Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Miksi töitä ei tule

4.4 / 5 (57 ääntä)

Miksi töitä ei tule

Julkaistu: 8.6.2017 10:17

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Miksi töitä ei tule

Hakusanat: miksi, töitä, ei, tule, palkka, hire, happy, people, unemployed,

4.4 / 5 (57 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

08.06.2017 19:10

<Garbanzo> Jatkakaa tai saatte remmiä!

08.06.2017 19:10

<Garbanzo> Shiny happy people laughing

08.06.2017 15:49

<Normaalijorma> Meillä lask90 on onneksi tuo paikallisjohto sen verran maanläheistä, että siellä hahmotetaan että konsernin isojen johtajien haaveet siitä että kaikki putkijampasta osastopäällikköön osaisivat 300-sivuisen eettisen ohjeen ulkoa ovat...eh...no. Perseestä. Amerikkalaiset ovat pahimpia. Siellä vissiin semmonen "jessöör"-perseenpussaus pomolle, eikä omia aivoja systeemi ovat vielä voimissaan.

08.06.2017 14:30

<lask90> normaalijorma ja uskallappa sitten olla se, joka mainitsee jostain, useinmiten tällainen heikentää asemaasi työnantajan silmissä. Toki nykyään on ehkä yrityksiä jotka oikeasti panostaa työntekijöiden hyvinvointiin, mutta itsellä on lähinnä kokemusta siitä että kaikkea markkinoidaan vaan. Esim. Turvallisuutta mainostetaan, mutta jos puhut epäkohdista saat niuhottajan maineen, ja eräs työmaa mainosti "237pv ilman loukkaantumisia" ja laittoi telineiltä pudonneen työntekijän pekkasille ettei päivät putoaisi mittarissa.

08.06.2017 14:29

<Derion> Mitä jos vaikka vakkari pystin saamisen jälkeen ei olekkaan enään ilonen?

08.06.2017 13:35

<Menttoli> Asiasta kukkaruukkuun:Se että joku loukkaantuu jostain asiasta ja pahoittaa mielensä, kertoo vain sen, että ko. henkilö ei osaa käsitellä asioita järjellä, vaan tunteella. Pilalla, ihan pilalla.

08.06.2017 11:45

<Nikke99> No kuka haluaa palkata jotain yrmynaamaa työpaikalle pyörimään ja pilaamaan muiden päivän.

08.06.2017 11:36

<Normaalijorma> Hyvinvointikyselyt eivät lask90 anna oikeaa kuvaa koska jos niistä tulee asteikolla 1-5 tulokseksi alle 3.5 johtuu se siitä että finman työntekijät eivät ole sisäistäneet firman toimintapolitiikkaa ja eettisiä arvoja. Eli seuraava 8h koulutuspäivä kerrataan niitä kalvosulkeisina. Siksi hyvinvointikyselyihin vastataan aina vähintään numerolla neljä.

08.06.2017 11:02

<Jowni> Happy, happy, happy people must die.. lallallaa

08.06.2017 10:45

<lask90> Tuo on kyllä totta, että iloisuuteen pakotetaan liikaa. Joskus hyvinvointikyselyt eivät anna oikeaa kuvaa firmasta, sillä ihmiset eivät halua huonontaa firman mainetta. Joskus myös työssä nauttimista käytetään väärin (motivoitunut työntekijä on plussaa, joten kaikkien tulee olla erittäin motivoituneita). Tämä ärsyttää etenkin työssä, jossa riittää että hoitaa hommansa ilman sen suurempaa hehkutusta "ihanaa olla täällä töissä, voi että meillä on niin hyvä ilmapiiri" tms..

08.06.2017 10:30

<junala> Onnellisuuden määritelmä on abstraktia

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Miksi miehet elävät

12 493 katselukertaa

Postilaiset saivat uusia töitä

23 718 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.