Quantcast

Lähettäjä:

Scuzzlebutt Scuzzlebutt

Mieshämähäkki

Varokaa hämähäkit ettei duunarit pure.

4.2 / 5 (66 ääntä)

Mieshämähäkki - Varokaa hämähäkit ettei duunarit pure.

Julkaistu: 18.11.2018 15:40

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Scuzzlebutt Scuzzlebutt

Otsikko: Mieshämähäkki

Kuvaus: Varokaa hämähäkit ettei duunarit pure.

Hakusanat: Mieshämähäkki, Mies, isolla, Ämmällä, hämähäkki, lasku, eräpäivä, oli, jo,

4.2 / 5 (66 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-18 17:19:54

+785

<nennu> +5 RR

Verottajaa vastaan kannattaa taistella sen omilla säännöillä. Eli selvittäkää kaikki mahdolliset verovähennykset mitä on mahdollista saada. Esim jos säilytät vaikka työkaluja kotonasi, sinulla on oikeus työhuonevähennykseen. jos työnantaja ei tarjoa lounasta etkä saa ateriakorvausta, niin voit vähentää senkin verotuksessa. Kaikki mitä ostat työhösi liittyen (ja vähän muutakin) säilytä kuitit ja pistä ne tulonhankkimiskuluihin. + matkakorvaukset ja voit jopa yrittää kevennystä verotukseen jos olet ollut pitkään sairaslomalla. Onhan noita, ite en varmaan tiedä edes puoliakaan.

44

Aika: 2018-11-19 01:41:37

+785

<nennu> +5 RR

aleksi_i Voithan toki olla ihan tavallinen tampio ja hyväksyä veroehdotuksen aina sellaisenaan jos siltä tuntuu. Samalla lahjoitat rahaa suomen valtiolle ja ne rahat menee suoraan matujen käyttöön. Ja mitä enemmän ihmiset jättää käyttämättä verottajan ihmisille antamia oikeuksiaan, niin sitä enemmän ne tunkee sitä rahaa matujen perseeseen. Minä ainakin käytän kaikki mahdolliset keinot siihen että verottaja saa minulta mahdollisimman vähän rahaa.

7

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.11.2018 20:31

<nennu> aleksi_i Sinun pitää nimenomaan pystyä perustelemaan verottajalle että työkalujen säilytys kotona on oleellista työsi takia. jos menet tuommosta sanomaan verottajalle niin turha odottaa työhuonevähennystä. Tiedän yhden laattamiehen joka säilytti yhtä vesieristysämpäriä kotonaan ja sai sillä perusteella työhuonevähennyksen :D

19.11.2018 20:08

<aleksi_i> nennu Minulla on kotona työkaluja. Voinko saada niiden perusteella työhuonevähennyksen? Näillä työkaluilla en siis tee töitä. Sinä väität että ruuvimeisseli olohuoneen nurkassa oikeuttaa verovähennyksiin.

19.11.2018 02:11

<karju> 3000€ ois tulossa veronpalautuksia kun alunperin piti tulla 100€ että kyllä ne kaikki mahdolliset kannattaa käydä läpi. Kohtuu hyvä tuntipalkka kun käytin tuohon kolme iltaa.

19.11.2018 01:41

<nennu> aleksi_i Voithan toki olla ihan tavallinen tampio ja hyväksyä veroehdotuksen aina sellaisenaan jos siltä tuntuu. Samalla lahjoitat rahaa suomen valtiolle ja ne rahat menee suoraan matujen käyttöön. Ja mitä enemmän ihmiset jättää käyttämättä verottajan ihmisille antamia oikeuksiaan, niin sitä enemmän ne tunkee sitä rahaa matujen perseeseen. Minä ainakin käytän kaikki mahdolliset keinot siihen että verottaja saa minulta mahdollisimman vähän rahaa.

19.11.2018 01:31

<aleksi_i> nennu Höpö höpö.

19.11.2018 01:11

<Kettulesti> Hermanni Hämäräkki oli tänä päivänä, kuten jokaisena päivänä lyhyestä elämästään, tavalliseen tapaan kärpäspassissa Veroviraston IT-toimistohuoneen koillisnurkassa, kun pahaa aavistamattomana joutui psykoosin partaalle itsensä uuvuttaen työskennelleen, tuntemattomaksi jääneestä syystä myös radioaktiivisen toimistotyöntekijän puremaksi. "Mitä vittua?" -Tuumasi seuraavana aamuna herännyt, mystisesti yön aikana pälvikaljuuntunut Hermanni. Mutaatio ei jäänyt siihen... Hermannin pimeässä, tähän asti vain kahteen asiaan keskittyneessä mielessä liikkui nyt jo kolme asiaa lisää. Verot, Java ja kahvi.

18.11.2018 20:07

<pepeplus> Ton miehen pitäis olla radioaktiivinen.

18.11.2018 19:26

<followme> Heidenreich Jep, -yksi verokarhun monista supervoimista on se, että sen ei tarvitse kuin olettaa. Ei tarvita faktoja tai logiikkaa, sinun sen sijaan pitää todistaa, että verokarhu on väärässä, mikä lähtökohtaisesti on lähes mahdotonta.

18.11.2018 17:51

<Repostmies> Repost

18.11.2018 17:19

<nennu> Verottajaa vastaan kannattaa taistella sen omilla säännöillä. Eli selvittäkää kaikki mahdolliset verovähennykset mitä on mahdollista saada. Esim jos säilytät vaikka työkaluja kotonasi, sinulla on oikeus työhuonevähennykseen. jos työnantaja ei tarjoa lounasta etkä saa ateriakorvausta, niin voit vähentää senkin verotuksessa. Kaikki mitä ostat työhösi liittyen (ja vähän muutakin) säilytä kuitit ja pistä ne tulonhankkimiskuluihin. + matkakorvaukset ja voit jopa yrittää kevennystä verotukseen jos olet ollut pitkään sairaslomalla. Onhan noita, ite en varmaan tiedä edes puoliakaan.

18.11.2018 17:12

<Rieti-kissa> Heidenreich Sitäkin vihollista pystyy välillä huijaamaan, mutta ei KOSKAAN voittamaan.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Mieshämähäkki

52 119 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.