Quantcast

Lähettäjä:

alaselkäreppu alaselkäreppu

Nyt ja ennen

4.3 / 5 (38 ääntä)

Nyt ja ennen

Julkaistu: 21.6.2019 09:59

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: alaselkäreppu alaselkäreppu

Otsikko: Nyt ja ennen

Hakusanat: katu, sanomalehti, lukea, känny, miehet,

4.3 / 5 (38 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-06-21 10:35:30

+812

<Napalmikettu> +5 RR

Ihmettelen aina valitusta siitä että nykyihmiset tuijottaa bussissa yms kännykkää eikä juttele toisilleen. Koska helvetissä suomalaiset on jutellu toisilleen missään. Ja ite ainakin usein luen kirjaa tai uustisia puhelimesta. Miksi se on jotenkin pahempi kun etyä lukisin niitä paperilta.

80

Aika: 2019-06-21 12:27:30

+61384

<OoC> +5 RR

Molemmissa kuvissa ne vaan kattoo että mitä avoimia työpaikkoja on tarjolla.

11

Aika: 2019-06-21 12:24:02

+1436

<Hejsan> +5 RR

Napalmikettu Koska kaikki uusi on pelottavaa. Ihmiset jotka ulisee älypuhelimista on yleensä niitä jotka ei ymmärrä kuinka paljon sillä voi tehdä. Ittellänikin on kieltämättä usein puhelin kädessä kun sillä voi hoitaa melkeen kaiken nykyään. Laskut/vuokran maksan puhelimella, ostan vaatteet puhelimella, koulun tehtävät hoidin isolti puhelimella, kuuntelen musiikkia, luen uutiset, katson TV-ohjelmat, ostan juna/bussiliput sekä tarkistan aikataulut. Mitä kaikkea sitä nyt on. Tosin myös itseäni vituttaa teinit jotka räplää sitä puhelinta koulussa tunneilla tai keskellä työpäivää jatkuvasti.

8

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

25.06.2019 10:36

<necronyrkki> Joku joskus valitti kuinka ihmiset menee kännykän kanssa vessaanki. Sitä samaa sa*tanan kaakelia tuijottanu 15vuotta niin onko se nyt synti kattoo vähä youtubea välillä.

23.06.2019 12:16

<Monskuu> Napalmikettu Tämä. Suomalaiset on surkeita small talkissa. Ja meidän kulttuurii ei vaan kuulu semmonen että aletaan vieraille puhumaan kun odotetaan esim. bussia.

21.06.2019 22:51

<Why> Ensimmäinen oikea tietokonemonitorini oli 12.4". Siitä olen edennyt 27". En vaan jaksa kurkkia kännykän ruudulta esim. jotain lehteä. Lisäksi harmittaa likainen näyttö. Nii, edelleen joudun odottamaan, että känny/tietokone tekee jotain. Värejä, vauhtia ja vipatusta on kyllä tullut lisää mutta ihan kaikki kehitys ei ole ollut edistystä. En vaan taida olla enää kohderyhmässä...

21.06.2019 16:30

<MösjööTipsu> Napalmikettu Koska ikääntyneempien mielestä kaikki virtuaalielektroniikkan liittyvä tekeminen pelaamista ja leikkimistä. Eikö teidänkin mummot ole kysyneet, et mitäpäs sillä puhelimella nyt pelaat, kun oikeasti luet vaikka samaa päivälehteä mitä hän aamukahvin yhteydessä luki.

21.06.2019 15:44

<pepeplus> "Näin on aina ollut ja näin on aina oleva".

21.06.2019 14:42

<tuuhee> Ennen esiteltiin "moottoria" kaikelle kansalle ja siinä oli jopa aidosti potkua.

21.06.2019 12:27

<OoC> Molemmissa kuvissa ne vaan kattoo että mitä avoimia työpaikkoja on tarjolla.

21.06.2019 12:24

<Hejsan> Napalmikettu Koska kaikki uusi on pelottavaa. Ihmiset jotka ulisee älypuhelimista on yleensä niitä jotka ei ymmärrä kuinka paljon sillä voi tehdä. Ittellänikin on kieltämättä usein puhelin kädessä kun sillä voi hoitaa melkeen kaiken nykyään. Laskut/vuokran maksan puhelimella, ostan vaatteet puhelimella, koulun tehtävät hoidin isolti puhelimella, kuuntelen musiikkia, luen uutiset, katson TV-ohjelmat, ostan juna/bussiliput sekä tarkistan aikataulut. Mitä kaikkea sitä nyt on. Tosin myös itseäni vituttaa teinit jotka räplää sitä puhelinta koulussa tunneilla tai keskellä työpäivää jatkuvasti.

21.06.2019 10:35

<Napalmikettu> Ihmettelen aina valitusta siitä että nykyihmiset tuijottaa bussissa yms kännykkää eikä juttele toisilleen. Koska helvetissä suomalaiset on jutellu toisilleen missään. Ja ite ainakin usein luen kirjaa tai uustisia puhelimesta. Miksi se on jotenkin pahempi kun etyä lukisin niitä paperilta.

21.06.2019 10:22

<JuiCe88> Suomessa tota nykyisempää tehdään liikkuessa, koska lähes kaikilla on varaa mobiilidataan. Jenkeissä taas jäädään jokaiselle nurkalle roikkuu, missä vaan on avoin wifi.

21.06.2019 10:18

<BetBet> Joo mutta ylemmässä sisältönä tinder, kissavideot, huomiohuorat, tubettajat yms.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Alpo on ihan JÄÄSSÄ!

6 133 katselukertaa

Toimitusjohtajan tuska

17 679 katselukertaa

Työkaluja

18 128 katselukertaa

CIAn painajainen

23 441 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.