Lähettäjä:

herald herald

Näin mennään rullaportaissa

Jostainpäin maailmaa saatu esimerkkikuva, miten rullaportaissa mennään. Täällä suomessa viimeistään kolmas henkilö seisoisi toisella puolella kun muut. Mikähän tuossakin sit on niin vaikeeta. Vituttaa vaan seistä jonkun mummon tai vyölaukkumiehen takana, kun työntävät ostoskärrynsäkin semmosessa tasoliukurissakin KESKELLE, ettei vaan pääse kukaan ohi. Onko se vittu niin vaikeeta työntää se kärry oikeaan reunaan, et pääsee ohi. ANTEEKSI avautumiseni. Jos teet itse tuota tukkimista, niin saa vittuilla takasin jos kerrot perustelut käytöksellesi.

3.9 / 5 (136 ääntä)

Näin mennään rullaportaissa - Jostainpäin maailmaa saatu esimerkkikuva, miten rullaportaissa mennään. Täällä suomessa viimeistään kolmas henkilö seisoisi toisella puolella kun muut. Mikähän tuossakin sit on niin vaikeeta. Vituttaa vaan seistä jonkun mummon tai vyölaukkumiehen takana, kun työntävät ostoskärrynsäkin semmosessa tasoliukurissakin KESKELLE, ettei vaan pääse kukaan ohi. Onko se vittu niin vaikeeta työntää se kärry oikeaan reunaan, et pääsee ohi. ANTEEKSI avautumiseni. Jos teet itse tuota tukkimista, niin saa vittuilla takasin jos kerrot perustelut käytöksellesi.

Julkaistu: 18.10.2017 12:18

Tarkastaja: Arab

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: herald herald

Otsikko: Näin mennään rullaportaissa

Kuvaus: Jostainpäin maailmaa saatu esimerkkikuva, miten rullaportaissa mennään. Täällä suomessa viimeistään kolmas henkilö seisoisi toisella puolella kun muut. Mikähän tuossakin sit on niin vaikeeta. Vituttaa vaan seistä jonkun mummon tai vyölaukkumiehen takana, kun työntävät ostoskärrynsäkin semmosessa tasoliukurissakin KESKELLE, ettei vaan pääse kukaan ohi. Onko se vittu niin vaikeeta työntää se kärry oikeaan reunaan, et pääsee ohi. ANTEEKSI avautumiseni. Jos teet itse tuota tukkimista, niin saa vittuilla takasin jos kerrot perustelut käytöksellesi.

Hakusanat: Rullaportaat, vituttaa, nissan, skoda, mies, vyölaukku, oma, napa, mummo,

3.9 / 5 (136 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-10-18 12:32:51

+11101

<Jo-Naz> +5 RR

Vauhtimokka Et selvästikään ole se ihminen joka haluaa kävellä liukuportaissa. Yleensä ohitettavat (pätee myös liikenteeseen) eivät osaa luonnollisesti ajatella miten voisivat helpotta ohittajan elämää. Itse yleensä liikun paikasta toiseen päästäkseni paikasta toiseen, joten tykkään kävellä liukuportaissa ja tykkään myös ajaa nopeusrajoitusten mukaan paikkoihin edetäkseni. Silloin toivoisi, että myös ne, joilla "ei ole mihinkään kiire" näkisivät oman napansa ohi ja tajuaisivat, että kaikkia ei kiinnosta haihatella. Hyvä informaatiomedia! 7/5

126

Aika: 2017-10-18 12:34:57

+4525

<PandemicZ> +5 RR

Von Hiren Ainahan noita tapaloukaantujia riittää, mutta tuossa #meetoo kamppiksessa kyllä on pääasiassa ihan oikeita ongelmia. Esimerkiksi nyt vaikka kaupan pihalla on selvitetty naisen rekisterikilvestä yhteystiedot ja alettu lähettelemään prepaid-numeroista "haluan panna sua perseeseen"-viestejä. Melko sairasta kamaa, ihan hyvä, että tommoiset saa päivänvaloa enemmän.

55

Aika: 2017-10-18 12:31:12

+1506

<Muumipapparainen> +5 RR

Parasta on lukea kommentit ja selitykset "kun ei pääse ohi". Kohtelias ja kovaääninen "Anteeksi" antaa yleensä tilaa. Jos ei anna, niin sitten kovaäänisempi ja vähemmän kohteliaampi "Anteeksi" antaa. Joskus sitä on itsekin tukkeena epähuomiossa, jos on vaikka jokin juttu kesken. Ihan vitun siistiä puhua kaverille sen selän takana, esimerkiksi kadulla kävellessä.

44

Aika: 2017-10-18 13:54:51

+4525

<PandemicZ> +5 RR

Von Hiren Mua vähän kieltämättä ärsyttää, kun aina kun näitä kampanjoita tai jotain homo/trans/masentunut/yms vastaavia tehdään, niin aina jonkun pitää lähteä vähättelemään toisten ongelmia. Jollakin on ongelma ja hän haluaa niistä kertoa, ehkä jopa saada tukea, niin miksi ihmeessä kenenkään pitää asiaan kommentoida "Kyllä afrikassa on huonommin"-tyylillä? Entäs sitten? Tuleeko siitä kenellekään parempi mieli tai auttaako se yhtään mitenkään? Voisi vaan oppia pitämään naamansa joskus ummessa, vaikka olisikin mielipide.

38

Aika: 2017-10-18 14:25:14

+40

<||kimbe> +5 RR

Itseasiassa rullaportaista löytyy kuvat missä ohjeistetaan seisomaan oikealla puolella.

21

Kommentit (73)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.12.17 02:41

<rumaorni> Mun mielestä on huvittavaa kuinka läskit menee tukkimaan liukuportaat ja normaalit/hoikat ohittavat ne rappusia kulkemalla.

22.10.17 21:08

<Kim Jong-un> Menen kyllä aina oikeaan reunaan mutta silti ihmiset suuttuu kun eivät pääse ohi :(

21.10.17 23:13

<JeppeS> Vituttaa urpot, jotka ei lähde ajoissa, vaan vielä liukuportaissakin täytyy ohittaa..

21.10.17 10:06

<Whitesnake3> Ei henk.koht haittaa, jos porukka on tiellä rullaportaissa. Useasti mietin siinä kohtaa, onko mulla kiire, onko mun persiissä joku. Jos vastaus kumpaankaan on kyllä, pyydän tukosta siirtymään tieltäni ja jatkan matkaa. Motarilla sitten eri asia, kolme kaistaa, minä siirryn oikeanpuolimmaiselle kaistalle romullani ja teen tilaa muille. Enkä käytä sitä kaistaa ohittamiseen (ellei se keskikaista matele eteenpäin). Ja vasemmalla kaistalla matelijat voi työntää kyljestä ojaan minun puolestani, eivät kuulu tientukkeet liikenteeseen.

20.10.17 19:46

<Pakko Ottaa> ||kimbe Helsingissä kyllä, missään muualla en ole nähnyt.

20.10.17 10:50

<Andila> Hesalaisilla hirvee kiire lähijuniinki aina, pitää oikeen juosta ja sitten ketuttaa kun se just lähti ja seuraava tulee vasta 2min kuluttua! Siellä päin ku olin käymässä, kävelin rauhassa junalaiturille ja eräs nainen oikein tönäs ja juoksi kuin vimmattu.-> Hetken kuluttua saavuttuani laiturille katsoin kun tää sama nainen odotti samaa junaa kuin minä, oli kauhia kiire oottamaan sitä junaa.

20.10.17 06:43

<juntturi> Muistan hyvin kuinka ensimmäistä kertaa Helsingissä metrosta tullessani seisahdin vaan miten sattuu liukuportaisiin. En todellakaan tiennyt tästä systeemistä. Sain nopeasti kuulla että kuuluu seistä oikeassa reunassa ja tunsin itseni typeräksi. Mutta tosiaan ellei mukana olisi ollut joku joka tiesi tästä niin olisin ollut yksi niistä saatanan tien tukkeista joita itse vihaan yli kaiken.

20.10.17 03:42

<Cynder> Kyllä voi jollakin olla niin kiire että täytyy juosta portaat ylös. itsellä esimerkiksi tapaaminen, haastattelu, bussi tai juna ettei myöhästy. Ei se niin vaikeaa kuitenkaan ole olla toisella puolella ja antaa ihmisille tilaa. Ainakin niin luulisi. "Anteeksi" yleinen sana tuossa kohtaa kun kiire.

19.10.17 21:33

<Hevonenoneläin> Onko se niin vaikeeta sanoa "anteeksi" sille tien tukkijalle, että se väistäis häh? Etkö osaa puhua vai etkö uskalla? Ja ei, köhiminen ei ole sama asia. Me emme osaa lukea ajatuksiasi. Toki olen samaa mieltä, että defaulttina pitää seisoa oikealla ja mulkut, jotka ei suostu noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä itsekkyyden takia saa hypätä pää edellä niitä liukuportaita. Silti joku voi epähuomiossa seistä väärällä puolella niin kannattaa avata se suu jos näin käy. Vai myöhästytkö mieluummin metrosta???

19.10.17 19:52

<pablo4572> Miks rullaportaissa pitäs ohittaa, lähtis aikasemmin jos kiire on? Vituillesani seison keskellä että jotain hesalaista alkaa vituttaa

19.10.17 16:51

<Massikeisari> minä en kettäää väistä muut ihmiset ei ole minun ajatukseni arvoisia

19.10.17 16:49

<Blomsteadt> Miksi metroon pitää yrittää änkeä sisään ennen kuin toiset ovat astuneet sieltä ulos?

19.10.17 16:02

<jesusTHEsilly> Jos on TOSI lihava

19.10.17 15:41

<JFly> Kohta 20 vuotta ammatikseni ajaneena voin sanoa, että Suomi on pullollaan itseensä tuijottavia mulkkuja. Ajetaan 10-15km/h alle rajoitusten ja ollaan sitä mieltä, että kun minulla ei ole kiire ei ole kellään muullakaan enkä varmasti anna tietä.

19.10.17 09:34

<Lobo_Tomi_A> Suomessa on tosiaan ihme kulttuuri, jonka voisi nimetä esim. "Kyllä minulla nyt on oikeus olla tässä ja käyttää kaikki haluamani tila, muut saa suksia hel***iin". Jossain kaupan ahtailla käytävillä sata kiloiset rouvat jauhavat toisilleen p**aa, eivätkä suostu millään väistämään, kun yrität kohteliaasti köhiä tai sanoa, että 'anteeksi pääsisikö tästä..'. Leveilläkin käytävillä pakko kävellä niin, että vastaantulijalta repeää olkapää sijoiltaan. Tulee mieleen klamydian kappale minäminäminä. En ihmettele, jos sama toteutuu maantiellä ja liukuportaissa.

19.10.17 09:20

<Laitila> Itseäni kanssa vituttaa nää rullaportaiden tukkijat. Kerran oli kaverin facebookin seinällä tästä keskustelu. Siellä joku nainen sanoi tietävänsä tästä säännöstä, mutta koska hänen mukaansa kenelläkään ei voi olla niin kiire, että pitää kävellä ne alas/ylös niin pysyy silti vasemmalla puolen. Siinä vaiheessa tuli mieleen että: "Nyt vittu.". Kaikissa muissa maissa tää toimii niinkuin pitää. Ja ei siinä, ymmärrän että ei kaikki voi tietää. Mutta jos tiedät asiasta ja tahallaan seisot tukkeena niin hohhoijaa.

19.10.17 09:07

<Draganta> Mikäs oli von hirenin kommentti ku nössö menny sen näköjään poistamaan?

19.10.17 00:16

<uvracha> Right side of Fred...

18.10.17 22:53

<Inz1> Tehty tutkimus osoittaa että nopein tapa liikuttaa massaa rullaportaissa on se että siinä seisoo 2 ihmistä vierekkäin. Tuo 'ohittelijoiden kaista' on täysin typerää ja aiheuttaa ruuhkia. Itse seison aina vasemmalla varmistaen ettei kukaan pääse ohi ja edesauta tätä typreää ohitussääntöä.

18.10.17 22:30

<homossi> oon kuullu, että köyhilä on kiire..

18.10.17 21:20

<Paha-Joni> Kävelijät menee vasenta reunaa se on liikennesäännöissä

18.10.17 20:55

<latekoo> Vautimokka Ootko sä osa ratkaisua, ootko sä se ongelma vai pyöritsä muuten vaan jaloissa?

18.10.17 20:26

<thirvi> Mutta se on totta että joillain tuntuu olevan kaupungissa ihan hengen hätä jos metro tulee asemalle. Heti alkaa kuulua liukuportaista älytön rymistely alaspäin ja vaikka metro lähtee jo liikkeelle, niin silti juostaan vielä ja yritetään ehtiä.. ihan hullua touhua välillä katsella vierestä.

18.10.17 20:23

<thirvi> Kop1 Kaupungissa se ruuhka ja ihmispaljous vituttaa niin paljon että haluaa pysyä liikkeessä eikä seisoskella siinä ihmispaljouden keskellä. Ainakin itse tykkään enemmän pysyä liikkeessä kun jonnekin olen kaupungin läpi menossa. Tavallaa haluan päästä siitä ruuhkan läpi mahdollisimman pian pois. En mä tajua kuka haluaa jäädä keskelle kaupunkia vaeltelemaan ja pyörimään kadulle ja pällistellä ohikulkevia ihmisiä. Puistot yms. virkistyspaikat tietysti erikseen.

18.10.17 20:05

<Paheksu> Kuvassa ihmiset myös seisovat hyvässä järjestyksessä eikä tuolla näy mitään "minäminämenennyttästäohi"-ohittelijoita.

18.10.17 20:01

<PandemicZ> Pops_ Vähän sitä sun tätä. Hankala nyt laittaa sanoja toisen suuhun, mutta eiköhän noista mun vastauksista pääasiat selviä. Normaalia nillitystä, kun jonkun mielestä vähäpätöinen asia saa liikaa huomiota ja medianäkyvyyttä. Näin miehenä on hemmetin helppoa vähätellä seksuaalista häirintää, kun sitä lähinnä vaan toivoisi tapahtuvan enemmän itselleen :D

18.10.17 19:50

<Lehmä onzir> Japanissa rullaportaissa seistään aina vasemmalla puolen että kiireisimmät pääsöö oikeelta ohitte. Tuut vittu suomeen takas ja jo lentokentällä rullaportaissa suomalaiset ja muut kusee koko homman... saatana!

18.10.17 19:40

<Kop1> Olin isäni kanssa käymässä Helsingissä ja eniten hän jaksoi ihmetellä, että mihin helvettiin ihmisillä on koko ajan niin saatanan kova kiire, että ei kerkeä edes paria minuuttia seisoa paikallaan liukuportaissa, niissä kumminkin liikutaan eteenpäin vaikka ollaan paikallaan. "Helsingissä ei tartte minnekkään päin odottaa julkista 10min pidempään ja silti kaikki juoksee hulluna, meillä menee bussi kerran tunnissa ja silti ei oo kellään noin kiire katsomaan netflixiä"

18.10.17 19:39

<JJH90> Noinhan sen pitäisi mennä. Toimii hyvin ainakin täällä Kanadassa. Tosin Vancouverin metrossakin aina välillä joku unohtuu seisomaan väärälle puolelle, mutta ”Hi, sorry, excuse me... Thank you” toimii hyvin :)Toinen ihastuttava piirre ihmisten käyttäytymisessä Pohjois-Amerikassa on, että hälytysajoneuvoille annetaan kunnolla tietä. Ambulanssin lähestyessä autoilijat molemmin puolin väistyy pientareelle niin maantiellä kuin ruuhkaisemmassa keskustaliikenteessäkin

18.10.17 19:09

<thirvi> OoC Niin, jos on aivan järkyttävä ruuhka. Onhan noita ollut ihan käytännön kokemuksia kaupunkien läpikulkevista isoista maantieväylistä. En löydä lähteitä, mutta jossain kaupungissa jouduttiin laittamaan iso tie poikki. Lopputuloksena oli sujuvampi liikenne, kun se hajaantui ympäri kaupunkia pienemmille teille. Normaalisti kaikki suuntasivat sille isolle tielle ja tukkivat sen ruuhka-aikoihin.

18.10.17 18:52

<OoC> thirvi, aivan, itse sen enempää ottamatta kantaa siihen että mikä on oikein ja mikä väärin, niin halusin vain tuoda erilaisen näkökulman keskusteluun. Eli jos liukuportaissa 10% ihmisistä haluaa kävellä niitä portaita, niin se hidastaa sen 90% etenemistä niissä portaissa. Demokratiaa nääs. :)

18.10.17 18:39

<equu513> Ja kuva otettu vasemmalta kaistalta, takana kaikki jonottaa että menis nyt helvettiin sen kameran kanssa

18.10.17 18:29

<thirvi> OoC Nyt kun luin tuon artikkelin kokonaan, niin siinä on tutkittu sitä että miten siirretään tehokkaimmin suuri määrä ihmisiä. Ei sitä miten yksi ihminen pääsee nopeimmin perille.

18.10.17 18:25

<Pops_> PandemicZ Mitä se von hiren kommentoi?

18.10.17 18:24

<thirvi> OoC Tuon ymmärtää jossain suurkaupungissa ruuhka-aikaan, mutta suomessa on yleensä juna- ja metroasemilla kaksi raidetta. Jotkut matkustajat menee toiseen suuntaa ja jotkut toiseen. Aviapoliksen asemella esimerkiksi on kahdet liukuportaa ja niiden välissä sadan metrin kävely. Jos ylhäällä näkee että juna lähtee kolmen minuutin päästä, niin seisoskelemalla siihen junaan ei ehdi.

18.10.17 18:21

<april7> Onneksi siinä vieressä on melkein aina ne kiinteät portaat, niin silloin voi valita ne jos haluaa kävellä portaissa, liukuportaiden ideahan on toki se että kävellä ei tarvitse!

18.10.17 18:18
18.10.17 17:58

<thirvi> Itse kuljen liukuportaissa lähinnä pääkaupunkiseudun juna- ja metroasemilla. Ja kyllä siellä porukka osaa seistä oikealla jättää tilaa niille joilla saattaa olla kiire junaan. Ja jos joku jää tukkeeksi, niin kyllä ne yleensä väistää heti kun kuulee jonkun askeleet takaa. Sen verran noi liukuportaat kolisee kun niissä askeltaa.

18.10.17 17:55

<RaDeon> Enpä ole tälläsenkään ennen törmänny, että liukuportaissakin tarvis seistä aina samassa reunassa o.O Harvemmin näkee, että kukaan kävelee niitä ylös.

18.10.17 17:46

<Zyrppa> Lontoon metrossa (ja muuallakin kaupungissa) on onneks noita kylttejä missä kerrotaan miten pitää toimia missäkin

18.10.17 17:31

<clifftop1> Briteissä kokemuksen mukaan homma toimii hienosti.

18.10.17 17:26

<T60ne> Nyky yhteiskunnassa on näemmä niinkin kiire että pitää kiirehtiä liukuportaat. Miten olis että pysähdyt hetkeks ja istahat vaikka jonnekkin :D

18.10.17 16:49

<Peekele> Yleensä ratkaisen tämän ongelman lausumalla selkeästi sanan "Anteeksi" ja menemällä ohi. Tiedän, että vaatii nykyaikana lähes ennennäkemätöntä rohkeutta ja päättäväisyyttä ottaa kontaktia tuntemattomaan kanssaihmiseen, mutta joskus asioiden itse hoitaminen valittamisen sijaan ihan jopa kannattaa.

18.10.17 16:39

<Partisaani> Von Hiren poisti kommenttinsa :). Ois ollu hauska lukea, mistä rusinat rasahteli, mutta vässykkä livisti vastuuta :D.

18.10.17 15:44

<anonymous6842159730> En mä ainakaan tiennyt, että noin pitää mennä. Ei täälä perämettällä oo niin kauhia kiirus, mutta kyllähän tossa järkeä on. Ehkä kysymys ei ole siitä, etteikö ihminen väistäisi vaan siitä ettei asiasta tietämätön hoksaa. Eli siis suomeksi: se opastava kyltti vois olla ihan hyvä idea.

18.10.17 15:39

<Yykeli> Japanissa toi toimii upeesti ja on helppo osata itekki, ku vaa ottaa mallia.

18.10.17 15:06

<jupstejuho> Vittu mun mielikuvitusta, katoin aluksi että tuo oranssihupparinen tyyppi runkkais ja tuijottas mulkkuaan...

18.10.17 14:56

<Moe Szyslak> JiiJiiJii, menee sitten oikealta ohi jos vasen reuna tukittu. Oikealtahan saa ohittaa kunhan ei olla motarilla...

18.10.17 14:52

<pomes> Aina oon päässy liukuportaissa ohi, kun olen sanonut edessä olevalle "anteeksi". Enkä sillain vittumaisesti vaan vilpittömästi.

18.10.17 14:52

<JiiJiiJii> Pitäis ottaa samanlainen kuva joltain leveäkaistatieltä. Ei niissäkään nykyään (ainakaan niillä joilla itse pääasiassa ajan) ole entistä "aja oikella" -ohjetta ja sen ikävä kyllä huomaa keskiviivan omistajien määrästä.

18.10.17 14:28

<an0nyym1> Ainakin pääkaupunkiseudulla tämä toimii suhteellisen hyvin ja jos joku on tiellä niin sanomalla/työntämällä pääsee ohi. Toki ymmärrän että rasialaisia pelottaa sanoa mitään.

18.10.17 14:25

<||kimbe> Itseasiassa rullaportaista löytyy kuvat missä ohjeistetaan seisomaan oikealla puolella.

18.10.17 14:24

<fretkillr> kellään ei voi olla niin kiirettä että pitää jossain helvetin liukuportaalla lähtee ohittamaan.

-57
18.10.17 14:24

<Voldebean> Anteeksi nyt, arvon liukuporraskansa, mutta mikäli sitä ei ole ohjeistettu käyttöohjeissa NIIN SE EI SILLOIN OLE KÄYTÄNTÖ. Eikä näin ollen mikään - ei mikään - estä minua seisomassa rullaportaissa vasemmassa laidassa tai vittu vaikka poikittain juuri SINUN tielläsi. Mutta se on hyvien tapojen mukaista niin siksi annan tietä ja seison oikeassa laidassa.

-49
18.10.17 14:23

<PandemicZ> Von Hiren En minä nyt oikein ymmärrä mitä sinä tuossa kritisoit ja mitä tekoja sinä haluat? #meetoo on jo tehnyt sen mitä sen tarkoitus olikin tehdä, monet naiset ovat rohkaistuneet kertomaan kokemuksistaan julkisesti ja pervot sedät&pomot joutuvat nyt ajattelemaan toisen kerran, että kannattaako. Ihan onnistunut kampanja.

18.10.17 14:20

<PeterNorth> Kuvaajanperkele kuitenkin seisoo ohituskaistalla.

18.10.17 14:06

<hifi> JOS rullaportaissa pitäisi seistä oikeella puolella siinä olisi kyltti "seiso oikealla puolella".Vituttaa tuommoset kitisiät joka haluaa vaan etuilla ja töniä toisia, käyttäkää normaali portaita jos kiire on.

-60
18.10.17 13:54

<PandemicZ> Von Hiren Mua vähän kieltämättä ärsyttää, kun aina kun näitä kampanjoita tai jotain homo/trans/masentunut/yms vastaavia tehdään, niin aina jonkun pitää lähteä vähättelemään toisten ongelmia. Jollakin on ongelma ja hän haluaa niistä kertoa, ehkä jopa saada tukea, niin miksi ihmeessä kenenkään pitää asiaan kommentoida "Kyllä afrikassa on huonommin"-tyylillä? Entäs sitten? Tuleeko siitä kenellekään parempi mieli tai auttaako se yhtään mitenkään? Voisi vaan oppia pitämään naamansa joskus ummessa, vaikka olisikin mielipide.

18.10.17 13:46

<_UNO_> Jos se haittaa, että liukukäytävässä on joku ostoskärryn kanssa keskellä, niin parempi että jää kotiin purkamaan kiukkuaan. Ei voi olla niin kiire!

18.10.17 13:26

<SentraaliSantra> Von Hiren joku näkyy triggeroituneen aika vahvasti, ja olenko väärässä haistaessani tukahdetun naisvihan? On kyllä tosi harmi että sulla on tuommoinen tunne, jos vaikka menisit jollekin puhumaan?

18.10.17 13:23

<Jizo> Kenellä on niin kiire, että pitää juosta nuo portaat ja voittaa se 3 sekuntia?! Itse oon kummalla puolella nyt sattuu oleen.

-23
18.10.17 13:22

<SentraaliSantra> Minua ei riso se ensimmäinen henkilö joka blokkaa rullaportaissa kävelyn. Se henkilö, joka seisoo ekan takana risoo senkin edestä.

18.10.17 13:22

<riemuapina> Ehkei suomalaiset ole vielä tottuneet väenpaljouteen. Suhteellisen "uutta"

18.10.17 13:13

<labaa> Asun ulkomailla ja asuinmaassani ongelma on erittäin kiusallinen. Suomessa en ole kokenut tätä ongelmaksi

18.10.17 13:11

<Massi> Emmätiiä, mun mielestä suomessa porukka aina tuolla tavalla kuin kuvassa. Näin siis Helsingissä.

18.10.17 12:50

<Tommikala> Ite seison keskellä ja pidän käsillä kummaltakin puolelta kaiteita kiinni. Miksi? Koska voin ja olen mulkku

18.10.17 12:37

<ooSnyhi> avautuminen5/5

18.10.17 12:34

<PandemicZ> Von Hiren Ainahan noita tapaloukaantujia riittää, mutta tuossa #meetoo kamppiksessa kyllä on pääasiassa ihan oikeita ongelmia. Esimerkiksi nyt vaikka kaupan pihalla on selvitetty naisen rekisterikilvestä yhteystiedot ja alettu lähettelemään prepaid-numeroista "haluan panna sua perseeseen"-viestejä. Melko sairasta kamaa, ihan hyvä, että tommoiset saa päivänvaloa enemmän.

18.10.17 12:32

<Jo-Naz> Vauhtimokka Et selvästikään ole se ihminen joka haluaa kävellä liukuportaissa. Yleensä ohitettavat (pätee myös liikenteeseen) eivät osaa luonnollisesti ajatella miten voisivat helpotta ohittajan elämää. Itse yleensä liikun paikasta toiseen päästäkseni paikasta toiseen, joten tykkään kävellä liukuportaissa ja tykkään myös ajaa nopeusrajoitusten mukaan paikkoihin edetäkseni. Silloin toivoisi, että myös ne, joilla "ei ole mihinkään kiire" näkisivät oman napansa ohi ja tajuaisivat, että kaikkia ei kiinnosta haihatella. Hyvä informaatiomedia! 7/5

126
18.10.17 12:31

<Muumipapparainen> Parasta on lukea kommentit ja selitykset "kun ei pääse ohi". Kohtelias ja kovaääninen "Anteeksi" antaa yleensä tilaa. Jos ei anna, niin sitten kovaäänisempi ja vähemmän kohteliaampi "Anteeksi" antaa. Joskus sitä on itsekin tukkeena epähuomiossa, jos on vaikka jokin juttu kesken. Ihan vitun siistiä puhua kaverille sen selän takana, esimerkiksi kadulla kävellessä.

18.10.17 12:26

<Vauhtimokka> En ole kyllä huomannut, että tämä olisi suomessakaan ongelma.

-13
18.10.17 12:26

<toukkis> Draganta 2 rinnakain vielä menee, kun yleensä jotenkuten mahtuu ohi, mutta kun se on toisinaan että 3-4 kävelee rinnakkain, kiva ois tieten huomioida että tietä käyttää muutkin ihmiset.

18.10.17 12:22

<Draganta> Se on ihan sama ilmiö kadulla. Pakko kävellä 2 rinnakkain tai vielä parempaa 2 vaunua rinnakkain. Pitää olla 50 kg ninja jos haluu päästä pujahtaa jostain raosta ohi

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 13 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Olisiko ylä-/alapeukkuarvostelu medialle parempi kuin nykyinen tähtisysteemi?

Tähdet
Peukut
En osaa sanoa
Ihan sama

SAMANKALTAISIA

ei näin

14 500 katselukertaa

Joskus käy näin

16 192 katselukertaa

Välillä näinkin

13 238 katselukertaa

Kiihottunut nainen tuijottaa

14 664 katselukertaa

Nainen pyörälenkillä

23 206 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.