menettää rakastamani naisen autistisuuteni ja assburgeriuteni takia. En tajuu sosiaalisista tilanteista mitää enkä tiiä miten ihmisten kans tulis toimii. Tyttöystävällä on kauhee vaihee elämäs enkä osanu lainkaa auttaa sitä. Nyt sille tuli mitta täytyy mua. Saatanan saatana kun tuntuu pahalta, eikä oo ketää muuta kuin te kenel kertoo tästä

104

Aika: 2016-12-03 23:17:43

+3878

<Thonmix>

Käpylinko "En tajuu sosiaalisista tilanteista mitää enkä tiiä miten ihmisten kans tulis toimii. Tyttöystävällä on kauhee vaihee elämäs enkä osanu lainkaa auttaa sitä." Kai olet kertonut tuon myös tyttöystävällesi? Muuten voi pitää sinua vain kusipäänä, jota ei kiinnosta hänen ongelmansa yhtään, jollei tiedä ongelmaasi.

90

Aika: 2016-12-04 00:17:49

+197

<Käpylinko>

Kiitos kaikil vastauksista ja tuesta. En uskonu et lähettäisin koskaa rasiaan mitää kommenttii vaikka oon lurkannu jo monta vuotta, mut alkoholilla on jännä vaikutus. Tuntuu melkein kuin avautuis kavereille.

57

Aika: 2016-12-03 21:47:18

+826

<Whitesnake3>

Käpylinko Ota hetki aikaa itsellesi. Hengitä syvään ja rauhoitu. Anna tytön olla hetken yksin ja rauhoittua kanssa. Ihmisten on vaikea saada ilmaistua niitä oikeita ajatuksia kun tunteet on pinnalla.Mikäli se edelleen haluaa pois suhteesta kun on rauhottunut, niin sitten en voi muuta neuvoa antaa, kuin että pidä itse pää kylmänä, keskustelkaa ja koitakkaa oppia tästä yhteisesti jotain. Peukkuja että kaikki kääntyy parhain päin!

51

Aika: 2016-12-04 00:14:54

+197

<Käpylinko>

Thonmix Tyttö kyllä tietää kaiken musta, ollaan tunnettu jo pari vuotta ja uskalletaa avautuu toisillemme ongelmista ja murheista. Ei se vaa enää jaksa sitä, että joka kerta hikoilen pelosta kaupungilla ihmisten keskellä tai sitä kun en osaa käyttäytyy klubeilla sen kaverien kanssa. Luulen et se on jaksanu mua näinki kauan vain koska oon melko hyvä sängyssä. Mitään muuta en ookaa voinu tarjota hänelle pitkään aikaan ja se sattuu. Tahtoisin olla sellainen tyyppi, joka pystyis piristtämään häntä, mut oon täs vaihees muuttunu enemmänki taakaks.

7

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

16.12.2016 06:46

<Cinere> KaYhKo No tsemppiä vaan. Ei kait rakkauden tarvitsekaan olla sen kummempaa, kuin arkipäiväisiä tekoja :)

15.12.2016 22:01

<KaYhKo> Cinere Joo ihan hyvä pointti, mut jos emäntä ei olis rajottamassa nii vetäsin kaljaa melkeimpä joka päivä. Töitäkään tuskin tulisi tehtyä. Haluan kumminkin olla lapsen elämässä mukana ja kaikkee semmosta. Miula ei oo tuo rakkaus juttu ikinä kolahtanu niiku minkään kohdalla, mut ajattelin lapsen hankkia ihan mielenkiinnosta, että mitä se on ku ei kirjatieto antanu kunnollista dataa. Kohan ny kerään hauskan tästä kokemuksesta ja pennun lähdettyä maailmalle. Itsekkin pääsen keräämään oluen säestämänä uutta tietoa ympäröivästä maailmasta kunnes matkani loppuu tässä maailmassa.

04.12.2016 22:47

<T7J9T> Käpylinko Tähän asti uskoin sun tarinan, mutta sitten vedit överiksi: "Luulen et se on jaksanu mua näinki kauan vain koska oon melko hyvä sängyssä" ;)

04.12.2016 20:18

<Cinere> KaYhKo Lapsi on kyllä tosi huono syy jäädä huonoon suhteeseen -lapsikin kyllä huomaa ne tunteet ja vibat. Millaisen kuvan hän saa perheestä ja parisuhteesta? Lapsellekin varmasti parasta olisi, että molemmat vanhemmat ovat onnellisia -vaikka sitten eri osoitteissa. Mutta ensisijaisesti kuitenkin pitäisi tehdä suhteensa eteen töitä, ja pohtia, mitä voisi tehdä toisin. Ja molempien tulla vastaan. Mutta jos ei onnistu, niin eri tiet lienee parempi vaihtoehto. Monesti olen huomannut, että jo suunsa avaaminen auttaa (ilman värityksiä). Ihmiset eivät ole ajatustenlukijoita.

04.12.2016 10:15

<polla-aapo> Käpylinko koin aivan saman asian myös ihan hetki sitten. Voimia. Sattuu pirusti, mutta se (ehkä) helpottaa jossain vaiheessa. ittelläni ei helpota vielä ainakaan.

04.12.2016 03:01

<KaYhKo> Käpylinko Anna toisen männä. Kylläpä olisikin noin helppoa laittaa vaa eukko pihalle, mutta kiitos lapsen nyt kaikki on mutkikkaampaa. Nyt ukko sim cityt pyörimään, kaks koppoo kaljoo ja piet semmosen kolmen, neljän päivän loman. Liäkärriin määt vua sanomaan, että akka läks ja nyt väsyttää nii saa saikkua jos tarvii töitä varten. Lippu korkeelle ja vaikka hölmöltä kuulostaa nyt, mutta muista nauttia meijän ukko miesten puolesta. :)

04.12.2016 00:17

<Käpylinko> Kiitos kaikil vastauksista ja tuesta. En uskonu et lähettäisin koskaa rasiaan mitää kommenttii vaikka oon lurkannu jo monta vuotta, mut alkoholilla on jännä vaikutus. Tuntuu melkein kuin avautuis kavereille.

04.12.2016 00:14

<Käpylinko> Thonmix Tyttö kyllä tietää kaiken musta, ollaan tunnettu jo pari vuotta ja uskalletaa avautuu toisillemme ongelmista ja murheista. Ei se vaa enää jaksa sitä, että joka kerta hikoilen pelosta kaupungilla ihmisten keskellä tai sitä kun en osaa käyttäytyy klubeilla sen kaverien kanssa. Luulen et se on jaksanu mua näinki kauan vain koska oon melko hyvä sängyssä. Mitään muuta en ookaa voinu tarjota hänelle pitkään aikaan ja se sattuu. Tahtoisin olla sellainen tyyppi, joka pystyis piristtämään häntä, mut oon täs vaihees muuttunu enemmänki taakaks.

03.12.2016 23:17

<Thonmix> Käpylinko "En tajuu sosiaalisista tilanteista mitää enkä tiiä miten ihmisten kans tulis toimii. Tyttöystävällä on kauhee vaihee elämäs enkä osanu lainkaa auttaa sitä." Kai olet kertonut tuon myös tyttöystävällesi? Muuten voi pitää sinua vain kusipäänä, jota ei kiinnosta hänen ongelmansa yhtään, jollei tiedä ongelmaasi.

03.12.2016 21:49

<aksutus> Käpylinko Annat vähä kukkia ja suklaata, myönnät olevasi idiootti ja ottavasi opiksi niin eiköhän se siitä.

03.12.2016 21:48

<tikkariana> Käpylinko tässä virtuaalinen olkapääni. Nyt, otetaanpas etäkännit yhdessä ja haukutaan naisia.

03.12.2016 21:47

<Whitesnake3> Käpylinko Ota hetki aikaa itsellesi. Hengitä syvään ja rauhoitu. Anna tytön olla hetken yksin ja rauhoittua kanssa. Ihmisten on vaikea saada ilmaistua niitä oikeita ajatuksia kun tunteet on pinnalla.Mikäli se edelleen haluaa pois suhteesta kun on rauhottunut, niin sitten en voi muuta neuvoa antaa, kuin että pidä itse pää kylmänä, keskustelkaa ja koitakkaa oppia tästä yhteisesti jotain. Peukkuja että kaikki kääntyy parhain päin!

03.12.2016 21:39

<Käpylinko> Nyt tuntuu pahalta eikä voi syyttää kuin itteään. Taisin juuri menettää rakastamani naisen autistisuuteni ja assburgeriuteni takia. En tajuu sosiaalisista tilanteista mitää enkä tiiä miten ihmisten kans tulis toimii. Tyttöystävällä on kauhee vaihee elämäs enkä osanu lainkaa auttaa sitä. Nyt sille tuli mitta täytyy mua. Saatanan saatana kun tuntuu pahalta, eikä oo ketää muuta kuin te kenel kertoo tästä

104
03.12.2016 21:32

<lowbtry> Jahas, feministit asialla ku ei näy penistä ?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Opettaja opettaa anatomiaa

32 376 katselukertaa

Gepardin anatomiaa

20 755 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.