Lähettäjä:

Gangsta Make Gangsta Make

Niin simppeliä se on

Tässä pitää tietää, että Valtioneuvosto on aloittanut valtakunnallisen viestintäkampanjan, jolla on tarkoitus markkinoida maakunta- ja sote-uudistusta. Tästä innostuneena päätinkin kantaa oman korteni kekoon ja promota tätä "simppeliä" uudistusta keräämällä yhteen valtiovarainministeriön julkaiseman valistusvideon keskeisimmät kohdat yhteen informatiiviseen kuvaan. Kaikki lausahdukset joita tässä kuvassa esiintyy, ovat suoria lainauksia valtioneuvoston julkaisemasta "Maakunta- ja sote-uudistus"-videosta: https://www.youtube.com/watch?v=zTu_l9MYQPI Valtioneuvoston viestintäkampanjaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa: https://omamaakunta.fi/materiaalipankki/

3.8 / 5 (41 ääntä)

Niin simppeliä se on - Tässä pitää tietää, että Valtioneuvosto on aloittanut valtakunnallisen viestintäkampanjan, jolla on tarkoitus markkinoida maakunta- ja sote-uudistusta. Tästä innostuneena päätinkin kantaa oman korteni kekoon ja promota tätä "simppeliä" uudistusta keräämällä yhteen valtiovarainministeriön julkaiseman valistusvideon keskeisimmät kohdat yhteen informatiiviseen kuvaan. Kaikki lausahdukset joita tässä kuvassa esiintyy, ovat suoria lainauksia valtioneuvoston julkaisemasta "Maakunta- ja sote-uudistus"-videosta: https://www.youtube.com/watch?v=zTu_l9MYQPI

Valtioneuvoston viestintäkampanjaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa: https://omamaakunta.fi/materiaalipankki/

Julkaistu: 9.6.2018 14:50

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Gangsta Make Gangsta Make

Otsikko: Niin simppeliä se on

Kuvaus: Tässä pitää tietää, että Valtioneuvosto on aloittanut valtakunnallisen viestintäkampanjan, jolla on tarkoitus markkinoida maakunta- ja sote-uudistusta. Tästä innostuneena päätinkin kantaa oman korteni kekoon ja promota tätä "simppeliä" uudistusta keräämällä yhteen valtiovarainministeriön julkaiseman valistusvideon keskeisimmät kohdat yhteen informatiiviseen kuvaan. Kaikki lausahdukset joita tässä kuvassa esiintyy, ovat suoria lainauksia valtioneuvoston julkaisemasta "Maakunta- ja sote-uudistus"-videosta: https://www.youtube.com/watch?v=zTu_l9MYQPI Valtioneuvoston viestintäkampanjaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa: https://omamaakunta.fi/materiaalipankki/

Hakusanat: niin, simppeliä, se, on, sote, uudistus, valistus, propaganda, kompleksisuuden, pelkistetty, yksinkertaistus, metanarratiivi, hallintohimmeli, Tuomas, Hitler, Adolf, kavereiden, kesken, Aatu, innokas, äänestäjä, ,

3.8 / 5 (41 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-06-09 15:09:16

+7095

<sherclock> +5 RR

Entisen firman toimari teki samanlaisia kuvioita ku haki rahoitusta firmalle, ei tullut rahoitusta. Kerran tehtiin valmiit kalvot toimarille, mutta se päätti laittaa 100 kertoimen kaikkiin laskettuihin tuottolukuihin, ei tullut rahoitusta.

58

Aika: 2018-06-09 21:49:51

+4271

<Kommunaattori> +5 RR

MösjööTipsu Miksi arvelet, että maakuntien terveydenhoito toimisi jatkossa paremmin? Ongelma pienillä paikkakunnilla joka alalla on se, että korkeimmin koulutettuja ei tahdo saada töihin, kun koulutetut ihmiset haluavat yleensä asua kaupungeissa. Vaikka tulisi kymmenen sotea, lääkäreitä ei saa muuttamaan johonkin Kyrvätsaloon. Toinen ongelma tulee siitä, että pienellä paikkakunnalla ei ole kilpailua ja yksityinen on sitten monopoliasemassa. Maakunnilla ei riitä rahat ja pieni toimipiste ei kannata, niin pian hoitoa saa vain suurista kaupungeista - siis päinvastoin kun on luvattu.

24

Aika: 2018-06-09 23:25:13

+40272

<windosrmagistus> +5 RR

voin jo haistaa sen ihan vitullisen farssin joka tästä koko hommasta kehkeytyy kun kohta ei kukaan enää tiedä omista vastuistaan enää hölkäsenpöläystä

9

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

14.06.18 19:12

<nahkhiiri> Tuomasta vituttaa kun sote uudistus viivästyy.

12.06.18 22:33

<Neverever1> sherclock Tules aamulla toimistoon.

10.06.18 13:01

<Josso> Se on sillälailla, että se joka halvimmalla jättää hoitamatta on ”paras.” Penninjeniä ei ole valmiita maksamaan ja sit ei ole resursseja tai työvoimaa hoitaa kaikkia esim. Vanhuksia halutulla tavalla. Ja jos rahaa onkin niin sosiaali- ja terveyspalveluihin ei valtio enempää sijoita.

10.06.18 04:11

<GMonkey> Kepulaista vittuilua.

09.06.18 23:25

<windosrmagistus> voin jo haistaa sen ihan vitullisen farssin joka tästä koko hommasta kehkeytyy kun kohta ei kukaan enää tiedä omista vastuistaan enää hölkäsenpöläystä

09.06.18 22:51

<MösjööTipsu> Kommunaattori Niinhän sitä monilla on ne varmat tulevaisuuden ennustuksensa, kuten sinulla ja minulla. Mikä on totuus, se jää nähtäväksi.

09.06.18 21:49

<Kommunaattori> MösjööTipsu Miksi arvelet, että maakuntien terveydenhoito toimisi jatkossa paremmin? Ongelma pienillä paikkakunnilla joka alalla on se, että korkeimmin koulutettuja ei tahdo saada töihin, kun koulutetut ihmiset haluavat yleensä asua kaupungeissa. Vaikka tulisi kymmenen sotea, lääkäreitä ei saa muuttamaan johonkin Kyrvätsaloon. Toinen ongelma tulee siitä, että pienellä paikkakunnalla ei ole kilpailua ja yksityinen on sitten monopoliasemassa. Maakunnilla ei riitä rahat ja pieni toimipiste ei kannata, niin pian hoitoa saa vain suurista kaupungeista - siis päinvastoin kun on luvattu.

09.06.18 21:40

<MösjööTipsu> Mä ymmärrän, et helsinkiläisiä harmittaa, kun uudessa sotessa rahaa ajetaan maakuntiin, onhan se heiltä pois. Mutta että maakuntien ihmisetkin sitä vastustaa, että juuri nimenomaan heidän terveyspalvelunsa paranisivat. Nykyään kun jokainen valittaa jonoista, palvelusta yms, niin luulis olevan hyvillään. Joku tässä on probagandan uhri, ehkä myös minä.

09.06.18 21:30

<Why> Kyllä täällä asiat on keskimäärin aika hyvin.

09.06.18 19:16

<humpankuningas> Totuushan on se, että mihin tahansa valtio näppinsä lyö, muuttuu paskaksi. Jos nyt on paljon virkamiehiä ja turhaa byrokratiaa, niin näyttää siltä, että näiden määrä räjähtää käsiin seuraavan hallituksen kanssa, kun saadaan demarit ja muut velallaeläjät päättämään ja jakamaan lisää rahaa niille, jotka eivät sitä ansaitse. Jokainen, joka haluaa lisää vastuuta valtiolle ja sen laitoksille pitäisi laittaa vuodeksi valtion palkkalistoille. Siinä ajassa huomaa miten tehotonta ja byrokratian näivettämää tekeminen näissä laitoksissa on. Tiedän liiankin hyvin omasta kokemuksesta. Olen virkamies.

09.06.18 19:08

<Japqe> Aaa, pyhä byrokratius. Suomi on täynnä niin turhia byrokratteja ja sääntöjä, että byrokraateilla riittää töitä vuosikymmeniksi kaikkien tarkasteluun.

09.06.18 18:56

<Tenkainen> Tässä täytyy tietää että Tuomas on jälkeenjäänyt, lapsen tasolla kun puhuu itsestään.

09.06.18 17:47

<jipper> Onneksi ollaan huumoripalstalla, joku olisi muuten saattanut luulla, että jokin kohta olisi ollut jopa totta.

09.06.18 16:17

<Toffotin> Itse paljon sarjakuvaa tehneenä tää vähän sattu silmiin. Erityisesti noi puhekuplat. Siis puhuuko Tuomas tossa kokoajan itsestään? "Tuomas on innokas äänestäjä" sanoi Tuomas.

09.06.18 15:09

<sherclock> Entisen firman toimari teki samanlaisia kuvioita ku haki rahoitusta firmalle, ei tullut rahoitusta. Kerran tehtiin valmiit kalvot toimarille, mutta se päätti laittaa 100 kertoimen kaikkiin laskettuihin tuottolukuihin, ei tullut rahoitusta.

09.06.18 14:53

<Heidenreich> Aatu pelasti taas päivän.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 19 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

V niin kuin ketutus

12 785 katselukertaa

Petteri Kaniini

11 918 katselukertaa

Kun olet niin humalassa

17 067 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.