Quantcast

Lähettäjä:

Gadget Gadget

Me ollaan vaan lomalla

Nähdään syksyllä. Terkkuja lomalaisille.

2.2 / 5 (33 ääntä)

Me ollaan vaan lomalla - Nähdään syksyllä. Terkkuja lomalaisille.

Julkaistu: 23.6.2019 01:47

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Gadget Gadget

Otsikko: Me ollaan vaan lomalla

Kuvaus: Nähdään syksyllä. Terkkuja lomalaisille.

Hakusanat: liikennemerkki, kelirikko,

2.2 / 5 (33 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-06-23 01:57:20

+64648

<Hernepuikko> +5 RR

Ja talveksi "päällystevauriota" kyltit pääsevät lomalle

36

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

25.06.2019 16:31

<DAI> NESkimo88: Vaihteiston toiminta ei silti liity mitenkään moottorijarrutukseen. Ainoastaan jarrutusvoiman siirtoon, joka tietenkin on tehokkaampi pienellä vaihteella. En jaksa googlata mitä heel&toe tarkoittaa, mutta luulen kuulleeni siitä enkan kerran juuri autokoulussa. Ainakin kierrosluvun sovittaminen vaihdettavaan vaihteeseen tuli siellä tutuksi.

24.06.2019 23:55

<NESkimo88> DAI Kai siellä autokoulussa sentään opetettiin että moottorijarrutusta voi TEHOSTAA vaihtamalla vaihteen pienemmälle? Why Tarkoittanee tätä. Muutamia käyttökelpoisia tekniikoita myös mitä ET opi autokoulussa niin Rev-matching ja Heel&Toe.

24.06.2019 14:14

<DAI> Why: Ei nyt, mutta melkein kaksikymmentä vuotta kokemusta kuitenkin takana. Kerrotko vielä mikä helvetti on moottorijarrutuksen ja raa-an moottorijarrutuksen ero? Tuota ei nimittäin opeteta autokoulussa tai edes kotitalousopin tunneilla. Vastaukseksi ei kelpaa, että toinen on "raaka".

24.06.2019 10:35

<Why> DAI Raaka moottorijarrutus vaatii vaihteen vaihtamisen pienemmälle. Sinullahan ei ole autoa?

24.06.2019 08:37

<DAI> Why: Tiedätkö miten moottorijarrutus suoritetaan? Nostamalla kaasua. Eikun perhana, eihän se toimi kun nykyautojen vierintävastus on niin pieni.

24.06.2019 07:00

<Why> Suomen teillä on julma määrä liikkennemerkkejä. Muutama on jopa turha. Joo, ne tietyöt. Muutaman vuoden kun samassa paikassa on 30km/h rajoitus töiden takia niin kyllä se hiukan oudoksuttaa ja menettää tarkoituksensa. Maanteillä 60-80-100 merkkeihin on luultavasti tullut enemmän rahaa kuin on budjetoitu. Turhia riittää joka kylään. Merkkien välit on pidetty varmaankin historiallisista syistä samoissa paikoissa. Nykyautojen vierintävastus on pienentynyt eikä pelkällä kaasun nostolla vauhti putoa tarpeeksi merkkien välillä. Jarrua pitää käyttää tai rakaa moottorijarrutusta.

23.06.2019 18:20

<highlander100> gilette llä tuntuu olevan aivan mahdottoman raskas ja masentava elämä. Muuta ei voi päätellä kun lukee jatkuvaa vihansekaista nillitystä. Kunhan ei luontoa tarvitsisi suojella, matuja ei olisi ja naista, edes joskus, saisi, niin gilette saattaisi, siis saattaisi olla hetken tyytyväinen. Voisin vaikka vannoa että gilette on persu, muuta vaihtoehtoa ei varmasti ole.

23.06.2019 14:13

<LionKing138> Suomi on rahoitettu yksitysautoilulla ja pientuloisten verotuksella. Kohta katkeaa kamelin selkä ja ollaan sormi suussa myymässä tieverkostoja pois yms.

23.06.2019 14:11

<LionKing138> "Ei talvikunnossapitoa" kuitenkin voi olla ympäri vuoden

23.06.2019 12:10

<NESkimo88> Enemmän ihmetyttää nämä aloitetut tietyömaat joissa on käyty kaivelemassa, yks kaista ehkä laitettu kiinni, rajotus tiputettu kilometrien matkalla 50 ja sitten työmiehet ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen. Mikkään ei edisty paitsi ehkä korkeentaan marraskuussa tullaan levittämään mursketta jäiseen maahan ja sitten ihmetellään miks ekan kevään jälkeen tie jo kuplii...

23.06.2019 11:11

<followme> gilette Aika surullinen tämä suunta. Liikenteen kokonaisverotuotto oli viime vuonna hieman yli 4,5 miljardia, josta autoilijat maksavat noin 98% erilaisina veroina ja käyttömaksuina. Liikennesektorille rahaa ohjattiiin n 1.9 miljardia, eli noin 40% ja tästä menee murto-osa teiden kunnossapitoon. Eli kannatttaa jokaisen hankkia helikopteri/vast, sillä teitä pitkin ei kohta pääse liikkumaan tällä rapistumisvauhdilla.

23.06.2019 11:03

<gilette> Ensivuonna siirrytään asfalttikorjauksissa vain paikallisiin täpläkorjauksiin joilla peitetään isoimmat montut. Suuria valtateitä lukuunottamatta tieverkon ylläpidosta karsitaan yhä entistä enemmän, ja huonokuntoisia teitä ei enää edes aio korjata, vaan ne muutetaan sorateiksi. En ihmettelisi sitäkään, jos aurauskalusto myytäisiin ulkomaille ja luovuttaisiin kokonaan tieverkon talvihoidosta, saataisiinhan sillä pois suuri osa maailman suurimmista rikollisista, yksityisautoilijoista.

23.06.2019 01:57

<Hernepuikko> Ja talveksi "päällystevauriota" kyltit pääsevät lomalle

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Auringonpimennys

3 478 katselukertaa

Mesimäyrä

4 407 katselukertaa

Kotkan meripäivät

21 864 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.