Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Los Santosin palokunta tulee hätiin

"Ei hätää, palokunta on täällä!"

4.2 / 5 (79 ääntä)

Julkaistu: 13.4.2017 20:16

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Los Santosin palokunta tulee hätiin

Kuvaus: "Ei hätää, palokunta on täällä!"

Hakusanat: los, santos, palokunta, tulee, hätiin, GTA, V, tulipalo, hätätilanne, lähteä, karkuun,

4.2 / 5 (79 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-13 20:55:32

+118084

<lask90>

Paras asia rasismin poistoon tais olla nuoruudessani GTA SA. En sinällään vihannut tummia ihmisiä, mutten liiemmin saanut niihin sellaista me-sidettä, koska eipä meidän kylällä pahemmin muita ollut ulkomaalaisia. Kun aloin pelaamaan gta sa:ta, ensiksi ajattelin että "mistä voi vaihtaa ukkoa, en halua olla mikään n*****", mutta pelin puolen välin jälkeen olin niin gansta nigga follow tha god damn train' kuin olla ja voi. Upeasti sulattaa kulttuureja yhteen tällaiset pelit :)

93

Aika: 2017-04-13 20:33:26

+21862

<huikkaputki>

Palokunnalla on kyllä siinä mielessä helppo duuni, ettei työntekijöitä uhkaa somesyyttely. Paikalle saapuessa asiat on usein aivan päin vittua ja vaatii jo talenttia saada niitä vielä enemmän vituilleen.

79

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

14.04.2017 18:30

<Mursunet> GTA V:tä pelaan paljon ja tykkään tappaa poliiseja eri keinoin mahdollisimman paljon. Otin myös terveen harrastuksen ampua porukkaa ja ottaa valokuva jokaisesta murhasta. Kamera täyttyy kokoajan, pitää siirrellä kuvia talteen sillä eihän tällainen psykopaatti voi ilman uhrikuviaan olla. Karua katsottavaa ovat, on tuplamurhia, kasoittain poliiseja, ammuttuja ja päältäajettuja huoria jne. Huorille tapaan tehdä niin että hoidetaan hommat jossain sivussa ja sitten muija ulos ja autolla päältä tai nappi otsaan. Kuva mukaan tietenkin. Los Santosin poliisi voisi olla hyvin kiinnostunut albumistani.

14.04.2017 11:00

<PönttöPaavo> VPK, not even once!

14.04.2017 10:58

<Hydro> huikkaputki, Ja vaikka aika usein saa lukea taloista, jotka on palanut maan tasalle sen jälkeen, kun palokunta on jo kerran käynyt palon alun sammuttamassa, niin ei kauhean usein edelleenkään arvostella palokunnan toimintaa.

13.04.2017 22:40

<simeooni> klassinen

13.04.2017 21:36

<nojokuvaan> Suihkuttaako ne bensaa :D

13.04.2017 21:06

<SirJakkuson> Anti-fireman.

13.04.2017 21:03

<sykoloogi> Huomas et on poliisi ni liukeni paikalta

13.04.2017 20:55

<lask90> Paras asia rasismin poistoon tais olla nuoruudessani GTA SA. En sinällään vihannut tummia ihmisiä, mutten liiemmin saanut niihin sellaista me-sidettä, koska eipä meidän kylällä pahemmin muita ollut ulkomaalaisia. Kun aloin pelaamaan gta sa:ta, ensiksi ajattelin että "mistä voi vaihtaa ukkoa, en halua olla mikään n*****", mutta pelin puolen välin jälkeen olin niin gansta nigga follow tha god damn train' kuin olla ja voi. Upeasti sulattaa kulttuureja yhteen tällaiset pelit :)

13.04.2017 20:38

<Menkkapää> Bensaako se ruiskutti?

13.04.2017 20:33

<huikkaputki> Palokunnalla on kyllä siinä mielessä helppo duuni, ettei työntekijöitä uhkaa somesyyttely. Paikalle saapuessa asiat on usein aivan päin vittua ja vaatii jo talenttia saada niitä vielä enemmän vituilleen.

13.04.2017 20:20

<Nikotiini pöö> Hyvinhän se sammu

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Piilossa?

4 702 katselukertaa

Sillä välin Valkoisessa talossa

16 466 katselukertaa

Sähköpotkulaudalla parkkitalossa

14 585 katselukertaa

Tulipalosta pelastautuminen

15 208 katselukertaa

Sillä välin Fordin huollossa...

25 569 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.