Quantcast

Lähettäjä:

QWWQ QWWQ

Obaman metkut

4.4 / 5 (101 ääntä)

Obaman metkut

Julkaistu: 15.8.2013 21:13

2.5K

Lähettäjä: QWWQ QWWQ

Otsikko: Obaman metkut

Hakusanat: obama, pankki, nsa, urkinta, kurkinta, lurkinta, metkut, ja, mätkyt,

4.4 / 5 (101 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-08-15 21:23:56

+3739

<GasMaster>

Ootteko huomannu, että memet on vähentyny rasiassa huomattavasti? Rage-guyta yms ei oo näkyny pitkiin aikoihin. Rasia menossa oikeaan suuntaan(?)

210

Aika: 2013-08-15 21:35:01

+1710

<asdmaker>

GasMaster < ja kohta tulee meemi rynnäkkö teksteineen "sitä saa mitä tilaa!" kiitosvain.

129

Aika: 2013-08-16 03:17:25

+20468

<Nokipannukahvi>

luin teidän argumentit ja olen sitä mieltä että fernando on ihan oikeassa. mm5 ei taida olla oikein perillä maailman menosta ja tästä "näennäisdemokratiasta" jossa elämme.

8

Aika: 2013-08-16 01:59:30

+3075

<_M_>

Lopettakaa! Fernando vei jo ajat sitte.

7

Kommentit (83)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.08.2013 16:23

<nonactiveanymore> israel on kaukana maailman poliisin statuksesta ,vaikka israel toimii ainoana kilpenä ählämeitä vastaan . ja niin on myös muiden maiden vakoilusta dataa ... sotilaita ei kotiutettu koska irakin omat turvallisuusjoukot niin halusivat . talebani saisi vallan takaisin alta aika yksikö (voit katsella kuvia mitä taleban sai aikaan afganistanissa ) . Bush oli pelkkä vitsi koko äijä :D . ja sodat missä jenkit on ollut ovat olleet liittolaisten puolustamista . iraki round one . kuwait oli liittolainen kun irak halusi mennä sinne lomalle. afganistan oli 80 % ääri-islamistion brutaalin vallan alla jne..

19.08.2013 15:47

<thenobody> Jenkit ja Israel on maailmanpoliisi-statuksensa turvin ja pelonlietsonnan avulla saaneet ihmiset hyväksymään vapauksiensa menettämisen ilomielin, kaikki vakoilevat, jenkkien touhuista on todisteita ja tuhottomasti dataa todistamassa heidän oletettua agendaansa, obama on sätkynukke joka sanoo ja valehtelee silmät ja suut täyteen hunajaa kun käsky käy, esim. naftan vastustaminen oli esitystä, patriot actin vastustaminen oli esitystä, sotilaiden kotouttaminen oli kusetusta. bush oli idiootti ja ei tiennyt mitä tekee,obama tietää tarkalleen mitö tekee, se tekee siitä vaarallisen..omia näkemyksiäni

19.08.2013 11:58

<nonactiveanymore> eikä jatkuva solvaaminen ja rasisti/patriootti kortin väläytys paranna asemaasi :D .

19.08.2013 11:57

<nonactiveanymore> fernandoseni . eli ruotsin kohdalla se on ok , koska kohtena on vain suomi ? eli ruottalainen saa sinua vakoilla mutta ei jenkki? ja kerro , minä haluan oikeasti tietää miksi jenkit ovat sinulle punanen vaate . vietnamissa , koreassa , irakissa , afganistanissa ja vähän joka puolella ne on ollut sotimassa liittolaistenssa kanssa ja minusta jenkit on paras mahdollinen liittolainen mitä vaan maa päällään kantaa . ja etkä vieläkään missään vaiheessa kertonut mihin jenkit näitä tietoja käyttävät ja vielä yksi + henkilöstö jenkeissä ei edes riittäisi vakoilemaan intian jokaista kansalaista .

19.08.2013 11:28

<FernandoSolo> En aio edes yrittää "käännyttää" sinua rationaaliseen ja kriittiseen ajatteluun koska olet siihen ilmeisen kykenemätön. Eiköhän tämä kokonaisuus ole tässä, en usko että enää syvempää kuoppaa itsellesi ja kieroutuneelle maailmankatsomuksellesi pysty enää louhimaan. Näin loppusanoina kehotan vain olemaan lisääntymättä. Onneksi olemme riemurasiassa ja yleinen consensus on ettei täällä olevat yksinäiset sielut siihen edes kykene. Adjeu, vähälahjainen ystäväni.

19.08.2013 11:16

<FernandoSolo> Pieni yhteen veto, sinusta ihmisillä ei ole yksityisyyttä siksi sitä ei voi rikkoa, viis yksityisyyden suojan laeista koska ne on sanahelinää paperilla. On oikein vakoilla tavallisiakin ihmisiä oman edun ja taloudellisen hyödyn nimissä. Ei haittaa vaikka valvonta järjestelmä laajenisi niin että ykistyisyys katoaa kokonaan, koska pyh yksityisyys ja olematon kyky hahmottaa tulevaisuutta. Viimeisimpänä, ihminen joka puolustaa perusoikeuttaan yksityisyyteen on valkoisia vihaava kommunisti. Tässäpä ne sinun argumenttiesi kohokohdat, puhuvat aika kivasti puolestaan.

19.08.2013 11:10

<FernandoSolo> mm5 Osaatkpo lukea? Osaatko ymmärtää lukemaasi? Et näköjään, taas yliarvioin sinut. Kun et edes pysty ymmärtämään eroa spekulaatiosta jossa ei ole suoria todisteita ja siitä että on todisteita eli faktaa. Ei se ruotsalaistenkaan kohdalla oikein ole, mutta nämä ovat avoimia siitä mitä tekevät, toisin kuin jenkit jotke tekevät kaiken aika paljon suuremmassa mittasuhteessa. Se että rikkoo kansainvälisiä lakeja, sopimuksia ja muidenmaiden lakeja oman edun ja kuvitteellisen turvallisuuden nimissä, jos se ei jollain asteella väärin... mutta ethän sinä tätäkään ymmärrä. Liian isoja sanoja vai mitä?

18.08.2013 22:48

<nonactiveanymore> :D koko ajan olet huutanut että muut maat eivät sitää tee koska ei ole "100%" todisteita ...ja etkä ole vieläkään kertonut että mihin ne jenkit niitä tietoja käyttää ,kun sen tunnuit tietävän että kansan suojeluun se ei mene . ahaaaa se on siis ok ruotsin kohdalla ,koska ne sano että ne vakoilee mutta ei jenkkien ?. ps kerro minulle että miksi jenkit ovat pahoja , käännytä minut , nyt on mahdollisuutesi :)ja onko 100 % todiste jenkkien kohdalla 1 ukko :D ?

18.08.2013 22:25

<FernandoSolo> Etkä sinä edelleenkään tunnu ymmärtävän, että edelleen yksityisten ihmisten luvaton seuranta ja vakoilu on rikollista ja sitä jenkit tekevät ja ovat tehneet, kuten on käynyt ilmi. Eihän se kuitenkaan haittaa, ei tietenkään, kun ei edes käsitys yksityisyyden suojasta niin mitenkä voisi edes olettaa minkään muunkaan uppoavan umpiluun lävitse.

18.08.2013 22:18

<FernandoSolo> mm5 En ole missään vaiheessa kieltänytkään etteikö vakoilisi, joten taas meni vastineesi huti. Koko ajan vain painottanut, että jenkien toimista on varmuus, muiden kohdalla on arvailua mitä nämä tekee. Pimeässä syytöksien heitto, on edelleen pimeää syytöksien heittelyä jos näyttöä niiden paikkaansa pitävyydestä ei ole. Kuten totesin aiemmin, ruotsi on avoimesti myöntänyt seuraavansa sen läpi kulkevaa datavirtaa. Kyllä kritisoin jenkkejä kun siihen on hyvä syy, erityisesti kun nämä rikkovat kansainvälistä ja kansallisia lakeja. Tippa vaan muutoin kuvittelemillesi systeemeille.

18.08.2013 18:47

<nonactiveanymore> voi jösses .... ruottalaiset vakoilee aivan 100 % varmuudella suomen tietoliikennettä . venäläiset sitä ainakin tekevät . ja se ei mitään kummempia todistetia tarvitse .... ja kyllä kun viestejäsi lukee niin kyllä siitä rivien välistä sun katsomukses aika hyvin paistaa läpi (pahat jenkit systeemi) . sä et vaan tunnu ymmärtävän että aina on vakoiltu ja ja aivan kaikki sitä tekevät .

18.08.2013 11:39

<FernandoSolo> mm5 Olenko sanonut, että jenkit on pahemmat kuin muut? Olenko asettanut selvän listan jossa asetan heidän muiden alapuolelleen? Ainoastaan sanonut, että jenkien toiminnasta on nyt todisteita ja se mitä nämä tekee on väärin, muut voivat tehdä samaa mutta edelleen jos ei ole todisteita on vain spekulaatiota. Jos sinulla on asiakirjoja ja todisteita riippumattomalta lähteeltä esitä ole hyvä. "Pahoja" on muutkin, harva kuitenkin esittää maailman pelastajaa niin kuin jenkit. Se jos mitä olet osoittanut juuri sitä rajoittunutta maailmankatsomusta ja ymmärtämystä edes yksinkertaisissa asioissa.

18.08.2013 02:53

<nonactiveanymore> se että pidät jenkkejä pahempana kuin mitään muuta .... ja sitten puhut vielä jostain "yksityisyydestä" .. en vaan pysty näkemään niinkuin näet ,että kaiken pahan takana on usa , ja kettään muu ei tee mitään ,koska ei todisteita (mitä on mielinmäärin muuten ) .ps en se minä ole ketä on rajoittunut maailman katsomukseltaan :).

17.08.2013 10:24

<FernandoSolo> mm5 "Vaikea uskoa mitenkä syvää kuoppaa itselleen idiootti kaivaa, kun sille vain lapion antaa." Vai mitenkä se vanha sanonta meni? En tiedä mistä sinä noita argumenttejasi kaivat, jatka kuitenkin vain. En kykenisi paremmin osoittamaan kapeakatseisuuttasi ja kieroutunutta maailman katsomustasi kuin itse juuri teet. "puna silmäisiä ihmisiä joiden mielestä valkoiset on pahoja ja kaikin puolin kamalia . Urraaa toverini fernando" Mitenkä ihmisten perusoikeuksien tukeminen tekee minusta valkoisia vastustavan ja vielä kommunistin? Kukahan se nyt vaahto suupielissä avautuu kun muuhun ei kykene.

17.08.2013 02:02

<nonactiveanymore> vieläkään ei ole yksityisyyttä , eikä tule olemaan . 2 kyllä olisi eri ääni kellossa jos kyseessä olisi joku muu kuin usa . tuskin olisi edes huomioitu koko juttua . PK kiduttaa omaa kansaansa ja kaikkia ketkä kiinni saa , mutta kun usa on paha . syyriassa ääri islamistit tappaa "väärä uskoisia" mutta kun "paha" usa tukee toista "pahaa " valtiota . onneksi meillä on sentään puna silmäisiä ihmisiä joiden mielestä valkoiset on pahoja ja kaikin puolin kamalia . urraaa toverini fernando .....

16.08.2013 23:26

<FernandoSolo> Siinäpä tietysti on se, ettei nimenomaan kukaan uskalla juurikaan muuta kuin ohimennen todeta, ettei ole kiva tuo jenkien vakoilu. Olisipa ollut kyseessä venäjä tai kiina josta saman tasoinen paljastus olisi tullut niin olisi täysin eriääni kellossa. Ulkomaan suhteiden nimissä, unohdetaan tavallisten ihmisten oikeudet, yksityisyys ja maidemme lakien loukaukset, ettei vaan suututeta tuota läntisenmaailman jonttufanttia ja painetaan homma villaisella laskien syypään kuin koiran veräjästä. Onneksi meillä on sinisilmäisiä ihmisiä jotka tämänkin nielevät ihan normaalina ja hienona asiana.

16.08.2013 22:02

<Tupajumi]> Aivan sama vaikka tuliski memejä, kunhan tulee sitä mediaa! Ajatellaan yhteistä hyvää<3

16.08.2013 20:42

<nonactiveanymore> en vaan jaksa uskoa että kenellekään tulisi minkäänlaisena yllätyksenä että meitä vakoillaan .kaikki tekevät sitä , nyt vaan usa on taas se paha ja toimii silmätikkuna samalla kuin kiina ja venäjä ja muut maat nauraa niin että mahaan sattuu ,kun muu maailma ei huomio niitä lainkaan . ja ihmiset kuin fernando menee suuvaahdossa kailottaa että pahat jenkit !!

16.08.2013 16:44

<stnaus> paska läppä toi meemi juttu, koko rasia on yhtä vitun meemiä. Kun joku keksii jonku vähänkin hauskan jutun, sitä hoetaan seuraavissa kuvissa kaksi viikkoa yhtä soittoa. Muna tonne, arab on homo, sopuli sitä, mike jk tätä... tästä syystä luen hyvin harvoin enää kommentteja...

16.08.2013 07:50

<lelena> missä perjantain aamumediat viipyy??

16.08.2013 07:35

<Garbanzo> Tästä mediasta olis erittäin aiheellista poistaa "muutama" kommentti, vaikka aiheeseen liittyvät.

16.08.2013 03:17

<Nokipannukahvi> luin teidän argumentit ja olen sitä mieltä että fernando on ihan oikeassa. mm5 ei taida olla oikein perillä maailman menosta ja tästä "näennäisdemokratiasta" jossa elämme.

16.08.2013 01:59

<_M_> Lopettakaa! Fernando vei jo ajat sitte.

16.08.2013 01:53

<FernandoSolo> mm5 Siinäpä kondensoitui sitten ajatusmaailma koko vakoilujärjestelmän takana, mitäpä väliä on lailla, varsinkaan muiden maiden kun se voidaan kiertää. Hieno ajatusmaailma sinullakin.

16.08.2013 01:43

<nonactiveanymore> fernando ... se on ihan sama mitä jossain paperissa lukee :D todellista yksityisyyttä ei ole eikä tule olemaan ,ennenkuin haudassa (paitsi jos joku mutu hautasi kääntää) .ja en ymmärtänyt kun sanoit että ei jenkit tietoja kerää kansalaisten turvaamiseen ,joten mietin vaan että mihin ne sitten niitä tietoja kerää ? ja JESSS !! rasisti/patriootti kortti vedetty :D EDIT : meen nukkumaan ny , mutta huomenna katon mitä aivopieruja oot lisänny .

16.08.2013 01:40

<FernandoSolo> mm5 Se ettei siellä sinun patriootti kuplan sisällä tunneta yksityisyyttä, tarkoita ettei yksityisyydensuojaa ole kirjattu esimerkiksi suomenlaissa ja varmasti lähes kaikkien demokraattisten maiden laissa maininta kyseisistä löydy. Se että tietoni ovat jossain, ei oikeuta ketään niitä luvatta keräämään tai käyttämään. Mikäli et ymmärtänyt selitystäni edellisessä kommentissani, en valitettavasti voi auttaa jos ymmärryksesi on vajaavainen. Minkä jo logiikka "sinulla ei ole yksityisyyttä alunperinkään niin ei sitä sinulta voi viedäkkään" jo valitettavasti osoittaa.

16.08.2013 01:39

<warko> NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN pitkiä kommentteja.

16.08.2013 01:25

<nonactiveanymore> FERNANDO ei edelleenkään ole olemassa mitään yksityisyyttä eikä tule olemaan . onko sinulla puhelin ? netti yhteys sinulla ainakin on , joten tietosi sinne olet antanut . ja mitä toden näkösemmin ne on myyty eteenpäin , mutta silti annoit tietosi ... hmm miksi ?ja et vieläkään kaikki tietävänä kaapona kertonut että mitä varten jenkit tietoa keräävät kun sen tunnut tietävän .

16.08.2013 01:21

<FernandoSolo> mm5 Tietystihän olen oikeat tiedot antanut ja RR on samat valmiudet kaivaa esiin tietoa kuin esimerkiksi NSaalla on. Hieno argumentti hermanni. Ei se että kerääkö nämä tietoja, luultavasti ei vaikka ei sitä tiedä, vaan siitä että nämä pystyvät siihen täysin rajoittamattomassa määrin ja näillä tiedoilla voidaan tehdä ihan mitä vain, eikä näitä saa vastuuseen jos väärinkäytöksiä ilmenisi. Mikäli moinen hyväksytään normaalina, niin tilanne ei parane vaan varmasti pahenee ja yksityisyyden suoja kapenee. Ei se mitä tehdään nyt, vaan se mitä tehdään huomenna kun tämä hiljaisesti hyväksytään.

16.08.2013 01:09

<nonactiveanymore> FRENANDO ... se on kyllä kaksi samaa asiaa . nykyjään kaikki tärkein tieto on netissä ,tavalla tai toisella . ja miten sä voit olla noin paljon "yksityisyyden" puolesta ... onhan sulla profiili riemurasiassa , RR ylläpidolla on sun tietos , ne voisivat vaikka myydä ne eteenpäin etkä sä tietäis sitä ikinä . ja olet antanut tietosi täysin vapaaehtopisesti . ja minkä takia sitten "paha ja kaikki tietävä " usa sitten niitä tietoja kerää? maailman valloitus buahahahahah ..

16.08.2013 00:59

<FernandoSolo> onzir Onpa se niiden touhuja puolustanut, jotan kaipa se jonkin mandaatin niille antaa.

16.08.2013 00:58

<FernandoSolo> mm5 Mikä comeback! Ei ne ei ole kaksi samaa asiaa, vaikka niin kuvittelet, toinen vaatii rajattomat resursit toinen pienet ja kohdistetut. Yksityisyys koskaan voi olla täydellistä, mutta ajatus siitä että jokin taho voi kerätä tietoja ja tehdä niillä mitä huvittaa joutumatta mitenkään tai milloinkaan siitä vastuuseen tulisi nyt edes hieman huolettaa täysijärkisijä ihmisiä. Oletan, että tarkoitat "jos suomi ajaisi taloudellisia intressejään puoliksikaan niin hyvin, naamioiden ne kivasti kansalaistensa turvallisuuden perustuksiksi, kuin USA" jne. Jep maalaisjärki kukoistaa.

16.08.2013 00:48

<onzir> tää nsa paska ei edes ole obaman syytä, niin mitä vittua sitä pitää obaman niskoille heittää?????

16.08.2013 00:42

<nonactiveanymore> fernando .... ne on täysin kaksi samaa asiaa (jos afrikkaa ei lasketa) ja lakkaa ny jo lussuttamasta yksityisyydestä . sellasta asiaa kuin yksityisyys ei ole olemassakaan . ei ole ikinä ollut. aina on joku joka tietää sinusta melkein kaiken .olkoon se sitten äitisi,kaverisi,lääkäri tai kyttääjä mummo . itse olisin ylpeä jos suomen valtio tekisi edes puoliakaan mitä yhdysvaltojen hallitus tekee omien kansalaistensa turvaamiseksi .

16.08.2013 00:33

<FernandoSolo> mm5 Maailman vakoilu ja kyky vakoilla ketätahansa verkonkäyttäjää on kaksi eri asiaa, surullista ettet kykene erottamaan näitä kahta toisistaan. ottaen huomioon viimeisen "argumenttisi" romahtaneen tason, eipä kyllä ihmetytä. Puhumatta kun ei se yksityisyys, omat oikeudet tai niiden tulevaisuus kiinnosta.

16.08.2013 00:18

<nonactiveanymore> FERNANDO maailman vakoilu on eri asia kuin yksittäisen henkilön eliminointi :D .ja varo leivänpaahtimes on usan vakoilukone . se lähettä sun aivoihin "pahaa" kapitalistista ajattelu mallia .

16.08.2013 00:16

<FernandoSolo> mm5 Jauhat ettei riitä USAlla mehut, mutta samaan hengevetoon sanot, että olisi paljastukset tehnyt kaveri päässyt jo hengestään jos niikseen olisi. En teidä kaikesta kaikkea, mutta yksityisyydestäni pidän kiinni. Sinä voit itse elää siellä kuplassa, jossa valtaa ei väärinkäytetä, jossa yksityisyys on toissijainen "turvallisuudelle", ei ymmäretä mihinkä tekniikka kykenee jo tänäpäivänä saati kymmenen vuodenpäästä. Jos historiaan on uskominen, pienemmistä asioista on syttynyt sotia ja kapinoita, kuin ihmisten yksityisyyteen kajoaminen. Nyt ollaan valmiit se antamaan pois hopealautasella.

15.08.2013 23:59

<rytgyraggi> nyt sitä avaruus mediaa tänne

15.08.2013 23:58

<nonactiveanymore> fernando . ja sä et edelleenkään pysty ajattelemaan ylen uutisten ulko puolelle .ei asiat ole aina niin kuin luullaan . jos jenkit olisivat halunneet hiljentää kyseisen henkilön, olisi hän jo kuollut aikoja sitten . noh näytät tietävän kaikesta kaiken joten antaa olla, elä pikku maailmassasi . mutta jos historiaan on uskominen ,se voittaa kenellä on isoin bluffi.

15.08.2013 23:58

<samsonof> Joskus kaipais suomalaisiinkin automaatteihin hilfe-nappia.

15.08.2013 23:57

<toli> Saakohan muuten tän sivuston ylläpitäjät jotain rahaa, kun täällä pyörii vitusti noita paskavippi yms. mainoksia?

15.08.2013 23:53

<qwqwq> asdmaker GasMaster < no nyt se tulee ainakin, kiitos vain

15.08.2013 23:41

<FernandoSolo> mm5 Niinpä tietysti, miksen ajatellut asiaa noin! Hohhoijaa. Niin edelleenkin elät tässä hetkessä, etkä näe vaaroja joita moinen järjestelmä ja sen kehittyminen vielä sen pidemmälle tuo tullessaan. Hieno maalaisjärki.

15.08.2013 23:35

<nonactiveanymore> fernando . ajatteles asiaa näin . olet yhdysvaltojen puolustuksesta vastuussa . mitä hyötyä siitä saattaisi olla että muu maailma uskoo että tiedät kaiken ?

15.08.2013 23:32

<FernandoSolo> mm5 Onneksi sinä omaat sitä maalaisjärkeä niin paljon, että et näe tämän hetkistä pitemmälle tai ympäröiviä vaaroja etkä pahan median ansoihin ja valheisiin lankea, mutta "vain pahoja ihmisiä" tekosyy uppoaa kuin lämminveitsi voihin. Kiva kuitenkin tietää, ettei se yksityisyys tule olemaan suuri menetys sinulle.

15.08.2013 23:21

<nonactiveanymore> fernando ja mä en voi ymmärtää miten ketään voi mennä silmätpyöreinä suu vaahdoten kailottaa että jenkit on pahoja ne vakoilee yms . jokaisella ihmisellä pitäisi olla jonkin näköinen maalaisjärki joka sanoo että ei kaikki mitä media suoltaa ole totta ,yleensä se on vain puolet totuudesta .

15.08.2013 23:08

<FernandoSolo> mm5 En voi käsittää miksi kukaan voi puolustaa järjestelmää jolla voidaan mielivaltaisesti loukata ihmisten yksityisyyttä. Sillä voidaan tehdä niin ja käyttää väärin. Tuleivaisuudessa ja tekniikan kehittyessä moisesta tulee varmasti paljon yleisempää, varmaa kuitenkin on ettei sen järjestelmän kehitys katkea. Kaltaistesi ihmisten ansiosta me luultavasti menetämmekin yksityisyytemme, syinä "kyllähän ne kaikki vakoilee, tidetään että vakoilee, mutta vain niitä pahoja ihmisiä". Kenties siksi ehkä ansaitsemmekin sen menettää.

15.08.2013 23:06

<Tramalin> Obama sinä vanha kettu

15.08.2013 23:01

<nonactiveanymore> fernando ... ei se yle kerro totuutta . jenkit kiina ja ryssät ja saksa ja ranksa ja ihanmikä valtio vaan mieleen tulee tekee samaa . siksi koko katsokaa kuinka pahoja jenkit on systeemi on taas vaihteeksi paskaa , se on ihan sama kuin muslimi sanoisi kristitylle että kristin usko ei ole muuta kuin satua ...

15.08.2013 22:54

<FernandoSolo> mm5 NSA ei taida olla suoraan osa USAn armeijaa. Ruotsihan seuraa lapikulkevaa liikennetta ja on avoinmesti sen niin todennutkin, jenkit ei. Kävihän se ilmi, että jenkit olivat nimenomaisesti esimerkiksi tunkeutuneet EUn diplomaattien koneille ja seuranneet sähköpostiviestejä, tässä vapaakauppa neuvottelujen alla ja yhteydessä. Eikä edellenkään tekosyy "kyllä ne muutkin" tee tälläisestä vakoilusta yhtään hyväksyttävämpää, erityisesti kun se voi kohdistua yksityishenkilöihin yhtä hyvin kuin valtion salaisuuksiin. Erityisesti kun se väärinkäytön mmahdollisuus on niin olematon.

15.08.2013 22:51

<nonactiveanymore> koko usa on paha koska se vakoilee , juttu on tosi pitkälti skeidaa. ihan siltäkin kannalta että tältä pallolta ei löydy valtiota joka ei vakoilisi . ja usa'n vakoilu todenäkösemmmin toimii seuraavalla tavalla : tietokone poimii tiettyjä sanoja jonkä jälkeeen se tallentaa tidon ihmisen tarkasteltavaksi . eli jos fernando soittaa anyalle britteihin , niin sinua ei "vakoilla" . mutta jos fernando soittaa jamalille ja puhuvat jihadista ja uskottomien puhdistamisesta niin sinua "vakoillaan".

15.08.2013 22:47

<nonactiveanymore> frenando , suomentietoliikenne , eli kaikki mitä netissä tapahtuu menee ruotsin kautta ... ja se tarkoittaa että jos ruotsi haluaa se pystyy vakoilemaan suomen tietoliikennettä . ja vakoilusssa on aina kyse uhkien tojumisesta ja ennakoimisesta . liike vakoilu on asia erikseen , ja tuskin usan army jotain nokiaa kyttää että aple osaa varautua . ihan se ja sama mikä maa on kyseessä , jos se laittaa resursseja vakoiluun niin silloin se maa vakoilee . suomi vakoilee venäjää jä itäräjaa joskos ne ryssät aikoisi sieltä tulla .

15.08.2013 22:39

<FernandoSolo> mm5 On luultavaa että vakoilee, mutta tuoreita todisteita on vain jenkeistä kaikki muu on spekulaatiota. Toisekseen eihän ne nyt koko ajan kaikkea seuraa, enemänkin kyse on siitä, että jos resurseja osoitetaan ne kykenee vakoilemaan ketä tahansa netin käyttäjää ilman mitään kontrollia. Moisessa järjestelmässä ei ole mitään muuta kuin väärinkäytön riskejä ja jos tämän annetaan jatkua niin ennen pitkää sitä ollaankin jonkun jos toisen kyyläyksen alla aina. Kaiken kukkuraksi kun kyse ei edes nimeksikään ole minkään terroristien vakoilusta, joten paska puhetta tuokin.

15.08.2013 22:27

<nonactiveanymore> fernando .... takuuvarmasti muutmaat vakoilee , se on itsestään selvyys . ja tottakai ulkomaalaisia kannattaa ja pitääkin tiedustella että joskos ne jotakin taas pamautaa . venäjäkään ei varmasti edes ole ajatellut vakoilua ? koko vakoilu jupakka on minusta hieman outo, jokin ei siinä vain täsmää. ensinnäkään jenkeillä ei ole miesvoimaa koko maan vakoiluun .

15.08.2013 22:23
15.08.2013 22:22

<joo-joo> ziibow Lähinnä varmaan siksi, koska itse käyttäjät ei enää hirveesti lähetä medioita vaan suurin osa tulee ylläpitäjiltä jotka lähettävät kaiken mahdollisen mikä vain mediaksi katsotaan (Esim. Kido, arab)

15.08.2013 22:19

<woxi> miksei suomessa ole tollasia lärpäkkeitä?

15.08.2013 22:19

<Kaiol> GasMaster kannattiko sanoa. Nyt tulee hirvee tulva meemejä.

15.08.2013 22:16

<FernandoSolo> Sekö tekee siitä suvaittavampaa? Siis kun "kyllähän ne muutkin vakoilee", ei teidetä varmaksi vakoilee, luultavasti on mutta ei ole todisteita. Kuitenkin mikä varmaa, ettei ole yhtän muuta maata joka pystyisi vastaavassa määrin seuraamaan nimen omaan ulkomaiden tietoliikennette, kun iso osa menee juuri heidän kauttaan. Jenkeistä tiedetään myös varmaksi, että vakoilee ja erityisesti ulkomaalaisia joilla ei ole minkäänlaista oikeudellista suojaa tai mahdollisuuksia saattaa jenkilän vakoilijoita vastuuseen.

15.08.2013 22:00

<nonactiveanymore> huoh ihmiset eivät vieläkään tajua että jenkit eivät ole ainoa maa joka vakoilee tietoliikennettä ...

15.08.2013 21:59

<Nalletmetsään> @ GasMaster ei nyt saatoit huomauttamalla asiasta pilata kaiken :D kuitenki nyt niitä alkaa taas satelee :D

15.08.2013 21:53

<YouGotTrolled> GasMaster kommentit taas täyttä paskaa: hitler, muna suuhun, räsänen, somalit, 5/5 jne. juttuja myöten

15.08.2013 21:46

<räyhbäyh> Hakusanat 5/5

15.08.2013 21:46

<Lifeson> GasMaster Ootteko huomannu, että memet on vähentyny rasiassa huomattavasti? Rage-guyta yms ei oo näkyny pitkiin aikoihin. Rasia menossa oikeaan suuntaan(?) <- aika plagiaattikommentti oli nyt kyllä...

15.08.2013 21:46

<kuro> GasMaster luulisin että memejen suosio on muutenkin laskenut? tai emt kun en käy enää 9gag koska siitä tuli vitun syöpää.

15.08.2013 21:42

<Ficoxas> oli niin lupaava teksti, että hakkasin tattiin ja oon nyt lähempänä espoota. kyllä tein niin oikeesti :D

15.08.2013 21:35

<asdmaker> GasMaster < ja kohta tulee meemi rynnäkkö teksteineen "sitä saa mitä tilaa!" kiitosvain.

129
15.08.2013 21:32

<WEQU> ehkä nyt siinä mielessä koskettaa suomalaisiakin että jos tämä teknologia on olemassa niin sitä varmaan aletaan käyttämään suomessakin jos ei jo käytetä jokaisen suomalaisen internetin ja puhelin liikenteen vaklaamiseen\ arkistoimiseen suomen viranomaisten taholta, ihan vain kaikenvaralta, ja voimmehan suomen viranomaisiin luottaa sillä vasta viimeviikollahan uutisoitiin kuin väestörekisterikeskus myy suomalaisten yhteystietoja yhtiöille monen miljoonan eestä koska haista pottu sinun kanslaisoikeudet....

15.08.2013 21:32

<Temple93> ei juuri tule käytettyä koko automaatteja nykyään, kun siitäkin vittu veloitetaan. esim saldon katsominen danske bankilla 20snt.

15.08.2013 21:30

<joo-joo> exjouman No nämä hokemat nyt elää hetken aikaa ja kuihtuu jonkun ajan päästä pois. (Onneksi)

15.08.2013 21:28

<Rodis> juuh koska obaman vikahan se on että NSA vakoilee kansalaisia. obama on vittu se nukke, jonka avulla USA:n hallitus saa syntipukin joka sitten saa kaiken paskan niskaansa

15.08.2013 21:27

<exjouman> Se on loistavaa GasMaster, mutta tilalle on tullut tuo "muna tuonne". Kovasti annan miinusta jokaiselle, että saatais nuo kommentit tuhottua.

15.08.2013 21:23

<GasMaster> Ootteko huomannu, että memet on vähentyny rasiassa huomattavasti? Rage-guyta yms ei oo näkyny pitkiin aikoihin. Rasia menossa oikeaan suuntaan(?)

210
15.08.2013 21:23

<tuomas98> tämä koskettaa minua henkilökohtaisesti t. suomalainen

15.08.2013 21:20

<Jekkukakka> Muna kakkoseen teille ketkä sitä ovat tuonne laittamassa

15.08.2013 21:20

<Moe Szyslak> Hilfe!

15.08.2013 21:19

<el_pähee> Hauska, että obamasta on tehty syntipukki vakoilukohussa

15.08.2013 21:17

<WEQU> hahahhaa,,, kyllä nyt terroristeja harmittaa kuin eivät kerenneet viedä amerikkalaisten vapautta.

15.08.2013 21:16

<pexiva> Kulunut läppä, uutta aihetta odotellessa...

15.08.2013 21:16

<näkkileipä> muna tuonne

15.08.2013 21:16

<rusakk0> tämä olisi ehkä hauska jenkeissä

15.08.2013 21:16

<italian spiderman> Muna tuonne

15.08.2013 21:15

<Pilleristin veli> ois kiva käyä kattoo tili ja lukis että vitun köyhä

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Obaman ja Trumpin yleisöt

23 526 katselukertaa

Obaman reaktio pikkupaaville

27 283 katselukertaa

Obaman työ

24 939 katselukertaa

Obaman servaa

24 407 katselukertaa

Tyttöystävän metkut osa 3565141

30 645 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.