Lähettäjä:

HaGGe HaGGe

Miksi vihaat?

Tämäkö on sitä tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta? Käsittämätöntä todeta idiooteiksi ja tyhmiksi ne, jotka eivät ajattele ja äänestä samalla tavalla näiden "sivistyneiden" kanssa?

4.1 / 5 (201 ääntä)

Miksi vihaat? - Tämäkö on sitä tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta? Käsittämätöntä todeta idiooteiksi ja tyhmiksi ne, jotka eivät ajattele ja äänestä samalla tavalla näiden "sivistyneiden" kanssa?

Julkaistu: 21.4.2015 01:53

Tarkastaja: MikeJK

2.5K

Lähettäjä: HaGGe HaGGe

Otsikko: Miksi vihaat?

Kuvaus: Tämäkö on sitä tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta? Käsittämätöntä todeta idiooteiksi ja tyhmiksi ne, jotka eivät ajattele ja äänestä samalla tavalla näiden "sivistyneiden" kanssa?

Hakusanat: Persuja, mollataan, taas, paremmat, ihmiset, koska, rasismi, ja, tasa-arvo,

4.1 / 5 (201 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-04-21 01:56:42

+15362

<Mauke08>

Suvaitsevainen suvaitsee niin kauan kuin toiset ihmiset ovat hänen kanssaan samaa mieltä. Esitäpä eriävä mielipide ja vaikka perustelisit sen kuinka hyvin ja lyömällä vielä faktat pöytään niin väärässä olet ja suvaitsevaisuus loppuu siihen.

514

Aika: 2015-04-21 02:18:08

+19240

<faberto>

Ai saatana että tuntuu hyvältä kattoo kun nää vässykät itkee. Tunkekaa ne pehmeet arvot perseeseenne. Idiootit.

434

Aika: 2015-04-21 02:09:12

+578

<Larree>

Ehkä paras: "Hyvästi kulttuuri. Hyvästi ympäristö"

270

Aika: 2015-04-21 01:57:28

+11262

<pave407>

Näissä twiiteissä tulee politiikan kaksinaamaisuus hienosti esiin. Ei tuollaisten neitien kanssa jaksa / pysty yhteistyöhön, kun asennelähtökohdat ovat nämä.

230

Aika: 2015-04-21 03:05:38

+41621

<torspo>

Tää porukka voi aina muuttaa Malmöhön tai Göteborgiin. Siellä on sopivan rikas kulttuuri ja raikas ilma.

16

Kommentit (149)

Piilota OFF-Topic keskustelu

24.01.16 20:31

<Yacko> Mun mielestä näistä asioista keskusteleminen on mukavinta kasvotusten. Sillon ei tuu töksäyteltyä mitä sattuu ja keskustelu on yleensä rakentavaa ilman ad hominemeja.

22.04.15 22:10

<Harmony1> Eduskunnan on oltava läpileikkaus kansalaisista että kaikki kansalaiset tulevat edustetuiksi. Siksi siellä on ihmisiä kaikenkieltävistä kukkahattutädeistä viinaa ottaviin metsureihin.

22.04.15 17:14

<Tokamak> Suvaitsevaisten yleistäminen typeriksi rasistikortin heittelijöiksi on vähintään yhtä idioottimaista kuin persujen väittäminen rasisteiksi. Hakkarainen ja muutama urpo paikallispoliitikko ei muuta koko puoluetta rasistiseksi, niinkuin ei myöskään kuvan tyypit kaikkia suvaitsevaisia typeriksi suvakeiksi.

22.04.15 16:39

<Charma> KölliysMörö Ei siinä mitään jos joku kaduntallaaja on alkoholiongelmainen ja pääsee sammakoita, mutta Hakkarinen toimii kansanEDUSTUS tehtävissä. Todettakoot nyt suosiolla siis, että minä edellytän kansanedustajalta nuhteettomuutta ja asetan heille korkeammat standardit täytettväksi, ja sinä ilmeisesti hyväksyt Hakkaraisenkin kaltaiset toilailut. Olemme tästä eri mieltä, hyväksyttäkööt se. Äläkä nyt käsitä että jotenkin negatiivisesti ajattelisin kannastasi, olen vain erimieltä ja sinulla täysi oikeus omaan näkemykseesi.

22.04.15 16:03

<KölliysMörö> Puheenjohtajat taas voivat antaa huomautuksen ihan puhtaasti median paineesta. Siinä vaiheessa kun mennään lynkkausmentaliteettiin ja syyllisyys ratkaistaankin somessa, keltaisessa lehdistössä yms. niin ollaan minusta menty kyllä varsin väärille poluille.

22.04.15 16:02

<KölliysMörö> Hakkaraisen, tai kenen tahansa muun kansanedustajan tai ministerin kohdalla minua ennen kaikkea kiinnostaisi se, että miten henkilö suoriutuu tehtävistään, mitä kannattaa yms. Sen sijaan yksityiselämän tirkistelystä itse en lämpene. Kansanedustajilla julkisuus kuuluu toki työhön osittain, mutta jos joutuvat pistämään merkittäviä osia ajasta julkisuuden hallintaan ja kommentoimaan keltaisenlehdistön tirkistely uutisia, niin jotain on pielessä. Tuo poliisitutkinta taas oli tosiaan vain polisiitutkinta, jos edes syytettä ei nostettu, niin epäilys ei liene ollut kovin vahva.

22.04.15 16:00

<LuarkW> Kun ryhmämieli päättää asian olevan huono zombieryhmä applen läppärit sylissään ryhtyy välittömästi jakamaan sanomaa ja todistaa näin muille ryhmämielen jäsenille kuuluvansa tähän "harvojen" älykköjen ryhmään, joilla nyt vain ihan sattumalta on sama mielipide kaikesta.

22.04.15 15:57

<KölliysMörö> Charma Se, että joutuuko lööppeihin, ei ole omista teoista kiinni puhtaasti. Lööpit eivät ole aina totta. En tiedä mikä on täysin totta, mutta itse uskon, ettei Hakkarainen ihan läpiä kirjoita noista epätosista lööpeistä, joita kertoo kirjeessään. Ja kyllä, minä puolustan tarvittaessa vaikka perussuomalaista alkoholistia (jonka näkemyksiä en jaa, kuten en puolueenkaan), jos hänen saamansa kohtelu on hänen tekoihinsa nähden kohtuutonta. Se, että on alkoholiongelma, päästelee sammakoita suustaan tms. ei minusta tarkoita sitä, että sen jälkeen ei olisi puolustamisen arvoinen vääryyttä vastaan.

22.04.15 14:11

<Thaliquid> jeloleijona "Fobia on tiettyihin tilanteisiin tai kohteisiin liittyvä todellisen uhkan olemassaoloon perustumaton pelko (kammo tai kauhu), jonka ahdistuneisuusoireita henkilö ei pysty hallitsemaan. Vastenmielisyys esimerkiksi jotain eläinlajia kohtaan ei ole vielä fobia." Wikipedia joko siellä naiivilla hinttarilla alkaa kasvaa ymmärrys?

22.04.15 14:09

<Charma> KölliysMörö Nyt on pakko myöntää oma moka, se oli ihan toinen persu kun sai tuomion kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, Hakkaraisesta vain tutkintapyyntö poliisille ja virallinnen huomautus Soinilta. Tuohon siis viittasin. Toisekseen jokainen kansanedustaja on suurennuslasin alla, se joudutko lööppeihin on ihan omista teoista kiinni. Uskomatonta että puolustelet alkoholiongelmaa kansaedustajalla, onko siis ihan ymmärrettävää että paineen alla alkaisi koko eduskunnan toiminta sakkaamaan kun homma menee lapasesta yhdellä jos toisella? Mielestäni edustejailta ei voi sellaist hyväksyä

22.04.15 09:52

<MaggaraKörtsi> tossa eräs ystäväni totesi että noi suvakit vois laittaa somaliaan vuodeksi tutustumaan naapureihinsa;) kannatan ideaa jos haluaa olla jääräpää suvakki kelle ei muiden mielipiteet kelpaa/halua kuunnella ni menköö sitten suvaitsemaan naapuriensa tulevien naapuriensa kotimaahan. kattos sitten onko se ääni kellossa muuttunu??

22.04.15 07:44

<janjan-> Nää on niitä ihmisiä jotka valittaa joka asiasta ihan samallalailla.

22.04.15 07:17

<KölliysMörö> Itse en sinänsä ihmettele, että joillakin ihmisillä voi lähteä asioita lapasesta, jos saa tuollaista kohtelua kuin esim. Hakkarainen on saanut. Ei ihan stressitöntä puuhaa varmasti ja se stressi ei edes johdu itse työstä, vaan about koulukiusaamisen tasolla olevasta tilanteesta, missä jokaista liikettä tarkkaillaan ja jos mokaa, niin sitten tehdään asiasta suuri numero. Reilua. Mikäs muuten tuo toteamuksesi Hakkaraisen rasismi tuomiosta on? Eihän Hakkarainen kai ole saanut oikeudelta tuomiota, vaan lähinnä hänen lausumistaan on herännyt se älähdys?

22.04.15 07:11

<KölliysMörö> Charma Tässä Hakkaraisen avoin kirje 1,5v kansanedustajan oltuaan: http://pastebin.com/neQWKKME Itse vähän ihmettelin, että Hakkarainen lähti uudelleen ehdolle, juurikin tuon takia. Toisaalta, eipä välttämättä olisi päässyt eroon, vaikka olisi jättäytynyt ulos. Jos alkoholiongelmaista, jolla stressissä voi korkki avautua, tarkkaillaan suurennuslasin kanssa odotellen, milloin töpeksii, niin siinä voi hyvinkin olla itseään toteuttavaa vaikutusta. Vertaus Nykäseen on ehkä siinä mielessä toimiva, että Nykästäkin saatetaan aika hyvin manipuloida eri tempauksiin hänen luotttoimittajansa taholta.

22.04.15 04:56

<Charma> KölliysMörö Hakkaraisen ajojahti tosin ei ole ihan tuulesta temmattu kun huomioidaan miehen tausta ja useammat töppäilyt, parit bandidos vierailut, rasismi tuomio, seksistä maksaminen, alkoholismi ja muut toilailut. Mies on käytännössä eduskunnan Matti Nykänen! Tuulikka Valitse kahdesta huonosta niin ihan sama kumman otat niin yli puolet valittaa. Niitä tilanteita hallitukselle tulee... Tai tee niinkuin kansa haluaa kun kaikkien puolueidan kannatajilla on eri mielipide asiasta. Silloin voit miellyttää enintään vain viidesosaa. Hallitus saa kaudeltaan aina myös kuraa, ihan sama mitä tekee.

21.04.15 23:29

<N1NJA> Kun kattoo omaakin facebook-feediä niin huomaa, minkäläisessä kuplassa elää. Yleinen mielipide ei nimittäin kuvasta vaalituloksia kauhean hyvin.

21.04.15 22:51

<kkkak> Miten voidaan puhua suvaitsevista suvaitsevina, kun suvaitsemattomien mukaan suvaitsevat eivät suvaitse? Ja nämä ns. suvaitsemattomat suvaitsevaiset ketä nyt arvostellaan seuraavat ilmeisesti otsikkotasolla maailmanmenoa, kuten todnäk. 75% kansalaisista muutenkin. Enivei, itse äänestän ihmistä, en puoluetta. Toisaalta yksilöäkin ohjaa puolueen oma kanta, vaikka olisikin eri mieltä. Helvetin perkeleet.

21.04.15 22:48

<Tuulikka> Mut mikä vaikutus sillä oiskaan, jos siellä hallituksessa ne asiat välillä menis niinku kansa haluais ;) Tokihan eräässä nimeltä mainitsemattomassa mammaryhmässä Facessa osa porukasta oli valmiita pistämään lapsilta Herra Hakkarais-pastillit banniin, julmaa kun politiikka kohdistuu jo lapsiinkin nuin vahvasti ;

21.04.15 22:25

<KölliysMörö> Mutta Hakkarainen oli tosiaan ensimmäisen kauden rivikansanedustaja, Kanerva taas ministeri. Kanerva erosi ja pääsi myllytyksestä. Hakkarainen ei ole päässyt oikein mitenkään, vaan on jatkuvasti suurennuslasin alla. Jo se, jos kritiikit menisivät asiapainotteiseen suuntaan, olisi huima parannus. Skandaalihakuisuus, jossa tehdään kärpäsistä härkäsiä tai jopa muutetaan musta valkoiseksi, on pahaksi minusta. Mutta nämä asiat eivät minun käsittääkseni kohdistu vain perussuomalaisiin, vaan media käsittelee kaikkia samaan tapaan. Silloin siis, kun ottaa hampaisiinsa.

21.04.15 22:23

<Pablo_> Ei kokoomuksen vaalitappio hirveä ihme ole ottaen huomioon miten kyseinen puolue on kussut kaikkien muroihin Kataisen ajoista alkaen. Internet on täynnä idiootteja ja päinvastaisessa tilanteessa nauraisimme persujen elämänkoululle ja kitkerille häviöpäivityksille, joten en pahemmin ihmettele miksi joku vihaa tai on loukkaantunut. Se tuntuu olevan internetin tapa nykypäivänä.

21.04.15 22:23

<KölliysMörö> Itse näen skandaalinhakuisuuden ja sitten roskatyylin ongelmalliseksi. Ainakin pari tapausta tulee mieleen, jossa media on välittänyt väärää tietoa, jota toistettuaan siitä on tullut loppujenlopuksi vallitseva totuus. Kun väärää tietoa on toisteltu, niin se onkin muuttunut sellaiseksi totuudeksi, jonka muuttaminen on ylivoimaista. Samaten roskalehdistön tapa jahdata T.Hakkaraista, joka oli ensimmäisen kauden kansanedustaja ja painoarvo siis vähäinen - älytön jahti. Samanlainen jahti, kuin Kanervalla tekstiviesteistä, joka sekin oli minusta kyseenalainen, kun ei liittynyt tehtäviin.

21.04.15 22:22

<Charma> TammenTerska Parikin vuotta on pitkä aika kun mietit että olisit vankilassa, ei sitä pidä vähätelläkkään. Ymmärrän toki uhria joka haluaa että rikollinen joutuu maksamaan teoistaan kokemalla kurjuutta, mutta se on kosto mentaliteettia. Uhri ansaitsee kompensaation, mutta toisen kärsimys on moraalisesti kyseenalainen korvaus. Rikosten ehkäisy ja vähentäminen ovat tärkeämpiä minulle kuin niistä rokottaminen. Vangit taas tietenkin ovat oikeutettuja lainmukaiseen minimipalkkaan tekemästään työstään, onhan se kuitenkin vankeutta, eikä orjuutta ja vangin työ on vapaaehtoista.

21.04.15 22:20

<KölliysMörö> Havamal En osaa sanoa, miten punavihervasemmisto näkisi median painotuksen. Itse koetut vääryydet kun on helpompi havaita. Mutu väittäisi, että punaviherkaartiin painottuu media ja lyö sitten ps:ää, keskustaa, kokoomusta ja kristillisiä, painottuen ensimmäiseen. Mutta tämä on tosiaan toinen asia, mistä lähti. Tämähän lähti kritiikin laadusta, kun totesit kuuleesi harvoin asiallista persukritiikkiä, vaan yleensä liittyi ulkomuotoihin, Hakkaraiseen yms. johon vastasin, että median esittämä kritiikki myös muita puolueita kohtaan (kun esittävät) on samankaltaista. Puolueesta riippumatta.

21.04.15 21:57

<Charma> Tuulikka Tota... Tohon vaikuttaa tosi merkittävästi se että kuka oli hallituksessa ja kuka oppositiossa. Yleensä oppositon kannatus kasvaa ja hallituksen laskee.

21.04.15 21:32

<Tuulikka> Toivottavasti jokainen näistä ituhipeistä sitten muisti käydä äänestämässä, kun ei kerta kelpaa -.- Itsehän en jaksaa kantaa ottaa, mutta eikö se jotain kerro, että PS porskuttaa aika lujaa jo toisia vaaleja putkeen ja Kokoomus ja SDP senkun laskee?

21.04.15 21:11

<Flatronokia> Eiköhän tässä olla kaikki jollain tapaa idiootteja, ei tämä suomi muuten olisi poliittisesti näin paska. Ei ole olemassakaan semmoista puoluetta joka tämän fiaskon saisi korjattua.

21.04.15 21:08

<socialslut> 86 Timo Soini. Reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen www.eat-shit.com

21.04.15 21:00

<Charma> TammenTerska Suomessa on ihan fiksut lait jo rikollisten maahanmuuttajien käsittelyssä (finlex karkotus). Pakolaiset taas ovat Geneven ihmisoikeussopimuksen suojelemia ja se on sellainen kv.sopimus josta en todellakaan alkaisi eroamaan että muutama pakolainen voidaan poistaa. Ensikertalaisuus on mielestäni ihan fiksu pykälä ja ymmärtääkseni varsin toimiva, koska harva uusii rikostaan. Toistuva uusiminen taas mielestäni olisi se mihin sitä rangaistusta pitäisi merkittävästi nostaa, koska henkilö on osoittanut yhteiskuntakelvottomuutensa ja kyvyttömyytensä kuntoutua.

21.04.15 19:25

<Massikeisari> haha vajaaälyiset-äänesti persuja,

-11
21.04.15 19:25

<katinkissa> Aika agressiivisesti käyvät persujen ja kepun kimppuun nämä vihreät/vassarit. Jännä miten yksittäistapausten perusteella luovat kuvan koko ihmisryhmästä ja sen perusteella haukkuvat kaikki. Luulin että nämä ihmiset olisivat juuri eniten tällaista vastaan. Joissain teksteissä täyttyy melkein kansanryhmää vastaan kiihottamisen kriteerit kun ollaan lahtaamaan viemässä oikeistolaisia.

21.04.15 18:50

<KölliysMörö> Ja jotta ei unohtuisi, niin suvaitsevissakin on eroja ja sävyjä: https://www.radiohelsinki.fi/podcast/35089/?Tiina+Rosenberg+ja+Oras+Tynkkynen+ottivat+tiukasti+yhteen+Radio+Helsingin+Vaalikahveilla Oras Tynkkynen (vihr.) keskustelee Tiina Rosenbergin (Taideyliopiston rehtori, oli perustamassa Ruotsin feministipuoluetta, mutta erosi riitojen takia) .

21.04.15 18:33

<The Shamrock> Ihmisryhmän rasisteiksi haukkuminen syyttä halventaa oikeaa rasismia kohtaavia ihmisiä

21.04.15 18:17

<Devastor> Suvaistsevat edustavat aivan samaa ideologiaa kuin OIKEAT rasistit, he vain ovat niin typeriä etteivät tajua tätä. Varsinkin survaitsevaisten eliittijoukot ovat helvetin typeriä.

21.04.15 18:10

<maxxpower> Melina ja sometimes loose pussy

21.04.15 17:54

<Lihamylly> Olisiko tässä vasemmistolaisten singer-songwriter-feministinatsien kokoontuma?

21.04.15 17:32

<Kazakh> En äänestänyt, mutta silti voin valittaa. Miksen muka voisi? Kannatan aborttia, eutanasiaa, eläinten oikeuksia, yksityisautoilua, halpaa viinaa, tupakointia, homojen ja lesbojen tasa-arvoa, olen ateisti enkä inhoa jokaista maahanmuuttajaa vain siksi, että ne ovat mamuja. Tosin epäkelvot yksilöt tulisi lähettää pikimmiten takaisin lähtömaahansa. Mutta arvatkaapa löytyykö yhtään ehdokasta joka jakaisi ajatusmaailmani?! Eipä vissiin tartte koskaan käyttää äänioikeutta...

21.04.15 17:13

<Keijo_Eemil> Sometimes occurs :) Eihän näille voi kun nauraa :D

21.04.15 16:54

<Surströmming> Hm, kaikki oli muijia?

21.04.15 16:50

<Yykeli> Itsehän olen puolueeton, jopa tässäkin asiassa.

21.04.15 16:20

<ervyi45> Täytyy kyllä laittaa arman alizad täydelliseen boikottiin.

21.04.15 16:12

<Paskalenkkari> thaliquid Mitäs vittua nyt. Eipä homofobia-sanalla ikinä tarkoteta konkreettista pelkoa vaan homojen pitämistä sairaina, ällöttävinä, friikkeinä, pahimmissa tapauksissa sitä että kyseinen väestö pitäisi tappaa. Oletko oikeasti noin imbesilli vai idiootti.

21.04.15 15:41

<PenZon> Vai että etelä-suomi itsenäiseksi? Voi kyllä kiitos! Laitetaan ne kaikki holhoajat ja direktiivintiukentajat ja todellisuudesta irtautuneet "luonnonsuojelijat" sinne ni ei tarvitse täysjärkisten ihmisten kärsiä mokomien päätöksistä.

21.04.15 15:32

<Charma> TammenTerska Lyhyesti koska 600. Kunhan et profiloi kaikkia maahanmuuttajia ja yleistä kaikkiin. Kun ongelmasi on rikollisuus, ei se että nimenomaan mamut ovat niitä tehneet, niin tuskin saat perusteltua rasisti-korttia (perusteettoman voit saada koska ihmiset ymmärtävät tuon termin todella huonosti). Mitä tulee rangaistuksiin niin tärkeintä mulle on rangaistusten pituuden vaikutus rikollisuuteen. Venäjä ja USA on kovat vankilat ja tuomiot ja kova on myös uusimis%. Suomi ja Norja on pienet tuomiot ja kivat olot, mutta paljon pienempi uusimis%. Tärkeintä on vaikutus rikollisuuden määrään.

21.04.15 14:59

<zorlac> Onneksi näistäkin suurin osa kasvaa aikanaan aikuiseksi.

21.04.15 14:44

<FernandoSolo> Vaikka luottamus politiikaan on suoralta kädeltä 0 niin eipä pidä tuomita ennen kuin nähdään mitä sattuu ja tapahtuu. Mikäli persut päätyy taas oppositioon, olipa miten epävarmaa se tahansa, niin se varmasti vaikuttaisi hyvin negatiivisesti näiden kannatukseen, erityisesti jos se taas jäisi riippumaan näistä itsestään. Kuitenkin jos katsotaan mikä syö puolueiden kanantusta enemmän on juuri hallitusvastuu erityisesti vaikeina aikoina tämä toissavaaleissa keskustalla ja nyt SDP/kokoomus kumpaneilla. Nyt on se näytönpaikka ja odotukset on tavattoman korkealla ja sieltä on aina pisin matka alas.

21.04.15 14:44

<Nuppipää> Äänestin perussuomalaista ja ilokseni se äänestämäni ihminen pääsi eduskuntaan.

21.04.15 14:20

<Multitron> Aika harva ihminen osaa ajatella omaa napaansa pidemmälle. Tässäkin pienessä maassa riittää eri tilanteilla ja elämänkokemuksilla varustettuja ihmisiä, jotka näkevät asiat eri tavalla. Jos ihmistä ei ole varustettu normaalia suuremmalla empatiakyvyllä, niin eivät he ymmärrä omastaan poikkeavaa maailmankuvaa yms. Ja kaikki mitä ei ymmärretä, tuomitaan. Tämän takia rasismi kortti pelataan niin useasti, vaikka kortin pelaaja saattaisi olla hyvinkin älykäs ihminen; jos ei ole empatiaa, ei osaa ajatella asioita toiselta näkökannalta.

21.04.15 13:55

<kujailija> Sain raivot vastaan joskus henkilöltä X, koska en pidä manneista. En ole kuulema suvaitsevainen. Viime sunnuntaina samainen henkilö raivosi naamapunasena: "Persust pitäisi heittää vittuun Suomesta" -.-

21.04.15 13:41

<KölliysMörö> Havamal Nyt vaihdat aihetta. :) Vastasin siihen, että kritiikki on yleisimmin alatyylistä. Median kohdella laajennettakoon skandaalinhakuiseksi. Sitten taas se, että ketkä saavat sitä eniten osakseen, onkin toinen juttu. Media ei minustakaan vaikuta tasapuoliselta läheskään aina ja välillä PerusSuomalaiset ovat saaneet kohtuuttomasti moskaa osakseen. Mutta välillä myös muut puolueet ovat saaneet ja medialla on tuntunut olevan skandaalinhakuista uutisointia.

21.04.15 13:04

<Sahalainen> http://www.hs.fi/kulttuuri/a1429500126772 Vedettiin aika nopiaa rasismikortti esiin.

21.04.15 12:41

<MrFiufaufou> Sanattomaksi vetää että nämäkin ihmiset kutsuvat itseään sivistysvaltion kansalaisiksi

21.04.15 12:39

<Oloneuvos> Onneksi on näitä kuvia, niiden ansiosta tiedän nyt olevani rasisti.

21.04.15 12:36

<Pekonihampurilainen> Armanikin menny kommentoimaan. Luulin jo, että oli liian viisas mies kommentoimaan politiikkaa.

21.04.15 12:20

<Kessimies> Hauskimpia suvaitsevaisia on ne jotka suvaitsee ja kunnioittaa muiden Suomeen tulevien maahanmuuttajien uskontoja, tapoja ja arvoja, kun taas polkee oman maan ja uskonnon oppeja haukkumalla ne kapeakatseisiksi ja vanhoiksi (ks. tasapuolinen avioliittolaki).

21.04.15 12:04

<Mortta> Armanin kommenttiin liittyen, ihanko oikeasti ihmisille tulee yllätyksenä, että se on arvoliberaali mamu? Miten se on edes mahdollista? Tavallista tummempi äijä kiertää maailmaa ja tutustuu maailman heikoimmissa asemissa olevien ihmisten elämään, ja SHOKKIPALJASTUS! Se onkin monikulttuurinen vihervassarimamu!

21.04.15 11:57

<Magga> Suosittelen kaikille riemurasialaisille matkaillua. Vanha sanonta kuuluu "Matkaillu avartaa" ja pitää edelleen paikkansa.

21.04.15 11:50

<jann33> Toi Armanin kommentti, ei saatana. Muutaman kuukauden seurannu ukkoo sosiaalisessa mediassa ja kyllä on se kovan ja asiallisen äijän imago ropissu huolella pois. Noin kait se hänen synnyinmaassaan (korjatkaa jos olen väärässä ja syntynyt suomessa) asiat hoidetaan jos itselle epämieluisa puolue saa ääniä. Mediassa tituleerannut itseään vasemmiston tukijaksi ja samalla nostaa olympus suomelta markkinointi tuloja varmasti aika saatanasti koska nykyään jokainen päivitys tai muu on olympuksen sivuille vievä ja kameraa kehuva.

21.04.15 11:48

<meaculpa> Moni vastustaa persuja, ei pelkästään niiden maahanmuuttomielipiteiden takia, vaan koska koko puolue on niin "juntti". Sellaisia ryyppäileviä, huonosti koulutettuja ja vanhoillisia jonkalaisesta maineesta kaupunkilaiset ovat jo toivoneet suomalaisten päässeen. Suomi on jakautunut arvoissaan kahtia: 1. Kaupungeissa sini-vihreät itseään kansainvälisinä, suvaitsevina ja moderneina pitävät ihmiset jotka suomesta moni-kulttuurisemman 2. Persujen kannattajat jotka haluavat "suomen suomalaisille", perinteisiä arvoja ja isänmaallisuutta. Sellainen analyysi tähän väliin:D

21.04.15 11:48

<Thaliquid> jeloleijona homofobia on homojen keksimä paska sana! Siis kuka helvetti oikeasti pelkää homoja? Pelko tai pelkotila ei ole sama kuin inho!!!

21.04.15 11:41

<[NUT]> jukkaz tämä on ongelmä teidän tosikkojen kanssa paljon löytyy vertauskuvia mutta ei häyhtään oikeasti hyvää vasta argumenttia.. nytkin vertasit työelämään... ainun harmiksesi minulla on jo työpaikka..

21.04.15 11:40

<SuvaitsevainenSivari> Minua ei persuissa häiritse mikään maahanmuuttovastaisuus vaan se, että ovat KONSERVATIIVI-KRISTITYJÄ! Eli ihan sitä samaa porukkaa mistä tänne postataan hassuja "MURECA! FUCK YEAH!"-kuvia, mutta suomalaisittain "SUOMIPERKELE! ABORTIT KIELTOON JA RAAMATTU PERSEESEEN!".

21.04.15 11:37

<M313TO> Siinä ne suvakit itkee. Kannatan kyllä armanin ehdotusta, uusimaa itsenäiseksi ja turku samaan syssyyn.

21.04.15 11:26

<Tro> Ripaa Ei pitäisi olla yllättävää, että ihmisillä on eri mielipiteitä?

21.04.15 11:18

<Mortta> Olihan niitä ylilyöntejä näiden(kin) vaalien jälkeisessä pettymyksessä, mutta mistä lähtien suvaitsevaiston - tai kenenkään - on ollut kaksinaismoralistista olla pettynyt? Vastapuolen haukkuminen idiooteiksi on toki lapsellista, mutta muuten olen samoilla linjoilla kuin jeloleijona. Ihan yhtä lailla täällä on mm. Räsäsen ja vihreiden äänestäjiä haukuttu. Pettynyt saa olla vaikka kuinka suvaitsisi, jos tulos ei miellytä omaa arvomaailmaa. Toisten mollaaminen ja vähättely on sitä vastoin naurettavaa pelleilyä, jolla saattaa vain itsensä huonoon valoon.

21.04.15 11:17

<Elthon> Valitettava totuus on, ettei demokratia toimi, koska ihmiset on liian tyhmiä. Hauska huomio myös esim maahanmuuttovastaisuudesta. Se on voimakkainta siellä, missä maahanmuuttajia ei ole :D http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288452431635.html

21.04.15 11:13

<Socalled> Kyllä Armaninki pisteet on aika tasaseen tahtiin laskenu omissa silmissä viime aikoina.

21.04.15 11:08

<Ripaa> Ensin valitetaan että halutaan muutosta ja sit kun tulee muutosta niin sit kuitenkin valitetaan muutoksesta :D Huvittavaa.

21.04.15 11:01

<earlgrey> Cynde Ensinnäkin Arman yleensä heittää aika roisia kommenttia huumorilla ja toiseksi, vaikka olisikin tosissaan, niin pitää ottaa huomioon, että se kuitenkin _on_ maahanmuuttaja ja sikäli ei mikään ihme jos persujen menestys närästää. Mut ennen kaikkea se on liberaali ja näissä vaaleissa arvokonservatiivit menivät voittoon.

21.04.15 10:47

<Saimoni82> Oisin äänestänyt persuja, mutta kun Soini on melkoisen arvokonservatiivi niin ei napannut. Soini on, niin hyvässä kuin pahassa, persut.

21.04.15 10:47

<FriendlyFinn> Vittu minua alkaa jo kyllästyttämään tämä politiikka Riemurasiassa... Eikö voitais pikkuhiljaa lopettaa tai perustakaa oma sivusto jollekin Riemurasia-puolueelle...?

21.04.15 10:43

<Nagling> absoluuttisten tai kärkevien mielipiteiden tai arvojen takia. Tämä luo suomalaisihanteellisen kuvan järkähtämättömästä suoraselkäisestä henkilöstä, joka on reilu eikä sorru vilunkipeliin. Valitettavasti näin radikaalit muutokset saattavat pelottaa ihmisiä, jotka ovat ehtineet tottua perinteisempään suomalaiseen politiikkaan, jossa 4 vuotta rähistään ilman, että mitään tapahtuu. On myös huomioitava, että jotkin luvatuista, huomiota tuoneista kärkevistä agendoista, ovat täysin toteuttamiskelvottomia juurikin niiden peräänantamattomuuden takia.

21.04.15 10:41

<epok740> Jengi tuntuu olevan enemmän huolissaan siitä että persuilla oli hyvä kannatus kun siitä että keskustalla oli parempi ja kokoomuksella oli melkein yhtä paljon äänestäjiä vaikka ne tyräkyrvät on sössinyt suomen asioita jo 8 vuotta. Persut ei ole vielä edes olleet hallituksessa. Toivottavasti nyt meneävät saavat näyttää mihin pystyvät.

21.04.15 10:39

<Nagling> Persujen kannatus selvästi ilmentää, miten nykytilanteeseen halutaan muutosta ja on todella ongelmallista, ettei näistä eriävistä mielipiteistä voida keskustella järkeillen. On kuitenkin huomattava, että tärkeistä asioista puhuttaessa on välillä vaikeaa pitää tunteet kurissa. Näin esimerkkeinä top-kommentit, jossa yritetään selvästi pitää keskustelu asiallisena, mutta 3/5 kommentista persujen vastustavaa mielipidettä omaavat henkilöt ovat "vässyköitä/idiootteja", "typeriä ihmisiä" tai "neitejä". Persuista puhuessa mielipiteet polarisoituvat yleensä hyvin vahvasti puolueen... jatkuu ->

21.04.15 10:34

<Paskalenkkari> Suvaitsevaisuus ei missään nimessä tarkoita sitä, että pitäisi suvaita kaikkea ja kaikkien mielipiteitä: esim. raiskaus on väärin, koska se on moraalisesti väärin ja aiheuttaa vakavia ongelmia toiselle. Homofobia taas on väärin, sillä se estää homoja toteuttamsta itseään (esim. menemästä naimisiin). Maahanmuuttokriittisyys taas on sallittu eriävä mielipide - kunhan se on perusteltua eikä rasistista, jolloin helposti aiheutetaan viattomille ongelmia. Maahanmuuttokriittisyys saattaa jopa vähentää rasismia. Suvaitsevaisuus EI tarkoita epäoikeudenmukaisuuksien sietämistä.

21.04.15 10:31

<Hassumies> "Suvaitsevaiset" ovat ite ahdasmielisiä ahdasmielisiä paskoja.

21.04.15 10:27

<earlgrey> "You are entitled to your own opinion, but you are not entitled to your own facts." - en muista kuka

21.04.15 10:25

<earlgrey> Toivoisin tosin, että mielipiteitä myös perusteltaisiin edes jollain järkevillä syillä sen sijaan, että toistetaan jotain dogmia. Näissäkin vaaleissa vaalikoneissa kysyttiin monesti mielipiteitä johonkin asiaan aivan kuin joku meistä voisi tietää vastauksen. Esim. "Geenimuunneltu ruoka on turvallista ihmiselle ja ympäristölle." Öö, en tiedä mutta toivoisin että kansanedustajat tutustuisivat tutkittuun tietoon ko. asiasta ennen kuin tekevät päätöksiä. "Suomella ei ole varaa nykyisen laajuisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin." Mistä mä sen tiedän, mutta ehkäpä valtionvarainministeriö tietää jne

21.04.15 10:21

<rocky> Kyllähän tuo perussuomalaisten asema pelottaa. Puolue, joka vetää kaiken mututuntumalla, eikä yksikään asia ole perustunut faktaan. Toki rasian ps-porukka alkaa nyt selittämään siitä kuinka soini oli oikeassa kreikkajutuissakin. Itse kuitenkin haluaisin valtaan puolueen, jolla olisi esittää ratkaisuja eikä vain valitusta.

21.04.15 10:21

<Tsinsen> Samaa itkemistä tuli viime vuonna vihervassariruotsalaisilla kun Sverigedemokraterna pääsi kolmanneks.

21.04.15 10:19

<earlgrey> "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it" - Evelyn Beatrice Hall

21.04.15 10:16

<Big Zlatan> Hauska lukea lehdestä kun ison perheen äiti, joka tippui eduskunnasta, valittaa kun tuilla ei pysty elämään Helsingissä eikä työtilanne näytä hirveän hyvältä. Mahdollisuus oli vaikuttaa, mitään ei tapahtunut, tervetuloa suomalaisten massojen arkeen!

21.04.15 10:14

<Paskalenkkari> Eip se nyt mikään yllätys ole, että arvoliberaali puoli on pettynyt ja haukkuu tätä vaalitulosta. Toimitaanhan täällä rasiassakin vastaavasti ihan samoin "kuka muka oikeesti äänesti keskusta/vihreitä/kokoomusta jne." Vittu jokainen haukkuu aina epämieluisan tuloksen, niin persut ku vihreet. Helvetti.

21.04.15 10:12

<Cynde> Mie oon pitäny Armania fiksuna tyyppinä, mut mitähän tuokin nyt menny tollee päätään aukoo... Aika suuri pettymys

21.04.15 10:02

<_bestmanStudio> Onko tämä kokoelma viisauksia Uudenmaan vaalipiirin alueelta? :D

21.04.15 10:02

<Jokkelinen> paras tapa tämmösten kanssa on väitellä niin ettei kyseenalaista vihervassarin yhtäkään mielipidettä eikä heidän tietämystään vaan vastaa aina faktoilla. pikkuhiljaa rupee se nuppi punottaan kun toinen ei edes alennu haukkumaan tai sanomaan pahasti vaan faktoja vaan napsuu päin näköä ja pitää olla rauhallinen. ai että sitä, mutta kun mutta kun mutta kun

21.04.15 09:46

<MikkoP> Ihmistä kutsutaan "suvaitsevaiseksi" jonka pitäisi sitten suvaita kaikki eriävät mielipiteet. Ja sitten kun tämä esittää eriävän mielipiteen, voidaan sanoa että tässä on looginen virhe. Suvaitsevalla "ei saa" olla eriävää mielipidettä.

21.04.15 09:34

<Gimmick> Vaikka en tämän kuvan sisältöä tue millään lailla, samanlaisen koosteen voisi tehdä rasian kommenteista: Heti vaalitulosten ilmestyttyä nähtiin yhtä lailla nähtiin suvaitsemattomuutta ja vihaa muita puolueita kuin persuja kohtaan. Vihaajat vihaa. Aina.

21.04.15 09:21

<Clockwork> On näitä "suvaitsevaisten" itkupotkuraivareita ollut taas ilo seurata!

21.04.15 09:16

<Tro> Näemmä persujen populismi uponnut rasialaisten mieleen kuin veitsi voihin. Pääasia kuitenkin se, että äänestitte. Äänestämättä jättäminen on mielestäni rikos. Ja tässä on nyt kuva meidän kansasta tai ainakin siitä 70% joka äänesti. Kyllähän esimerkiksi Hakkarainen kuvaa hyvin Suomen kansaa ja moni pystyy samaistumaan siihen mieheen. No, katsotaan miten käy seuraavan neljän vuoden aikana.

21.04.15 08:56

<Elgoog> Hyvi on median propaganda levinnyt ihmisiin, ei olla edes hallitusta saatu kasaan ja Suomesta ollaan häätämässä jo kulttuuria ja somaleja.

21.04.15 08:50

<testo_jolle> Se on kyllä jännä miten nämä liberaalit ovat niin kauan suvaitsevaisia kun heidän kanssa on samaa mieltä!

21.04.15 08:50

<herramäyrä> Anteeks et otan Ilta-paskan esille mut vituttaa taas: Olivat soittaneet aamutuimaa Hakkaraiselle ja tieshän sen et sil on juhlajalka vipattanu/vipattamas. Äänittivät puhelun ja julkaisivat. Hei ei mitää pient mustamaalaamist? JUMALAUTA!

21.04.15 08:49

<^PKN^> Havamal Käytkö muualla kuin rasiassa?

21.04.15 08:44

<KölliysMörö> Havamal Kuinka usein olet kuullut asiallista kritiikkiä mitään puoluetta kohtaan? :) Oma tuntuma on, että alatyylinen kritiikki on sitä yleisintä kritiikkiä, tai ainakin näkyvintä. Puolueesta riippumatta.

21.04.15 08:40

<Charma> TammenTerska Maahanmuuttokriittisyys ei ole rasismia, siinä olet oikeassa. Maahanmuuttokriittisyyden perusteet taas voivat olla rasistisia jolloin se on rasismia. Jos maahanmuuttokriittisyyden perusteena ovat "sellaiset uskomukset ja toiminnot, jotka pohjautuvat ajatukseen ihmisryhmien perustavanlaatuisesta kulttuurisesta ja/tai biologisesta erilaisuudesta" niin se on rasismia.

21.04.15 08:36

<KölliysMörö> Suvaitsevaisuus tai suvaitsemattomuus ei ole mustavalkoista. Tässä on vähän samaa asiaa, kuin yksilön vapauksien kannattamisessa. Jos kannattaa yksilön vapautta, niin se ei tarkoita sitä, että kannattaisi yksilön vapautta rajoittaa toisen yksilön vapautta esim. väkivallalla. Sama juttu suvaitsevaisuudessa. Suvaitsevaisuuden pyrkimykset ovat tietyllä tapaa yksi yksilön vapauksien alalaji, joten saman lainalaisuuden pitäisi päteä sinne. Ja sitten filosofin vastaus asiaan: http://nyt.fi/a1305903382131

21.04.15 08:33

<Jubelisti> Jos oikeasti tämä maa halutaan pelastaa jotenkin, niin kyllä persujen ois pitäny olla ykkösenä. En ymmärrä persujen näitä uskonto hömpötyksiä ynm. turhuuksia, mutta tuntuu, että niillä sattuu olemaan se kuuluisa maalaisjärki vielä tallella asioitten kanssa, jotka nostaa vielä suomen suosta.

21.04.15 08:29

<Savunkerääjä> Eli kaikkia muita puolueita saa rasiassa solvata minkä edestä ja siitä ei ole hätää, mutta auta armias jos persuja vastaan solvaat niin alkaa sellainen paskamyrsky, että siitä pitää ihan mediaakin tulostaa?

21.04.15 08:22

<taipen> Niin maahanmuuttokriittinen on eri asia kuin -vastainen. Asioiden kriittinen tarkastelu on suotavaa asiassa kuin asiassa kuin se, että yhtä totuutta julistetaan silmät ummessa. On tässä maassa suvaitsevaisuus huipussaan, kun suvaitsevaiset eivät suivaitse eriäväisiä mielipiteitä.

21.04.15 08:22

<Jukkaz> [Pe] Sulle, kun joku sanoo, että töitä saa hakemalla, niin vastaatko siihenkin, että ei nappaa kun ei niitä töitä kuitenkaan saa?

21.04.15 08:13

<^PKN^> Nyt se olisi sitten ihan oikeasti Suurmarsalkka Soinilla näytön paikka. Tulos tai ulos.

21.04.15 08:13

<KölliysMörö> Kertokaapa muuten, mitä ymmärrätte sanalla "rasisti"? Enkä tarkoita nyt riemurasialaista, vaan kun esim. perussuomalaisia (tai ainakin osaa) syytetään rasisteiksi? Itse ymmärtäisin, että kyseessä on etnisen taustan perusteella tapahtuva luokittelu ja sen mukaan ihmisten kohtelu eri tavalla, riippuen mitä etnistä taustaa edustavat. Jos asia määritellään näin, niin kannanotot, joissa esim. maahanmuutto sallittaisiin tietyistä maista, muttei toisista, olisi rasistista. Sikäli, kun muut ehdot olisivat samat. Yksilöitä leimattaisiin heidän etnisen taustansa perusteella.

21.04.15 08:09

<Charma> Siinä missä persujen kannattaja ei usein pidä vasemmistosta tai vihreistä, vihreät tai vasemmisto eivät pidä persuista. Onko tuossa nyt mitään ihmeellistä???

21.04.15 08:02

<KölliysMörö> En tiedä luokitellaanko tuo hyväksi syyksi. Voin tosiaan kertoa, miksi itse äänestin, mutten voi kertoa, miksi muiden olisi pitänyt äänestää, kuten itse äänestin.

21.04.15 08:02

<Vislami> http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015042119554420_eb.shtml mikähän on ku kommentoitu uupuu näistä tämmösistä..

21.04.15 08:01

<KölliysMörö> StefaH Mielestäni kaikkia puolueita voi halutessaan äänestää, mutta mitään ei pidä. Itse äänestin kokoomusta, vaikka ryssivätkin viime kauden urakalla. Yksi selkeä peruste sille oli, että en usko(nut), että mahtuvat samaan hallitukseen SDP:n kanssa, joten jos Kokoomus pääsee hallitukseen, se sulkee SDP:n pois. Viime vaalikausi oli vaikea monesta syystä ja pahastihan tosiaan se ryssittiin, kun Kokoomus ja SDP riitelivät. Itse en voinut hyväksyä SDPn lähtökohtia, että taas aletaan tehdä suunnitelmia kasvuennusteet ylittävän kasvun pohjalta, joten mieluummin Kokoomus kuin SDP.

21.04.15 08:00

<Jalamanteri> "...Demokratia on hieno juttu mutta naapurin idioottikin saa äänestää...". Jukka L. Painanu kovan jutun :D Politiikka on nyt vain semmosta, että kun toinen porukka ei onnistu ja asiat menee vituralleen, kansa haluaa muutosta. 4 vuoden päästä (jos sinne asti kestää, hope so) niin nähdään mitä nämä vaalit tuotti. Vain muutos on pysyvää ja jos 4 vuoden päästä asiat on perseellää, nii eiköhän taas vaalitulos heilahda johonkin suuntaa.

21.04.15 07:59

<Aamaxu> PEMM "Helsinkiläisessä kulttuurikuplassa." Vittu mikä tyyppi

21.04.15 07:55

<jorma40v> Ja tässä mediassa tulee rasian kaksinaamaisuus esiin. Nostetaan itsensä kanssa eri mieltä olevia kommentteja jalustalle ja haukutaan ne samalla kun annetaan peukkua kommenttiosiossa näin ulkopuolisen silmin tasoltaan täysin samanlaisille kommenteille.

21.04.15 07:42

<Copyright> Samanlailla täälläkään ei suvaita Räsästä ja kumppaneita :D Samanlaisia mekin ollaan :)

21.04.15 07:19

<Arkki1> Persujen kannatuksen salaisuus kiteytyy siihen että Teuvo Hakkarainen valittiin uudelle kaudelle. Saa nähdä uskaltaako Timo tällä kertaa viedä joukkonsa hallitukseen ja jos uskaltaa, kuinka kauan he siellä pysyvät. Eiköhän joku tekosyy keksitä että päästään taas huutelemaan takarivistä. Kuten joku sanoi, kansa saa ansaitsemansa johtajat. Minä taas mietin kuinka tästä joukkueesta pääsee pois. Eikä syy edes ole kokonaan persujen.

21.04.15 07:19

<prohvetoija> On tää kyllä melkonen Persurasia ollut lähiviikkoina :D

21.04.15 07:07

<PEMM> Hauska kattoa, kuinka nämä kommunistit itkee. http://www.hs.fi/kulttuuri/a1429497014699 Suvaitsevaisuushan tarkoittaa juuri sitä, että suvaitaan ihmisiä jotka ovat samaa mieltä.

21.04.15 06:57

<Omenaripuli> Arman vanha applehomo siellä mukana. Alavasemmalla.

21.04.15 06:54

<[NUT]> Jospa nyt laskette sen kusen päästänne ja palaatte realismii että ei tätä suomea alamäestä yhillä vaaleilla nosteta ja se fakta että te ette ole mitään laupeita samarialaisia ja korkeaarvoisempia että teillä olisi oikeutta tuomita toisia. Me jotka emne äänestäneet saatamme näyttää idiooteilta mutta ei sentään olla kusipäitä ja mussuteta miksi ihmiset äänestää. Itellä on omat syyni ja muilla on omansa. Ite en ää estänyt koska on muitakin murheita ku yrittää olla naiivi ja uskoa että tästä paskasta noustaa joillain vaaleilla. Ensin valitetaan että äänestäkää nyt huudetaan että väärälle äänet.

-16
21.04.15 06:47

<Jukkaz> Tutkijat ja vaikuttajat yhteen ääneen kuuluttavat, että ihmiset äänestivät väärin ja että persujen äänestäjiltä pitäisi ottaa äänioikeus pois.

21.04.15 06:44

<Johtaja J> Voi herran jestas nyt nää itkee että on äänestetty väärin. Itse käyvät piirtämässä Aku Ankan vaalilippuun ja sitten kansa on muka väärässä.(No voi olla joitan joilla ei vielä ikä riitä uurnille.)

21.04.15 06:43

<hpkl> Tarjoaahan Suomi ilmaiset liput Romaneillekin, niin miksei näillekkin?

21.04.15 06:32

<Tömpsy> pitää rupea huutamaan vaa takasin näihin persut rasisteja kommenteihin että: stnan natsi! "miten niin?!", ai mä ku luulin et vaa huudellaan jotain epämäärästä toiseen pöytään.

21.04.15 06:28

<Junttilandia> Mä en ole vielä löytänyt ketään joka osaisi perustella Perussuomalaisten huonot arvot ja samalla selittää mikä puolue on niin hyvä, että heidän kaikki toimensa olisi perusteltavissa. En toki allekirjoita kaikkia mitä perussuomalaiset ajaa. Se että maahanmuuttajiin saisi käyttää harkintaa pääseekö tänne joku sisään vai ei näytti olevan vaalikeskusteluissa monelle jo suuri ongelma.

21.04.15 05:51

<RuudBoy> Vaihtoehdoista jokainen on paska jos totta puhutaan, mutta jos joku tuosta sirkuksesta edes osaa oman nimensä paperille kirjoittaa oikein niin se on kyllä Soini. Kukkahatut jotka "ei ymmärrä", ei tarvitsekaan ymmärtää, polttakoon kukat hatuistaan jos niin ahdistaa..

21.04.15 05:51

<cliffbarnes> Varokee eteläsuomen persut. Arman Alizadin joukot tulee ja teurastaa teitin. Kyldyyria nääs.

21.04.15 05:42

<Jamppamaattori> faberto selvästi oppi tän kuvan opetuksen

21.04.15 05:32

<Kepee> Sehän on ihan perusjuttuja, nää nykyajan "yltiösuvaitsevaiset" kyllä suvaitsee raiskaavia ählämeitä ja ryösteleviä neekereitä, mutta auta armias jos joku koittaa sanoo että eikö jollain tapaa pitäs koittaa suitsia tota pakolaisten tänne ottamista ja sitä niiden rötöstelyä, niin eipä ne "suvaitsevaiset" sellaista puhetta suvaitsekaan. Ootkin kauhee rasisti jotka pitää heti lynkata julkisesti ja leimata rasistiks, vaikka miten asiallisesti koittais ko. asiasta keskustella. "Suvaitsevat" ihmiset on oikeesti vähemmän suvaitsevia kuin ne jotka koittaa tarkastella esim. maahanmuuttoa realistisesti.

21.04.15 04:27

<Lapsivedenkeitin> Tuli mieleen se meillä kyläillyt eukko josta täällä joskus avauduin.. hrrr...

21.04.15 04:23

<papercuts> Aaaagh syöpäarvo maksimi.

21.04.15 03:31

<tripet> Koen suurta mielihyvää että nämä vihervasurihuorat/yms roskasakki vetää ihan mieletöntä ragea tuloksesta. Ah.

21.04.15 03:12

<Timppa102> Ovatko Perussuomalaiset rasisteja? Eivät varmasti kaikki, eikä puolueen linja ole avoimen rasistinen, mutta en myöskään ymmärrä kuinka jollekulle voi tulla yllätyksenä puolueen leima rasistisena kun kuuntelee yksittäisiä edustajia ja heidän päästämiään sammakoita: http://www.iltalehti.fi/iltv-vaalit2015/201504200101138_bg.shtml

21.04.15 03:11

<asunto> En jaksa välittää itse nykyään puolueista paskan vertaa kun ovat aika lailla samanlaisia. Äänestän ihmistä ja sitä minkä puolesta hän taistelee. Mutta täytyy silti ihmetellä Rasian väen kaksinaamaisuutta siinä, että monta vuotta haukutaan Kokoomuksen yms. (jotka eivät ole persuja)äänestäjiä ja kannattajia, mutta heti ensimmäisessä kuvassa joka arvostelee persuja, käydään sotajalalle, loukkaannutaan, provosoidutaan ja parhaimmillaan ilman argumentteja. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan..

21.04.15 03:07

<ossiossiossi> #tahdonjälkiabortin2015

21.04.15 03:05

<torspo> Tää porukka voi aina muuttaa Malmöhön tai Göteborgiin. Siellä on sopivan rikas kulttuuri ja raikas ilma.

21.04.15 03:00

<Xporter> Noa Kaskisen silmissä kiehuu vihertävän punanen raivo

21.04.15 03:00

<Stibbe> Tässä kokoelma näiden suvakkien möläytyksistä: http://i.imgur.com/CAu5Cdv.jpg

21.04.15 02:58

<luigiR> Miun mielestä nää vaalit meni aika täydellisesti. Nyt vaan pystyyn Keskusta-persu-kokkari -hallitus niin sais mahollisesti jotain jopa aikasiks. Kaikilta kolmelta löytyy ihan hyviä kirjauksia, mutta kuitenkin saavat rajoitettua toistensa toimintaa että ei touhu lähe ihan kokonaan lapasesta ja kaikelle löytyy tarpeellinen vastavoima. Katotaan nyt miten hallitustunnustelut päättyy ja miten salkut jaetaan.

21.04.15 02:50

<Kartzaz> Ihmiset äänesti persuja (minäkin) niin nyt tällänen "hiljanen" lauma jostakin kömpi esiin ja alko ihan perkeleesti vinkuu siitä, ku persut ottiki jytkyn jytkyn perään.

21.04.15 02:43

<NakkiKone123> voi vittu ja armanki avautunu tuola vasemmas alanurkas, toivottavasti jakaa tän sivullaan...

21.04.15 02:34

<wuupiXL> nypläsin koirani palleja !

21.04.15 02:34

<Sammakko onzir> faberto Samaa mieltä. Vässykät.

21.04.15 02:33

<Sammakko onzir> No nää on näitä perus teinipissiksiä jotka äänestää vihreitä ja kannattaa politiikassa pelkkää "homoille naimalupa" -settiä kun eivät muusta tiedä mitään.

21.04.15 02:28

<Aivan höpö> Kannattaa äänestää kokoomusta ja keskustaa. Niin voimakkaasti ajaneet suomalaisten asiaa, että aina löytyy euroopasta joku turva virka.

21.04.15 02:27

<käwäii> Tässä nähdään ne mukamas suvaitsevaiset ihmiset millaisia oikeasti ollaan. Huh huh miten kaksinaamaista. Myönnän kyllä sen, etten pidä hirveästi vaikkapa kokoomuksesta, mutta kyllä sen verta olen sivistynyt ja järkevä että kuitenkin kunnioitan ja arvostan muita puolueita. Keskusta voitti vaalit, en äänestänyt niitä, mutta onneksi olkoon kuitenkin keskustalle! Ja menee hiukan naurettavaksi kun verrataan perussuomalaisia natseiksi ja rasisteiksi. Joopa joo sanon minä.

21.04.15 02:19

<Timppa102> Taitaa olla nyt tuo suvaitsevaissus termi vähän hakusessa. Suvaitsuvaisuus ei tarkoita etteikö mielipidettään voi ilmaista vaikkapa minkä tahansa puolueen politiikasta. Mielipiteensä voi kertoa siitä kuinka kokoomus ajaa esimerkiksi vain rikkaiden asiaa tai persut ovat populisteja. Erimieltä saa myös olla siitä oliko vaalitulos Suomelle hyvä vai ei. Mikään tässä ei ole ristiriidassa suvaitsevaisuuden kanssa. Toki, moni itseään suvaitsevaiseksi kutsuva voi olla jotain täysin muutakin. Siitä ovatko kerätyt kommentit sitten fiksuja, voidaan olla montaa mieltä.

21.04.15 02:18

<faberto> Ai saatana että tuntuu hyvältä kattoo kun nää vässykät itkee. Tunkekaa ne pehmeet arvot perseeseenne. Idiootit.

434
21.04.15 02:10

<Peltsa70> Samanlaisen paskamyrskyn saavat osakseen kaikki äänestämättä jättäneet niiltä lopuilta 70 prosentilta.

21.04.15 02:09

<StefaH> Helsingin vaalipiirissä näköjään Kokoomus, Vihreät ja Sdp on oikeat ehdokkaat, tuossa järjestyksessä. Olen sanaton. Kokoomus oli muutenkin viimeiset 4 vuotta vallassa ja mitä ne sai aikaan? Olis kiva kuulla edes yksi hyvä perustelu että MIKSI olisi pitänyt Kokoomusta äänestää!

21.04.15 02:09

<Larree> Ehkä paras: "Hyvästi kulttuuri. Hyvästi ympäristö"

270
21.04.15 02:02

<Honeoye> Vaalitulos ei mua miellytä ollenkaan, äänestin ja annan muitten äänestää. Jokanen äänestää mitä haluaa, siinähän se idea on. Ei piä väkisin yrittää muuttaa toisen mielipiteitä :)

21.04.15 01:57

<pave407> Näissä twiiteissä tulee politiikan kaksinaamaisuus hienosti esiin. Ei tuollaisten neitien kanssa jaksa / pysty yhteistyöhön, kun asennelähtökohdat ovat nämä.

230
21.04.15 01:56

<Mauke08> Suvaitsevainen suvaitsee niin kauan kuin toiset ihmiset ovat hänen kanssaan samaa mieltä. Esitäpä eriävä mielipide ja vaikka perustelisit sen kuinka hyvin ja lyömällä vielä faktat pöytään niin väärässä olet ja suvaitsevaisuus loppuu siihen.

514

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 33 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Missäpäin Suomineitoa asustat?

Lappi
Pohjanmaa
Satakunta
Häme
Savo
Karjala
Varsinais-Suomi
Ahvenanmaa
Uusimaa
Ulkomailla

SAMANKALTAISIA

Miksi ei ole kavereita

16 238 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.