Quantcast

Lähettäjä:

Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Meow

Ja muita asioita mitä kissat sanovat

3.2 / 5 (37 ääntä)

Meow - Ja muita asioita mitä kissat sanovat

Julkaistu: 29.9.2018 21:12

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Otsikko: Meow

Kuvaus: Ja muita asioita mitä kissat sanovat

Hakusanat: meow, kissa, kirja, asiat, mitä, kissat, sanoo, haistattelu,

3.2 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-09-30 05:44:33

+34564

<WoofBear78> +5 RR

Nennua on taidettu porata pienenä perseeseen ja siksi kuula on jumissa

32

Aika: 2018-09-30 00:36:47

+6578

<pum_> +5 RR

Banaani nennu Annoin toiseen kommenttiisi plussan. Anteeksi, kyseessä oli vahinko, ei todellakaan ollut tarkoitus. Mitä tulee eläimiin, niistä saa mm seuraa, iloa, käytännön hyötyä (mm. tuholaisten kadottaminen tai vaikka apu metsästykseen) sekä syyn liikkua ja harrastaa. Jotain mainitakseni. Kaikki eläimet eivät myöskään ulosta sisälle tai hajota koko kämppää. Tai ainakaan sinun kämppääsi, joten eipä ole sinulta pois vaikket ymmärräkään. Mutta nykyajan lemmikkieläimet on myös jalostettu ihmisten kumppaneiksi, eivät ne kauheasti pärjää keskenään niiden neljän seinän ulkopuolella.

28

Aika: 2018-10-02 20:26:14

+7305

<Rivetti> +5 RR

Eipä nennu lla ja Mutilatedmime lla itselläkään taida tuo järjenjuoksu olla parhaimpia puoliaan. :)

8

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

02.10.2018 20:26

<Rivetti> Eipä nennu lla ja Mutilatedmime lla itselläkään taida tuo järjenjuoksu olla parhaimpia puoliaan. :)

01.10.2018 00:49

<Mutilatedmime> nennuhan on ihan oikeassa. En minä ainakaan ole koskaan törmännyt yhteenkään esim. järkevään koiran omistajaan. Poikkeuksetta kaikki koiria taluttavat ihmiset ovat mulkkuja/tyhmiä tai muuten vain viallisia kusipäitä. Välillä tekisi mieli vetää pyörällä sen koiran päälle, mikä saa vapaana juosta pitkin katuja hihnan päässä kuin mikäkin saatana ja sitten sille vielä hössötetään kuin miellekin vammaiselle. Ei se siitä mihinkään muutu, että mitä itse siitä rakistansa miettii. Katsotaan sitten uudestaan kun kohdalle osuu järkevä koiran omistaja.

-10
30.09.2018 09:08

<pekkis_86> onks toi nyt niinku, eat a bag of dicks, toi teksti tossa alhaalla? :)

30.09.2018 08:34

<thirvi> Meown vihreä kirja.

30.09.2018 08:31

<Peekele> Noiden kissat taitaa kaikki olla aika kusipäitä

30.09.2018 05:44

<WoofBear78> Nennua on taidettu porata pienenä perseeseen ja siksi kuula on jumissa

30.09.2018 05:27

<junala> Banaani nennu aika moni trolleja täällä syöttää mutta tuo nyt oli aika huono läppä

30.09.2018 03:51

<SummerGoofy> Lask ite epäilen että ei.

30.09.2018 00:36

<pum_> Banaani nennu Annoin toiseen kommenttiisi plussan. Anteeksi, kyseessä oli vahinko, ei todellakaan ollut tarkoitus. Mitä tulee eläimiin, niistä saa mm seuraa, iloa, käytännön hyötyä (mm. tuholaisten kadottaminen tai vaikka apu metsästykseen) sekä syyn liikkua ja harrastaa. Jotain mainitakseni. Kaikki eläimet eivät myöskään ulosta sisälle tai hajota koko kämppää. Tai ainakaan sinun kämppääsi, joten eipä ole sinulta pois vaikket ymmärräkään. Mutta nykyajan lemmikkieläimet on myös jalostettu ihmisten kumppaneiksi, eivät ne kauheasti pärjää keskenään niiden neljän seinän ulkopuolella.

29.09.2018 23:06

<MösjööTipsu> En mä muiden elukoista tiedä, mut oma katti viettää yöt ulkona, pyydystää kaikenmaailman jyrsijöitä, ja tulee kiehnäämään jalkoihin, kun tarvitsee rapsuttaa. Se osaa myös tarpeensa ulos tehdä. Ja tuskin se sisälle pyytäisi tai takaisin kotiin tulisi, jos sitä mun naama tai tää rötäskä oikein vituttaisi. Vaikka minä vajaa olisinkin, niin mun katti ei sisälle pasko saatana.

29.09.2018 22:33

<nennu> Ihme vajakkeja kaikki lemmikkien omistajat. varmaan siksi tulee taas miinusta. On varsin vajaaälyistä ottaa joku peto nurkkiin pyörimään, kusemaan ja paskomaan ja oksentamaan karvapalloja. Noh eipä kaikkia ole siunattu älynlahjoilla :D

-84
29.09.2018 22:14

<nennu> En vieläkään ymmärrä minkä takia jotkut pitää lemmikkejä? onko kenties itsekkäistä syistä, ei ole saatu lapsena tarpeeksi hellyyttää, tai pusuja iskältä? Pitää vangita viaton luontokappale 4 seinän sisään että oma hellyydennälkä tulee tyydytettyä. Sitten nuo vielä kusee ja paskoo pitkin kämppää ja omistaja on ihan että "Voi HellanDUUDELI kun Röllille sattui taas vahinko" Ei oo kyllä täysjärkisten touhua pitää jotain eläintarhaa kotona.

-82
29.09.2018 22:09

<lask90> Todellisuudessa kissat kertoisivat ihmisille, kuinka saada ilmaista energiaa suoraan kvanttitasolta, kuinka yhdistäisivät kvanttimekaniikan ja suhteellisuusteorian, kuinka poistaa muovijäte, kuinka voisi käyttää suurempaa voimaa ympäröivän maailman muokaamiseen mielen avulla jne. Mutta totesivat jo muuan vuotta sitten, että ihmisten kiinnostus ja ymmärrys loppuisi jo ensimmäisen minuutin kohdalla, joten nyt vain ottavat rennosti ja käyttävät meitä palvelijoinaan siihen saakka, että kehitymme henkisesti tasolle, että meitä voi opettaa.

29.09.2018 22:06

<OoC> Melkonen nimi kirjailijalla.

29.09.2018 21:38

<girder203> Onkohan tältä kirjailijalta muutakin tietokirjallisuutta?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

pewpewpewpewpewpew -meow

43 000 katselukertaa

Robert Meowney Jr.

59 994 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.